Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Katie/TNA, Jericho/Nash, Jim Ross blog..

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

766090.jpeg

:arrow: Wpis z twittera Dixie Carter: Siędzę w domu, oglądam iMPACT/REACTiON i słucham jak Ci wszyscy ludzie źle się o mnie wyrażają.. słyszałam jak opowiadali.. jak to 'wyrolują' głupią Dixie.

2.jpg

:arrow: Katie Lea zadebiutowała już w TNA. Jej ringname to 'Winter' i na razie wiemy, że przybyła tu jako fanka Angeliny Love.

:arrow: To już raczej pewne. Walka RAW vs SD będzie elimination matchem.

:arrow: MVP chciał zmienić styl uczesania, jednak WWE nie pozwoliło mu na to. (chodzi tu o ogólny wygląd postaci, np. przy figurkach)

:arrow: Jeżeli Taker przegra na Bragging Rights to ma udać się na krótką przerwę. Najbardziej dokucza mu kontuzja barku.

noek4x.jpg

:arrow: Na twitterze nawiązał się mały 'feud' między Nashem a Jericho. Kevinowi nie podoba się sposób w jaki WWE push***je młodych zawodników. Według niego dzieje się to za szybko, a nowi 'nie zarabiają' jeszcze tyle kasy co starzy wyjadacze. Y2J odpowiedział, że 6 miesięcy to zdecydowanie za długi czas oczekiwanie (tyle potrzeba według Kevina żeby się wybić). Jako przykłady podał Rocka, Goildberga i Cenę. Im wystarczyło sześć.. ale tygodni.

:arrow: Przemyślenia Jima Rossa: Bragging Rights może być nieprzewidywalne.. nie zdziwię się, jeżeli to Barrett zostanie nowym mistrzem. Ludzie pytają mnie o Stone Colda. Między innymi o walkę SCSA vs Taker na WrestleManii 30. Steve zawsze powtarza, nigdy nie mów nigdy.

:arrow: Na stronie Titusa O'Neila byłego pracownika NXT pojawiło się zdjęcie jego genitaliów.. Sam zainteresowany mówi, że to sprawka hackera.

:arrow: Podejrzewa się, że jeżeli dojdzie do unifikacji pasów to nowy WWE belt będzie koloru srebrnego. Jak dla mnie spoko.
  • Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CezarMVP

1

• Droopi

1

• Ulicznik Xeb

1

Top użytkownicy w tym temacie

Kurczę, nie wiem dlaczego WWE nie dało zmienic fryzury MVP'iemu. Czy to naprawdę robi im aż tak wielką różnicę :shock: ? Czy Taker wygra czy też przegra to i tak nie będzie występowac regularnie jeśli chodzi o walki. Gdyby wygrał to pewnie będzie szykowac się jakiś nowy feud i będziemy Go widywac jedynie w segmentach. Nie wiem o co chodzi Nashowi. Lepiej robic gwiazdy w kilka tygodni niż oglądac starych pierdzieli w TNA. Chris ładnie mu odpowiedział.

Na stronie Titusa O'Neila byłego pracownika NXT pojawiło się zdjęcie jego genitaliów.. Sam zainteresowany mówi, że to sprawka hackera.

=)) Tylko w ten sposób można to skomentowac.

Srebrny pas WWE? Czemu nie... Może też zmienią mu nieco wygląd, ale przecież w WWE srebrny jest jedynie pas Div, więc nie mam nic przeciwko.

Dzięki za newsy :).

Cóż za ambitny ringname.. Naprawdę.. Szkoda wolałbym taki mecz Battle Royal, ale z pojedynków TT jest to dobry match, albo Tornado to by było ;d No zgadzam się z Landrynką mogli mu pozwolić na zmianę wyglądu.. :D Ech i tak już mnie ten Taker nie powala ssie w ringu.. I nawet Nash już się czepia 2xdablju I. Heh, ciekawe jakby na jakimś tam portalu/blogu/stronie jakiejś divie jakby pokazał cycki to też by wszyscy tak to zauważyli :D Ee tam srebrny byle niech nie wygląda jak ECW Champ. Thx za niusy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Przeczytałem wlasnie że dużo zależy od stanu Brona Breakkera względem WrestleManii. Gdyż jeśli dojdzie do zdrowia to dostaniemy Rollinsa z młodym Steinerem. Jesli nie, to Lesnar tak naprawdę może zmierzyć się z Obą, z Rollem i nawet z LA Knightem. Najmniej pewny miejsca w tej karcie niestety ale musze to napisać chyba jest LA Knight. Femi pewnie poleci w szranki z Lesnarem, innej opcji nie widzę. Rollinsa wcisną gdzie chcą i z kim chcą i będzie to dobre. A Knight za wiele opcji nie ma, może z Vi
    • Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
  • Dodaj nową pozycję...