Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka PPV WWE Bragging Rights 2010

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W tej ankiecie wybieramy najlepszą walkę PPV WWE Bragging Rights 2010. A oto walki:

1.

Champion vs. Champion

Singles Match

Dolph Ziggler vs Daniel Bryan

2.

WWE Tag Team Championship

Tag Team Match

David Otunga & John Cena vs "Dashing" Cody Rhodes & Drew McIntyre

3.

Singles Match

Goldust vs Ted DiBiase

4.

Divas Championship

Singles Match

Layla vs Natalya

5.

World Heavyweight Championship

Buried Alive Match

Undertaker vs Kane

6.

Team Raw vs. Team SmackDown!

Bragging Rights Tag Team Elimination Match

Team Raw vs. Team SmackDown!

7.

WWE Championship

Singles Match

Wade Barret ve Randy Orton

Swój wybór sensownie uzasadnij postem. Ankieta potrwa 10 dni!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 26
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

2

• John_Cena_FU

1

• FIZ

1

• Sandboy98

1

Top użytkownicy w tym temacie

Mój głos na SD! vs RAW. Ta walka była zdecydowanie najlepsza pod każdym względem. Zresztą nie ma sie co dziwić, było tam przynajmniej 10 dobrych zawodnikow. Dużo momentów dramatyzujących, kilka mnie rozbawiło no i chyba mamy nowego terminatora... Edge pasuje mi na face'a, nie sądziłęm, że to powiem, ale naprawde jest facem równie dobrym jak heelem. Druga walka, która mi sie podobała to Buried Alive. Nie było tak jak na HiAC, że Kane ciągnie walke, a Taker tylko przyjmuje ciosy. Tu sie Taker pokazał, a jakichś świetnych akcji nie można było sie spodziewać, bo powiedzmy sobie szczerze... kto normalny wykonywał by różne akcje w takiej sytuacji, zamiast próbować zniszczyć przeciwnika, obijając go wszystkim? Na wyróżnienie zasługuje też opener, bo chłopaki dali rade.

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Opener. Tuż tuż za nim walka brandów. Dwóch champów dało całkiem niezłą walkę.

Wcale nie ciężko wybrać najlepszą walke ogólnie spodziewałem się lepszego stracia ze strony Raw i Smack Down jednak nie na moje oczekiwania :D więc głos na pierwszą walke Champ vs Champ czyli Ziggler vs Bryan zdecydowanie najlepsza walka dużo świetnych akcji Obaj udowodnili że dostali te pasy nie przypadkiem Świetna walka

Cóż, wybór nie był zbyt trudny. Postawiłem na Team SD vs Team RAW, ponieważ tamten mecz miał wszystko, w dodatku główną rolę odgrywał w nim mój ulubiony zawodnik. Był też strasznie nieprzewidywalny, moim zdaniem największy "+" gali.

Naprawde ciężki wybór. Bardzo się wacham między openerem a Raw vs SD. Pierwsza walka była jak się spodziewałem świetna, końcówka mimo że walka o nic wywołała emocje. Sporo fajnych akcji, sporo momentów które mogłyby byc kończące. Tylko troche przesadzili z ilością kopniaków jakie Dolph przyjął na główe :P Ale zagłosuje jednak na brandy tylko z racji tego że tu nie pasuje mi zwycięzca i denerwoju mnie push Bryana. SD vs Raw bardzo fajne, dużo się działo, sporo zwrotów akcji, fajnie że to nie Big Show zakończył walke, końcówka bardzo szybko się wydarzyła i ogólnie dobra walka. Oczywiście miała minusy takie jak kolejne jobbowanie R-Trutha w takiej sytuacji, to już Santino dłużej był w ringu niż on, no i ciekawiej by było gdyby to jednak nie Edge zakończył tylko odpadł wczesniej i na koniec zostaliby Alberto i Rey. HitC fajna od połowy, pierwsza część kiedy chodzili po trybunach ssała jak ich walka na NoC, potem było dużo lepiej, krzesła w ringu no i akcje już przy grobie. Tylko po co to Nexus, mogli wymyslić coś ciekawszego. Np pod koniec walki przyszło mi do głowy że zaraz wskoczy Kaval pomóc Kanowi i się okaże że jest on drugim synem Bearera :P ME poziomem nie zachwycił ale też nie załamał no i coraz bardziej mnie zadziwia pomysłowośc creative teamu jeśli o ten story chodzi, niby takie oczywiste rozwiązanie ale myśle że mało kto o tym pomyślał :P Głos na SD vs Raw.

No tu był trudny wybór, ale jednak głos na SD vs RAW. Dużo ciekawych akcji, wiele się działo i kiedy Rey już sobie poszedł to myślałem, że Kaval wleci jako zastępstwo i będzie fajnie :D . Jednak trzeba przyznać, że walka nie zawiodła i była bardzo dobra. Na drugim miejscu u mnie znajduję się walka champion vs champion, która mnie zadziwiła i podniosła poprzeczkę dla innych. Myślałem, że będzie krótsza, a tu miła niespodzianka. Pojedynek o WWE jak dla mnie niezła lecz mogli to inaczej zrobić, choć sama końcówka nawet zaskakująca i jak to Brem napisał oczywiste, ale zaskakujące.

Champion vs Champion. Bryan i Ziggler zrobili całkiem przyjemną walkę, czasami przynudzała ale ogólnie ok. Natomiast jestem cholernie zawiedziony Buried Alive Matchem, jak dla mnie ssał na całej linii, i do tego głupie zakończenie :( Niby weszli Nexus bo Taker nie może trzeci raz z zrzędu czysto przegrać, ale jak logicznie wytłumaczyć dlaczego Nexusi go zaatakowali?

No ja będę oryginalny i zagłosuję na walkę o pas WHC :thumb: Walka była by pewno lepsza gdyby Nexus nie wkroczyło i wrzuciło Takera do dołku, ale nie będę gdybać i powiem, że ta walka nie była przynudzająca jak w momentach np. Team RAW vs Team SD! dało się ją obejrzeć, walka Champion vs Champion też była dobra lecz głos na walkę o pas wagi ciężkiej.

Walka Team Raw Vs Smackdown . Wybieram ją bo jednak walka 14 zawodników niż 2 na pewno jest ciekawsza i tak było tym razem . Zaskoczyła mnie postawa Edga , a rozśmieszyła sytuacja z Big showem kiedy sprinter biegł do ringu.

Hm... Burierd Alive był dobry, lecz to nie może być walka gali, SD! vs Raw też średnio mi sie podobało, więc również odpada. Za to opener był według mnie dobry jak na rozpoczęcie gali i dobry jak na całą galę. Głos właśnie oddam na tą walkę. Oboje pokazali świetny spektakl.

ahfo.png

luba_049.png

Wahałem się między opener'em, a SD! vs Raw. Ostatecznie wybrałem walkę Champów. Bardzo dobra walka w której można było zobaczyć wiele ciekawych akcji. Walka brandów też była naprawde dobra. Zawiodłem się trochę na walce o WHC. Myśalałem, że będzie ciekawsza. Głos na Champion vs Champion.

ksgj.png

Cieniutko z tym PPV.Mecze na poziome normalnej Tygodniówki.Tag Team no comment.Walka Singles Match Ted vs. Goldust lepiej ominąć.SD vs. Raw też mnie zawiódł i to najbardziej ze wszystkich..Był strasznie jak to ująć "nierealistyczny"..Main Event też nie rewelacyjny ale nie najgorszy.Burried Alive....Jezusie z Nazaretu...widzisz i nie grzmisz...Jedynie walka Champion vs. Champion utrzymywała poziom...Brawa dla Bryana i Dolpha. Walczyli do końca o dobre imię Bragging Rights. Wydaje mi się że jednak to jest niemożliwe...Podsumowując głos na tych panów powyżej. Jeszcze raz Congratulations.

paparoach.png

18659.png

Walki na baaardzo niskim poziomie. Spodziewałem się więcej po walce Taker vs Kane, troche nie za ciekawa jak na tak za!@#$%^ą stypulację. Pozytywnie za to zaskoczyła mnie walka dwóch mistrzów. Naprawde wysoki poziom wiele dynamicznych akcji i wygrana Bryana. Tag Team Match to masakra, podobnie jak Goldust vs Ted. No głos oddaje na walkę WWE Champion. W sumie normalna walka, podobała mi się reakcja Ceny kiedy oczyścił ring ze członków Nexusa. Mam nadzieję, że SS będzie dużo lepsze i powróci Triple H.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Ja zagłosuje na walkę Champion vs Champion , mimo że był to opener to w mojej opinii była to najlepsza walka tej gali. Dosyć długa , mimo tego że paktycznie cały czas przeważał Doplh to nie można była narzekać , że jest to nudna walka . Na początku chciałem żeby wygrał Bryan w trakcie walki po kilku akcjach Doplha liczyłem , że on wygra - stało się inaczej lecz mimo tego głos leci na tę walkę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Oto spoilery z najnowszych tapingów telewizyjnych TNA Wrestling. Po czwartkowym odcinku Impact na żywo z Gateway Center Arena w College Park pod Atlantą (Georgia), federacja nagrała też walki na Xplosion i Impact. TNA wróciła do Gateway Center Arena w piątkowy wieczór. Spoilery z tych nagrań nie są jeszcze dostępne. Spoilery poniżej pochodzą z Cagematch.net i PWInsider. Nagrane dla Xplosion: Mila Moore pokonała Myla Grace Jason Hotch pokonał Ricky Sosa Nagrane dla Impact: Mr.
    • Grok
      W tym tygodniu odcinek AEW Dynamite na TBS przyciągnął średnio 650 tys. widzów, co oznacza wzrost o 2,7% względem poprzedniego tygodnia. To czwarta najwyższa oglądalność programu od 17 września 2025 r. Odcinek z trzema walkami o pasy i debiutem The IInspiration na Dynamite zanotował rating 0,12 w kluczowej grupie 18-49 — wzrost o 20% w porównaniu z zeszłym tygodniem i drugi najlepszy wynik w tej demografii od 12 listopada 2025 r. W porównaniu z tym samym okresem w 2025 r. ogólna widownia wzr
    • Lukasz_Kukas_Tm
      Codas odzyskał tytuł.Oby na WM-ce stracił pas ku uciesze widzów na rzecz ortona i niech Cody robi Hell Turn Romek musi przegrać z Punkiem
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland Druga połowa drabinki turnieju STARDOM Cinderella Tournament rozegrała walki pierwszej rundy w Aichi. Podczas gdy pierwszy dzień przyniósł kilka remisów, ten drugi zakończył się jasnymi rozstrzygnięciami w każdym starciu. Siostry Inaba obie odniosły sukces w swoich meczach pierwszej rundy. Tomoka Inaba pokonała Anne Kanaya w pierwszym starciu, a Azusa Inaba zwyciężyła nad Lady C w drugim. Saya Iida zmierzyła się z Kiyoka Kotatsu. Mimo solidnych strike'ów Kotatsu, potęż
    • KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
  • Dodaj nową pozycję...