Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Katie/TNA, Jericho/Nash, Jim Ross blog..

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

766090.jpeg

:arrow: Wpis z twittera Dixie Carter: Siędzę w domu, oglądam iMPACT/REACTiON i słucham jak Ci wszyscy ludzie źle się o mnie wyrażają.. słyszałam jak opowiadali.. jak to 'wyrolują' głupią Dixie.

2.jpg

:arrow: Katie Lea zadebiutowała już w TNA. Jej ringname to 'Winter' i na razie wiemy, że przybyła tu jako fanka Angeliny Love.

:arrow: To już raczej pewne. Walka RAW vs SD będzie elimination matchem.

:arrow: MVP chciał zmienić styl uczesania, jednak WWE nie pozwoliło mu na to. (chodzi tu o ogólny wygląd postaci, np. przy figurkach)

:arrow: Jeżeli Taker przegra na Bragging Rights to ma udać się na krótką przerwę. Najbardziej dokucza mu kontuzja barku.

noek4x.jpg

:arrow: Na twitterze nawiązał się mały 'feud' między Nashem a Jericho. Kevinowi nie podoba się sposób w jaki WWE push***je młodych zawodników. Według niego dzieje się to za szybko, a nowi 'nie zarabiają' jeszcze tyle kasy co starzy wyjadacze. Y2J odpowiedział, że 6 miesięcy to zdecydowanie za długi czas oczekiwanie (tyle potrzeba według Kevina żeby się wybić). Jako przykłady podał Rocka, Goildberga i Cenę. Im wystarczyło sześć.. ale tygodni.

:arrow: Przemyślenia Jima Rossa: Bragging Rights może być nieprzewidywalne.. nie zdziwię się, jeżeli to Barrett zostanie nowym mistrzem. Ludzie pytają mnie o Stone Colda. Między innymi o walkę SCSA vs Taker na WrestleManii 30. Steve zawsze powtarza, nigdy nie mów nigdy.

:arrow: Na stronie Titusa O'Neila byłego pracownika NXT pojawiło się zdjęcie jego genitaliów.. Sam zainteresowany mówi, że to sprawka hackera.

:arrow: Podejrzewa się, że jeżeli dojdzie do unifikacji pasów to nowy WWE belt będzie koloru srebrnego. Jak dla mnie spoko.
  • Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CezarMVP

1

• Droopi

1

• Ulicznik Xeb

1

Top użytkownicy w tym temacie

Kurczę, nie wiem dlaczego WWE nie dało zmienic fryzury MVP'iemu. Czy to naprawdę robi im aż tak wielką różnicę :shock: ? Czy Taker wygra czy też przegra to i tak nie będzie występowac regularnie jeśli chodzi o walki. Gdyby wygrał to pewnie będzie szykowac się jakiś nowy feud i będziemy Go widywac jedynie w segmentach. Nie wiem o co chodzi Nashowi. Lepiej robic gwiazdy w kilka tygodni niż oglądac starych pierdzieli w TNA. Chris ładnie mu odpowiedział.

Na stronie Titusa O'Neila byłego pracownika NXT pojawiło się zdjęcie jego genitaliów.. Sam zainteresowany mówi, że to sprawka hackera.

=)) Tylko w ten sposób można to skomentowac.

Srebrny pas WWE? Czemu nie... Może też zmienią mu nieco wygląd, ale przecież w WWE srebrny jest jedynie pas Div, więc nie mam nic przeciwko.

Dzięki za newsy :).

Cóż za ambitny ringname.. Naprawdę.. Szkoda wolałbym taki mecz Battle Royal, ale z pojedynków TT jest to dobry match, albo Tornado to by było ;d No zgadzam się z Landrynką mogli mu pozwolić na zmianę wyglądu.. :D Ech i tak już mnie ten Taker nie powala ssie w ringu.. I nawet Nash już się czepia 2xdablju I. Heh, ciekawe jakby na jakimś tam portalu/blogu/stronie jakiejś divie jakby pokazał cycki to też by wszyscy tak to zauważyli :D Ee tam srebrny byle niech nie wygląda jak ECW Champ. Thx za niusy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Chodzi o to co trzeba zrobić by zdobyć poderwać Cece.
    • -Raven-
      Jakaś podpowiedź?
    • Grishan
      Trochę trzeba było na ten tekst poczekać, ale mam wrażenie, że było warto. Jest po prostu fajny. Hania też jest fajna. "Dziadzio Szakal" też jak najbardziej daje radę. Zastanawiałem się, jak podejdziesz do tego tematu i nie rozczarowałem się: to wszystko po prostu ma ręce i nogi. Ciekawy projekt, bez dwóch zdań. I udany erp.  
    • Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
  • Dodaj nową pozycję...