Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Temat Pracy: ECW Originals

Termin oddania: 20/11/10

Interwencje podczas walki: Dozwolone

Sposób zakończenia walki: Dowolne

Stypulacja: Dowolna

Dodatkowe wymogi: W walce muszą wziąć udział zawodnicy ze starego dobrego ECW w jakiejś krwawej stypulacji.

Praca #1

Matt Striker: Witamy państwa! Podczas One vs One bookers tournament matchu!

Jim Ross: Pomiędzy Xebem a Patryniem!

Matt Striker: Tak, tak to będzie rarytas obaj musieli zabookować walkę ECW Originals. I namówić do występu gwiazdy, a więc Come On!

http://www.youtube.com/watch?v=OuRX0SY0QHs

Jim Ross: Oh, Yeah to Tommy Dreamer! Ale z kim się zmierzy?

www.youtube.com/watch?v=FByUhp7-UCs

Matt Striker: IKONA! IKONA! To zaszczyt komentować jego walkę... To wszystko? Miał być jeszcze jeden!

www.youtube.com/watch?v=_log0S92L8s&feature=related

Jim Ross&Matt Striker: OMG!!!!

Jim Ross: Przecież to...!

Matt Striker: Latający Sabu!!!

Jim Ross: Ależ będziemy mieli I Quit Match!

GONG!!

Sabu i Tommy rzucają się na Micka! Mick Foley odpiera ataki rywali serią punchy, ale szybki Sabu przechodzi mu pod nogami i wykonuję dropkick w jego plecy, a Dreamer dokłada łokieć. Mick upada, a Sabu odbija się od lin i wykonuję Leg Drop, a Dreamer dokłada Elbow Drop! Mick zwija się z bólu na ringu, ale to twardy gość od razu wstaję z grymasem na twarzy, ale pędzi na niego Dreamer, ale Tommy złapany za gardło! Chokeslam! Tommy Dreamer pada bez ruchu w ringu a na Micka rzuca się Sabu i zapina Sleeper Hold! Ale Mick wbiega z nim w narożnik, Sabu spada! Mick odwraca się i go okłada Sabu osuwa się w narożniku!! A Mick bierze rozpęd i ryzykowny Elbow Drop w narożniku! Prosto w krtań, Sabu, a na ring wpada Dreamer z krzesłem zawiniętym drutem kolczastym i uderza w tył głowy Micka, Mick jest wściekły odwraca się odbija od lin i kolejny chair shoot w głowę od Tommyego. Mick upada, Tommy podchodzi do Sabu wykonuję na nim serię Elbow Dropów. Ale przy którymś Sabu się odsuwa i Dreamer uderza ręką o matę! Sabu kopię go w głowę, raz, dwa, trzy!! I Tommy ledwo stoi na nogach, Sabu odbija się od lin i Hurricanrana na krzesło!! Dreamer pada. A Sabu zostaję jedynym stojącym w ringu, ale ciężko oddycha. Próbuję troszkę odpocząć, ale Mick się podnosi, więc Sabu wbiega na trzecią linę i Leg Drop na kark klęczącego Micka Foleya który ponownie upada. A Dreamer próbuję się podnieść, ale na daremno ledwo co podniósł szyję już upadł. Sabu idzie po drut!! Zakłada go na szyję Dreamera pluję, ale z jego jęków da się zrozumieć Hardcore is Me. Sabu się wścieka podnosi krzesła owinięte drutem i wściekle okłada Dreamera, ale wstaję Mick Foley i big boot Sabu za ringiem Foley krzyczy Bang Bang! Łapię Tommyego i DDT na krzesełko Dreamer krwawi z czoła! I leży nieprzytomnie na ring. Foley szaleję w ringu, ale na ring wskakuję już Sabu obaj zawodnicy krążą w okół siebie! Sabu rzuca się na Foleya,ale ten schodzi na bok, Sabu próbuję jeszcze raz,ale clothesline! Od Micka i seria kicków na leżącym Sabu, ale na tym to nie robi wrażenia. Podnosi się i kopię Foleya, ale nie ten łapię jego nogę i enzughuri od Sabu! Foley odskakuję do tyłu, ale chyba zrobił tylko miejsce do popisu dla Sabu... Tylko, że Foley okazał się sprytniejszy niż myśleliśmy rusza na Sabu z Big Bootem, ale ten przechodzi mu pod podniesioną nogą odbija się od lin i Hurricanrana! Foley upadł, ale momentalnie się podniósł odbił od lin i seria punchy dla Sabu, ale Sabu świetnie się blokuję, Irish Whip, dropkick i Foley za ringiem, szybko się podnosi, ależ Sabu zarzucił tempo! I suicide dive! Foley upada, a Sabu biegnie po krzesło szybko je rozstawia blisko Foley'a i Air Sabu! Mick po raz kolejny upada! Wstaję i znów Air Sabu! Foley upada, ale jest wściekły, próbuję wstać, ale znów Air Sabu! Mick upada teraz na troszkę dłużej bo uderzył głową o bandy! Sabu idzie po stół rozkłada go podnosi Micka wykonuję serię chopów układa sobie Micka na stole, doprawia go jeszcze kilkoma chair shootami. Odsuwa się bierze rozpęd odbija od krzesełka i splash! Foley kwiczy z bólu a stół pęka! Sabu podnosi krzesło i go jeszcze kilka razy uderza wyciąga linę obwiązuję ją w okół szyi Foleya i ciągnie! Foley ryczy z bólu, ale nie przychodzi mu na myśl krzyknąć magicznych słów i quit. Ale Dreamer się pozbierał i pędzi na Sabu z krzesłem owiniętym drutem, ale mamy unik! Tommy odwraca się i otrzymuję krzesłem od Sabu, ale zasłania się swoim krzesłem! Sabu jednak kopię w brzuch Dreamera ten pochylił się i został zlinczowany krzesłem Sabu w tył głowy. Upada a Sabu rozkłada krzesło, ale to nie koniec idzie bo drabine tak rozkłada wielką drabinę w ringu wchodzi na nią. Atomic Arabian Skullcrusher!! Wszyscy zawodnicy leżą nieprzytomni!

Matt Striker: Co On zrobił? Żeby mój dziadek tak latał...

Jim Ross; Nie wierzę, ale zobacz wszyscy leżą!

Foley się podnosi opierając się o Dreamera. Jego ręką jest cała w krwi po dotknięciu Tommyego. A Tommy nie wygląda za dobrze bryzga krwią na wszystkie strony! Sabu też się podnosi wślizguję na ring, a Mick Foley idzie za nim wchodzi do ringu, ale Sabu zdziela go drabiną raz w brzuch poprawia prosto w brodę Foley wydarł się w eter spadł za ring i zwija się z bólu. Sabu ponownie wchodzi na drabinę tym razem nie na sam szczyt i Leg Drop na Micka! Foley leży i zwija się po raz kolejny z bólu są wykańczani przez Sabu, ale to nic w porównaniu z fontanną krwi Tommym Dreamerem który się podnosi, ale biegnie na niego Sabu i irish whip na bandy! Sabu na bandach niesamowity jest Tommy, po takich akcjach! Dalej działać normalnie! Niesamowite... Tommy ściąga klapę stołu komentatorskiego podbiega z nią do Sabu, ale dropkick w klapę stołu! Tommy klęka na kolanko! Ale wściekle się podnosi i jak taran biegnie na stawiającego opór Sabu! Ale to nie działa! Sabu wbity w bandy, Tommy robi krok do tyłu i znów do przodu ciągle atakując Sabu który jest bezradny! Dreamer wpadł w trans,ale Foley już wstał Tommy to zauważył i rzuca się z klapą stołu na rywala,ale Foley dzielnie walczy z naciskiem i aaa wyrywa klapę Tommyemu rozwala mu ją na głowie. Tommy robi głupią minę i upada... A Mick idzie do Sabu seria klapsów w klatkę piersiową arabskiej gwiazdy. Ten wpada w publikę która głupieje z radości!! A Mick idzie za nim kopię, uderza ma jeden cel wygrać i zostać OvO Champem. Bierze krzesło jednemu z fanów uderza nim Sabu i unik Sabu kolanko w brzuch kilka kroków w tył i spear!!! OMG!! OMG!! Foley pada! Jest przy bandach i Camel Clutch!! Podbiega sędzia Mick nie krzyczy! Ale to nie koniec Sabu dociska, ale podbiega Dreamer i rozbija szklaną szybę na głowie, szyba pęka a Sabu krwawi i to dość mocno, ale o dziwo nie upadł tylko odwrócił się jak cyborg w stronę Tommyego i rzuca się na niego wściekły! Dreamer pada pod nawałnicą ciosów Sabu! Sabu jest wściekły Dreamer chyba przegiął Sabu wściekle uderza jego głową o bandy wrzuca z trybun na teren za ringiem rzuca o stół komentatorski wyciąga monitorki i okłada nimi Dreamera! Ma dwa w ręce i raz ten raz ten ląduję na głowię Dreamera! Dreamer bryzga krwią, ale nie poddaję się i nie upada! W końcu cios w szyję monitorkiem pozbawia go możliwości utrzymania się na nogach. Tommy pada i po raz kolejny tryska krwią na wszystkie strony, ale Sabu to nie wzrusza wyciąga szklaną szybę i chcę się zemścić i mamy uderzenie szybę Tommyego Dreamera w głowę! Tommy krwawi z każdej części ciała! A Sabu łapię za szyję Tommyego, ale wbiega z trybun Foley, Big Boot, Sabu pada! A Foley wrzuca go na stół komentatorski, kilka razy nawet więcej kilkanaście ciosów krzesłem w Sabu wykonanych przez Foleya, Foley wyciąga stół zapala go... I OMG!!! Piledriver ze stołu komentatorskiego na płonący stół z Sabu w kroczu!!!

Matt Striker: I QUIT!!!

Foley usłyszał Matta i lekko się uśmiechnął. Ale nie tracąc z oczu Sabu który leży nieprzytomny, ale z nim nigdy nic nie wiadomo, a Dreamer wskoczył szybko na ring Foley już do niego idzie, ale Dreamer nie chcę go wpuścić biegnie do niego, ale Foley szybko się wślizga i znajduję się za Dreamerem ten szybko się odwraca i seria ciosów w twarz Tommyego ten osuwa się na liny odbicie od lin i big boot Tommy za ringiem a Foley szybko za nim idzie. Rzuca nim o stół komentatorski kilka razy uderza głową rywala o stół Tommy upada na jedno kolano i Foley szykuję się do swojego Sweet Chin Music! WYKONAŁ! Tommy troszkę zamroczony krwawienie ustało. A Mick podnosi jeszcze palącą się część stołu i uderza nią w twarz Dreamera który łapię się twarzy jak poparzony. Foley lekko się odsuwa do tyłu i łapię Dreamera za włosy które ciągnie jakby chciał je wyrwać! Ale nagle puszcza wyciąga coś spod ringu to wygląda jak mały odłamek tak to mała część klatki i zaczyna nią trzeć o twarz Tommyego, ale co jest grane jest Sabu jest Arabian Facebuster jest clothesline od Foleya jest lina jest duszenie nią Dreamera który chyba zaraz pęknie, ale jeszcze walczy ze sobą jest jeszcze ktoś jest Sabu! Sabu! Ma drut wiążę go o szyję Micka który dusi Dreamera i to nie wygląda za dobrze co jest grane drut zaraz przetnie szyję Foleya... Double I Quit!!!!

Matt Striker: Sabu wygrywa!!!

JIm Ross: Poezja, ale żegnamy się z państwem.

Praca #2

ecw-tommy-dreamer.jpg

(I'm the man in the box...)

Lilian Garcia: Panie i panowie czas na walkę wieczoru w stypulacji No Ropes Barbed Wire Match. Jako pierwszy na ring wchodzi pochodzący z Yonkers, New York, ważący 260 funtów...Tommmmmy....Dreeeeeeeamer!!!!

Raven20041212.jpg

(You gotta keep 'em separated...)

Lilian Garcia: Jego przeciwnikiem będzie pochodzący z Short Hills, New Jersey, ważący 245 funtów.... Raaaaaaveen!!!

Andrzej Supron: Obaj zawodnicy są bardzo zdolni, zapowiada się dobra i krwawa walka, co o tym sądzisz Paweł?

Paweł "Borys" Borkowski: Tak, racja Andrzej długo czekałem na tą walkę, jestem ciekawy jak ci zawodnicy spiszą się w tak krwawej stypulacji.

GONG!

Pobliczność skanduje ECW! ECW! Tommy zadaję pierwszy cios, powala Ravena, szybko go podnosi i próbuje zepchnąć go na drut kolczasty ale Raven nie daję się i szybko wykonuje Dropkick. Obaj zawodnicy leżą na macie, ale szybko się podnoszą i Raven spycha Tommy'ego na drut!!!! Ale co jest? Tommy się zatrzymał tuż przed nimi. Dreamer odwraca się i otrzymuje Superkick od Ravena i londuje poza ringiem, zachaczająć o drut. Raven wchodzi na narożnik choć nie jest to łatwe i nagle Tommy wstaje i zrzuca Ravena z narożnika na drut!!!

Paweł "Borys" Borkowski: Co za akcja!!! Andrzej widziałeś to?

Andrzej Supron: No a jak myślisz, każdy to widział. Jestem ciekawy to będzie później, a to dopiero początek walki....

Tommy wyciąga spod ringu stół na którym jest drut!!! Publiczność jest zachwycona........... Rozkłada on stół, kładzie na nim Ravena wchodzi na narożnik i skacze, WOOOOO! Tommy nie trafia, Raven się odsunął. Raven nie traci czasu więć wciąga Dreamer'a na ring i szybko pinuje 1..2.. and kick out. Sędzia dolicza tylko do 2. Raven jest zniesmaczony, zależy mu na tym żeby wygrać walkę, Tommy jest oszołomiony i szybko chcę to wykorzystać. Raven go podnosi i wykonuje Even Flow DDT, nie nie nie! Tommy odbija i to on wykonuje Dreamer Driver. Szybko pinuje 1..2.. i znowu kick out. Tommy się nie poddaje wycjodzi z ringu i czegoś szuka.

Paweł "Borys" Borkowski: Co jest..? Czego on tam szuka?

Tommy Dreamer wyciąga spod ringu kosz na śmieci i gwoździe. Raven leży na ringu, nie wie gdzie jest, a Tommy łączy kosz na śmieci i gwoździe i tworzy GWOŹKOSZ!!!! Widać teraz, że Tommy jest bardzo szalony i chce wygrać... Wchodzi na ring, bierze Ravena do narożnika, przykłada mu GWOŹKOSZ i chcę skoczyń na niego..... Tommy wchodzi na narożnik, skacze i trafia!!! Tommy trafia!! Raven krwawi.............. Publiczność domaga się więcej, ale co jest..

Na ring wbiega Sandman i wyknuje na Tommy'm Rolling Rock!!!!!! Raven powoli wstaje i próbuje przypinować 1.. nie dając dokończyć odliczać, na ring wbiera Sabu z krzesłem i wykonuje na Ravenie Arabian Facebuster Co za walka!!! Sabu kładzie na Ravenie rękę Tommy'ego i sędzie odlicza 1..2.. i Sandman przerywa liczenie..... Sabu i Sadman trzaskają się po mordzie i nagle Tommy wstaje i wywala ich z ringu, jednocześnie Raven wstaje i przewraca Tommy'ego i tworzy Ankle Lock!!! Tommy chce iść do link ale zamiast lin jest drut. Nie wie co zrobić, a ból jest okropny, jednak Tommy zdecydował się i złapał z drut z wielkim krzykiem..... Raven szybko schodzi z ringu i wyciąga stół z drutem, kładzie ten stół na narożnik ringu i wpycha Tommy'ego na ten stół, Raven bignie na niego, ale nagle Tommy się wymyka i Raven z całej siły wbija się w drut!!! Dreamer szuka drabiny, znalazł! Układa ją na ringu, rozkłada stół z Ravenem, wchodzi na drabinę i skacze.. TRAFIŁ!!! Tommy pinuje 1..2.. i Raven przerywa... Tommy jest zaskoczony że nie wygrał walki. Czekał na tą okację, Tommy bierze torbę gwoździ, rozsypuje je na ringu i wykonuje na Ravenie Piledriver!!! To już chyba koniec, sędzia odlicza 1..2..3 !!!!!!!

Lilian Garcia: Panie i panowie, tą walkę wygrał Tommmmmy....Dreeeeeeeamer!!!!

Paweł "Borys" Borkowski: No i już wiemy, to Tommy wygrał. Co za walka, najlepsza jaką widziałem!!!!

Andrzej Supron: WOOOOW! Ja chcę jeszcze raz. Co za walka, co za walka!! Wiedziałem, że Tommy wygra, ale cud, że nasz stół komentatorski przetrwał.

Tommy cieszy się ze zwycięstwa, ale mu to nie wystarczy.... Podpala stół komentatorski, podnosi Ravena, wchodzi z nim na drabinę i Fallaway slam, stół jest połamany, spalony..!! Raven jest poparzony, a Tommy jak ingdy nic, cieszy się ze zwycięstwa... Publiczność skanduje Tommy! Tommy! Tommy!

Andrzej Supron: HAHA, i co nie mówiłem? Jestem wspaniały

Paweł "Borys" Borkowski: No nie Adnrzej, przez Ciebie spaliła mi się koszulka, doigrałeś się!! Paweł wykonuje RKO na Andrzeju....

No i to już koniec. Do usłszenia.

Głosowanie potrwa 3 dni. Niech wygra lepszy!

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ulicznik Xeb

2

• mateusz199670

1

• Luks

1

• fanfanfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Oby dwie walki są super. Po dłuższym namyśle wybieram pracę nr 1. Trochę w 2 przeszkodziły mi te wkroczenia Sabu i Sandmana.Walka nr 1 super. Autor bardzo się napracował. Głos na nr 1.

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

Definitywnie numer 1, świetna walka, mało literówek, dużo akcji i nie zabrakło też hardcoru.

964893.jpeg

Rock to nie tylko muzyka, to także stan ducha.

Głos bezdyskusyjnie na pracę nr 1. Bardzo dobra walka, mało literówek i więcecj hardcoru. Druga jest krótsza i gorsza. Ja już wiem czyja praca jest czyja :P

ksgj.png

Głos na 1. Zdecydowanie lepsza, dłuższa, lepsza estetycznie. W 2 czasem tych komentarzy było za dużo, a za mało akcji.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Starcie Dawida z Goliatem czyli starcie Xeba z patryniem tutaj jest odrazu wiadome czyja praca jest czyja . Zresztą patryniu niestety źle trafił gdyby trafił na mnie miałby jakieś szanse na ale w starciu z bokerem WCE niestety nie miał szans . Głos na jedynke miażdzy poziomem drugą prace .

No tutaj poziom obu walk zdecydowanie wyżej. Ale jednak bez jakichkolwiek wątpliwości oddaję głos na jedynkę. Mimo nie dużej ilości komentatorów, akcja zdecydowanie ratuje całą walkę. Również całość wygląda ładniej i schludniej przez co bardzo dobrze się to czyta. Myślę, że patryniu na swój (chyba) debiut powinien być zadowolony bo obie walki przerastają nie jedną z Kącika Bookera.

No no. ECW Orginals mój temacik, więc chętnie przeczytam i ocenię. Dobra, lecz pierw muszę powiedzieć na ch*j tu jest Dreamer i to w każdej walce. :/ Porażka. Choć swój głos już teraz mogę powiedzieć, że oddam na pracę pierwsza, ponieważ...wprowadzenie przez komentatorów jest już takie nietypowe, więc mi się podoba, druga sprawa to udział Mick'a Foley'a w walce. Kolejna sprawa to taka skąd on się tak wziął? WTF? Zapowiedziany został tylko Dreamer i Sabu ale dobra. Walka przyzwoicie długa, tak jak powinno być. Zwycięzcą powinien być Mick ale niech ci znowu będzie, masz mój głos, a ja spadam. :P

Edit Bułka// Czyj ja post edytuję :D Non hai inserito un link - Stąd magiczny Foley, a był on zapowiedziany jako to ikona, ikona!

To następnym razem niech ten ktoś napisze po ludzku, a nie jakieś dzikie znaki czy pismo. :D bo nie wiadomo kto jest kto xD

ahfo.png

luba_049.png

Druga walka słaba, jakoś brakowało mi w niej emocji. Pierwsza walka po pierwsze długa, po drugie emocjonująca. Zdecydowanie głos na jedyneczke.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Zdecydowanie jedynka, po prostu zgniotła swojego rywala.

Zwycięzcą tego pojedynku wynikiem 9-0 praca nr. 1 praca Xeba który przechodzi do 2 rundy! Gratulacje, dla obu zawodników.