Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepszy wrestler PPV WWE Bragging Rights 2010

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Nie ma innej możliwości - EDGE!!! Pokazał się ze świetnej strony w walce brandów. Jako Face jest równie dobry jak i Heel. Brawo! Gdyby nie on Team SmackDown! mógłby nie wygrać. Gratulacje dla Vince'a, że właśnie ten zawodnik dostaje push na SD!, a nie na RAW :) Na WHC raczej go nie wezmą - Undertaker ma za kilka tygodni wrócić i odebrać pas Kane'owi, ale może Edge zrobi to jako pierwszy, a Kane vs Taker nie będzie o pas... Zobaczymy... Mój głos leci na Rated R Superstara - Edge'a!!! :D

• Odpowiedzi 28
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

2

• LC Edgar

1

• Ulicznik Xeb

1

• cela1997

1

Top użytkownicy w tym temacie

Edge Edge Edge a co On takiego pokazał hę :?: Dla mnie przesadzili z tym Pushem.Było to tak nierealne , kiedy Rated R eliminował wszystkich po kolei.Wszystkich było 6 w tym 2 ze Smackdown i aż 4 z Raw.Kto wygrywa :?: Smackdown...panowie no bez przesady..Ogółem mówiąc wszyscy zawodnicy poniżej przeciętnej z wyjątkiem Daniela no i może Zigglera.Reszta totalnie dno.Głosuję na ktoś inny czyli na The Nexus.Odegrali największą role pokonując The Undertakera bez jasnego powodu oraz zainterweniowali w Main Evencie..Czegóż chcieć więcej.To przyszłość WWE.Głos na tych panów....

paparoach.png

18659.png

Głos na Rated R Superstar. Bryan i Dolph naprade gratulację za dobrą walkę, ale mimo wszystko walka otwierająca galę i zawsze to ME ma robić wieksze wrażenie. Już liczyłem na wygraną Takera, lecz Nexus się wmieszał i wygrał walkę za Kanea. Ktoś inny no to ewentualnie mógłbybys Mysterio który pod koniec wyeliminował Punka i JAcksona, ale to Edge wyeliminował kapitana Raw czyli The Miza i zapewnił wygraną. Po za tym Rated R Superstar w całej walce chyba 3 osoby wyeliminował, więc zasłużył na miano wrestlera gali.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Daniel Bryan, stworzył z Dolphem bardzo fajną walkę a co najważniejsze wygraną. Bryan pokazał, że potrafi polatać oraz pochwalił się swoim technicznym kunsztem. Dolph też trzymał poziom dlatego ich walkę fajnie się oglądało.

http://www.youtube.com/watch?v=vswZ73WETpc

a70061070009c1784bf77973

BKS POLONIA BYDGOSZCZ

Ja głosuje na Edga . Myślałem , że w walce brandów tak jak to miał w zwyczaju , strzeli jakiegoś "focha" czy zrobi coś na niekorzyść swojej drużyny , lecz wręcz przeciwnie to w głównej mierze on pociągnął tą drużynę do zwycięstwa. Co prawda pomógł mu w tym Rey ale jednak to on odwalił większą cześć roboty. Widać , że po przejściu na SD! się odradza.

Edge. Myślałem ,że jak zwykle zapcha miejsce, lecz się okazało zupełnie inaczej. Stworzył bardzo dobre widowisko, świetnie walczył. Powiem nawet, iż mnie zaskoczył, bo od dawna nie widziałem go z aż tak pozytywnej strony. Tylko czekać, aż tak jak Show dostanie Title shota, konkurując z nim w walce o WHC.

mazishare.info-1272738854-U9818.jpg

Szczerze mówiąc dużego wyboru nie było. Zagłosowałem na Edge ponieważ był najmocniejszym akcentem w niebieskiej drużynie. To On właśnie przy końcu najbardziej się wyróżniał i poprowadził Smackdown do zwycięstwa. Oczywiście pochwały muszą trafic również do Bryana i Zigglera. Ci dwaj wykręcili naprawdę interesujący pojedynek i mam nadzieję że ich feud będzie się rozwijac. Pewnie na Survivor Series, no góra na TLC zobaczymy pomiędzy Nimi mecz Unifikujący US i IC Title. Już nie mogę się doczekac.

Co do walki Kane vs Undertaker:Kane nie wygrałbym gdyby nexus się nie wtrąciło.

=)) Ależ oczywiście. Całe Nexus powinno zostac zwolnione bo przez Nich WWE napewno upadnie. Niemoże byc tak, żeby interweniowali w każdej walce. Undertaker nie miał szans z tyloma zawodnikami. Gdyby nie ich atak to Kane nie wygrałby i Taker pogrzebałby Go =)).

A tak na poważnie... fatalna walka. Taker nic nie pokazał i siłą rzeczy Kane przez to również nie mógł poszalec. LayCool znów wygrały, ale ja nie byłem jakoś specjalnie zaskoczony. Mówi się że za niedługo powróci Beth, więc pewnie Ona wplącze się z Nimi w jakiś feud. Walka Tag Teamowa, Dibiase vs Goldust i Main Event to bardzo przeciętne pojedynki. Tak jak już napisałem - dużego wyboru nie było.

Głos leci na Edge'a. Był najlepszym zawodnikiem w pojedynku brandów, no i oczywiście to on doprowadził do zwycięstwa "niebieskich". Jako Face również spisuje się znakomicie, a może i nawet lepiej niż jako Heel. Głos na Edge'a.

Też zagłosowałem na Edge'a, ale nie zgodzę się z tobą. Napisałeś że jest lepszym fejsem niż heelem... Właśnie wg. mnie to lepszy heel, ten obłęd w oczach, te takie zdziwienie, nie wiem jak to opisać. Spear'y z zaskoczenia, to jest bardzo dobre i nie jest lepszym facem niż heelem, chociaż jako face też się dobrze spisuje.

Ja zaglosuje sobie na Dolpha. Moze jego pojedynek z Danielsonem na poczatku troche byl nudnawy i ogolnie kiepski ale pozniej wszystko sie rozkrecilo i ostatecznie walke mozna zaliczyc na plus minionego PPV. Ziggler pokazal, ze jak chce to potrafi i pomimo tego, iz ponownie przegral z Danielem to i tak uwazam, ze moze sobie na tym feudzie skorzystac...w sumie ten tez moze miec cos z tego...

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Według mnie najlepszym zawodnikiem WWE Bragging Rights jest The Undertaker.

Gdyby nie doznał kontuzji już byłby World Heavyweight Championem.

Jakby wrestling nie był udawany winił bym za porażkę Undertakera tylko i wyłącznie NEXUS.

Gość Chunky1674326001

Ja także na Edge'a. Dzięki niemu Team SmackDown! zdobył puchar! Jako Face jest bardzo dobry, ale nadal myślę, że z jego speechami jest genialny jako heel. Jadnak na tej gali był na 100% najlepszym zawodnikiem. Mój głos leci na Rated R Superstara!!!

Mój głos oczywiście poszedł na Daniela Bryana. Ale jakby była opcja dwóch to bym też zaznaczył Dolpha. Macie racje ze stworzyli razem piękną walkę. Świetnie współpracowali, ale jednak chyba Daniel coś więcej pokazał od Zigglera. Ładnie technicznie, skoki, uderzenia i wszystko było ładnie, pięknie. :D

Głos na Zigglera. Bryan pokazał niby dużo ale jak na niego to i tak nadal mało. Kane zrobił z Takerem żałosną walkę, a Edge widac wraca do formy ale to Dolph mnie zachwycił na tej gali. Parę ładnych akcji do teog jakby zaczęliby dawać mu częściej mikrofon do ręki to ME stoi do niego otworem.

Głos na Daniela Bryana . Jego walka z Dolphem Zigglerem była jedną z najlepszy na tej gali . Było dużo ciekawych spięć , dużo walki . Sam Daniel wykazał się sprytem pokonując Mistrza Interkontynalnego Dolpha Hitlera .

Są chwile w życiu kiedy trzeba się poddać !!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      W tym tygodniu na AEW Dynamite, ostatnim show przed Revolution, Young Bucks połączą siły z Markiem Briscoe po raz pierwszy od 2010 roku. To niecodzienne trio zmierzy się z FTR i Tommaso Ciampą po tym, jak Ciampa zdradził Briscoe na sobotnim AEW Collision. Bucks powalczą z FTR o AEW World Tag Team titles już w nadchodzącą niedzielę na Revolution. Bucks i Briscoe rywalizowali ze sobą latami, łącząc siły tylko raz w karierze – podczas ROH SoCal Showdown w styczniu 2010. Mistrzyni TBS Champion
    • Grok
      Po tygodniach od debiutu Tommaso Ciampa zwrócił się przeciwko Markowi Briscoe na najnowszym odcinku AEW Collision. Po zdobyciu TNT Championship od Marka Briscoe, a następnie utracie pasa na rzecz Kyle'a Fletchera, Ciampa niedawno przegrał kolejną walkę z Daniel Garcia – wszystko przez rozproszenie ze strony Briscoe, który komentował starcie. Wcielając się w babyface'a w telewizji AEW przez ostatnie tygodnie, Ciampa pokazał swoje prawdziwe oblicze na odcinku Collision z 7 marca. Po przegranej
    • Grok
      Ricochet broni swojego National Championship w meczu Blackjack Battle Royal na przyszłotygodniowym AEW Revolution. W trakcie sobotniego odcinka AEW Collision ogłoszono, że Ricochet zmierzy się w obronie tytułu National na pre-show Zero Hour, choć uczestnicy tego starcia nie zostali jeszcze ujawnieni. Zero Hour wystartuje na HBO Max, YouTube i kanałach społecznościowych o 7 pm ET, godzinę przed główną galą Revolution. Ricochet (37 lat) trzyma pas AEW National od Full Gear, gdzie zgarnął go
    • Grok
      Notatki z sobotniego programu telewizyjnego AAA, który wyemitowano po WWE NXT Vengeance Day 2026. Tygodniowy odcinek AAA na Fox z 7 marca był go-home show przed nadchodzącym Rey de Reyes w Puebla w Meksyku. Odcinek został nagrany w zeszłym tygodniu w Showcenter Complex w Monterrey w Meksyku. Odcinek rozpoczął się od podsumowania zeszłotygodniowej zaciekłej rywalizacji między dwoma członkami El Grande Americanos. Następnie w pierwszym meczu wieczoru El Hijo del Vikingo pokonał Dinámico. El Hi
    • Kaczy316
      No to tutaj mówisz o zamyśle samym w sobie, a nie o bookingu, Vince chciał upokorzyć jego syna, ale bookingowo było to tak przyjemne dla fanów, że zadziałało, tylko nie zgodnie z planem jak sobie to wykombinował Vince, tak samo jest teraz z Rhodesem, WWE chcę, żeby fani byli za nim, bo to dla nich babyface nr.1 federacji, a bookingowo go psują takimi decyzjami, więc zamysł mają inny niż wychodzi booking, ale wszystko kieruję się właśnie w stronę bookowania postaci i że nie wychodzi to tak jak On
  • Dodaj nową pozycję...