Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka PPV WWE Bragging Rights 2010

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Moim zdaniem na gali były 3 dobre walki. Champion vs Champion, gdzie można było podziwiać kunszt techniczny obu zawodników. Raw vs SmackDown oraz walka o pas WWE. Postawiłem na walkę brandów, ponieważ w tej walce wystąpiło wiele gwiazd i każda z nich miała swój czas w tej walce. Było w walce sporo emocji i ciekawych zwrotów akcji, dlatego głos własnie na tę walkę.

http://www.youtube.com/watch?v=vswZ73WETpc

a70061070009c1784bf77973

BKS POLONIA BYDGOSZCZ

• Odpowiedzi 26
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

2

• John_Cena_FU

1

• FIZ

1

• Sandboy98

1

Top użytkownicy w tym temacie

Raw vs Smackdawn: było w niej wielu dobrych wrestlerów, oraz wynik mnie zaskoczył, były wielkie emocje, lecz Ziggler vs Brayan była o wiele lepsza, pod względem technicznym, wiele porywów, lecz zaskoczył mnie zwycięzca. Kane vs Taker- Taker pokazał się, jak do tej pory z jak najlepszej strony po powrocie,lecz ten atak Nexus... Fakt, czysta przegrana takera była by żałosna , więc musieli to jakoś zamaskować. WWE Championship- jak dla mnie była dobra, lecz szaro wypada na tle walki Zigglera i Bryana, na która głosuje :thumb:

mazishare.info-1272738854-U9818.jpg

Zagołosowałem na walkę Smackdown vs Raw. Było tutaj najwięcej emocji i ogółem ciekawa walka. Stawiałem na Raw, a wyszło niestety inaczej. Opener napewno byłby bardziej interesujący gdyby pojedynek toczył się o tytuły. Wrestlerzy jednak mnie na szczęście nie zawiedli i jestem z tego bardzo zadowolony. Main Event krótko mówiąc mnie nie porwał. Jeszcze kilka zdań o Buried Alive Matchu. Ta walka wyszła tragicznie... Wiadome było że Taker nie jest w formie i nie pokaże nic szczególnego, ale niespodziewałem się jednak aż takiej klapy. Brak akcji z prawdziwego zdarzenia, walka bardzo krótka (a raczej powiem że spodziewałem się dośc długiego pojedynku bo taki mecz zobowiązuje). No właśnie... bardzo cieszyłem się że w dobie PG będę mógł zobaczyc Buried Alive Match. Teraz naprawdę żałuję że takowy się odbył i do póki era 4Kids istnieje, niechciałbym go już zobaczyc. Najgorszy mecz tego typu w historii i to zdecydowanie. Myślałem że pojedynek będzie pełen emocji, dramaturgii, a niestety bardzo się zawiodłem. Finał walki naprawdę nijaki, brak tego dreszczyka emocji, dno! Ogólnie gala gorsza od HIAC, ale lepsza od NOC. Mam nadzieję że Survivor Series zadowoli mnie bardziej, a już zapowiada dosyc ciekawie.

Mój głos leci na walkę SD! vs. RAW. Bardzo dobra walka na wysokim poziomie. Champ vs. Champ też był dobra, ale wolę pojedynek między brandami. Nie chciałbym się dużo opisywać, bo nie oglądałem całej gali.

Gość Chunky1674326001

Ogólnie Bragging Rights nie wypadło dobrze... Walki były na baaaardzo niskim poziomie. Walka Tag Team - bez komentarz, bo nie było czego... Ted DiBiasi vs Goldust - walka nie najgorsza, ale też nie można powiedzieć, że dobra. SmackDown! vs RAW - to była jedna z dwóch walk zasługujących na miano DOBRYCH. Maint Event mnie w negatywnym tego słowa znaczeniu "powalił". Czegoś takiego nie widziałem - ogólnie beznadzieja, chociaż walka jedna z lepszych tej nocy... Buried Alive Match Undertaker vs Kane - spodziewałem się więcej, jednak czego oczekiwać po jednym, który ma 1000000000000 kontuzji naraz i po drugim, który przeżywa to samo??? Dodajmy jescze politykę WWE. Koniec przewidywalny od początku - atak Nexus... Walka Champion vs Champion utrzymywała bardzo dobry poziom, jednak mój głos leci na walkę SmackDown! vs RAW. Jako jedyna walka była w miarę ekscytująca, a wynik był nie znany - chociaż ja wiedziałem, jak to będzie już po tym jak na SD! przeszedł Edge + jego Turn... Gala baaaaaaaardzo słaba. Mój głos pada na SmackDown! vs RAW

Ja postawilem na walke Champion vs Champion. Jak napisalem w innym temacie, walka na poczatku troche przymulala ale pozniej bylo juz OK. Dolph spial poslady, Bryan pokazal kawalek swoich niestety ograniczanych przez WWE mozliwosci i pojedybek byl calkiem niezly.

Main Event'u nie widzialem, bo sciagnalem release od jakiegos przydupasa, ktory wypuscil do neta swoje arcydzielo zacinajace sie zaraz po zakonczeniu pojedynku brandow. Lecz pomijajac to moge zgadnac, ze walka nie byla powalajaca (jak zawsze z udzialem takich wrestlerow)...

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Moim zdaniem najlepsza walka Bragging Rights to walka stypulacji Buried Alive Match o World Heavyweight Champion,

pomiędzy Kane'm i Undertaker'em. Wybrałem tą walke ponieważ lubię walki hardcorowej stypulacji, między innymi Buried Alive Match. Tylko szkoda że to się tak zakończyło, po pierwsze chciałbym żeby wygrał Undertaker. A po drugie chciałbym żeby zakopał Kane z Pola Berrera(nie wiem czy dobrze napisałem Pola :thinking: ).

Moim zdaniem najlepsza walką na Bragging Rights była Team SD vs Team RAW.Do końca nie było wiadomo kto wygra i zgarnie puchar.Ale pod końcem Mysterio wrócił i już odrazu inna walka była.Więc moj głos idzie Team SD vs Team RAW

A ja zagłosowałem na walkę Champion vs Champion. Walka była na naprawdę wysokim poziomie i było bardzo wiele emocjonujących akcji :D Nie można powiedzieć że ktoś był gorszy w ich pojedynku. Oby dwoje dawali radę i świetnie współpracowali. Niby też fajna walka była walka rosterów, ale jednak według mnie Daniel Bryan vs Dolph Ziggler przebiła wszystkich :D

Dobra myślałem, że walka ORtona z Barrettem będzie beznadziejna i była ale nie wiem jak określić wlakę Takera z Kanem, bo to była chyba próba ośmieszenia federacji :/ Tag Teamy słabe ale co się dziwić. Dawać do ringu takie zera jak Otunga i Drew + Cena, który też nie jest dobry w ringu i ma się słabą walkę. Choć jak na nich to aż tak bardzo tragicznie nie było. Divy jak na WWE się postarały więc nie mogę narzekać. Goldust vs Ted ciekawa walka ale za krótka. Widać, że mogą z nich wyciągnąć dobrą walkę ale muszą im dać trochę więcej czasu. Walka brandów taka sobie. Lepsza niż rok temu ale nie porywająca. Cieszy push dla Edga ale za to trochę wnerwia robienie takiego super hero z Reya, a on sam sie nie popisał. Nie dość, że tydzień w tydzień botch***je 619 to ten Splash na Ezekiela był conajmniej żałosny. Pragnę też napomnąć, że minute później przy tej samej akcji na Miza znów było blisko zbotchowania. No i opener, który jest teraz moim kandydatem na walkę roku w WWE. Pobili Miz vs Danielson vs Morrison na Hiac. Jak ktoś uważa, że Ziggler do ME się nie nadaje to od teraz jest moim wrogiem Nr.1. Poprostu nawet sam nie podejrzewałem go o takie akcje. Teraz tylko usunąc Vickie, która wypromowała go dobrze ale teraz tylko go ogranicza. Oczywiście głos na tą walke.

Walka Team Raw VS Team Smackdokwn . Wybrałem ją ponieważ walczyło w nie kilka gwiazd WWE m.in. Sheamus , Rey Mysterio , Edge , Big Show . Dzięki nim było w niej dużo ciekawych akcji . Sam fakt że w tej walce było dużo zawodników sprawiał że ta bitwa musiała być emocjonująca .

Są chwile w życiu kiedy trzeba się poddać !!!

Głosowałem na walkę Dolph Ziggler vs Daniel Bryan.W niej było wiele ciekawych akcjii i krzyków Vikie.Reszta walk była raczej nudna

maryseg.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Oto spoilery z najnowszych tapingów telewizyjnych TNA Wrestling. Po czwartkowym odcinku Impact na żywo z Gateway Center Arena w College Park pod Atlantą (Georgia), federacja nagrała też walki na Xplosion i Impact. TNA wróciła do Gateway Center Arena w piątkowy wieczór. Spoilery z tych nagrań nie są jeszcze dostępne. Spoilery poniżej pochodzą z Cagematch.net i PWInsider. Nagrane dla Xplosion: Mila Moore pokonała Myla Grace Jason Hotch pokonał Ricky Sosa Nagrane dla Impact: Mr.
    • Grok
      W tym tygodniu odcinek AEW Dynamite na TBS przyciągnął średnio 650 tys. widzów, co oznacza wzrost o 2,7% względem poprzedniego tygodnia. To czwarta najwyższa oglądalność programu od 17 września 2025 r. Odcinek z trzema walkami o pasy i debiutem The IInspiration na Dynamite zanotował rating 0,12 w kluczowej grupie 18-49 — wzrost o 20% w porównaniu z zeszłym tygodniem i drugi najlepszy wynik w tej demografii od 12 listopada 2025 r. W porównaniu z tym samym okresem w 2025 r. ogólna widownia wzr
    • Lukasz_Kukas_Tm
      Codas odzyskał tytuł.Oby na WM-ce stracił pas ku uciesze widzów na rzecz ortona i niech Cody robi Hell Turn Romek musi przegrać z Punkiem
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland Druga połowa drabinki turnieju STARDOM Cinderella Tournament rozegrała walki pierwszej rundy w Aichi. Podczas gdy pierwszy dzień przyniósł kilka remisów, ten drugi zakończył się jasnymi rozstrzygnięciami w każdym starciu. Siostry Inaba obie odniosły sukces w swoich meczach pierwszej rundy. Tomoka Inaba pokonała Anne Kanaya w pierwszym starciu, a Azusa Inaba zwyciężyła nad Lady C w drugim. Saya Iida zmierzyła się z Kiyoka Kotatsu. Mimo solidnych strike'ów Kotatsu, potęż
    • KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
  • Dodaj nową pozycję...