Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Nowy gimmnick Bryana, powrót Wolfe, JWoww w ringu? i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

WORLD WRESTLING ENTERTAINMENT

regal.jpg

:arrow: Wiadomość z tweetera Williama Regala: „ Jestem już przyzwyczajony do omijania mnie wszędzie, ale nie zauważenie mnie w rankingu 25 najlepszych talkerów jest haniebne”

:arrow: Elimination Chamber 2011 odbędzie się w Oracle Arena w Oakland, California, 20 lutego.

:arrow: Planuje się nowy gimmnick Daniela Bryana – lekką niezdarę i kobieciarza w jednym.

:arrow: Plany mogą ulec zmianie, ale na ten moment gala Slammy Awards 2010 jest zapowiedziana na 29 listopada w Philadelphii na 3-godzinnym RAW.

TOTAL NONSTOP ACTION

desmond-wolf-tna-wrestling-idea-girl-consulting_display_image.jpg?1278710056

:arrow: TNA planuje w najbliższym czasie powrót Desmonda Wolfe. Co robił Desmond w czasie wolnym? Był... komikiem.

:arrow: Kurt Angle jest obecnie na wakacjach w Tajlandii, przez długi czas nie ma zapisanych żadnych występów ani ról w filmach.

:arrow: Ricki Morton rozmawiał z TNA o pracy, prawdopodobnie agenta.

:arrow: Samoa Joe i Jeff Jarrett w ostatni weekend byli chorzy, dlatego na house showach mieli dosyć krótkie walki. Earl Hebner był bardzo chory, ale nalegał aby sędziować.

:arrow: TNA jest zaskoczona bardzo dobrą sprzedażą merchandisu Mr. Andersona, jak na razie w wynikach sprzedaży jego koszulki są tylko trochę za koszulkami Rob Van Dama, choć niekwestionowanym liderem w tej dziedzinie w TNA jest Jeff Hardy.

:arrow: Widać dla TNA spodobała się gwiazda Shore, JWoww, albo raczej ratingi które przyniosły segmenty z nią, bo chce zaprosić ją na jeszcze jeden Impact, tym razem na walkę, najprawdopodobniej z TNA Knockout Cookie.

:arrow: Oficjalnie zapowiedziany Main Event na najbliższą galę PPV TNA – Turning Point:

TNA World Heavyweight Championship

Jeff Hardy vs Mr Anderson

INNE

:arrow: Urzędnicy WWE dyskutowali na temat Matta Hardego tydzień przed jego zwolnieniem. Podobno wiele osób chciało wyrzucić go jak najszybciej, ale zatrzymały ich sprawy z TNA, sądzono że dzięki Mattowi kariera drugiego brata Hardy, Jeffa może jeszcze bardziej rozkwitnąć, co nie podoba się ludziom z WWE. W szatni Matt zbierał przed zwolnieniem ogromny heat.

:arrow: ECW Arena została zakupiona przez Asylum Fight League z zamiarem urządzania tam gal MMA. W rezultacie nazwa została zmieniona na Asyulum Arena.

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Boogeyman1996

1

• Droopi

1

• swiroos1674325948

1

• Afee

1

Top użytkownicy w tym temacie

Nie wiem, ale chyba zgadzam się z Regalem. I dobrze, że coś w końcu głośno wyraził, że mu nie pasuję :) Jak będzie miał nowy gimmnick to będę lał z tego typa jeszcze bardziej nie trafię gościa.. To Slammy już za miesiąc hym, czekam ;) Ta o Desmoncie powiem tak nie dziwę, się całe to TNA to kabaret pfu nie TNA, WWE v.2, miłego zasłużonego odpoczynku Kurt. Co do koszulek to wcale się nie dziwię.

TNA World Heavyweight Championship Jeff Hardy vs Mr Anderson

= akcja they.

Reagal chciał sie znaleść na liście w sumie to mógł na jakiś końcowych miejscach . O tak Desmond powraca :D Bardzo lubie tego zawodnika dobry technik i niezły na miku może przejdzie face turn i będzie odsieczą dixsi przeciwko imporstas czy jak tam sie oni zwą . I znowu chcą sprowadzać tą JWoww na impact może ładna jest ale oglądanie jej walki przerosło by mnie i to jeszcze miała by walczyć z ciasteczkowym potworem no nie żenada . To że koszuleczki Andersona rozchodzą sie dobrze to sie nie dziwie wkońcu jest jedną z największych gwiazd TNA .

No gimmick Bryana, próbkę tego mieliśmy RAW. Jest to na pewno ciekawa zmiana. Desmond Wolfe jako komik? No cóż, niektóre sytuacje z nim związane były zabawne, chociażby, przynajmniej dla mnie, pamiętna z Orlando Jordanem, gdzie rozbawił mnie do łez swoim tekstem. A co do Matta to sprawdza się to, co sądziłem. Otóż CT nie chciało puścić go do TNA, ale później była w pewnym sensie zmuszona, do tego aby go zwolnić.

Dzięki za newsy:)

No to wypas, co oni z Bryana chcą drugiego Santino zrobić ???? Chyba coś się władzą pier**li w tych swoich główkach. Regal krytykuje federacje, to chyba moze długo nie porobić dla WWE, no i wtedy pewnie kariera w TNA.

http://www.youtube.com/watch?v=vswZ73WETpc

a70061070009c1784bf77973

BKS POLONIA BYDGOSZCZ

No, no Regal ostro pojechał i oklaski za odwagę.

Regal krytykuje federacje, to chyba moze długo nie porobić dla WWE, no i wtedy pewnie kariera w TNA.

Jeśli już by miał nie porobic dla WWE to raczej w TNA też nie miałby na co liczyc. Chyba że w roli trenera lub jakiegoś innego pracownika, ale napewno nie jako aktywny zawodnik.

Zobaczymy jak Daniel spisze się z nowym gimmickiem bo aktualnie z ciężkim sercem muszę powiedziec że najlepiej nie jest. Ciekawe czy po heel turnie Jeffa dalej TNA będzie miało taki zysk z merchandise tego zawodnika. Kurcze, szkoda mi ECW Areny... W tym miejscu panowała niesamowita atmosfera, a teraz będzie służyc "rynkowi" MMA.

Dzięki za newsy.

Nie wiem czemu William Regal mówi, że nie ma go w 25 najlepszych talkerów. On robi sobie wstyd przed mikrofonem. Jedyne co mi się podobało w jego mowie, jak rapował na SS :D. Daniel Bryan już w NXT pokazał, że jest niezdarą, ale stawił się Mizowi i to jest najważniejsze. Bryan kobieciarzem? =)) Nie wiem, kto by chciał za chłopaka Bryana.

Thx za newsy.

On robi sobie wstyd przed mikrofonem.

A ty robisz sobie wstyd pisząc na tym forum..... W erze attitude i w czasach po niej gdy Regal coś znaczył w WWE rozwalał swoimi speechami i mogliby go koło 15 miejsca umieścić. Do tego brakuje tam też Andersona i Christiana..... A Williamowi widać, że skończyła się cierpliwość i może zakończy kariere. Może wzięliby go do Creative Teamu w TNA. Na pewno byłby lepszy niż taki Al Snow, który się tam panoszy. Nowy gimmick Danielsona może się srpawdzić i widać WWE ma chęć go pushować ale szuka sposobu aby dało się go oglądać. Co do JWoWW w TNA to widać, że znajdują sposoby na podnoszenie ratingów, a ona sama jakoś nie odstrasza. Na powrót Desmonda już czekam. Może dadzą go w s am środek feudu Lethala z Robbie.E. I po między tą trójką Ultimate X Match o X Division Champa. Marzenia :roll: Szkoda zmiany nazwy ECW Areny.... Mi zawsze ta nazwa będzie się kojarzyć ze wspaniałym klimatem i pięknymi walkami. Dobrze, że koszulki Andersona się sprzedają, bo to może zonaczać push i raczej to właśnie oznacza. Według mnie Anderson zostanie mistrzem już w tym roku i zacznie feud o pas z Abbysem, a Jeff razem z Mattem zaczną feud z Beer Money, którzy odejdą z Fortune. Tu też mogliby dołączać do walk MMG, którzy korzystaliby na kłótniach między BM i HB i bronili cały czas pasy. Ogólnie to coś mało tagów w TNA tylko MMG, GM, BM, Ink.Inc. Więc Dixie powinna postarać się podbudować tą dywizje.

Widać, że Regalowi już nie zależy, skoro odważył sie skrytykować fedke. W sumie dla niego już nie ma miejsca, więc rzeczywiście mogą sie go pozbyć, ale co mu po takiej karierze... kasy pewnie ma i tak wystarczająco. Nigdy go przy micu nie słyszałem, więc do samego rankingu go nie moge odnieść.Szczerze to moim zdaniem nowy gimnick Bryana może wypalić. Przy mikrofonie do najlepszych sie nie zalicza i to jest klucz. Bedzie grał taką niezdare, która słownie sobie nie potrafi poradzić, za to w ringu mało kto bedzie w stanie go pokonać. Dobry motyw z laskami, które mogły by go bronić słownie jakby. Widać, że publiczność go kupuje, bo on zresztą teraz jak taka niezdara wygląda... Publika go bardzo lubi, CT to widzi, więc tym sposobem może otrzymywać całkiem spory push. Szkoda ECW areny, teraz bedzie służyć "konkurencji", może nie bezpośredniej no ale dla konkurencją wrestlingu można nazwać MMA. Nic dziwnego, że Matta nie lubią. To, że sie chciał zwolnić to jedno, ale to w jaki sposób to zrobił było karygodne. Na miejscu Dixie zastanowił bym sie przy podpisywaniu kontraktu z nim, bo jak mu coś nie bedzie pasować, to może znów odwalić jakiś nie łądny numer.

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

- Nie miałem okazji trafić na odcinek z ery attitude w którym to William Regal zachwycał by swoją gadką, ale może to zbieg okoliczności. Jeżeli Boogeyman1996 twierdzi, że Regal miał tak poważne 5 min. przed mikrofonem to muszę osobiście to zbadać. Dobrze by było jak by ktoś to udowodnił linkiem z jakiejś starej gali (jeśli jest w Necie).

- Jeżeli chodzi o gimmick Daniela Bryana to zapowiada się interesująco. Bryan wzbudza mieszane uczucia, głównie ze względu swojej sylwetki, ale jako wrestler jest jednym z lepiej wyszkolonych zawodników, co z resztą widać po jego walkach, które stoją na bardzo wysokim poziomie. Nie będę go porównywał do Shawna Michaels'a, ale widzę w Bryanie jego szkołę... Jeżeli gimmick "nieporadnego kobieciarza" wypali będzie na pewno bardzo ciekawy ;)

- Osobiście nigdy nie przepadałem za Mattem Hardy'm z prostej przyczyny - jego sylwetka była nudna, monotonna i mdła jak flaki z olejem. Jeszcze za czasów Hardy Boyz go trawiłem, ale teraz to mi przez gardło przejść nie może. WWE nie ucierpi po jego stracie, a w TNA może znajdzie rolę dla siebie, choć nie wróżę mu wyjścia z cienia Jeffa.

przeciwko akcji WWE4Kids... bezdyskusyjnie i absolutnie!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Przeczytałem wlasnie że dużo zależy od stanu Brona Breakkera względem WrestleManii. Gdyż jeśli dojdzie do zdrowia to dostaniemy Rollinsa z młodym Steinerem. Jesli nie, to Lesnar tak naprawdę może zmierzyć się z Obą, z Rollem i nawet z LA Knightem. Najmniej pewny miejsca w tej karcie niestety ale musze to napisać chyba jest LA Knight. Femi pewnie poleci w szranki z Lesnarem, innej opcji nie widzę. Rollinsa wcisną gdzie chcą i z kim chcą i będzie to dobre. A Knight za wiele opcji nie ma, może z Vi
    • Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
  • Dodaj nową pozycję...