Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepszy wrestler PPV WWE Bragging Rights 2010

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W tej ankiecie będziemy wybierali najlepszego wrestlera PPV WWE Bragging Rights 2010, a oto nominowani:

Daniel Bryan & Dolph Ziggler - stworzyli razem przyjemną walkę.

Kane - zakopał brata i ogólnie przyjemnie oglądało się ich walkę, jakieś nie takie 4Kids.

Edge - przeniesienie na Smackdown dało mu siłe i pokazał klasę na BR.

Ktoś Inny - według waszego uznania (tą opcje musisz uzasadnić, bo inaczej nie będzie brana pod uwagę)

Swój wybór sensownie uzasadnij postem. Ankieta potrwa 10 dni!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 28
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

2

• LC Edgar

1

• Ulicznik Xeb

1

• cela1997

1

Top użytkownicy w tym temacie

Ktoś inny. John Cena&David Otunga. Kto oglądał ten wie może ich walka nie była porywająca, ale sam fakt, że są nowi TT Champami! Przy czym "A Lista" bardzo lubię. A to, że Jan jest TT Champem? Mówi mi jedno dywizja TT dostaję wielką szansę wypromowania się przez tego zawodnika i jeśli potrzyma te pasy wielu może na tym skorzystać w przyszłości ja tu widzę Miza i Rileya, ale to mało możliwe :( A poza tym jak ktoś oglądał BR wie, że Jan się nie słuchał Wade :5 Więc głos na TT reprezentujący Nexus.

Cytując Chimela - Rejted aR Suuuuuuuperstaaaaaaaaar! Edge na SD! rox. Myślę, że to czas na pas dla niego (w końcu Takera już nie ma).

chciałem na Edga jednak głos na Kane zasłużył pokonując 3 raz Takera ogólnie ciekawa walka więc głos na Big Red Monster :)

Dop. Lubek Dopisz coś, bo nie wprowadziłem jeszcze reformy ze zlikwidowaniem 3 zdań.

Mój głos powędrował na Big Red Monstera. Stoczył dobrą walke, najlepszą walke tych dwóch panów w tym roku, no i po raz kolejny pokonał braata, tym razem na dłuższy czas, broniąc przy okazji pas. Nawiasem mówiąc na pochwałe zasługuje też Taker, któremu udało sie coś z siebie wyciągnąć i walka wcale nie była nudna.

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Mój głos poszedł ogólnie na LayCool ponieważ bardzo, a to bardzo zdziwiłem się, że wyrgały. Sądziłem, że to jednak Natalya wygra pas, lecz jednak to sie nie stało. :D LayCool nadal rules! :P

ahfo.png

luba_049.png

Ja zagłosowałem na Edga. W walce SD vs Raw był, chyba najważniejszym zawodnikiem w całym meczu. Bez niego SD nie zdołałoby pokonać RAW. Oczywiście, że Bryan, Ziggler, czy Kane również zaprezentowali się pozytywnie, jednak tu zdecydowała także moja sympatia.

A ja drugie ppv robie w tym głosowaniu coś czemu sam się dziwie. Głosuje na ktoś inny a tym kims jest John Cena. :shock: Nie tyle za to co pokazał ale za to co się wydarzały. Po pierwsze zdobył pasy TT praktycznie wygrywając walke w pojedynke, na koniec AA dla Otungi i wykonując polecenie Barretta "Przynieś mi te pasy". No i końcówka gali która mnie osobiście zadziwła pomysłowością WWE w tym story. Niby takie porste a jak oryginalne rozwiązanie, nie ma to jak własna interpretacja :P

A to, że Jan jest TT Champem? Mówi mi jedno dywizja TT dostaję wielką szansę wypromowania się przez tego zawodnika i jeśli potrzyma te pasy wielu może na tym skorzystać w przyszłości

A ja się właśnie obawiam że będzie odwrotnie. John ma teraz inne sprawy na głowie niż bronienie pasów które ma gdzieś więc obawiam się że te pasy zejda na dalszy plan i w ogóle nie będą używane, chyba że Nexus je ma jako stajnia i obojętnie kto może ich bronić ale do tego też potrzeba jakiegoś nowego feudu.

A poza tym jak ktoś oglądał BR wie, że Jan się nie słuchał Wade

W którym momencie się nie słuchał? :P Wade powiedział "Przynieś mi pasy TT" więc co miał zrobić skoro Otunga się złapał za pasa, musiał mu zabrać :P "Zrób tak żebym wygrał tą walke", no przeciez wygrał nie? :P Nie powiedział "Zrób tak żebym zdobył ten pas", miał mu pomóc wygrać i tak zrobił :P A że jeszcze przy okazji był zmuszony nakopać Nexusom przez których Barrett prawie dostał dq to nie jego wina :P Ogólnie pomysł mega mi się podobał dlatego głos na Jasia :)

Ja głosuję na Edge, choć na drugim miejscu stawiam Reya Mysterio. W walce raw vs smackdown oni byli najlepsi i jako jedyni (oprocz tylera reksa)wyeliminowali zawodników RAW.

Wy głosujecie na Kane ale gdyby nie Nexus walkę by przegrał .

Na 3 miejscu postawiłbym na Jasia

czemu?

przeczytajcie post kolegi wyżej.

Mój głos leci na Edga, który w końcu dostał należyty push. Może to przez ogłoszenie końca kariery za 2 lata, ale pokazał się z dobrej strony. To samo na SD, gdzie został jako ostatni tak i tu wyeliminował chyba 3 zawodników. Mam nadzieję, że teraz dostanie szansę na pas i będzie coś pokazywał na SD, a nie to co było na RAW.

Zdecydowanie Edge.Pokonał najwięcej zawodników.Co do walki Kane vs Undertaker:Kane nie wygrałbym gdyby nexus się nie wtrąciło.

Edge i koniec. Rated R Superstar zdecydowanie rządził w Elimination Matchu, troche spearów się posypało. John też pomysłowo to rozegrał, no i te pasy tt, ale głos na Edge'a.

Edge , zaskoczył mnie swoją postawą , myślę że to on powinien walczyć z Kane o pas wagi ciężkiej na Survivor Series

Zdecydowanie Głosiwo na Edge'a :) pokazał klasę jak tu ktoś już wspomniał i faktycznie przeniesienie na SD dało mu wielka siłę że tak powiem.. ale dziwna sprawa z nim trochę w końcu nie wiem czy jest Heelem czy Facem znów.. nie wiem co oni z nim robią apropo tego..no ale tak czy siak Pokazał że dalej potrafi być kapitalnym zawodnikiem :) wytrzymał do końca i przyczynił się bardzo do zwycięstwa.. no i Mam nadzieje jak inni tutaj że po tym PPV itp.. dostanie W końcu kolejny Title Shot po długiej przerwie.. Powinien zapolować na Kane'a własność :) byłbym bardzo szczęśliwy jakby się to wydarzyło jak najszybciej... np. Na Survivor Series oby :) a więc jak powiedziałem głosiwo poleciało na Rated R'a...

Chris_Jericho_Banner_by_Cre5po.jpg

Głos leci na Edge'a. Był najlepszym zawodnikiem w pojedynku brandów, no i oczywiście to on doprowadził do zwycięstwa "niebieskich". Jako Face również spisuje się znakomicie, a może i nawet lepiej niż jako Heel. Głos na Edge'a.

ksgj.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Oto spoilery z najnowszych tapingów telewizyjnych TNA Wrestling. Po czwartkowym odcinku Impact na żywo z Gateway Center Arena w College Park pod Atlantą (Georgia), federacja nagrała też walki na Xplosion i Impact. TNA wróciła do Gateway Center Arena w piątkowy wieczór. Spoilery z tych nagrań nie są jeszcze dostępne. Spoilery poniżej pochodzą z Cagematch.net i PWInsider. Nagrane dla Xplosion: Mila Moore pokonała Myla Grace Jason Hotch pokonał Ricky Sosa Nagrane dla Impact: Mr.
    • Grok
      W tym tygodniu odcinek AEW Dynamite na TBS przyciągnął średnio 650 tys. widzów, co oznacza wzrost o 2,7% względem poprzedniego tygodnia. To czwarta najwyższa oglądalność programu od 17 września 2025 r. Odcinek z trzema walkami o pasy i debiutem The IInspiration na Dynamite zanotował rating 0,12 w kluczowej grupie 18-49 — wzrost o 20% w porównaniu z zeszłym tygodniem i drugi najlepszy wynik w tej demografii od 12 listopada 2025 r. W porównaniu z tym samym okresem w 2025 r. ogólna widownia wzr
    • Lukasz_Kukas_Tm
      Codas odzyskał tytuł.Oby na WM-ce stracił pas ku uciesze widzów na rzecz ortona i niech Cody robi Hell Turn Romek musi przegrać z Punkiem
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland Druga połowa drabinki turnieju STARDOM Cinderella Tournament rozegrała walki pierwszej rundy w Aichi. Podczas gdy pierwszy dzień przyniósł kilka remisów, ten drugi zakończył się jasnymi rozstrzygnięciami w każdym starciu. Siostry Inaba obie odniosły sukces w swoich meczach pierwszej rundy. Tomoka Inaba pokonała Anne Kanaya w pierwszym starciu, a Azusa Inaba zwyciężyła nad Lady C w drugim. Saya Iida zmierzyła się z Kiyoka Kotatsu. Mimo solidnych strike'ów Kotatsu, potęż
    • KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
  • Dodaj nową pozycję...