Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE By Xeb - SmackDown! #1

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

WITAMY!! Na 1 niebieskiej gali!!

[ Theme Teddyego Longa! ]

Teddy wchodzi na ring w swoim stylu..

T.L: Witam, wszystkich fanów piątków wieczorów z WWE! Mam dla Was kilka informacji.. Jak wiecie na gali powrotów wygraliśmy battle royal. I nasz roster został przywrócony!!

[ Wrzawa!! ]

T.L: Mamy na razie 5 pewnych gwiazd który będą walczyć na SmackDown! Czyli tych zawodników którzy już na SmackDown nas reprezentowali.. Edge! Kurt Angle! Dolph Ziggler! Albert Del Rio! And... Jack Swagger!! Dzisiaj poznacie też nasz cały roster.. Tak, tak wiem, że na to czekacie a teraz zaprezentuję Wam nasze pasy czyli pasy należące do brandu SmackDown!

Pojawia się Maryse która ma na jednym ramieniu pas UIC na drugim Tag Team.. A na biodrach pas WHC.

T.L: Tak, tak to nasz pasy.. A ich posiadacze zostają zresetowani!

[ Break The Walls! ]

Y2J: Teddy chyba sobie, żartujesz? Pasy od nowa mam walczyć o ten pas..?!

T.L: Hmm, skąd wiesz, że w ogóle o niego zawalczysz..?

Y2J: Nie, nie ten pas jest mój! Już drugi raz chcecie mi go odebrać?!

Y2J podbiega do Maryse chcę jej zabrać pas, lecz ona go nie chcę wypuścić.. Więc Chris wykonuję Irish Whip na Titantron.. I zabiera pas po czym ucieka.. Ale nie zdążył na rampie pojawia się Ted Dibiase!! Który wykonuje Running Clothesline na Chrisie i Dream Street, Ted podnosi pas po czym staję na rampie i dumnie go prezentuję publiczności, ale nagle zmieszany odwraca się podchodzi do Maryse podnosi ją, lecz ta wymierza mu liścia w twarz.. Podnosi UIC i uderza go nim w twarz.. Ted spada za rampę.. A wściekła Maryse idzie na backstage..

T.L: Ee. A więc zobaczymy walkę o pas UIC Ted Dibiase/Maryse vs Chris Jericho! Ale najpierw coś jeszcze Wam powiem naszymi komentatorami będą.. Andrzej Supron! Oraz Matt Striker! A pierwszą walką będzie walka o pasy Tag-team na niebieskiej gali! Walka ta odbędzie się pomiędzy.. The Colons! iiii Christianem oraz...... Edgem!!

[ Fuuuu ]

Carlito i Primo wchodzą na ring.. Carlito ma jabłko którym podrzuca..

[ If You Know Me..? ]

Wrzawa!!! Publika szaleję.. gasną światła.. Nagle dwa strumyki światła pokazują na dach hali.. Z tego miejsca zjeżdżają dwie liny na sam środek ringu! A po linach zjeżdżają Edge i Christian! Publiczność szaleję..

M.S: Witamy państwa! Czas na pierwszą walkę pomiędzy E&C a Colonsami którzy dostają drugą szansę na pasy TT . Lecz nie będzie to zwykła stypulacja.. Będzie to TLC Match!!! Tornado!

GONG!!!

Edge i Christian biegną na Colonsów lecz Carlito wyskakuję za ring a zdezorientowany Primo wykonuję double Clothesline! Carlito wskakuję na 3 linę i splash! OMG!! Ale zaczęli. Primo wrzuca na ring drabinę.. A Carlito na zmianę kopię Edge i Christiana, ale Edge łapię jego nogę.. Ciągnie za nią Carlito upada a Edge bierze rozpęd odbija się od lin lecz nagle przed nim znajduję się Primo który go przerzuca przez siebie i Edge ląduję na kolanach Carlito! Christian wstaję biegną na niego z dwóch stron lecz Christian schodzi na bok i Colonsi się zderzają.. OMG!! Primo się podnosi a Edge ma dla niego Spear! Primo jednak go przeskakuję i high kick od Christiana!! Primo wypada za ring.. Ale za nim schodzi Christian łapię go za głowę i kilka razy okłada nią w stół komentatorski Primo bezwładnie upada a Christian go podnosi kładzie na stół komentatorki, On szykuję coś wielkiego! Suicide Dive!! łooooo!! Primo spada na komentatorów.. Christian chwilę dochodzi do siebie po czym wchodzi na stół i tauntuję.. A ringu rzucany i miotany po narożnikach jest Carlito, Carlito wbity w narożnik i Corner Clothesline.. Carlito upada.. A Christian wrzuca Edgowi na ring krzesło, więc Edge korzysta i mamy Chair Shoot! Carlito jest zamroczony, Edge odbija go od lin i Big Boot.. Po czym ponownie ta akcja tylko tym razem go wyrzuca na Christiana a Christian wykonuję Hurricanrane! Carlito uderza plecami o stół komentatorski! A Christian wraz z Edgem wspinają się po drabinie.. Ale Primo wstaję zauważa to Christian i skaczę na niego! OMG! Primo uderza głową o posadzkę i cały krwawi!! A Christian pada i zwija się z bólu.. Carlito ciągnie drabinę na dół Edga jednak zanim drabina spada wykonuję Dropkick na Carlito, lecz ten robi unik.. Edge spada z drabiny jak kłoda.. Carlito robi rozbieg i leg Drop na Edga ten zaczyna drgać nie wygląda to dobrze..

M.S: No niesamowita walka naprawdę strasznie dużo emocji! Ale Edge i Christian nie wyglądają za dobrze..

Carlito pastwi się nad Edgem okładając go krzesłem.. Edge zwija się z bólu i nie wygląda to za dobrze.. A Christian nie rusza się za ringiem a głowa mu krwawi.. Primo jest nieprzytomny, jedynym wrestlerem który nie cierpi jest Carlito który właśnie rozkłada drabinę wspina się, ale bardzo powoli.. Lecz! Edge się podnosi Szybko wchodzi i teraz wymiana punchy z Carlito na szczycie drabiny nikt nie chcę odpuścić..

[ GASNĄ ŚWIATŁA! ]

[ Zapalają się ]

Wszyscy zawodnicy leżą nieprzytomni..

[ Theme Teddyego ]

T.L: Kto to zrobił?! Kto?! Dlaczego?!

[ GASNĄ ŚWIATŁA! ]

[ Zapalają się ]

Teddy leży na ziemi a na plecach ma karteczkę "I"..

M.S: Ktoś chcę przejąć władzę na SmackDown, albo je sterroryzować..

A.S: No nie wygląda to ciekawie, ale mniejsza z tym zapraszamy teraz na kolejną walkę!

M.S: Mniejsza...?

A.S: Nie czepiaj się szczegółów..

M.S: Szczegółów? Z kim ja pracuję..

A.S: Z profesorem zapasów. A kolejną walką będzie starcie pomiędzy Kurtem Anglem a Kurtem Anglem.

[ Check, one two Oh yeah! ]

Wchodzi Jack Swagger wykonuję pompki.. I wchodzi na ring..

[ Kurt Angle theme ]

Na ring wchodzi Kurt Angle ze swoimi medalami...

GONG!!

Jack biegnie na Kurta, ale otrzymuję back suplex.. Ale błyskawicznie wstaję.. Ponownie biegnie na Kurta i tym razem Suplex za ring.. Jack obolały leży za ringiem.. Kurt idzie do niego. Wrzuca go na ring.. Kurt wchodzi i dostaję Big Boot.. Po którym spada za ring.. Jack wychodzi za nim i skaczę na niego z ringu Leg Drop! Ale co?! Kurt robi unik odchodzi do tyłu i wbiega w Jacka niskim dropkickiem.. Po czym Irish whip w bandy.. Jack pada i trzyma się za rękę.. A Kurt do niego podbiega i Three Amigo za ringiem! 8... Kurt wbiega na ring.. Zapomina o Jacku, ale nagle zbiega.. 9.. Wrzuca go na ring.. I obaj zdążają! Kurt już pewny siebie podchodzi do Jacka wynosi, ale nie udało się.. Irish Whip od Jacka! I mamy Vertical Suplex! Kurt pada.. A Jack próbuję zapiąć Ankle Lock! Ale Kurt odkopuję na liny Jacka, Swagger to wykorzystuję odbija się od lin, ale Kurt pada na ziemię.. Jack biegnie na liny z drugiej strony ringu, ale,ale Belly To Belly Suplex!! Swagger pada.. Na ring i tym razem Kurt próbuję zapiąć Ankle Locka!! Ale Jack był blisko lin i spokojnie się złapał za nim jeszcze Kurt zdążył dobrze zapiąć swój sub. Sędzia odciąga Kurta od Jacka bo ten zbyt agresywnie atakował All Americana przy linach.. Kiedy sędzia odsuwał Kurta, Jack wstał i nie po sportowemu uderzył Kurta w twarz.. A Kurt się wściekł i wbiegł takim jakby Shoulder blockiem w Jacka wbijając go w narożnik.. Kurt podnosi Jacka na samą górę narożnika i Belly To Belly Suplex z narożnik! NIE! Jack przerzuca Kurta za siebie za ring.. Kurt zwija się z bólu a Jack tauntuję w ringu i robi klasyczne dla siebie pompki. Kurt powoli się podnosi, więc Jack idzie po niego.. Kopię go w głowę.. I teraz przyciska jego głowę do band.. A Kurt ryczy z bólu.. Sędzia dolicz do 6 i Jack wrzuca Kurta do kwadratowego pierścienia.. Irish Whip i OOO! Double Big Boot.. Obaj padają wycieńczeni..

M.S Ciekawa walka, dla fanów technicznych pojedynków.

Kurt powoli się podnosi, Jack też.. Ale to Kurt jest szybszy nieoczekiwanie i już jest wściekły.. Łapię Jacka za włosy i rzuca na ziemię.. W oczach Jacka widać strach.. A wściekły Kurt wrzuca go na narożnik! Seria kicków wbija Jacka w narożnik.. Sędzia próbuję go odsunąć, ale gdy odsunie Kurt nadal okłada Jacka i tak w kółko.. W końcu Snap Suplex i Angle ustawia sobie Jacka na środku ringu.. I zapina Ankle Lock'a!! Jack walczy ciągnie.. Ale Kurt zaciąga.. Swagger klepie!!

A.S: A więc Kurt po powrocie do WWE. Wygrywa swoją walkę..

[ Gasną światła ]

[ Zapalają się ]

Kurt i Jack leżą nieprzytomni.,.

M.S; No nie znowu tylko kto za tym stoi...

A.S: Undertaker..? A teraz kolejna walka.. Kane vs Dolph Ziggler.. Walka #1 Conteder.. For WHC Championship..

[ IM Perfection... ]

Dolph arogancko w towarzystwie AJ pojawia się na ringu..

A.S: No trzeba przyznać, że ma piękną panią obok siebie..

M.S: No tak, ale Maryse ona nie dorównuję..

A.S: No nie wiem..

M.S: A chcesz się bić..?

[ Theme Kane! ]

Kane wraz z efektami pirotechnicznymi wchodzi na ring..

GONG!!

Kane podchodzi do Zigglera.. Lecz ten schodzi za ring.. Kane zaczyn się śmiać.. Po czym schodzi do Dolpha, ale ten obiega ring i wchodzi z drugiej strony, Kane się denerwuję wchodzi i Baseball Slide.. Po czym za ringiem Dolph wściekle kopię Kane.. A Kane strzepuję nogi Zigglera jakby się odganiał od muchy.. Ziggler widzi, że Kane się podnosi więc ucieka, ale czerwona maszyna łapię go za nogę i Dolph upada.. Kane łapię go za nogę, ale Perfection kopię go w głowę i ucieka na ring po czym SuicideDive, ale Kane go łapię i mamy Sidewalk Slam.. Walka jest cały czas za ringiem. Sędzia dolicza do 9.. I zawodnicy są w ringu.. Kane odbija się od lin i big boot..? Nie, Dolph robi unik próba Zig Zaga, ale kompletnie nie udana.. Kane łapię Dolpha i wynosi do Gorrily Press Slama.. I rzuca.. Dolph się zwija siada, ale otrzymuję niski dropkick od Ulubieńca Diabła.. Ziggler pada i mocno uderza głową o mate.. Kane go podnosi za włosy i wrzuca w stalowy narożnik.. Dolph z całym impetem wpada w narożnik i wylatuję z ringu.. Kane zaczyna się demonicznie śmiać.. A AJ podbiega do swojego ulubieńca i pomaga mu wstać.. Kane wchodzi na narożnik i taki Clothesline z 3 liny za ring.. Ziggler wpada na bandy.. A Kane rzuca nim o stalowe schodki.. Po czym ustawia głowę Dolpha na schodach sam po nich wchodzi.. Szykuję nam się Leg Drop niszczący nawet karierę Dolpha!

M.S: Niech ktoś to przerwie!

Leg Drop! Ale AJ ściąga za nogę Dolpha.. Który ląduję na ziemi a Kane też upada i zwija się z bólu.. Dolph powoli wstaję biegnie odbija się od schodków i Drop Kick w Kane.. Ten upada i uderza głową o bandę..Ziggler wstaję.. wrzuca Kane na ring.. Podbiega do niego i złapany pod Chokeslam! Ale Dolph przytomnie kopię Kane w brzuch i DDT! Kane upada, ale szybko się podnosi Ziggler odbija się od lin i wskakuję na Kane.. Wiemy o co chodzi! Sleeper Hold!! Jeszcze zapina nogami, Kane słabnie, ale biegnie w tył, Ziggler z niego zeskakuję i jest za linami szybko wbiega na 3 linę i dropkick z powietrza Kane ląduję na macie.. Ziggler kopię go tak, że Kane jest ustawiony pod 6-1-9, Dolph bierze rozpęd.. I wskakuję na Kane.. i teraz przydusza go do lin.. Wściekły Kane, próbuję się wyrwać udaję mu się, ale wtedy Dolph wykonuję Zig-Zag! PIN.. 1..2...

[ GASNĄ ŚWIATŁA! ]

[ ZAPALAJĄ SIĘ ]

Nad Kanem i Zigglerem stoi UNDERTAKER!!

U: The Phenom Is BACK!!!

A.S: Haha, a nie mówiłem..

M.S: Nie no Ty nie możesz mieć racji.. Echh już myślałem, że Ziggler wygra.. Ten ma pecha..

[ GASNĄ ŚWIATŁA ]

[ ZAPALAJĄ SIĘ ]

Taker również leży nieprzytomny!!!!

M.S: Haha wiedziałem!

A.S: Kto to jest..?

Nagle przez głośniki komputerowy głos mówi Taker chciałeś wykorzystać to co dziś zrobiłem. I to był twój błąd.

M.S: Nie, no kto to może być.. A tymczasem 4 walka dzisiejszego wieczoru..Theeeeeee Big Show! I Santino Marella!!!!!!

[ Theme Showa ]

Big Show wchodzi wita się z fanami..

[ La Vitorria E' Mia!! ]

Publika szaleję, a Santino wchodzi bardzo zadowolony...

GONG!!

Santino: Im not clown!

Big Show chcę mu wierzyć typowego dla siebie klapsa, ALE! Santino łapię mu rękę i wykręca! Irish Whip i shoulder block cały ciałem, ale na nie wiele się to zdało! Big Show dalej stoi.. Więc Santino próbuję wykonać jeszcze raz, ale tym razem Show go łapię i Body Slam! Santino upada, a Show odbija się od lin. Próba leg dropu, ale Santino robi unik wstaję.. I kopię w głowę Showa. Kilka razy ten w końcu z siedzącej pozycji łapię za nogę Włocha. Ale Marella wykonuję enzughuri! Show upada a Santino wchodzi na 3 linę! Diving Headbutt! Show zwija się z bólu Santino odbija się od lin i Leg drop trafiony.. Santino wyciąga Showa na środek ringu łapię go za nogę, ale Show go odpycha i Marella ląduję za ringiem. Marella szybko wstaję i nerwowo chodzi za ringiem.. W końcu się uśmiecha wskakuję na ring, ale Big Show na niego biegnie.. Więc Santino kontruję na irish Whip w narożnik. Wielkolud pada w narożnik.. A Santino wbiega w niego potężnym dropkickiem. Show upada a Santino ciągnie go z powrotem na środek ringu i próbuje zapiąć Camel Clutch!!! Ale Big Show jest za duży i nie umie taj akcji zapiąć!

M.S: No, Santino pokazuję kawał dobrego wrestlingu.. Nareszcie.

A.S: Ta, ja i tak jestem pewien, że wygra Big Show w końcu on ma gabaryty do tego, a Santino to chłopiec do bicia..

M.S: Oj, mylisz się i to bardzo.

Santino jest zły, że nie umie zapiąć swojej akcji więc odbija się od lin i Shingging Wizzard.. Show pada jak porażony prądem. A Santino przechodzi do pinu 1..2.. Publiczność odlicza razem z sędzią, ale co?! Tylko 2.. No nie Show jeszcze strzepnął Santino jak muchę z siebie.. Show powoli wstaję.. Santino do niego podchodzi, ale co.. Show łapię Santino pod Chokeslam!! Lecz Santino kopię w brzuch dwa razy wielkiego przeciwnika odbija się od lin i próba atomic dropu nie udana.. K.O Punch! Unik Santino, Spear!!! Spear! Od Big Showa. Santino pada.. Show podchodzi do pinu 1.. Noga Santino na linach! Wściekły Big Show wynosi Santino pod Gorille, ale Santino zeskakuję pcha Showa na liny ten wypada za ring, a Santino wykonuję Suicide Dive., ale Show go łapię.. Rzuca nim o narożnik.. Santino spada na schody a wielkolud podnosi stalowe schodki. Sędzia pokazuję mu, żeby tego nie robił.. Lecz Showa to nie interesuję rzuca schodkami w Santino, Santino robi unik i Cobra za ringiem!! Santino ma problem nie wie co zrobić, żeby Show znalazł się w ringu.. Pojawia się Horngswolle!! Z taczką!! Próbuję tam wsadzić Showa, ale im nie wychodzi, więc próba irish whipu na bandy, ale skontrowana.. Horngswolle ucieka pod ring. A wściekły Show podnosi Santino chcę z nim wbiec w narożnik, ale Santino w ostatniej chwili ucieka mu z ramienia i Show sam wpada na narożnik. 8... Santino wbiega na ring. Show się podnosi 9... Show leży na krawędzi ringu i otrzymuję baseball slide. Od Włocha. I po raz kolejny wypada. I Suicide Dive tym razem trafiony.. Adrenalina!! Santino szaleję za ringiem łapię Showa za strój wrzuca na ring.. Cobra druga już tym razem w ringu, Santino wyciąga na sam środek Showa i zapina leg Bar! Show jednak nie klepię.. Santino jeszcze mocniej dopina i koniec! Koniec! Santino wygrywa poprzez odklepanie rywala!!

M.S: Haha, mówiłem.. Brawo Santino. Pierwsza walka która przebiegła bez komplikacji.

Santino schodzi z ringu a Show wściekle wali ręką w ring..

[ Gasną Światła ]

[ Zapalają się ]

Zawodnicy leżą nieprzytomni..

M.S: No nie, tradycji staję się za dość..

A.S: Zaczynam się bać..

M.S: Mam nadzieję, że dowiemy się dlaczego i kto to robi tymczasem zapraszamy państwa na main event! O pas UIC! Chris Jericho vs Ted Dibiase!

[ Theme Teddyego ]

T.L: Nie wiem kto stoi za tymi atakami! Ale mam tego dość, atakując mnie jest już skończony, ale niech się ujawnie skoro nie jest tchórzem powinien to zrobić, nie wiem teraz czy walka o pas ma sens..

[ Break The Walls! ]

Y2J: Nie wiem źle usłyszałem? Nie wiesz czy ma sens? Żartujesz sobie walka się odbędzie tu i teraz.

T.L: Skoro tak mówisz, zapraszam państwa na walkę o pas nie, nie UIC tylko na walkę o pas IC. Jest to walka wieczoru Ted Dibiase vs Chris Jericho!

Jericho jest już w ringu..

[ Theme Teda ]

Ted pewnym siebie krokiem staję w narożniku..

T.L: A specjalnym sędzią tej walki będzie.. Maryse!!

M.S: A, więc my też będziemy mieli na co popatrzeć.. Na kogo stawiasz Andrju?

A.S: Na Chrisa, tak On jest sprytny i wykorzysta te nieczyste zagrywki i intrygi do wygrania.. Mateuszu..

M.S: No cóż więc ja kibicuję Tedowi..

GONG!!

Ted ruszył na Chrisa z wściekłym atakiem, chyba ma pretensje o to co się wydarzyło na początku gali. Chris jednak robi unik, ale Ted odbija się od lin shoulder block dosiada Chrisa i seria wściekłych punchy. W twarz Chrisa.. Maryse odsuwa go od Chrisa.. Ten próbuję zagadać do niej lecz ta wymierza mu liścia w twarz.. Ted nie ma dziś szczęścia... Maryse się odsuwa a pędzący Chris otrzymuję Big Boota od Teda Dibiasego.. Chris pada a Ted próbuję pinu, lecz Chris od razu odkopuję.. Jericho wstaję i seria kicków wbijających Teda w narożnik. Rozpęd i Corner Clothesline.. Jericho kładzie sobie Teda bliżej środka ringu.. Monsault z lin nie trafiony! Unik Teda.. Ted szybko wstaję i seria elbow dropów na Chrisa.. Ted podnosi Chrisa snap suplex nie kontra na Verticala za ring.. Chris szybko idzie za ciosem i monsault za ring.. Ted zwija się z bólu a Chris kładzie jego rękę na schodkach i kilka razy w nią kopię. Ted zwija się z bólu a Chrisowi najwidoczniej to się podoba bo powtarza czynność tylko, że na drugą rękę. i irish whip na bandy nie! Rock Bottom! Od Teda! Ależ skontrował niesamowicie! gdyby to zobaczył sam The Great One! Chris leży na ziemi a Ted wchodzi do ringu, albo raczej do Maryse zaczyna coś do niej mówić, lecz ona nie zwraca na niego uwagi... Ted jest wściekły zaczyna coś do niej mówić, lecz Maryse nadal go nie słucha a Chris powoli zbiera się za ringiem wchodzi na ring a Ted pomaga mu i go wrzuca.. Chris zwija się upadł po raz kolejny mocno na plecy.. Ted Dibiase Jr. łapię go za głowę i trzaska nią o ring.. Chris jest zamroczony więc gwiazda drugiego pokolenia próbuję zapiąć sleeper hold, ale Chris się nie daję łapię się lin, więc Maryse odciąga Teda. Ten jednak rzuca się wściekle na Chrisa i okłada go pięściami, Ted ma jakieś napady agresji.. Chris w końcu go odkopuję wstaję.. Pluję mu w twarz.. I podbródkowy.. Po czym seria kicków.. Chris bardzo dobrze rozpracował Teda, jedno sprytne nie czyste zagranie i walka jego.. Chris teraz wykonuję dropkick a Ted upada..

M.S: No Chris dominuję w ringu.. Zobaczymy co dalej..

Chris biegnie na Teda, ale ten luzuję liny.. I Chris wypada, ale Ted ponownie idzie do Maryse łapię ją za rękę!! Maryse pokazuję, że to atak na sędziego! DQ! Zwycięzcą poprzez dQ jest Chris Jericho!

[ Gasną Światła ]

[ Zapalają się ]

Zawodnicy leżą zakrwawieni na ziemi.

M.S: No Ted się oto prosił! Znamy pierwszego mistrza który zdobywa pas w bardzo oryginalny sposób. Zapraszamy za tydzień! Oraz chcę państwu polecić Botw na BGZ oraz OvO w bookerce, jak i działy graficzne.

Wrestler Gali?

Hit gali?

Szit gali?

Kim jest "niszczyciel"

Jest poprawa?

Ocena:

Komentując nie odpowiadajcie tylko na pytania :)

• Odpowiedzi 12
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ulicznik Xeb

2

• Piston141674325987

1

• fanfanfan

1

• CENATION1997

1

Wrestler Gali? - Oczywiście że Chris Jericho

Hit gali? - Gościu stojący za atakami

Szit gali? - Dla mnie Santino wygrywający z Show'em xD

Kim jest "niszczyciel" - Stone Cold Steve Austin !!

Jest poprawa? - Tak

Ocena: 9/10

Wrestler Gali? Może być Chris Jericho :)

Hit gali? "Chris biegnie na Teda, ale ten luzuję liny.. I Chris wypada" Tadzik? =))

Szit gali? Z tym Santino to mnie rozwaliłeś. :D

Kim jest "niszczyciel" Stone Cold Steve Austin

Jest poprawa? No na pewno jest.

Ocena: 8/10

No to jeszcze skomentujemy ogółem, bez pytań. Więc tak dałem ci 8, ponieważ zawsze może być lepiej i może to Cię zmobilizuję.... No i uważam, że za dużo jest tego gasną światła, zapalają się. Ale to jest moje takie, więc się nie przejmuj. Mniej jest literówek no ale zawsze gdzieś się pojawią :D

Wrestler Gali?-Y2J

Hit gali?-Walka o Pasy TT i dominacja ,,Niszczyciela'' :)

Szit gali?-Nic Nieznalazłem

Kim jest "niszczyciel"-Alberto Del Rio

Jest poprawa?-Yes

Ocena:8,5/10

Gala dobra czekam na następną i mam nadzieje że jeszcze dłuższe walki :)

Wrestler Gali? No napewno Chris Jericho

Hit gali? Jakoś takiego nie znalazłem :roll:

Szit gali? Santino Morela ... :P

Kim jest "niszczyciel" SCSA

Jest poprawa? No pewnie , że tak :)

Ocena: 8,5/10

Dałem 8,5 bo jakieś niedociągnięcia jednak są , ale pracuj dalej. Jednak nie robiłbym takich starć jak Santino vs Show , ale to tylko Twoja intencja , ale wiesz ja bym Ci mógł napisać kilka propozycji walk więc jak coś to gygy 8)

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

Wrestler Gali?-Chris Jericho

Hit gali?- Niszczyciel,wygrana Jericho, powrót Kurta :)

Szit gali?-Santino pokonuje Olbrzyma

Kim jest "niszczyciel"-zgaduje The Rock(Albo Jeff Hardy)

Jest poprawa?-taak

Ocena-9/10

themizv2.jpg

Dobra skomentuje unikając tym samym kary śmierci. Jak mam być szczery to to chyba najlepsza Twoja gala. Było kilka błędów, jak na przykład to, że Ted jest gwiazdą trzeciego pokolenia, a nie drugiego, ale ogólnie dobrze. Walki krótsze, przynajmniej tak sie wydawały, przez co przyjemniej sie czytało. Same walki oczywiście dobre. Jedyne co mógłbyś dodać to obrazki. Tego mi tutaj zabrakło. Fajny pomysł z tymi gasnącymi światłami, tylko mogła jedna lub dwie walki sie obejść bez tego, bo tak to łatwo można było sie domyślić, co sie stanie po walce.

Wrestler Gali? Santino, w końcu pokonał Szoła.

Hit gali? Gasnące światła

Szit gali? Taker leżący na ziemi :P

Kim jest "niszczyciel"? Tu będzie ciężko wytypować, bo wszystko pasuje Do Kane'a lub Takera. Strzele na Stinga, bo on do takiego czegoś też pasuje.

Jest poprawa? Taaaaak.

Ocena: 9/10 przez brak zdjęć i kilka błędów.

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

To się wysłowię. Ostatnia gala Return of Wrestlers była miodowa jak Nestle Cheerios. No i szczerze mówiąc, ta trochę mnie zawiodła. Nie mam na myśli, że jest źle lub broń Boże słabo. Jest nadal mocne: dobre. Nie widzę zbyt dużo backstage i ogółem poza walkami i komentatorami tym razem lepszymi jest nie najlepiej. Głównie tego czego mi brak to obrazków, lub jakiś przerywek w postaci napisania, jaka będzie walka. Tak to wszystko się zlewa i nie czyta się najlepiej. Ale ogółem nie mam większych zastrzeżeń, aczkolwiek powinieneś się starać robić lepsze gale, mimo że ta ostatnia to była chyba PPV. Ale i tak brawa.

Wrestler Gali? Niech będzie dla odmiany Kurt.

Hit gali? The Phenom Is Back

Szit gali? Santino...

Kim jest "niszczyciel"? Nie wiem

Jest poprawa? Jak już pisałem, gale powinny być coraz lepsze. Ta nie przebiła RoW, więc wiadomo...

Ocena: 7,5

Widzę, że Wam doskwiera brak obrazków. Obrazki miały być, ale, ale Peri nie wyrobił/ coś mu się popsuło. I nie ma, ale na RAW mają już być. Powiem więcej będzie nawet intro i plakat :) Więc wszystko zmierza w dobrym kierunku graficznym.

Wrestler Gali? Santino Marella

Hit gali? Santino def. Show

Szit gali? zbyt dużo ataków

Kim jest "niszczyciel" - Justin Bimber ? Nie wiem...

Jest poprawa? Trochę, mała poprawa !

Ocena: 7/10

Gala bardzo ciekawa, jest to pierwsze smackdown i z chęcią zobaczę drugie ale myślę że lepiej było zostać tylko przy RAW.

Wrestler gali? Chris Jericho

Hit Gali? Gasnące i zapalające sie światła

Szit Gali? Santino wygrywający z Showem

Kim jest niszczyciel? Hornswoggle :D

Jest poprawa? O troszeczkę

Ocena: 7.5/10

No jak na pierwsze Smackdown to gratulacje. Bardzo dobrze Ci to wyszło no i wszyscy, którzy to czytali zastanawiają się kto atakuje wszystkich. Mam nadzieję, że odpowiedz podasz moze za dwie gale albo przy okazji jakiegos PPV.

Wrestler Gali: Ten co atakuje wszystkich. Czyli ...?

Hit Gali: Ataki na wszystkich zawodników.

Szit Gali: Danie Ted'owi walki o pas.

Kim jest Niszczyciel: No właśnie? Kim? :P

Jest poprawa: Duuuża.

Ocena: 8/10

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Jeśli to naprawdę twoja pierwsza gala to jestem pełen podziwu .

Wrestler Gali - Y2J

Hit Gali - Wygrana Santino z Big Showem

Szit Gali - Ciągłe ataki na zawodniów

Kim jest Niszczyciel - The Rock

Poprawa - Oczywiście

Ocena - 8,5/10

Są chwile w życiu kiedy trzeba się poddać !!!