Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Signature of the Week #16 by Luba

Temat pracy: All American American

Termin oddania: 31 październik (niedziela) godz. 20:00

Wymiary:

Sygnatura: Max 200x500

Vert: Max 400x200

Podpis: Zabroniony.

Animacja/Gif: Zabronione.

Dodatkowe wymogi: praca musi ukazywać wrestlera/kę który pochodzi z USA.

Prace wysyłamy do mnie poprzez PW według podanego wzoru:

[img=...]

_________________________________________________________________________________________

Tym razem będziemy głosowali, a właściwie oceniali każdą pracę w skali szkolnej 1 - najgorsza ocena, 6 - najlepsza.

Pamiętajcie, że liczy się pomysł, przekaz, jakość wykonania pracy, ładne kolory ... i takie tam.

Nie zapomnijcie też dodać komentarz do każdej pracy. Czas na głosowanie - 5 dni.

Praca #1

morrisonsotw.jpg

Praca #2

nasotw.jpg

Praca #3

amkurtvert.png

Praca #4

hulkhoganr.jpg

Praca #5

kurth.png

Praca #6

205w8j4.png

Praca #7

2hrh8og.jpg

Tutaj umieszczam wzór do głosowania.

[Praca 1] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 2] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 3] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 4] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 5] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 6] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 7] - twoja ocena - twój komentarz

Powodzenia!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 12
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• CezarMVP

1

• Droopi

1

• Brem

1

Top użytkownicy w tym temacie

[Praca 1] - 2 - Nie podoba mi się, że jest tyle nawalone. Ogółem, wiadomo jak JoMo to barw nie powinno brakować. Jednak nie wiem, czy zanik rendera można nazwać wtopieniem. Napis jest na plus, mimo słabej czcionki.

[Praca 2] - 1 - Praktycznie poza tłem i renderami nic nie jest zrobione. Nie ma napisu i wtopienia. Na dodatek na pracy znajduje się Maryse... a jak 'Real American' jej nie nazwę. Tło ogółem nie powala, flaga ssie szczególnie.

[Praca 3] - 4+ - Praca mi się bardzo podoba. Znakomity vert ze stocka. Ładne efekty i wygląda to bardzo estetycznie. Napis również mi się podoba, mimo iż nie jest zbyt odstawiony.

[Praca 4] - 3- - Ogółem praca nie jest zła, ale jako dobrą jej uznać nie mogę. Co się rzuca w oczy, to słaby napis. Render również nie jest wtopiony, ale widać że coś było robione.

[Praca 5] - 5+ - Gdyby praca nie była o jednej barwie i napis nie był już nudny, dał bym 6+. Mój ulubiony wrestler, w znakomitym wykonaniu znanego autora. Podoba mi się druga postać w tle. Efekty również bardzo dobre, ale jak wspomniałem szkoda napisu i barw.

[Praca 6] - 2+ - Dobre próby, ale nie wyszło to najlepiej w praniu. Doby efekt, ale praca wygląda nie niedokończoną. Słabiutki napis i takie mało wziągające tło. Rozjaśnienie również nie wpadło mi w oko.

[Praca 7] - 2+ - Nie wiem... fajnie że jakieś urozmaicenie wrestlera. Ale poza dobrym tłem jest mało zrobione. Brak ramki i napisu dla mnie daje się w ocenę więc... można było to jakoś rozwinąć.

Luba, dla usprawiedliwienia powiem, że nie miałem czasu na robienie pracy z powodu przygotowywań na uczelnię.

Praca 1 - 2 - Tło wogole nie pasuje. Wyglada tak jakbys to tło znalazł w googlach i wkleił zdjęcie, dodał napis i gotowe.

Praca 2 - 2 - Chyba się nie napracowałeś za bardzo. Brak napisu boooli.

Praca 3 - 4 - Ogólnie to jakoś nie podchodzi mi ta praca. Może te kolory koło jego głowy, ale ja sie tam jakos wybitnie nie znam.

Praca 4 - 2+ - Napis strasznie ssie, a tło, w tle to czarne kropki wokół jego głowy cos nie udane.

Praca 5 - 5 - Chyba najlepsza praca, nie ma się do czego doczepic.

Praca 6 - 3 - O co chodzi z tłem bo cos mi sie nie zlewa wrestler z ameryki z ciemnym laskiem.

Praca 7 - 3+ - Gbyby był napis i było by troche mniej pustego miejsca, no i była by leepsza ocena.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

[Praca 1] - 3 - Praca troszeczkę za jasna i za bardzo kolorowa, nie pasująca do rednera

[Praca 2] - 4 - No ta już lepsza, ale nie wiem po co na tej pracy jest Kelly Kelly, ale praca ładnie wyglądał. Ładne wtopienia, ale nudne tło

[Praca 3] - 5+ - Świetna praca. Podoba mi się te ściemnienie i co ważne ładnie w tej całej pracy wyszło wtopienie rednera

[Praca 4] - 4+ - No praca nawet, nawet. Ale coś jest takie amatorskie... Nie wiem co, ale jakoś dziwnie wygląda

[Praca 5] - 5 - No praca jest bardzo dobra. Napis jest świetnie dopasowany do całego wyglądu pracy. Ładne jest takie coś za rednerem

[Praca 6] - 5- - Praca jest dobra, nawet bardzo dobra tylko tło słabo pasuje do rednera. Tło jest takie jakby za czyste a redner za brudny. Ale ogólnie może być

[Praca 7] - 3- - Słaba praca. Chyba najsłabsza. Nic szczególnego...

Praca 1 - Brak słów. Słabiutko. Wykonał to chyba ktoś początkujący. 1.

Praca 2 - Za brak jakiegokolwiek pomysłu (albo conaaaaajmniej nie trafiony). Totalny odpał. 1.

Praca 3 - Bardzo podoba mi się dół pracy, jednak od połowy w górę nie jest już tak dobrze. Przydałoby się jakieś fajne światło z góry. Napis średni. 4+.

Praca 4 - Bez szału jednak poziomem przewyższa pierwsze dwie prace. 2.

Praca 5 - Jak dla mnie za duży render. Kurt w tle po prawej - słabe to. Napis w porządku, ogólnie nie jest źle. 3+.

Praca 6 - Napis ssawka, render słabo się prezentuje.. Tak jak u pracy nr, 4. 2.

Praca 7 - Podobnie jak w pracy piątej. Brakuje napisu, jednak ogólnie praca jakoś przypasowała mi co nie oznacza, że jest b. dobra. 3-.

Praca 1 - 2 - Za dużo tego wszystkiego. Napis nie bardzo widoczny i naprawdę, powinno byc mniej tych "bajerów".

Praca 2 - 2 - Daję dwóję, ale chyba tylko za samo wstawienie tejże pracy. Tutaj naprawdę nic mi się nie podoba.

Praca 3 - 4+ - Ta pracka najbardziej przypadła mi do gustu. Kolorki fajnie dobrane i ładnie wyglądający napis.

Praca 4 - 3 - Czegoś mi tu brakuje. Ogólnie praca niezła, ale napis strasznie ją szpeci.

Praca 5 - 4 - Pracka bardzo ładna. Dałbym piątkę gdyby nieco poprawic napis i nieco poprawic prawą stronę bo coś mi tam nie pasuje.

Praca 6 - 2 - Tło wogóle mi się nie podoba, a napis robiony chyba na paincie.

Praca 7 - 2 - Słabiutko... Brak ramki, napisu. Jakoś pusto na tej pracy.

[Praca 1] - 2 - Za dużo wszystkiego, nic nie pasuje do nieczego, słabiutko

[Praca 2] - 3 - Pracka taka hmmm przeciętna, zdecydowanie jej czegoś brakuje, chyba głównie napisu, zero efektu

[Praca 3] - 3 - gdyby była jasniejsza zdecydowanie dałbym lepsza ocene, dla mnie za ciemna

[Praca 4] - 3 - zupelnie mi się nie podoba to takie rozjaśnienie, pracka przez to jest mdła, gdyby kolory były wyraźniejsze byłoby duzo lepiej

[Praca 5] - 5 - widać że profesjonalnie wykonana, ma klimat, ma styl, najlepsza pracka

[Praca 6] - 4+ - też bardzo fajny klimat ale tu zaważyły szczegóły, nie podobają mi się efekty na rękach Kurta, zwłaszcza te plamy na jego prawej ręcę i napis nie pasuje do klimatu

[Praca 7] - 2 - całkowicie nijaka praca

[Praca 1] - 1 - Heh, no nie podoba mnie się to i to bardzo co to ma wspólnego. Z tematem mogłoby chociaż nawiązywać, że jak człowiek nie zna tematu to się może domyślić. Poza tym praca ssie na maksa.

[Praca 2] - 2 - Daję 2 bo praca jest lepsza od 1. W sumie jest ciekawa. Nawet mnie się podoba sam pomysł. Ale wykonanie pozostawia wiele do życzenia..

[Praca 3] - 4 - Gdyby nie vert to dla mnie miód. Ostatnio ich coraz więcej, ale ten jest dobry. Mam mocną 4.

[Praca 4] - 2+ - Znowu słabo nie podoba mnie się to! Napis jak dla mnie nie pasuję do reszty pracy i to razi.

[Praca 5] - 3 - Tu już jest poprawnie, ale po prostu praca nie ma nic takiego, żeby dać więcej. Poza tym czarno - biała czego nie lubię!

[Praca 6] - 4 - Podoba, podoba mnie się to! Szczególnie ten motyw z ręką.. I tym czymś które idą do ramion kurta. I ten napis w oddali.

[Praca 7] - 1- - Zlitujcie się.. Cóż to jest nie wiem jak to ocenić.

[Praca 1] - 2 - praca rażąca w oczy, strasznie kolorowa

[Praca 2] - 1 - Najgorsza praca.Tło, 3 rendery i tyle?

[Praca 3] - 5 - Jedna z najlepszych prac.Dobry napis, itp

[Praca 4] - 3+ - Niespecjalnie podoba mi się praca.Kilka efektów spi*rdzieliło pracę

[Praca 5] - 5 - Kolejna znakomita praca.Odpowiednie wtopienie.Ogólnie słitaśnie xD

[Praca 6] - 4- - całkiem niezła praca, lecz ta próba wtopienia pojedyńczym kliknięciem pędzla nie pomogła(Chodzi mi o to ciemne po dolnej prawej stronie rendera)

maryseg.png

[Praca 1] - 2 - Tło straszne , nie wspominając o napisie

[Praca 2] - 2 - Niby schludnie ale za dużo postaci i jak dla mnie nudno

[Praca 3] - 5 - Odpowiednia osoba, fajne kolory - najlepsza praca :)

[Praca 4] - 3 - Może nie jest dobra ale też nie straszna - taka neutralna

[Praca 5] - 4 - Trochę słabe tło ale efekty są spoko i wgl praca na +

[Praca 6] - 3 - Nie wiem czemu ale nawet mi się podoba. Może napis słaby ale jakiś pomysł jest

[Praca 7] - 2 - Nudno. Brak napisu, ramki jakiś kolorów...

[Praca 1] - 2 - przekontrastowana, źle wtopiona praca, o napisie nie wspomnę.

[Praca 2] - 2 - same rendery, nic nie zrobione ale dwa za oddanie na sotw.

[Praca 3] - 5+ - dobry grafik = dobra praca, ciesze się, że zdecydowałeś się wziąć udział.

[Praca 4] - 3 - nie zaciekawa praca, słaby napis oraz brak wtopienia ale lepsza od jedyneczki i dwójeczki.

[Praca 5] - 4 - nice job, niezłe wtopienie, ogólnie jest dobrze ale ucięty render oraz ssący napis.

[Praca 6] - 3+ - mówiąc szczerze wyszstko ssie ale mi się akurat to podoba, szczególnie próba wtopienia dzięki szarym plamką.

[Praca 7] - 3 - szczerze mówiąc nie wiem kto to jest ale przyjąłem tą pracę ponieważ nada się na sotw, poza tym jest nawet ciekawie zrobiona, lecz brak napisu.

ahfo.png

luba_049.png

[Praca 1] - 2 - praca kiepska, w ogóle nie wiem co autor miał na myśli

[Praca 2] - 2 - podobnie jak w poprzedniej pracy czyli nic ciekawego

[Praca 3] - 5+ - bardzo dobrze zrobiona, wszystko mi się podoba i według mnie SotW

[Praca 4] - 3 - praca słaba, ale lepsza od pracy pierwszej i drugiej

[Praca 5] - 5 - świetna praca, tylko nie wiem po co tam dałeś zboku Kurta

[Praca 6] - 4 - praca podoba mi się i fajna ta ręka, jednak minus za tło lekko nie pasujące

[Praca 7] - 3 - no przynajmniej coś nowego jeśli chodzi o zawodnika, jednak brak napisu

Praca 1 - Średnia Głosów: 1.90

Praca 2 - Średnia Głosów: 2.00

Praca 3 - Średnia Głosów: 4.63

Praca 4 - Średnia Głosów: 2.97

Praca 5 - Średnia Głosów: 4.45

Praca 6 - Średnia Głosów: 3.36

Praca 7 - Średnia Głosów: 2.45

Ladies and gentlemen... zwycięzca SotW #16: Daimon i jego praca z Kutr'em Angle!

amkurtvert.png

Gratulacje dla zwycięzcy!

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...