Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wasze Typowania na Slammy Awards 2010

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Koniec Października,za kilka dni początek listopada jeszcze grudzień i koniec roku 2010 ale postanowiłem troche się pośpieszyć z tym tematem i poznać wasze typowania na rok 2010 napewno w tym roku w Wrestlingu było bardzo ciekawie więc jest co napisać dlatego prosze uzasadnić każde typowanie.

Najlepszy Wrestler Roku:

Najlepszy Tag Team Roku:

Najlpesza Walka Roku:

Najlepszy Brand Roku:

Najlepsza Para Komentatorska Roku:

Najlepszy Debiut Roku:

Najlepszy Feud Roku:

Najlepszy Powrót Roku:

Najlepszy ekstremalny moment Roku:

Najlepsza Diva Roku:

NajlepszySzkoujący moment Roku:

Zapraszam do Dyskusji

Każdą odp. uzasadnijcie Prosze żebyście nie pisali że temat za wcześnie tylko odp. na teraz albo można powrócić w grudniu

• Odpowiedzi 17
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• FIZ

2

• El Gonzalito

2

• SD! FUN

1

• Brem

1

Top użytkownicy w tym temacie

Dobrze to ja się wypowiem wkońcu , bo temat jest jak dla mnie interesujący.Tak więc zaczne od początku:

Najlepszy Wrestler Roku:

-John Cena ( chyba ) bo sam nie wiem kto w tym roku był lepszy od niego może ktoś będzie miał inne zdanie.

Najlepszy Tag Team Roku:

-No i tutaj trochę trudna sytuacja bo w tej chwili dywizja tag teamów w WWE jest dość mierna , i gdybym patrzył na to ile czasu The Hard Dynasty posiadali pasy tag teamowe to bym zagłosował na nich , ale jednak tego nie zrobie i mój głos idzie na Big Showa & Miza.

Najlpesza Walka Roku:

-Hmmm... Musiałbym dłużej nad tym pomyśleć...

Najlepszy Brand Roku:

-Tutaj wybieram RAW nie wiem do końca czemu , ale jest bardziej żywszy od SD , choć pare mc temu sądziłem , że to SD jest tym lepszym brandem ogólnie to mógłbym tutaj dać pół na pół , ale jednak tak nie zrobie.

-Raczej żadna bo jednak ani na RAW , ani na SD nie podobają mi się te duety , najchętniej bym zobaczył Matta Strikera & Michaela Cole'a , ale to już inna sprawa.

Najlepszy Debiut Roku:

-Bez żadnego sprzecznego zdania wybieram Wade'a Barretta dobrze prezentował się w NXT , a potem wybił się szybko na RAW i teraz ten storyline z Ceną , naprawdę wysoko mierzy.

Najlepszy Feud Roku:

-Z tych dłuższych podobał mi się feud Rey'a z Punkiem , tylko szkoda , że Punk nie górował częściej w tych pojedynkach i zakończenie tego feudu także było genialne ( gala OTL ).

Najlepszy Powrót Roku:

-Żaden? No co najwyżej na taki tytuł u mnie może zasłużył Edge wracając na RR i wygrywając je choć na WM pasa nie zdobył.

-Nexus po raz 1 leje Johna Cene , a tak na serio to nie wiem , też muszę się zastanowić jeszcze . . .

Najlepsza Diva Roku:

-Tutaj głos , a raczej głosy dostają ode mnie Michelle & Layla to co one robią to jest coś znakomitego , żałuje , że Eve po tym tittle runie została z tyłu no cóż , głos na LayCool.

Najlepszy Szokujący moment Roku:

-Nexus opanowało RAW i wciągnęło Johna.
Edytowane przez Gość

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

Hmm w sumie jeszcze troche za wczesnie moim zdaniem ale na chwile obecną widze to tak:

Wrestler: Hmmm mam dwa typy, Orton i Sheamus. Chociaż Orton w sumie dopiero niedawno ten push dostał ogromny ale jeśli ma byc głównym facem federacji myśle że mogą mu dac tą statuetke. Sheamus z kolei miał dłuższy titlerun, dwa razy posiadał pas no i fajnie by to wyglądało, w zeszłym roku najlepszy debiut, w tym już najlepszy zawodnik. Ale jednak stawiam na Ortona

Tag Team: w sumie tu było słabiutko w tym roku. Ja bym dał statuetke Big Showowi i Mizowi ale z racvji z tego że już nie istnieją raczej stawiam na Hartów. Tyle że oni na to nie zasługują bo byli słabymi mistrzami a ShowMiz bardzo dobrymi.

Walka: Tu raczej napewno wygra HBK vs Taker po raz drugi. Ja jeszcze bym brał pod uwagę Punka i Mysterio z OtL i Nexus vs Raw z SS ale stawiam na streak vs carrer. No chyba że jeszcze się cos niesamowitego wydarzy.

Brand: zdcecydowanie więcej i ciekawiej działo się na Raw więc tu też nie mam zbyt wiele wątpliwości. Chociaz na Raw zaczęło się dobrze dziać dopiero od czasów Nexus... Ale myśle że to wystarczy.

Komentatorzy: Lawler i Cole nie mają moim zdaniem absolutnie żadnej konkurencji w tej kategorii więc nawet nie ma tu o czym pisać.

Debiut: zdecydowanie na ten tytuł zasługuje Barrett i raczej go dostanie. W gre wchodzi jeszcze bardzo pushowany Bryan ale mam nadzieje że WWE tak daleko się nie posunie.

Feud: Nexus vs Cena bez dwóch zdań. Ale nie wiem czy nie dadzą nagrody Takerowi i Kanowi tak dla symbolu. Feud był dużo gorszy niż Nexusowy ale jest bardzo poważnym rywalem. Dobry był jeszcze Punk vs Mysterio ale tu raczej wszystko rozegra się między tymi dwoma wyżej wymienionymi. Stawiam na chwile obecną na Nexus vs Cena.

Powrót roku: hmmm a był jakiś powrót? Chyba tylko Edga i w sumie powrót był fajny więc na nagrode mimo braku konkurecji zasługuje. A no w sumie jeszcze można przerwe Takeera uznać za powrót. Ale stawiam na Edga, pojawił się, wygrał RR, dostał walke o pas na WM. edit/ Przypomniałem sobie, tu moim zdaniem głównym kandydatem będzie HHH :P

Ekstremalny moment: w sumie nic mi teraz nie przychodzi do głowy... Powiedzmy że AA na Batiście z samochodu ale to wymaga chyba dłuższego przemyślenia a juz mi się nie chce zastanawiać :P

Diva: Napewno LayCool, zdominowały dywizje div w tym roku tylko kwestia czy mogą dostac razem, jak nie to raczej McCool i w sumie może to byc jakiś pretekst do rozpadu ;]

Szokujący moment: Tu też trzeba by się było zastanowić. Mam dwa typy, koniec kariery HBK i Cena w Nexus. I raczej stawiam na ten drugi. Miny armii Cena mówią wszystko i idealnie odzwierciedlają słowo "szok" :P

Edytowane przez Gość

Najlepszy Wrestler Roku: Sheamus, Wygrany feud z Triple H, Mistrz WWE. To zdecydowanie jego rok.

Najlepszy Tag Team Roku: D-Generation X. Moment chwały jako TT Championi, świetne zakonczenie kariery jako TT.

Najlpesza Walka Roku: Shawn Michaels vs. The Undertaker, Main Event, Wrestlemania XXVI. O tym nie trzeba pisać

Najlepszy Brand Roku: RAW. Guest Hości, Nexus na RAW, Tajemniczny GM,

Najlepsza Para Komentatorska Roku: Jerry " The King " Lawler and Michael Cole. Za całokształt

Najlepszy Debiut Roku: Wade Barret, wygrał pierwszy sezon NXT, zadebiuował na raw zostając liderem Nexus

Najlepszy Feud Roku: Shawn Michaels vs The Undertaker. Tak jak wyzej. Trzeba zobaczyc !

Najlepszy Powrót Roku: Edge na Royal Rumble, świetny powrót po 8 miesiącach przerwy. Wygrana Royal Rumble

Najlepszy ekstremalny moment Roku: Wykonanie na Batiście Attitude Adjustment z samochodu przez Johna Cene na Over The Limit. Batista wpadając "przebił" się przez podłoge.

Najlepsza Diva Roku: Michelle McCool. Bezapelacyjnei najlepsza Diva w 2010 roku. Góruje w LayCool

Najlepszy Szkoujący moment Roku: Zakonczenie kariery Shawna Michaelsa. :shock::shock::shock::shock::shock::shock:

14355673994c6b0adce2c5a.png

Don't make me spear you out !

Najlepszy Wrestler Roku:John Cena, cały czas duży push więc nie ma o czym mówić

Najlepszy Tag Team Roku: No ja oddam głos na S.E.S choć nie wiem czy ich można nazwać tag teamem :thumb:

Najlpesza Walka Roku: Undertaker vs. Shawn Michaels - Streak vs. Carrer - Wrestlemania XXVI... Tam było wszystko! I jeszcze to oczekiwanie kto kogo pokona.

Najlepszy Brand Roku: Hmmm... no nie wiem, Smackdown przewyższa Raw mic-skillami, ale jednak głos na Smackdown bo... Uwaga spoiler z BR

Smackdown znów wygrało z Raw.

Najlepsza Para Komentatorska Roku:Jerry Lawler i Michael Cole - dobrze im to razem wychodzi :D

Najlepszy Debiut Roku: Zdecydowanie Wade Barret, przywódca Nexusa, już przecież wygrywał dużo ważnych walk.

Najlepszy Feud Roku: Tu mam dwa typy: Undertaker vs HBK i Undertaker vs Kane, ale głos na ten drugi bo może się jeszcze trochę potoczyć ten feudzik :)

Najlepszy Powrót Roku: Edge!! Wygrana na RR, i potem świetna walka na WM

Najlepszy ekstremalny moment Roku: Hmmm... mam dwa typy Attitude Adjustment na Batiście z samochodu i Moonassault HBK'a z narożnika na stół komentatorski, lecz głos na ten pierwszy.

Najlepsza Diva Roku:Michelle i Layla, bezapelacyjnie!! Teraz mają duży push i myślę że tak będzie do końca więc głosuje na nie.

NajlepszySzkoujący moment Roku: Zakończenie kariery Shawna Michaelsa.

Najlepszy Wrestler Roku: Tu wybieram Cenę. Przeciwstawił się Nexus, dołączył do nich bez żadnego narzekania... Daję spoiler z BR

został nowym Tag Team Championem z Otungą

Najlepszy Tag Team Roku: I've Got 2 Wordz For Ya ! Suck It !!! Zdobyli po raz pierwszy pasy Tag Teamowe.

Najlpesza Walka Roku: Tu bez żadnego gadania UnderTaker vs. Shawn Michaels. Kariera HBK'a kontra Wynik Takera na WM'kach. Liczyłem na HBK'a, ale pewnie kiedyś wróci.

Najlepszy Brand Roku: RAW. Za Tajemniczego GM'a, za Nexus. Fajni gości specjalni...

Najlepsza Para Komentatorska Roku: Michael Cole i Jerry "The King" Lawler. Zawsze komentują RAW z werwą.

Najlepszy Debiut Roku: Tu postawiłbym na Barretta za Nexus i wygranie NXT, ale według mnie najlepszym debiutantem może zostać Alberto Del Rio. Wysłał na dłuższą przerwę Ryjka i lekko skontuzjował Christiana, a to w niecałe 2 miesiące !

Najlepszy Feud Roku: To chyba proste UnderTaker vs. Shawn Michaels, ale może też to być Edge vs. Jericho

Najlepszy Powrót Roku: Edge ale ja dalej czekam na powrót Triple H'a

Najlepszy ekstremalny moment Roku: Napad Nexus na Monday Night RAW !!!

Najlepsza Diva Roku: Melina: Powróciła i od razu zdobyła pas Divas.

Najlepszy Szkoujący moment Roku: Hmmm... Cena w Nexus i miny jego "fanów" :D oraz koniec kariery HBK'a i jego pożegnanie na RAW po WrestleManii

Na wstępie powiem, że moje głosy mogą ulec zmianie, bo nie obejżałem jeszcze Bragging Rights. Moim zdaniem można by poczekać z tą galą do Survivor Series bo wtedy bedzie już wszystko wiadomo na 100%, tak to sie może coś jeszcze wydarzyć. Nie mniej jednak:

Najlepszy Wrestler Roku

Jeśli o mnie chodzi to nagrode dałbym Johnowi Morrisonowi za postępy jakie robi, no ale... Przejdźmy do prawdziwego świata. Głos leci na Kane'a. Z racji tej, że nie cierpie Ortona, ale też dlatego, że w koncu dostał to na co zasługiwał, w końcu przez kilka ostatnich lat miał tytuł najbardziej niedocenianego wrestlera roku. W końcu ma WHC i jest po prostu świetnym mistrzem. Ma genialne Speeche, a w ringu jak na Jego wymiary też jest bardzo dobry.

Najlepszy Tag Team Roku

I have Two Words for Ya- Suck It! Tagi w tym roku mocno zawiedły i w sumie był trzy niezłe na początku roku tylko - DX, JeriShow, ShowMiz no i jeszcze Legacy było. Jednak to DX robili jak zwykle najwięcej hałasu, może nie tyle co kiedyś, ale i tak miło sie ich oglądało, w tej chwili są tylko bezbarwni harci i minimalnie bardziej barwni za to drewniani Rhodes i Drewno.

Najlpesza Walka Roku

Tu nie ma większej trudności z wytypowaniem- Match of The year is The Hartbreak Kid Shawn Michaels vs The Phenom The Undertaker na WrestleMani 26. Po prostu najlepsza walka w tym roku w WWE. Mógłbym jeszcze dodać walke o pas US na hiac, która była lepsza technicznie, ale za to bez większych emocji. W Walce Takera było wszystko- i wysoki poziom walki, walka odpowiednio długa i cały czas trzymała w napięciu. Emocje podczas tej walki był ogromne, bo w gre wchodziła jednak kariera innej legendy WrestleMani, jedynego człowieka, który mógłby zakonczyć legendarny streak Phenoma.

Najlepszy Brand Roku

Tu musiałbym obejżeć BR, ale ja bym dał ten tytuł SD. Z racji tego, że młodzi tam sie potrafią wykazać, cały czas dobry feud przynajmniej jeden no i walki na początku roku były o niebo lepsze. Początek roku zdecydowanie do SD!, bo RAW było nudne. Teraz na RAW sie więcej dzieje, ale ot nie znaczy, że na SD sie nic nie dzieje. Tutaj mój głos na niebieską gale.

Najlepsza Para Komentatorska Roku

Lawler&Cole. Nie zwracam specjalnej uwagi na komentatorów, ale Cole jest zdecydowanie najlepszy, dlatego głos na tą pare.

Najlepszy Debiut Roku

"My name is Albertooooooo Del Rioooooooo". Zdecydowanie najlepszy debiutant roku. Dzięki niemu nie musiałem oglądać Reya przez pewien czas za co ma ogromny plus, kontuzjował także Christiana i jest świetny przy mikrofonie. W ringu też potrafi dużo no i hucznie weszedł do rosteru, nawet nie potrzebował NXT. Weszedł na SmackDown! jak do własnego domu i wydaje sie jakby był na tej gali od lat.

Najlepszy Feud Roku

Mam nadzieje, że tą nagrode dostanie Kane. Mówcie sobie co chcecie, ale Ci dwaj goście dają z siebie 200%, żeby ten feud był jak najlepszy! Widać to, Kane ciągnie ten feud, ciągnął całe SD!, Taker daje z siebie wszystko, żeby walki jako tako wyglądały no i w sumie jest wszystko co powinno być. Kto by sie spodziewał powrotu menagera? Lub wciągnięcia pod ring w erze PG?! Mam nadzieje, że Buried Alive Match bedzie dobry i ten feud sie być może skonczy, ale w wielkim stylu. Bo kto by sie spodziewał takiej walki w tej polityce?

Najlepszy Powrót Roku

Z tym bym właśnie poczekał do SS, bo pewnie tam powróci Triple H. Powrót mu raczej zgotują, sam ogromnie za nim tęsknie. Póki co odpowiedź jest krótka Rated R Superstar.

Najlepszy ekstremalny moment Roku

Nie wiem czy w WWE było w tym roku coś ekstremalnego, ale dam tu golenie rozwalonej głowy Punka przypiętego kajdanami do lin. Krew tryskała, a Rey jak bezlitosny oprawca golił mu włosy a fani sie cieszyli :D

Najlepsza Diva Roku

LayCool za całokształt.

Najlepszy Szkoujący moment Roku

"The winner is... Wade Barett!, John Cena join to nexus!!!"

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

• Styl:  Jasny

Najlepszy Wrestler Roku: Bez dwóch zdań musi nim zostac KANE!!! Niezaprzeczalnie dominuje na Smackdown, wygrał walizę na MITB, którą zamienił tej samej nocy na tytuł. Daje fenomenalne speeche - co jakiś czas obejrzę na YT jego speech gdy Taker został znaleziony nieprzytomny - to było poprostu 10 min poezji!! :applause: Wrestler roku - KANE!!!

Najlepszy Tag Team Roku: No tutaj raczej jakiegoś wielkiego wyboru nie ma. Pewnie wygrają Harty, choc dla mnie nie ma obecnie w WWE Tag Teamu który by miał to "coś"!!

Najlepsza Walka Roku: Mam dwie kandydatki: Taker vs HBK 2 oraz Cena vs Barrett z HIAC. Ale na 100% wygra ta pierwsza opcja.

Najlepszy Brand Roku: No napewno tutaj wygra Smackdown.

Najlepsza Para Komentatorska Roku: no tutaj też wyboru nie ma za wielkiego. Oczywiście Lawler z Cole'm.

Najlepszy Debiut Roku: Oczywiście Wade Barrett. Świetnie spisuje się jako lider Nexus'ów. A obecny storyline z Cena jest jednym z lepszych w przeciągu paru lat.

Najlepszy Feud Roku: Tu wygra albo Rey vs Punk, albo trwający nadal feud Ceny z Barrett'em. Osobiście wolę feud nr 2

Najlepszy Powrót Roku: bez wątpliwości powrót Edge'a na Royal Rumble. Jak tylko usłyszałem "You think you know me" to szczena rozleciała się na podłodze.

Najlepszy Ekstremalny Moment Roku: wiele ich nie było, ale tutaj też raczej niespodzianki nie będzie. Bedzie to AA na Batiscie z dachu samochodu wykonane przez Cene.

Najlepsza Diva Roku: oczywiście LAyCool!! Zdominowały wszystkie kobitki w federacji, dobrze walczą, świetne segmenty i dobre speeche.

Najlepszy Szokujący Moment Roku: tutaj niespodzianki nie będzie. Cena dołaczający do Nexus po porażce z Wade'm na HIAC.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Najlepszy Wrestler Roku: John Cena

Najlepszy Tag Team Roku: Justin Gabriel i Heath Slater (ogólnie Nexus)

Najlpesza Walka Roku: Undertaker vs HBK na WM'ce 26

Najlepszy Brand Roku: Raw

Najlepsza Para Komentatorska Roku: Michael Cole i Jerry Lawler

Najlepszy Debiut Roku: Alberto Del Rio

Najlepszy Feud Roku: Kane vs Undertaker lub Undertaker vs HBK

Najlepszy Powrót Roku: The Undertaker

Najlepszy ekstremalny moment Roku: Rozwalenie Raw przez Nexusa

Najlepsza Diva Roku: Michelle McCool

Najlepszy Szkoujący moment Roku: Dołączenie Ceny do Nexusa.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Najlepszy Wrestler Roku: Sheamus

Najlepszy Tag Team Roku: Show&Miz

Najlpesza Walka Roku: Undertaker vs HBK na Wm 26

Najlepszy Brand Roku: SD

Najlepsza Para Komentatorska Roku: Michael Cole i Jerry Lawler

Najlepszy Debiut Roku: Alberto Del Rio

Najlepszy Feud Roku: Kane vs Undertaker

Najlepszy Powrót Roku: The Undertaker

Najlepszy ekstremalny moment Roku: Rozwalenie Raw przez Nexusa

Najlepsza Diva Roku: LayCool

Najlepszy Szkoujący moment Roku:Cena w Nexusie

Sory za Offtop ale Rated RKO mogłeś chociaż przeczytać temat że każde typowanie uzasadnij a nie tylko napisz kto i co.

Najlepszy Wrestler Roku: Kane!Ostatnie miesiące są jego.Daje super walki ,speeche i proma.Naprawdę super ,że federacja go ujrzała,bo jak widać on się nadaje.

Najlepszy Tag Team Roku: Chyba Hart Dynasty,bo w tym roku jakoś słabiutko z tag teamami.Oni ,jako jedyny dopóki się nie wypalili pokazywali najwięcej.

Najlepsza Walka Roku: Oczywiście HBK vs Undertaker! Trochę się martwię kto odbierze Slammy,bo WWE lubi kombinować.wracając do walki to było prawdziwe cudo .Na dodatek ta podbudówka i show ,coś wspaniałego.

Najlepszy Brand Roku: Zdecydowanie SD! za to,że nie popsuli go tak jak Raw.Tu nadal są super walki i segmenty ,a oprócz tego nieźli zawodnicy.Na dodatek ta ich ostatnia dominacja.

Najlepsza Para Komentatorska Roku: Lawler i Cole ,ale chyba tego nie trzeba wyjaśniać ,bo zbytnio konkurencji nie mają. :)

Najlepszy Debiut Roku: Alberto del Rio! Super zawodnik.Takiego było potrzeba w WWE po JBLu.Pokazuje dużo ,a przy micu też jest niezły.

Najlepszy Feud Roku: Kane vs Taker.Jak na razie tylko oni coś pokazuję poza walkami.Podtrzymują poziom SD! i dają z siebie naprawdę dużo ,żeby zadowolić fanów.Zapewne w 2011 jeszcze do niego wrócą.

Najlepszy Powrót Roku: Stawiam na Edge'a ,bo on swoim powrotem dużo najwięcej pokazał.

Najlepszy ekstremalny moment Roku: No tak,to pytanie można by pominąć.Ale ,jak już to stawiam na Boom Drop z drabiny na Money in the Bank.

Najlepsza Diva Roku: LayCool,ale bardziej Michelle.Oan moim zdaniem pokazuje więcej od Layli.Ale obydwie panie zdecydowanie rządzą.

Najlepszy Szokujący moment Roku:No ,albo koniec kariery HBK'a albo Cena w Nexus.Stawiam na to pierwsze ,bo lata mi czy dzieci płaczą czy nie .Żeby po HBK'u tak płakały to byłbym zadowolony.

Najlepszy Wrestler Roku:

No tu na 100% zostanie nim Daniel Bryan. Nie ma co gadać. Powrócił do WWE w świetnym stylu. Został mistrzem Stanów Zjednoczonych i w bardzo szybkim tempie rozwija się i otrzymuje dosyć spory push. Chciałbym go zobaczyć ze statuetką najlepszego wrestlera roku :D

Najlepszy Tag Team Roku:

No tu nie wiem kogo dać na to miejsce. A może braci Uso? Ale oni coś gasną w WWE. Za dużo to tych Tag Teamów nie mamy w WWE, więc nie ma w czym wybierać. A może dostaną tą statuetkę Santino i Kozlov xD Śmiesznie byłoby =))

Najlpesza Walka Roku:

Nie wiem. Coś mi się zdaje że może wygrać walka z WM 26 Shawn Michaels z Undertakerem. Ale chciałbym aby wygrał ktoś inny. Może jakaś walka z udziałem Daniela Bryana?

Najlepszy Brand Roku:

Ja bym postawił na RAW> Od zawsze dominowało więc niby czemu miałby przegrać. ALe Teraz SD! też się wysoko promuje więc nic nie wiadomo

Nie wiem, ale na pewno jednym z nich będzie Michael Cole :D Chyba najlepszy komentator. A może do niego dołączy Jerry 'The King' Lawler?

Najlepszy Debiut Roku:

No tu według mnie są trzy osoby. Albo Daniel Bryan, albo Wade Barrett lub Alberto del Rio. Obstawiam na tego pierwszego :D

Najlepszy Feud Roku:

Ja tu obstawiam na feud Cena vs Nexus. Albo możliwe też jest zwycięstwo Daniel Bryan vs Dolph Ziggler. Zobaczymy jak to się wszystko potoczy.

Najlepszy Powrót Roku:

Nie wiem ale mi się zdaję że wygra tu także Daniel Bryan... W końcu powrócił w wielkim stylu do WWE, co bardzo ucieszyło fanów

Może zakopanie Undertakera przez brata Kane? Nie mam pojęcia. Tylko to mi do głowy przyszło.

Najlepsza Diva Roku:

Jeżeli wygra AJ z NXT to obstawiam na nią, a jeżeli nie to może Vickie? =)) Ale tak na serio to chyba LayCool wygra.

Najlepszy Szokujący moment Roku:

Może to że Cena przegrał walkę z Barrettem i dołączył od Nexus? Myślę, że to było szokujące wydarzenie, ale jeszcze dużo się może zdarzyć do nagród Slammy

Wrestler

Ja bym tu stawiał na Kane'a. Po raz pierwszy od dwunastu lat zdobył najważniejszy tytuł i potrzyma go przynajmniej cztery miesiące(czyli w wwe - aż czetry miesiące :D). Pokonał 3 razy z rzędu Takera, co chyba nie udało się nikomu. Druga opcja to Swagger, który ten rok ma 109410491049094109401901585515515 razy bardziej udany niż poprzedni. W tamtym roku od kwietnia był nikim, a teraz od kwietnia był jedną z większych gwiazd.

Tag Team

Hart Dynasty, tyle :D

Walka roku

Tu mam kilka opcji. HBK vs Undertaker z WrestleMani, za ogromne emocje które towarzyszyły tej walce, za to że znowu dziadki uratowały Wrestlemanie. Cena vs Barret... Przy tej walce się nieźle spociłem, błagałem o wygraną Barreta i tak też się stało. No i najmniej prawdopodobna opcja : Bryan vs Ziggler. Zajebisty opener BR. WWE też się spodobało, bo panowie walczyli w telewizji trzy razy w ciągu tygodnia :D

Brand

Tutaj Raw. Do 7 czerwca górowało Smackdown, jednak potem... Nexus i inne sprawy. Zdecydowanie Raw, teraz to najlepsza tygodniówka WWE.

Najlepszy Feud Roku:

CENA VS BARRET! Innej opcji nie ma. Chyba najlepszy feud w tym roku nie tylko w WWE.

Głos na Cola i Lawlera. Niestety tylko za teksty Cola. Marzy mi się duet Striker i Cole, bez grishmana, bez lawlera :)

]Najlepszy Powrót Roku:

The Rated R Supperstarrrr Edge! A jak nie on, no to pewnie Triple H który powróci w jakiś oszałamiający sposób. Jak na ten moment, Edge za powrót na Royal Rumble!

Ekstremalny moment

Chyba Morrison skaczący na Bryana i Miza z tej niby klatki, nic ciekawego tu nie ma w tym roku.

Najlepsza Diva Roku:

Razem LayCool. Pas chyba trzymają od kwietnia, ciekawe że teraz najdłuższe tittle runy mają divy :D.

Szokujący moment

Nexus "przejmuje" Raw.

Turek, nie napalaj się tak tym Danielsonem bo to trochę wkurwia. Jego feud z Zigglerem.. To nawet feud nie jest, opanuj się chłopie, bo za rok w "divie roku", równie wymienisz jego i powiesz że podobny jest do kobiety, a w najbardziej szokujący moment roku również wybierzesz jego, pisząc że jego wejście na ring jest szokujące. Najlepszym brandem też będzie Daniel Bryan :P

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Najlepszy Wrestler Roku: John Cena najbardziej zasłużył na tytuł. Z początku nudny feud z Batistą, potem fajny z Sheamusem a teraz świetny storyline z Nexusem, który będzie pewnie jeszcze trwał.

Najlepszy Tag Team Roku: ShoMiz. Hart Dynasty było beznadziejne i zamulało. A tamten Tah trzymał coś przy micu chociaż.

Najlpesza Walka Roku: Najlepsze były Elimination Matche. Raw vs SD! oraz Nexus vs Team WWE na SummerSlam. A z pojedynczych wybrałbym starcie CM Punk vs Rey Mysterio na Over The Limit. Walka była szybka i trzymała w napięciu do końca.

Najlepszy Brand Roku: SmackDown! zdecydowanie. Wygrali na Bragging Rights no i genialne feudy przed i po WM-ce.

Najlepsza Para Komentatorska Roku: Michael Cole rządzi ! Jednakże szkoda że pracuje on ze słabym Kingiem. Tą parę wybieram najlepszą ze względu na Cola.

Najlepszy Debiut Roku: Wade Barret i NEXUS. Genialny atak na RAW, a teraz świetne story z Johnem Ceną.

Najlepszy Feud Roku: Teraz go mamy: John Cena vs Nexus. Po prostu geniusz. Teraz co tydzień czekam bardzo na Raw by zobaczyć co tym razem się stanie w starciu pomiędzy Nexusem a Ceną.

Najlepszy Powrót Roku: Paul Bearer. Trzymał on feud między braćmi. I trzeba przyznać że go uratował.

Najlepszy ekstremalny moment Roku: Era PG jest i mamy takich momentów bardzo mało niestety. Podczas MitB gdy Hardy zrzucił z góry Evana ładnym Twist of Fate.

Najlepsza Diva Roku: Lay-Cool. Mam tu kłopot z wyborem która bardziej na ten tytuł zasłużyła.

Najbardziej Szkoujący moment Roku: Undertaker przegrywa w Buried Alive Matchu z Kane'm i umiera. Dla marków to bezapelacyjnie ale dla mnie jednak WM 26 i Undertaker kończy karierę Shawna.