Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Powrót Boogeymana, Big Show i Title Shot, kontrakty Indy, N4

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

World Wrestling Entertainment

undertaker1.jpg

:arrow: Undertaker niebawem podjęty zostanie operacji barku. Wrestler musi przez to zostać zmuszony do kolejnego odpoczynku od czynnego uprawiana wrestlingu. Jednak zapowiada, że tak to się nie skończy.

:arrow: Zarząd federacji nie był zadowolony ze sprzedaży biletów na Bragging Rights. Podobno hala podczas tego PPV nie została w pełni zapełniona, co nie jest często spotykane.

:arrow: Kolejny sezon NXT stanął pod wielkim znakim zapytania (cz. ?). Mianowicie jego miejsce miałoby zająć Tough Enough. Jednak to może oznaczać, że gwiazdy z FCW będą trafiać do głównych brandów bezpośrednio.

:arrow: Chodzą myśli o zmiane wyglądu pasa WWE. Wyłonane jest to sprzedażą nowych, srebrnych, które pojawią się w 2011 roku. Mówi się, że ma to związek z przemyślaną wcześniej unifikacją na WrestleManii 27.

Boogeyman2.jpg

:arrow: WWE planuje powrócić do ringu Marty'ego Wrighta, czyli lepiej znanego nam Boogeymana. Nie wiadomo o co chodzi, ale były wrestler został dodany do WWE Alumni. Możliwe, iż szykuje nam się kolejny Hall Of Famer.

:arrow: Big Show ponownie ma zostać włączony do walki o pas wagi ciężkiej. Podobno Title Shot jest już raczej potwierdzony, jednak nie wiadomo co dalej po feudzie z Kanem... Taker? Swagger? Edge?

:arrow: W spoilerze nowi członkowie grupy Nexus.

Michael McGillicutty oraz Husky Harris

:arrow: W spoilerze pierwsza planowana walka na WWE Survivor Series, stypulacja jest z@jebista :)

WWE Championship - Randy Orton vs Wade Barret - sędzia specjalny to John Cena. Jeśli Wade przegra, Cena odchodzi z WWE (zostaje zwolniony) :thinking:

:arrow: W Dark Matchu wczorajszego Monday Night Raw, Yoshi Tatsu pokonał Primo. Natomiast podczas Bragging Rights, MVP wygrał z Chavo Guerrero.

Total Nonstop Action Wrestling

1.jpg

:arrow: Powyżej zdjęcie, na którym widać nowy wygląd Kevina Thorna, poprzednio wyglądało to tak:

5.jpg

Czyżby jakieś zmiany? Gimmick?

Scena niezależna i inne

chavo-guerrero.jpg

:arrow: Chavo Guerrero był obecny podczas UFC 121. Po walce, w wywiadzie wypowiedział się o latynoskim sercu Caina oraz Eddiego. Mówił, że mają jakieś powiązanie i dzięki swoim osiągnięciom są dumą Meksyku.

:arrow: Marie Guerrero podpisała kontrakt rozwojowy i niebawem trafi do FCW. Jest to córka Vickie Guerrero oraz nie żyjącego już Eddiego, ma 20 lat.

christopher-daniels-20090520112053578-000.jpg

:arrow: Christoper Daniels na dniach podpisze kontrakt z ROH. Aktualnie występował jako wrestler X Division. Przypomnę, że Fallen Angel dostał Title Shot na pas federacji i niebawem będzie walczył z Roderickem Strongiem.

:arrow: Necro Butcher nie przedłużył umowy ani z CZW, ani z ROH. Przez to jest teraz wolnym wrestlerem i powiedział, że ma zamiar to wykorzystać pojawiając się częściej w japońskiej BJW.

:arrow: Federacja IWA East-Coast oficjalnie ogłosiła swoją upadłość.

czwinf.jpg

Poniżej karta na odbywającą się 13 listopada galę CZW 'Night Of Infamy'.

• 6 Man Tag Team Fans Bring The Weapons Death Match - The Suicide Kings vs Cult Fiction
  • CZW World Tag Team Title Tournament - Semi Final #1 - Philly's Most Wanted vs Irish Driveby
  • CZW World Tag Team Title Tournament - Semi Final #2 - The Osirian Portal vs The Runaways
  • Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ulicznik Xeb

2

• elo3856

1

• Zaq123

1

• Piledriver1674325991

1

Top użytkownicy w tym temacie

Trochę szkoda Takera, wolałbym aby tej kontuzji nie miał i skończył w końcu ten głupi feud, a tak będzie się pewnie ciągnął do WM :( Szczerze to NXT nie obchodzi mnie, i tak tego nie oglądałem, jedyny plus to to że młodzi nie brali się z bylekąd. Jestem przeciwny połączeniu pasów, jest dobrze tak jak jest. Jeżeli Boogeyman ma wracac, to tylko w swoim starym gimmnicku. Nie ma innej opcji. Nexus i stypulacja :

Można się było spodziewac. Co do stypulacji to jestem pewien że Barrett w takiej sytuacji wygra i zdobędzie ten pas.

Good work :t_up:

Szkoda mi Deadmana. Pewnie gdyby nie kontuzja już dawno byłby WHC, a tak to nie ma szans na tytuł. Jego czas przeminął. Teraz niech wyleczy kontuzje i stoczy ostatni feud, zakonczony 19zwycięstwem na największej ze scen wrestlingowych i tam odejdzie niepokonany. Raczej nie bedzie to feud z Kane'm, ale mam nadzieje, że z szacunku dla niego dają mu dobrego przeciwnika, który wyciągnie z tego bardzo dobry feud np. John Cena, oczywiście heel John Cena :)

Nic dziwnego, że zarząd nie jest zadowolony ze sprzedarzy biletów. Taka promocja gali,a dość słaba frekwencja, zresztą sama gala też nie zachwyciła, wiec dla fanów nie jest to nic straconego.

Srebrny pas WWE? jestem za! Jeśli zrobią go w stylu ECW, to bedzie sie bardzo ładnie prezentował. Moim zdaniem pas ECW był najładniejszym pasem w tej federacji. Oczywiście o ile nie pójdzie za tym unifikacja, ew. połączą dwa główne pasy, ale dodają jeszcze jeden na SD!.

Bugimen w WWE? Chciałbym go zobaczyć, ale Bugimena, a nie jako kogoś innego. No może bez tych dżdżownic, bardzo fajna postać, tylko nijak sie ma do Ery 4kids, może szykuje sie jakieś osłabienie :thinking:

Byk Szoł miał walczyć już z Kanem i Takerem, więc jego walka o WHC z Kanem mnie nie dziwi. Kto jak kto, ale on najbardziej do tego pasa pasuje. Fajnie by było jakby dołączyli do tego wszystkiego Edge'a, bo Edge z Szołem potrafią ciekawe segmenty stworzyć, a tu by mieli jeszcze Kane'a. No i oczywiście walki były by na niezłym poziomie.

WWE Championship - Randy Orton vs Wade Barret - sędzia specjalny to John Cena. Jeśli Wade przegra, Cena odchodzi z WWE (zostaje zwolniony) :thinking:
Napewno zapowiada sie ciekawie, moim zdaniem tą walke wygra... Orton! Cena zostanie "wyrzucony" z WWE, nagra jakiś film (ponoc miał nagrywać), powróci w okolicach RR jako NAJWIEKSZY HEEL W HISTORII TEJ FEDERACJI, w tym samym czasie powróci Taker i mamy feud jak z bajki idealny na WM'ke

Daniels w domu. Tutaj go wykorzystają, jest moim zdaniem najbardziej wyrazistą postacią w ROH i nie moge sie doczekać, aż zdobedzie główny pas, chociaż wolałbym go jako heela, bo do tej roli jest stworzony, to widać, słychać i czuć.

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Przerwa Takera była do przewidzenia, w końcu musi być w formie na WM. Tylko szkoda że to kolejna kontuzja i kolejna operacja. No i powienien wrócić na tyle szybko żeby zdążyć zakończyć feud z Kanem i rozpocząć jakiś nowy z przeciwnikiem na WM bo w sumie nie chciałbym oglądać koljny raz walki braci mimo że byłaby to dobra okazja do roztrzygającego starcia. Ja tam wolałbym chyba żeby zostało NXT niż TE którego pewnie bym nie oglądał. Jestem bardzo przeciwny unifikacji głównych pasów tak samo jak zresztą pasów midcardu, musieliby wtedy robić dużo feudów o nic a te są mniej ciekawe niż gdy w gre wchodzi pas. Boogeyman ma 46 lat więc raczej jako czynny wrestler nie wróci ale jakąs role mógłby jeszcze odegrać. Nie wiem czy nie był on troche za mało istotną postacią żeby zostać HoF, w końcu w WWE był w sumie tylko 3 lata i to z przerwą i generalnie nic nie osiągnął tam, nie miał żadnych pasów. No ktoś musi odebrać pas Kanowi bo musi go stracić przed powrotem brata. Ja tam wolałbym żeby tym kims był Edge albo ktoś z midcardu dostał push niż Big Show który generalnie jest obecnie najwięszym terminatorem w WWE moim zdaniem (nie został normalnie przypięty ani razu w tym roku).

Walka na SS

Zapomniałeś dodac że jeśli Barrett wygra Cena jest wolny od Nexus co jeszcze bardziej dodaje zmaczku tej walce. Myśle że Wade wygra, pofeuduje troche z Ceną o pas, może dopiero na WM będzie decydujące starcie, feud wygra Cena ale szybko pas straci na rzecz Miz'a i kolejny feud.

Kolejna z rodziny Guerrero, pewnie szybko dostanie się do głównych rosterów.

A ja mam nadzieję z całym szacunkiem do Deadmana, że da sobie spokój tak jak HBK tylko, że Shawn zrobił to w dobrym momencie a Taker? W złym :) Ja pierdziele tyle szumu na to PPV a kurde dupa z tego wyszła sam jestem zły bo tak promowali i lipa :o Rozumiem 1 sezon dla div jeden dla menów. Ale teraz to to jest nie porozumienie ja nie chcę tego oglądać już. :t_down: Z Unifikacji się cieszę, że zmiany wyglądu nie czemu? Ten mnie się bardzo podoba. Im The Boogeyman! Tak Bugi wracaj ja za tobą bardzo tęskniam i mam nadzieję, że wrócisz jako Bugi a nie jako HoF. GM...? Bla, bla, bla nie lubię Showa jako face i jego szansa na pas to dla mnie minus. Może bym mu dał, ale, ale z jakiejś większym feudzie F4W mocnym. Nexus i SS:

Jejuuu i na co ten Husky?.. Weee :( Mm SS. Ja wiem jak to będzie! A będzie tak i mam mocne argumenty pamiętacie jak Miz mówił, że chcę walizkę MiTB na Janie wykorzystać? Tak będzie ;) Cena będzie mistrzem, ale Miz mu zwinie pas. Cena nie odejdzie nie możliwe choć dla mnie byłoby genialnie.

Z góra sorka za tak krótki post

Jejuuu i na co ten Husky?.. Weee Mm SS. Ja wiem jak to będzie! A będzie tak i mam mocne argumenty pamiętacie jak Miz mówił, że chcę walizkę MiTB na Janie wykorzystać? Tak będzie Cena będzie mistrzem, ale Miz mu zwinie pas. Cena nie odejdzie nie możliwe choć dla mnie byłoby genialnie

.

Jakie Jan mistrzem? Przecież jest on k***a tylko specjalnym sędzią, czytaj ze zrozumieniem. A i wierzysz w to że Cena na prawdę odejdzie? jeżeli tak : :shock:=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=)) ...

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Też Was soram za drugiego posta, ale :)

Z góra sorka za tak krótki post

Jejuuu i na co ten Husky?.. Weee Mm SS. Ja wiem jak to będzie! A będzie tak i mam mocne argumenty pamiętacie jak Miz mówił' date=' że chcę walizkę MiTB na Janie wykorzystać? Tak będzie Cena będzie mistrzem, ale Miz mu zwinie pas. Cena nie odejdzie nie możliwe choć dla mnie byłoby genialnie

.[/quote']

Jakie Jan mistrzem? Przecież jest on k&*%$a tylko specjalnym sędzią, czytaj ze zrozumieniem. A i wierzysz w to że Cena na prawdę odejdzie? jeżeli tak : :shock:=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=)) ...

Właśnie mnie chodzi oto, że Wade wygra. Cena nie bd musiał go słuchać zdobędzie WWE w walce z Wadem i Miz mu zwinie :)Tak wybiegłem w przyszłość troszkę dalszą. Oto mnie chodził SweetChinMusicu ;)

Niech już skończą tę szopkę jaką jest NXT. Ja już mam tego dosyc i chyba większośc z Was również. Już 100 razy lepsze było WWE'owskie ECW. No ciekawe co będzie z tym Boogeymanem. Chciałbym jego powrotu do WWE jako czynny wrestler z tym samym gimmickiem przynajmniej na rok/dwa. Może wkrótce dowiemy się o co chodzi. WOW! Nie wiedziałem że córka Vickie i Eddiego też bierze się za wrestling. Miejmy nadzieję że jest dobra i spisze się w FCW. Co do upadku IWA, niestety było o tym już wiadomo dosyc dawno, a szkoda.

Dzięki za newsy :).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
    • Grok
      Women’s Intercontinental Title będzie broniony w przyszłym tygodniu. Bayley wygrała gauntlet match na Raw, co dało jej title shot przeciwko AJ Lee na najbliższym odcinku, gdy Raw zawita do San Antonio. W finale Asuka złapała Bayley w Asuka Lock, ale Bayley wyrwała się i skontrowała Rose Plant. W gauntlecie wzięły też udział Ivy Nile, Raquel Rodriguez, Lyra Valkyria oraz IYO SKY. Na poprzednim Raw Lee celebrowała swój tytułowy sukces z Elimination Chamber, ale znalazła też chwilę, by rzucić o
  • Dodaj nową pozycję...