Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Survivor Series 2010 - Oficjalna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

WWE Championship

Singles pinfall or Submissions only match

No to pewnie bedzie najciekawsze walka gali i jedna z nielicznych walk Ortona w ostatnim czasie, którą obejrze. Wynik tej walki jest bardzo trudny do przewidzenia, bo może sie wydarzyć wszystko. Napewno bedą emocje i dużo ciekawych sytuacji, chociaż sama walka pewnie bedzie mocno średnia, bo żaden z rywali nie jest jakimś tam wirtuozem w ringu. No, zwycięzca tej walki jest pewny- ku uciesze fanów wygra Barett i Cena odejdzie z nexusa... i dlatego stawiam na Ortona. Orton jest w tej chwili głównym terminatorem w WWE i dlatego mówi sie o turnie Ceny. Jeśli nie przejdzie go teraz to następnej okazji nie bedzie. WWE lubi zaskakiwać i tu zaskoczenie było by ogromne, gdyby Barett tej walki jednak nie wygrał, a i Ortonowi by przybyło fanów bo pokazałby sie jai to on nie jest stoproelomegazajebisty. Dlatego z tej walki zwycięsko wyjdzie Pan aRKejOł.

World Heavyweight Championship

Singles Match

Tu też wynik nie jest wcale taki łatwy do przewidzenia. Po pierwsze feud, który sie specjalnie nie zapowiadał, miał być taki sobie, a w tej chwili to jest (moim zdaniem) najlepszy feud w federacji. Edge jak zwykle genialny w tym co robi, ta zemsta na Kanie, porwanie Paula Bearera i poniżanie go. Przez chwile może sie wydawać, że zamienili sie rolami i Kane jest tym bezbronnym facem, szukającym swojego ojca, a Edge Opportunistą, który sie mści za przegraną walke i nie ma litości. Jak tego nie zwalą to ten feud sie może pociągnąć ładne kilka miesięcy i być najlepszym feudem w ostatnim czasie. Co do samego wyniku walki to stawiam na Kane'a. Lubie obu, ale Kane w koncu dostał to na co zasługiwał, jest mistrzem świata, jest świetnym mistrzem, Edge ten pas jeszcze zdąży zdobyć, a niech Kane ma długi title run, w koncu dokonał czegoś, czego nikt nie dokonał- pokonał Undertakera na trzech PPV z zrzędu! Zwycięzca- Kane.

WWE Tag Team Championships

Tag Team Match

Walka TT jak zwykle troche jakby do zapchania gali, no ale mamy czterech niezłych wrestlerów, więc walka może być ciekawa. Cieszy mnie, że Santino i Kozlov w koncu sie jakoś pokazują, zwłaszcza ten drugi, bo go bardzo lubie i szkoda mi go po tym jak go zeszmacili. Jeszcze półtora roku temu, żeby jakiemuś "gagatkowi" utrzeć nosa ustalało mu sie walke z niepokonanym Vladimirem Kozlovem. Podobało mi sie to "żądam silniejszych przeciwników", a teraz jest komediowym goście, towarzyszem Santino. Troche szkoda, ale trudno. Z tej walki wyjdą zwycięzko nexusi, ponieważ to pierwsze tytuły dla Nexus i mają je dość krótko, może na TLC zobaczymy walke rewanżową i wygra Santino z Kozlovem, czego bym chciał, bo napewno byli by barwnymi mistrzami no i w koncu to nie jest team z dupy wziety. Zwycięzcy: Slater&Gabriel.

Traditional Survivor Series Elimination Tag Team Match

Szczerze mówiąc ta walka mnie troche jakby... wku&*%$a, bo liczyłem, że na tej gali odbedzie sie taka walka, ale pomiędzy teamem Sheamusa i Teamem Huntera, ew. Morrisona, no ale knypek musiał odegrać jakąś ważną role na tej gali. Coraz więcej ostatnio widać Reksa, którego pierwszy raz w życiu widziałem przed BR, wydaje mi sie, że coś sie dla niego szykuje, może nie ME, ale w miare spokojny Mid Card, więc może odegrać w tej walce jakąś role, czego bym nie chciał. Tu tradycyjnie musi wygrać dobro, bo w feudzie Takera z Kanem zwyciężyło zło, a zło jest złe i nie może tak często wygrywać. Rey ostatnio często dostawał po mordzie od Swaggera, w po ostatnim Battle Royal jestem pewien, że Big Show zakonczy tą walke, bo w koncu na BR sie za dobrze nie pokazał. Podobało mi sie, że w tym Battle Royal jako ostatnio z teamu Del Rio został Swagger, bo to co z nim robią jest niesamowite. Niedawno był WHC, a teraz jest przeciętnym Mid Carderem, jest świetnym wrestlerem, spokojnie można z niego zrobić drugiego Kurta Angle, stoczył świetną walke z Danielsonem na RAW, niech siedzi w Tym ME, bo przecież niedawno był główną postacią na SD!... ale wracając do walki. Coś mi sie nie wydaje, żeby Reks miał pierwszy odpaśc, ale jak szybko wyeliminują Mastersa i Drewno to walka może być całkiem przyjemna dla oka, a napewno beda w niej emocje, a jak Rey znowu zwali akcje tak jak na BR to bedzie też troche śmiechu :)

Singles Match

Morrison vs Sheamus. Szkoda, że nie jest to Elimination TT match, ale i tak nie jest źle. Rudy przez ostatni rok został tak niesamowicie wypromowany, że może spokojnie promować starszych i lepszych od siebie zawodników. Nie podobało mi sie bronienie Santino przez Morrisona, ale przynajmniej ma walke z ME, co go przynajmniej troche wypromowało, bo w koncu to on lał niedawnego głównego mistrza federacji. Pewne jest, że powróci tutaj Triple H, bo ten cały feud jest tym spowodowany, powróci Hunter, zleje Sheamusa i bedą kontynuować feud, a John nadal sie bedzie błąkać po Mid Carzie, chociaz dawno powinien być w ME. Walka bedzie dobra, bo wystarczy, że dadzą sie Morrisonowi pokazać, a Sheamus bedzie mógł tylko stać w miejscu i na koncu wykonać ten swój stoproelomegazajebisty finisher i zakonczyć walke, bo w koncu cały czas dostawał po mordzie. Tu wygrać musi Rudzielec.

WWE Intercontinental Championship

Singles Match

No i walka Dolph vs Kaval. Troche mnie zdenerwowało, że Kaval wykorzystał swój title shot w takich okolicznościach i na taką walke, ale i tak nie może póki co liczyć na nic lepszego, więc dobry i IC. Co do walki to nie ma sie co wypowiadać, może to być zdecydowanie najlepsza walka gali, bo dwóch świetnych wrestlerów, a Dolph pokazał, że potrafi walczyć z IMO lepszymi od siebie (np. na Bragging Rights). Tu może wygrać Kaval, ale przez DQ, Dolph zachowa pas, a Kavsl dostanie rewanż na TLC, gdzie ten pas już zdobędzie, przejdzie jakoś heel turn, a Mysterio skonczy z Del Rio i bedą sobie feudować o pas :)

Div i tak nie bede oglądać, ale powiem, że wygra LayCool, bo ma powrócić Beth Phoenix i to ona ostatecznie odbierze tytuły LayCool i tym samym zakonczy ten chyba najdłuższy title run w WWE w ostatnim czasie.

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

• Odpowiedzi 23
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Brem

3

• SweetChinMusic

2

• Droopi

2

• Blazi

2

Top użytkownicy w tym temacie

Swoją drogą ciekawe czy to ostatnie Survivor Series czy też WWE postanowi nadal kontynuować tradycję robienia gali o takowej nazwie. Myślę że bardzo dużo będzie zależało od ilości fanów oraz sprzedanych DVD. Szkoda by było kończyć z galą o tak bogatej historii.

W przyszłym roku również odbędzie się Survivor Series i to w Madison Square Garden, tak więc nie masz się co obawiać :)

Doszła walka Kavala z Zigglerem.. Z jednej strony fajnie, bo jak dostaną piętnaście minut, to zobaczymy świetne widowisko, z drugiej strony - to pewnie tylko po to, żeby więcej walk znalazło się na PPV i Ziggler spokojnie obroni tytuł. No chyba że pozwolą wygrać Kavalowi i zobaczymy jego feud z Danielsonem o unifikacje tych dwóch pasów.

Karta być może prezentuje się średnio, choć dzięki zajebistej stypulacji walki o WWE i jeszcze lepszej gry Edga, jest to pierwsze PPV od WrestleManii, na które czekam z niecierpliwością.

Odróżniajcie storyline od rzeczywistości. NAWET JAK BARRET PRZEGRA, CENA NIE ZOSTANIE ZWOLNIONY SERIO, A STORYLINOWO DO JASNEJ CHOLERY :!:

Edytowane przez Gość
Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Barret vs Orton

Zwycięzca tej walki jest pewny. Nie iwerzę w to aby Cena został zwolniony z WWE. To, że Nexus nie mogą się włączyć i przebywać koło doda walce więcej emocji i nieobliczalności. Nexus nie mogą nic zrobić, ale sędzią jest przecież Cena i może on jakoś pomóc Barrett'owi, bo od niego będzie właściwie wszystko zależało. Obstawiam Barret'a.

Kane vs Edge

Tu łatwo przewidzieć co się stanie nie będzie. Kane trzyma już długo pas i chyba najwyższy czas aby go stracił aczkolwiek może go jeszcze trochę potrzymać, ale będzie to już trochę nudne. Edge zasługuje na pas WHC i wydaje mi się, że to on wygra tą walkę.

Natalya vs LayCool

Po tylu próbach Natalya powinna w końcu zdobyć pas.

Gabriel & Slater vs Marella & Kozlov

Nexusi obronią pas. Według mnie takie pushowanie po nic jest bez sensu. Marella może i jest dobronym wrestler'em, ale Kozlov dla mnie jest słaby. Lepiej byłoby dać Marelli push na pas US niż na TT. Nexusi wygraja.

Team Mysterio vs Team Del Rio

Walka będzie bardzo ciekawe. Jak dla mnie Rey ma lepszych zawodników, ale to nie znaczy, że będzie im łatwo. Team Ryjka wygra.

John Morrison vs Sheamus

Ta walka może być bardzo dobra. Sheamus to lekkie drewno, ale John zapewne rozkręci ten pojedynek. Feud tych zawodników może pomóc Morrison'owi dostać się do Main Evenet'u. Mimo, że chciałbym aby wygrał John obstawiam Rudego.

Ziggler vs Kaval

Skoro Kaval do tej pory rzadko wygrywał to dlaczego miałby i teraz. Ziggler zatrzyma pas i może później Kaval spróbuje jeszcze raz i wtedy mu się uda. Tak jak ktoś napisał wcześniej jest to walka na zapchanie PPV. Wygra Dolph.

Ogólnie gala zapowiada się średnio. Wkurz mnie trochę to, że w kilku walkach zwycięzca jest pewny. Zobaczymy jak to wyjdzie.

ksgj.png

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Do kolejnego PPV z federacji WWE zostały już tylko dwa dni,karta jest już zamknięta a więc chyba najwyższy czas zacząć porozmawiać o tej gali.Będzie to bardzo ciekawa gala gdyż ostatnimi czasy booking jest bardzo dobrze przemyślany i storylinny nadają fajny klimat temu wydarzeniu.Należało by zacząć od konfliktu na linii John Morrison vs Sheamus,w którym to właśnie Morrison chronił "biednego" Santino przed atakami rozwcieczonego Sheamusa.Cieszy mnie fakt że WWE wreszcie sobie przypomniało o Morrisonie i nareszcie dało go do jakiegoś storylinnu ale z tego co nie raz widziałem każdy wrestler który ma coś wspólnego z Santino prędzej czy później zmienia gimmick na postać wprost z komedii.Jednak wydaje mi się że ten cały feud z Sheumusem może doprowadzić tylko do jednego...Powrotu Triple H'a!!Przecież już dawno pokazał się na ringu podczas house showu w walce z Del Rio i od tamtej pory nic o nim nie słychać.Wydaje mi się że Survivor Series to odpowiedni moment na jego powrót i kolejny feud z Sheamus'em.Wracając do walki pomiędzy Morrisonem a Sheamusem to nie spodziewam się rewelacji gdyż będzie to pewnie z około 10 minutowe widowisko z kilkoma spotami od Morrisona gdyż walki z Sheamusem zazwyczaj nie są porwające no i na zakończnie zobaczymy pewnie interwencje Santino lub właśnie Huntera.Kolejna walka zapowiedziana na tą galę będzie się toczyć o Divas Championship.Będzie to Handicap Match pomiędzy LayCool a Natalyą.I czego tu można się spodziewać??Jak to walki div w WWE zazwyczaj do dupy byle były a szkoda gdyż McCool jest dobrą wrestlerką jak i Natalya i naprawde one mogły by zrobić dobre widowisko.Wystarczy zobaczyć walkę LayCool vs Natalya&Kelly Kelly która trwała ledwo pięć minut.Porażka coś czuje że jednak WWE da szanse Nataly i ta wygra tytuł który szczerze mówiąc jej się należy.Teraz czas przejść do walki o tytuł Tag Teamów w której wezmą udział członkowie grupy Nexus(Justin Gabriel i Heath Slater) przeciwko Santino Marelli i Vladimirowi Kozlovowi.Muszę przyznać że tag team Marelli i Kozlova jest dosyć ciekawy i powinien dostać ten tytuł jednak jeszcze nie teraz,narazie powinni dostawać spory push i być dalej komediowym tag teamem gdyż to im najlepiej wychodzi.Obecni mistrzowie powinni natomiast nadal posiadać pasy jednak w tej walce muszą naprawdę pokazać dobre widowisko bo jak na razie nie zabłysnęli niczym specjalnym a potencjał mają trzeba przyznać szczególnie Justin.Teraz czas przejść do symbolu Survivor Series czyli Traditional Survivor Series Elimination Tag Team Match pomiędzy drużyną Alberto Del Rio a drużyną Rey'a Mysterio,czyli Heel vs Face gdyż tak to wygląda w drużynie Rio same "złe" osobowości a w Mysterio sami face.Jednak wydaje się że w tej walce pewniakiem jest Rey Mysterio gdyż są tam takie gwizady jak MVP,Kingston czy Big Show a w składzie Rio jedynie Rhodes no i już coraz słabszy Drew i Jack Swagger.Jednak mimo to walka zapowiada się ciekawie i coś czuje że będzie to zakończenie feudu Mysterio-Rio gdyż robi się on już nudny.Mimo wszystko liczę na wygraną Teamu del Rio.Ok lecimy dalej czas na walkę o IC Tittle pomiędzy Dolphem Zigglerem a Kavalem czyli jedynym z największych odkryć NXT(zresztą jakie odkrycie przecież to gwiazda Indy!).Od razu trzeba przyznać że wrestlerzy do tej walki są bardzo dobrze dobrani i razem mogą zrobić całkiem dobre widowisko.Jednak czy WWE da szanse Kavalowi na tytuł czy będzie chciało pociągnąć jeszcze trochę feud.Moim zdaniem będzie lepiej jak Kaval przegra a feud będzię kontunuowany i zrobi się jakiś ciekawy storylinne.Jednak znając WWE będzie chciało dać IC Tittle Kavalowi i tylko tyle.Co prawda zasłużył na tytuł jednak jak już mówiłem dalszy feud zdecydowanie bardziej go wypromuje niż ten pas.No i zostały nam tylko dwie walki,przejdzmy więc do feudu o WHC pomiędzy Kanem a Edgem.Feud oparty całkiem niezłym storylinee i nie zdziwię się jak w ciągu gali dowiemy się że stawką tej walki będzie to że jeśli Kane przegra to nie odzyska Paula i jeszcze straci pas mistrzowski.Co do samej walki to będzie to walka podstępów,nieczystych zagrań gdyż wszystko po to aby storylinne toczył się dalej.Mimo wszystko spodziewam się długej,trzymającej w emocjach walki z ciekawym zakończeniem.Moim zdaniem Edge nie dostanie tak od razu od federacji tytułu i przegra tą walkę.No i czas na Main Event czyli WWE Champion Randy Orton vs. Wade Barrett gdzie specjalnym sędzią będzie John Cena.Zasady każdy chyba zna czyli jeśli Wade wygra pas John opuszcza Nexus ale jeżeli jednak Barrett przegra wtedy John zostaje zwolniony z federacji.Na tą walkę czekam najbardziej gdyż zakończeń może być bardzo wiele ale od ostatniego RAW mam tylko jeden scenariusz w głowie.Jak każdy pamięta na ostatnim RAW John mówił do Miza że nie wykorzysta walizki bo się boi i takie tam.A więc najwyższy czas żeby Miz zrobił niespodziankę wykorzystał walizkę w momencie kiedy Wade wygra walkę a Cena nagle wykona AA,wtedy wchodzi The Miz wykorzystuje walizkę i staje się WWE Chempionem,Cena jest wolny a Wade nadal próbuje go zniszczyć i się zemścić przez to że stracił swój tytuł.Jednak to tylko moja fantazja a jak będzie naprawdę to wie tylko Vince McMahon i Creative team.Mimo to walka na pewno będzie ciekawa i czuje że możemy się spodziewać widowiska niczym Cena vs Barrett tyle że za Cenę będzie walczył Randy Orton.Czuje że możemy zobaczyć ***3/4 nawet a więc całkiem dobre widowisko.A więc nie pozastaje nic innego jak tylko czekać na tą galę i wmyślać do tej pory własne scenariusze na poszczególne walki.Coś czuje że ta gala może wiele osób pozytywnie zaskoczyć.

#SmartFanZone

I ja coś napiszę przed galą. Na początek powiem że się zapowiada nawet nieźle. Walki które są zapowiedziane w karcie powinny być dobre, a niektóre bardzo emocjonujące. Tak mowa tu o walce o WWE Championship. Bookerzy poprowadzili to moim zdaniem wspaniale, i stypulacja może nieść za sobą bardzo poważne konsekwencje. W razie jakby wygrał Orton (co dla mnie jest mniej prawdopodobne) - Cena "odszedłby", odpoczął bo nie miał już przerwy prawie 3 lata, i powrócił ale nie na Royal Rumble, bo to jest dla mnie za klasyczyne, ale np. jako sekretny członek jednego z Elimination Chamber, tzn. w walce jest jedno puste miejsce, i w trakcie gali okazuje się że to Cena. Najlepszym rozwiązaniem byłoby aby walkę tą wygrał Barrett, i feudował z Ceną do WM o pas, a nawet po WM. To by było nawet ciekawe, jednak bardziej prawdopodobym wyjściem byłoby wygranie tej walki przez Wade'a Barretta. I tu mam dwie koncepcje. Jedna to heel-turn Johna w trakcie walki (czyli mniej realniejsza). Po prostu Orton robi RKO, przypina, jednak Cena odlicza bardzo powoli. Orton nie wie co się dzieje, i na dodatek dostaje AA. Po walce Barrett cieszy się razem z Ceną, maltretują Ortona dla bardziej wyrazistego heelturnu, publika buczy, a fora płoną od dyskusji na ten temat. Druga wersja, czyli realniejsza, to uczciwa wygrana Barretta, po której Cena się uśmiecha, robi AA dla Wade'a i mamy feud o pas WWE, który przy dobrym bookowaniu można dociągnąć nawet do WM (tzn do Elimination Chamber feud jest z przerwami, a w ostatnim miesiącu do WM rusza pełną parą). Tak czy inaczej walka będzie pełna emocji. Na dodatek w tej walce żadnego udziału nie może mieć reszta Nexus, tak więc walka powinna być dobra. Kane vs Edge. O tej walce aż tak dużo nie powiem, bo Smacki oglądam jednym okiem :P Jednak w ostatnich tygodniach ich feud nabrał smaczku. Ten cały motyw z porwaniem Bearera, podoba mi się to. Znając obu zawodników walka powinna trzymać poziom, Kane jest bardzo dobrym zawodnikiem a Edge powrócił już do pełnej formy. Najgorzej że w tej walce nie będzie żadnych emocji, bo wynik jest pewny. Wygra na 100% Kane. Jeżeli miałby stracić ten pas, to na TLC, ale i tak moim zdaniem będzie trzymał pas do RR lub do WM. Jeszcze nie wiem z kim mógłby feudować o pas w drodze do WrestleManii, ale dłużej niż do marca (czy tam początku kwietnia, nie pamiętam) Kane nie będzie trzymał pasa. Divy? Mało mnie obchodzą. Knockouts TNA biją divy WWE na głowę, i dlatego walki pań w TNA ostatnio oglądam a w WWE nie. Jednak teraz powinna wygrać Natalya. Lay-cool strasznie długo trzymają te pasy, i moim zdaniem na Surivor Series przyszedł czas aby je stracić. Walka o pasy TT... Zero bulid-upu. Walka pewnie nie będzie zła, bo nikomu ze składu z tej walki umiejętności nie brakuje... Jednak obejrzę tą walkę z niechęcią. Wygrają Nexusi. Survivor Series match troche z dupy, aby tylko na Survivor Series była tytułowa stypulacja. Choć nie powiem, aby feud Reya i Alberta był zły. Walka poziomem będzie tak jak większość takich matchy, czyli początek i środek nudne, a końcówka kiedy jest na ringu max 4 zawodników ciekawa. Składy również przemawiają za tym, że walka utrzyma poziom. John Morrison vs Sheamus, czyli jak niektórzy mówią próba wypromowania Morrisona. Dziwne, ktoś kto jest w federacji rok, promuje kogoś kto jest w federacji 4 lata jak dobrze wiem. Sądze jednak że to nie o to chodzi, chodzi po prostu o to aby zająć czymś Sheamusa, przecież ktoś kto ma (chyba) status Main Eventera, musi walczyć na każdym PPV, jednak wygrać może Morrison. Walka o Intercontinental Championship. O niej nie można dużo mówić. Będzie dobra, bo ci zawodnicy powinni zrobić coś dobrego. Wygra raczej Dolph, nie wierze aby tak szybko Ziggler tracił pas a Kaval go zyskiwał. To tyle. Gala jak już mówiłem może być dobra, i pierwszy raz od nie pamiętam kiedy czekam na galę WWE.

Karta na SS prezentuje sie tako sobie niby nie jest źle ale dobrze też nie jest ale najbardziej denerwuje mnie to że na SS jest tylko jeden Traditional Survivor Series Elimination Tag Team Match

panowie z WWE nie popisali sie przecież ta gala słynie z takich meczy a tu zrobili taki tylko jeden mocne przegięcie a co do walk .

Randy Orton © vs. Wade Barrett (with John Cena as special guest referee)

Tutaj nie ma bata żeby Wade przegrał czytałem gdzieś że mają zamiar dać Nuxusom wszystkie pasy na raw a po za tym zwolnienie Ceny jest dla mnie nieprawpodobne dzieci przeżyłby chyba załamanie nerwowe więc ta opcja odpada ale z drugiej strony Cena ma przejść hell turn co rówież nie spodoba sie młodszej części widowni no trudno przewidzieć co sie stanie ja obstawiam jednak wielki hell turn Ceny i zwycięstwo Barretta . Być może potem wpadnie Miz z ręcznikowym i zgarnie pas ale to raczj odpada ze wsględy na to że CT chce żeby Miz potrzymał jeszcze walizke .

Kane © vs. Edge

Bardzo ciekawie rozwijająca sie historia między tą dwójką . Edge pokazuje że jest dalej jednym z najlepszych aktorów w WWE ogólnie to wszystko ładnie wygląda . Bardzo chciałbym żeby wygrał Edge no i pewnie wygra ale przez DQ czy coś w tym stylu .

Lay-Cool © vs. Natalya

Szczerze to mnie to zbytnio nie obchodzi no ale Lay-Cool mogłyby już stracić pasy bo trzymają je już dość długo

Justin Gabriel & Heath Slater © vs. Santino Marella & Vladimir Kozlov

Zapewne będzie to kabaret a nie walka . Zresztą to pokazuje ile warte są pasy TT już ten pas Dibiasego jest więcej wart . Tutaj spodziewam sie szybkiej i łatwej wygrany nexusów nie ma innej opcji .

Team Rey Mysterio vs Team Alberto Del Rio

Logicznie myśląc to że team Alberto dostał na ostatnim smacku niezły wp*erdol znaczy to że to oni powinni wygrać ale w WWE wszystko jest możliwe a w składzie Reja jest Show który normalnie nie przegrywa . Tutaj jestem troche rozdarty chciałbym żeby wygrał Albert ale jednak ulubieńec dzieci przegrać nie może . Mam nadzieje że feud potrwa jeszcze do miesiąc do następnej większej gali którą jest TLC i tam Alberto ostatecznie i definitywnie wygrywa z Reyem .

John Morrison vs. Sheamus

Tak właściwie to nie ma o czym pisać . SCM już chyba wspomniał że żaden z nich na wygranej w tym feudzie nie zyska więc oczekuje średniego meczu kilka dobrych akcji Morisona i to by było na tyle . Być może w tej walce zainterweniuje Santino lub powracający the game ale tego pewny nie jestem .

Dolph Ziggler © vs. Kaval

Hmm tutaj pewny nie jestem niczego z jednej strony Kaval jobował na prawo i lewo a z drugiej CT może sie przypomniało że ma title shota . W sumie Ziggler już trzyma troche ten pas i mógby już stracić na rzecz low kiego . Tutaj przypomina mi sie to że CT miał na początku plany żeby połączyć Kavala z Bryanem w TT ale być może sobie wymyślili że ci panowie będą z sobą feudować i ostatecznie jedna z legend sceny niezależnej zunifikuje pasy . To mogło by być ciekawe chociaż wątpie żeby Vince sie na to zdecydował ja sam osobiście chciałbym tego bo to by oznaczało przywrócenia pasa dla leciutkich więc by było warto . A co do walki do licze na Kavala który bądź co bądź jest podobno lubiany przez Reya który o ile sie nie myle nie przepada za Ziglerem więc Rey tak jakby może urzyć swojej pozycji w WWE żeby to właśnie jego pupilek wygrał .

To by było na tyle .

Od mojej wypowiedzi doszła jeszcze tylko jedna walka więc o niej dopisze. Chodzi ocziwiście o pojedynek o IC. Jak przeczytałem w spoilerze że walka znajdzie się na ppv bardzo się ucieszyłem jak się okazało że Kaval wykorzystał na nią swojego titleshota to cała radośc prysła... Zwłaszcza że skoro Kaval pokonał Doplha i to w czystej walce to według zasad należy mu się walka o pas tak czy siak. Walka na pewno będzie świetna o ile nie będzie za krótka tak jak ta na SD. Co do rozwiązania to jest pare opcji. Mogą zrobić to tak że Kaval który wczesniej nie wygrał ani jednej walki, pokonując Dolpha w jakby nie było troche fartowny sposób poczół się nie wwiadomo kim i od razu rzucił się z wyzwaniem i na SS Ziggler sprowadzi go na ziemie. Kaval nie wytrzyma i przejdzie wreszcie tej cholerny heelturn, na SD w furii rozwali Zigglera i odbierze mu pas. Feudu jako takiego nie będzie żeby Ziggler nie musiał przechodzić turnu. Może być tak samo tylko bez turnu Kavala i odebrania pasa i Kaval dalej jobbuje. Ale moim zdaniem najprawdopodobniejszą opcją jest jednak zwycięstwo Kavala albo normalnie albo przez DQ czy coś takego i w reważny odebrania pasa. W końcu heelturn i feud z Bryanem unifikujący pasy tyko do tego nie pasuje atak DiBiase'iego no chyba że jenak Dolph i Kaval troche pofeudują a Ted ma w tym czasie zająć Bryana. Unifikacja pasów i przywrucenie Cruiseweight. W każdym raziem walke wygra Kaval moim zdaniem.

• Styl:  Jasny

Trzeba by się wypowiedzieć na temat najbliższego PPV. Jest to jedne z nielicznych PPV, gdzie karta jest podana prawdopodobnie w całości. Tylko szkoda, że tylko jedna tradycyjna walka Survivor Series. No to po kolei.

WWE Champ.

Walka tylko pinfall i submission, czyli są tylko 2 opcje zakończenia. Strata pasa przez Ortona lub zachowanie go. Przez to, że Cena jest sędzią, to teoretycznie wygraną w kieszeni powinien mieć Barrett. Ale to opcja wg mnie zbyt oczywista. Mam przeczuci, że to jednak Orton zachowa pas. Jak straci, to straci go na TLC, ale nie o tym tu teraz rozmawiać. Co do Ceny. Gdyby Wade przegrał, to Cena wylatuje. I teraz pytanie: czy zrobiłby sobie przerwę, czy kontynuowałby feud z Nexusem z trybun. Jeśli miałby zrobić sobie przerwę i powrócić np. na RR, to pozostaje kwestia czy powróci jako face czy heel. Jeszcze wpadł mi do głowy taki głupi pomysł. Jeszcze się okaże, że to Cena będzie Menagerem Raw. :D

WHC

Dla Kane'a pas to uwieńczenie jego kariery. W typerze zagłosowałem na Edge'a (tak w sumie chciałbym), chociaż po głębszym namyśle sadze, że Kane zachowa pas, przynajmniej do następnego PPV. Jestem ciekaw, jaką rolę odegra Paul Bearer. Czy Kane go uwolni?

Divas Title

Walk nie oglądam, ale myślę, że Lay-Cool obronią pas.

TT Champ.

Dla Nexus będzie to pierwsza prawdziwa obrona pasów. Myślę że Santino i Kozlov nie zdobędą nich. Chociaż ten niespodziewany push jest w pewnym sensie ciekawy. Ale jak wiadomo dywizja drużynowa leży, a pasy same się nie obronią. W WWE oprócz Nexus nie ma żadnych Tag-Teamów. Więc to oczywiste, że to oni trzymają pasy.

Elimination Match

Myślę że wygra team Misterio. Oczywiście główna rywalizacja to Rey kontra Del Rio. Nie mam w sumie pomysłów jak ta walka mogłaby się potoczyć.

JoMo vs Sheamus

Nie mam pojęcia kto mógłby wygrać. Stawiam jednak minimalnie na Sheamusa. Chociaż z drugiej strony jego push spada, a Morrisona rośnie. Mógłby się dobrze wypromować na wygranej z Celtem.

Intercontinental

Nagły push dla Kavala, wygrana z Dolphem na SD. Stawiam na niego. Może po przegranej Zigglera Vickie od niego odejdzie?

Mimo, że to ich pierwsza walka, ich feud dopiero się zaczął, to stawiam na Kavala.

US Champ.

Walka dodana w ostatniej chwili, feud zaczęty niedawno (właściwie jeszcze dobrze nie zaczęty). A tu walka na PPV. Stawiam na Daniela. Jest on dobrym mistrzem i nie sądzę, żeby stracił pas taki po prostu.

• 1 miesiąc temu...

johncena_14 : To co napisałeś to święta prawda, Cena to gwiazda która najwięcej zarabia i przynosi najwięcej zysków dla WWE. Wczytując się w komentarze na innych forach o wrestlingu tak właśnie zauważyłam że osoby krytykujące Cene zawsze piszą to samo ,,że nie pokazuje nic nowego, że jest głupi itd. Ale gdyby się przyjrzeć galą z udziałem Ceny to prawie cała hala to jego fani, gdy patrzy się w ekran telewizora to aż oczy bolą od koloru fioletowego, i nie tylko dzieci są jego fanami bo dorośli także, a jeżeli chodzi o Survivor Series i Johna Cene to myślę że słusznie postąpił przyznając zwycięstwo Ortonowi, ponieważ uświadomił Barretowi że WWE nie kręci się wokół niego a on nie będzie wykonywał jego rozkazów. John był pewny że Vince McMahon nie zwolni go z rozkazu faceta który siedzi w tej organizacji niecały rok. Dla WWE utrata Johna Ceny byłaby zbyt bolesna!