Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepszy wrestler PPV WWE Bragging Rights 2010

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W tej ankiecie będziemy wybierali najlepszego wrestlera PPV WWE Bragging Rights 2010, a oto nominowani:

Daniel Bryan & Dolph Ziggler - stworzyli razem przyjemną walkę.

Kane - zakopał brata i ogólnie przyjemnie oglądało się ich walkę, jakieś nie takie 4Kids.

Edge - przeniesienie na Smackdown dało mu siłe i pokazał klasę na BR.

Ktoś Inny - według waszego uznania (tą opcje musisz uzasadnić, bo inaczej nie będzie brana pod uwagę)

Swój wybór sensownie uzasadnij postem. Ankieta potrwa 10 dni!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 28
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

2

• LC Edgar

1

• Ulicznik Xeb

1

• cela1997

1

Top użytkownicy w tym temacie

Ktoś inny. John Cena&David Otunga. Kto oglądał ten wie może ich walka nie była porywająca, ale sam fakt, że są nowi TT Champami! Przy czym "A Lista" bardzo lubię. A to, że Jan jest TT Champem? Mówi mi jedno dywizja TT dostaję wielką szansę wypromowania się przez tego zawodnika i jeśli potrzyma te pasy wielu może na tym skorzystać w przyszłości ja tu widzę Miza i Rileya, ale to mało możliwe :( A poza tym jak ktoś oglądał BR wie, że Jan się nie słuchał Wade :5 Więc głos na TT reprezentujący Nexus.

Cytując Chimela - Rejted aR Suuuuuuuperstaaaaaaaaar! Edge na SD! rox. Myślę, że to czas na pas dla niego (w końcu Takera już nie ma).

chciałem na Edga jednak głos na Kane zasłużył pokonując 3 raz Takera ogólnie ciekawa walka więc głos na Big Red Monster :)

Dop. Lubek Dopisz coś, bo nie wprowadziłem jeszcze reformy ze zlikwidowaniem 3 zdań.

Mój głos powędrował na Big Red Monstera. Stoczył dobrą walke, najlepszą walke tych dwóch panów w tym roku, no i po raz kolejny pokonał braata, tym razem na dłuższy czas, broniąc przy okazji pas. Nawiasem mówiąc na pochwałe zasługuje też Taker, któremu udało sie coś z siebie wyciągnąć i walka wcale nie była nudna.

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Mój głos poszedł ogólnie na LayCool ponieważ bardzo, a to bardzo zdziwiłem się, że wyrgały. Sądziłem, że to jednak Natalya wygra pas, lecz jednak to sie nie stało. :D LayCool nadal rules! :P

ahfo.png

luba_049.png

Ja zagłosowałem na Edga. W walce SD vs Raw był, chyba najważniejszym zawodnikiem w całym meczu. Bez niego SD nie zdołałoby pokonać RAW. Oczywiście, że Bryan, Ziggler, czy Kane również zaprezentowali się pozytywnie, jednak tu zdecydowała także moja sympatia.

A ja drugie ppv robie w tym głosowaniu coś czemu sam się dziwie. Głosuje na ktoś inny a tym kims jest John Cena. :shock: Nie tyle za to co pokazał ale za to co się wydarzały. Po pierwsze zdobył pasy TT praktycznie wygrywając walke w pojedynke, na koniec AA dla Otungi i wykonując polecenie Barretta "Przynieś mi te pasy". No i końcówka gali która mnie osobiście zadziwła pomysłowością WWE w tym story. Niby takie porste a jak oryginalne rozwiązanie, nie ma to jak własna interpretacja :P

A to, że Jan jest TT Champem? Mówi mi jedno dywizja TT dostaję wielką szansę wypromowania się przez tego zawodnika i jeśli potrzyma te pasy wielu może na tym skorzystać w przyszłości

A ja się właśnie obawiam że będzie odwrotnie. John ma teraz inne sprawy na głowie niż bronienie pasów które ma gdzieś więc obawiam się że te pasy zejda na dalszy plan i w ogóle nie będą używane, chyba że Nexus je ma jako stajnia i obojętnie kto może ich bronić ale do tego też potrzeba jakiegoś nowego feudu.

A poza tym jak ktoś oglądał BR wie, że Jan się nie słuchał Wade

W którym momencie się nie słuchał? :P Wade powiedział "Przynieś mi pasy TT" więc co miał zrobić skoro Otunga się złapał za pasa, musiał mu zabrać :P "Zrób tak żebym wygrał tą walke", no przeciez wygrał nie? :P Nie powiedział "Zrób tak żebym zdobył ten pas", miał mu pomóc wygrać i tak zrobił :P A że jeszcze przy okazji był zmuszony nakopać Nexusom przez których Barrett prawie dostał dq to nie jego wina :P Ogólnie pomysł mega mi się podobał dlatego głos na Jasia :)

Ja głosuję na Edge, choć na drugim miejscu stawiam Reya Mysterio. W walce raw vs smackdown oni byli najlepsi i jako jedyni (oprocz tylera reksa)wyeliminowali zawodników RAW.

Wy głosujecie na Kane ale gdyby nie Nexus walkę by przegrał .

Na 3 miejscu postawiłbym na Jasia

czemu?

przeczytajcie post kolegi wyżej.

Mój głos leci na Edga, który w końcu dostał należyty push. Może to przez ogłoszenie końca kariery za 2 lata, ale pokazał się z dobrej strony. To samo na SD, gdzie został jako ostatni tak i tu wyeliminował chyba 3 zawodników. Mam nadzieję, że teraz dostanie szansę na pas i będzie coś pokazywał na SD, a nie to co było na RAW.

Zdecydowanie Edge.Pokonał najwięcej zawodników.Co do walki Kane vs Undertaker:Kane nie wygrałbym gdyby nexus się nie wtrąciło.

Edge i koniec. Rated R Superstar zdecydowanie rządził w Elimination Matchu, troche spearów się posypało. John też pomysłowo to rozegrał, no i te pasy tt, ale głos na Edge'a.

Edge , zaskoczył mnie swoją postawą , myślę że to on powinien walczyć z Kane o pas wagi ciężkiej na Survivor Series

Zdecydowanie Głosiwo na Edge'a :) pokazał klasę jak tu ktoś już wspomniał i faktycznie przeniesienie na SD dało mu wielka siłę że tak powiem.. ale dziwna sprawa z nim trochę w końcu nie wiem czy jest Heelem czy Facem znów.. nie wiem co oni z nim robią apropo tego..no ale tak czy siak Pokazał że dalej potrafi być kapitalnym zawodnikiem :) wytrzymał do końca i przyczynił się bardzo do zwycięstwa.. no i Mam nadzieje jak inni tutaj że po tym PPV itp.. dostanie W końcu kolejny Title Shot po długiej przerwie.. Powinien zapolować na Kane'a własność :) byłbym bardzo szczęśliwy jakby się to wydarzyło jak najszybciej... np. Na Survivor Series oby :) a więc jak powiedziałem głosiwo poleciało na Rated R'a...

Chris_Jericho_Banner_by_Cre5po.jpg

Głos leci na Edge'a. Był najlepszym zawodnikiem w pojedynku brandów, no i oczywiście to on doprowadził do zwycięstwa "niebieskich". Jako Face również spisuje się znakomicie, a może i nawet lepiej niż jako Heel. Głos na Edge'a.

ksgj.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Kaczy316
      Zawsze są jakieś plusy i minusy, Cody jako zawodnik nie jest zły, cała otoczka wokół tego i booking jedynie to dno, a fani chcą na czymś wyrazić swoją frustrację i obrywa się Rhodesowi za to, a prawda jest taka, że winę ponosi booking, a kto za to ponosi winę? Tu już trudno powiedzieć, bo czasem to writterzy, czasem Triple H, a czasem TKO, więc można obwiniać zarząd jako całość zamiast skupiać się na jednej osobie, otoczka i booking to tragedia w tej kwestii od stycznia teasujemy Cody vs Jacob v
    • Grins
      Na papierze wygląda to dobrze, ale niestety WWE idzie zaś tą samą drogą czyli wpychają na siłę zawodnika do paszczy to że Cody wczoraj zebrał dobrą reakcje nie znaczy że na następny SD fani już będą happy, dobrze wiemy jak to się zawsze kończyło... Póki co chyba WWE leci po rekord w dislike'ach na YT 100k pękło, cieszę się że chociaż fani w internecie mogą wyrazić swoją frustrację, bo to jak potraktowali Drew'a to dla mnie było to skandaliczne, fatalny run chyba jeden z najgorszych jeśli chodzi
    • VictorV2
      - Dropdown Uppercut - Disaster Kick - Bionic Elbow - Cross Rhodes - Cody Cutter - Snap Powerslam (Ukradziony Randy'emu) Fakt. Więcej niż 5. Nie mogę powiedzieć że nie masz racji.  
    • MattDevitto
      Co do Reignsa zgoda, ale Cena jednak coś tam więcej potrafił - inna sprawa, że musiał zawsze wykonać swój podstawowy moveset by dziecarnia była zadowolona
    • GGGGG9707
      O ile run Drew był bardzo dobry choć zdecydowanie za krótki, o ile Drew na pas zasługiwał i szkoda mi go że nagle go traci to mimo wszystko cieszę się z wyniku. Po pierwsze Cody z pasem zawsze na plus, po drugie to nam daje ciekawszą walkę na WM. Bądźmy szczerzy Orton vs Cody ma większy kaliber niż Orton vs Drew co przy aktualnej formie Ortona byłoby bardzo ciężkie do oglądania.  Tylko w przeciwieństwie do nich Cody jest dobry ringowo więc dla odmiany przynajmniej mamy Terminatora który u
  • Dodaj nową pozycję...