Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Edge kończy karierę, spięcie w TNA, Shark Boy, CT i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

World Wrestling Entertainment

Big_Show_280x390_460672a.jpg

:arrow: Podczas PPV WWE Bragging Rights pojawi się aktor filmu, w którym występuje Big Show. Film 'Knuclehead' ukaże się już niebawem, a wspomnianym gościem będzie Bob Thompson.

:arrow: Już od dwóch tygodni na dobre rozpoczęła się promocja WWE Bragging Rights. Potwierdzeniem tego jest to, że cały roster jeździ na taping. Mianowicie każda gwiazda jest obecna na Raw, bądź SmackDown.

:arrow: WWE oraz UFC mają w najbliższym czasie nawiązać małą współpracę. Związane jest to z Bragging Rights oraz 121 w ten sam weekend. Organizacje poprostu podczas swoich imprez mają zamiar wzajemnie siebie promować.

:arrow: Oficjele planują zrobić promocję z nazwą na styl 'Wstańcie dla WWE'. Oczywiście wiąże się to z promocją SmackDown oraz Raw. Jednak nie wiadomo, czy nie są to plotki.

:arrow: Przedłuża się kontuzja Michaela Tarvera. Wrestler poraz kolejny nie pokazał się na Raw, a powodem jest ciągły ból naciągniętej pachwiny.

edge.jpg

:arrow: Edge powiedział, że ma już zamiar skończyć karierę. Ma to się stać dopiero za dwa lata, więc wrestler ma zamiar jeszcze pokazać się z dobrej strony.

:arrow: Całe story z Ceną oraz Nexusem, CT planuje ciągnąć aż do noworocznej gali czyli WWE Royal Rumble.

Total Nonstop Action Wrestling

Rob-Van-Dam-vs-Jeff-Hardy-vs-Mr-Anderson-vs-Abyss.jpg

:arrow: Wiadome już jest, że ostatnio spięła się trochę sytuacja na linii Carter - Hogan&Bishoff. Chodzi tutaj mianowicie o heel turn Roba Van Dama. Panowie po wyżej właśnie takie story zaplanowali, jednak to Dixie zarządziła zmianę i jako heel w TNA obecny jest Jeff Hardy.

:arrow: JWoWW napisała na swoim Twitterze, że z chęcią pojawiłaby się jeszcze w TNA. Fani zareagowali na to pozytywnie.

:arrow: Cookie powiedziała, że JWoWW potrzebuje pomocy psychiatryka. Chciała w to ująć, że ona nie potrafi nad sobą panować oraz powiedziała pare ostrych słów na temat twarzy JWoWW.

22.jpg

:arrow: Ostatnio krążyły powiadania 'Gdzie jest Shark Boy?'. Otóż było bardzo blisko zwolnienia tego zawodnika. TNA ostatecznie postanowiło zostawić go jako pracownika backstage oraz ewentualnie sędziego ringowego.

:arrow: Raven oraz Tommy Dreamer będą regularnie pojawiać się na House Show'ach dla promocji TNA.

:arrow: Dzisiaj podczas Family Feud, czyli amerykańskiej wersji Familiady zmierzą się wrestlerzy vs wrestlerki TNA w następujących składach:

Rob Van Dam, Matt Morgan, Mr. Anderson, Jay Lethal i Mick Foley vs Christy Hemme, Velvet Sky, Angelina Love, Tara i Lacey Erich Von.

:arrow: Planuje się push grupy Beer Money Inc, poprzez feud z The Hardys.

Scena niezależna i inne

daniel-bryan-wwe-nxt.jpg?w=450&h=450

:arrow: WWE zgodziło się na występ Bryana na scenie niezależnej. Stanie się to na początku roku 2011 podczas bardzo ważnej gali organizowanej przez MWF.

:arrow: Mike Tenay pojawi się na początku następnego roku podczas Legends of the Ring.

:arrow: ROH wybrało już swoją parę na Tag Team League NOAH. Składa się ona z ROH Championa Rodericka Stronga oraz Eddiego Edwardsa. W swojej pierwszej walce zmierzą się z AOKIM oraz Kentą.

:arrow: Proszę również o typowanie w typerze MMA: viewtopic.php?p=209196#p209196 To niczemu nie szkodzi, a można tylko zyskać! Zapraszam!

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zaq123

1

• LC Edgar

1

• Ulicznik Xeb

1

• Afee

1

Top użytkownicy w tym temacie

No chyba chcą z BR zrobić wielką galę bo strasznie dużo się w okół niej dzieję. Ciekawe czy Bobowi się spodoba ;) Heh, co do tej promocji to zdaję mnie się, że WWE robi przysługę UFC. A po co teraz Tarver ma wracać skoro nie jest Nexusem? Ech no Edge o tym mówił, ale mam nadzieję, że ten pan jeszcze zdobędzie przed końcem kariery jakiś pas, albo pokażę nam coś fajnego.. E&C... No a najpierw mówili, że do WM'ki zobaczymy jak to się skończy. No i nie daj sobie Dixie na głowę wejść :D Hmmm... czyli jednak zobaczymy Haradasów? Cieszę się :) I nie cieszę :) Dzięki za niusy.

No to BR zapowiada się bardzo ciekawie,

w dodatku ten plakat, czyżby Barett miał zostać mistrzem WWE?

Na pewno żal będzie się żegnać z Edgem, mam nadzieję, że mimo wszystko nie będzie to jego ostateczny rozbrat z wrestlingiem. Co do feudu The Hardys vs Beer Money Inc, zapowiada się arcyciekawie. Tylko pytanie jak będą się prezentowali bracia Hardy, bo co do Beer Money to chyba nikt nie ma wątpliwości. Dzięki za newsy.

Między Hardziakami i Beer Money to będą chyba mecze, kto wypije więcej piwa, albo kto zje więcej. Już mówiłem, że jak zobacze grubego w TNA, nie oglądam już tej federacji. Dżefff jest zajebistym heelem, a jak przybędzie grubas, nagle przejdzie face turn :| No chyba że padnie na Beer Money, z czego bym się nie cieszył. Gruby teraz nie potrafi swojego finishera zrobić, a oni chcą, żeby Hardysy wypromowali Beer Money, którzy moim zdaniem są dobrze wypromowani. :t_up: Dobrze że będziemy mogli pooglądać Edge'a jeszcze przez te dwa lata. Mam nadzieje na choć jeszcze jeden pas w karierze kanadyjczyka. Dobrze że niektórzy wiedzą kiedy zejść ze sceny, w przeciwieństwie do..sami wiecie kogo. Niech ich Carter wypierdoli na zbity pysk i będzie gitara. Royal Rumble? Hmmm, czyli Cena vs Andrzejtejker na WrestleMani bardzo prawdopodobne. Mnie to cieszy, pod warunkiem że jan streaku nie przerwie. I nie chodzi mi tu o to, że ta walka będzie dobra wrestlingowo, bo ja wiem że nie, ale największy fejs federacji(no chyba że już wtedy będzie tym złym) vs Taker to byłoby coś.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Atmosfera przed BR jest mocno podbudowywana, mam nadzieje, że nie okaże sie zbyt mocno... Chcą z tego zrobić wielką gale, więc mam nadzieje, że taka bedzie, różnie to bywa, a im większy apetyt narobią, tym większy zawód... Tarver nie ba po co wracać, pewnie bedzie podobnie jak z Youngiem. Nie jest z Nexus= jest jobberem, bo jakoś nie widziałbym go z głównym pasem. Mam nadzieje, że Opportunista sie opamięta. "(...) Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść niepokonanym (...)", ale jeszcze za wcześnie. Moim zdaniem 5lat powinien jeszcze wytrzymać spokojnie. WWE bez niego nie bedzie takie same, więc mam nadzieje, że sie wstrzyma. A jeśli nie no to trudno, trzeba bedzie uszanować wybór Adama, mam nadzieje jednak, że przejdzie za jakiś rok heel turn i po feudzie Kane'a z Takerem bedzie rządził na SD!, bo tam jest Jego miejsce. Mówili, że chcą Nexusa pociągnąć to WM'ki, ale może to i dobrze... W końcu nexus istnieje ładnych pare miesięcy, a do RR jeszcze troche czasu. Do wrestlemani zdąży sie to przejeść i wszyscy bedą narzekać pewnie, a RR jest dobrym sposobem na zakonczenie tego feudu. Mam nadzieje na walka na WM Takera z Janem, bo to musi oznaczać heel turn Jana. Walka pewnie nie porwie, chociaż kto wie... napewno bedą emocje, bo tylko on mógłby ewentualnie przerwać serie Phenoma. Oczywiście jeśli tak by sie stało, rzucam tą federacje :) Jeśli nie Jan, to widział bym w takiej walce Jericho. On jeszcze nie walczył z Takerem na WrestleMani, a napewno zasługuje na taką walke, i żeby "spocząć w pokoju" wśród podajże 16 legend.

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Cieszę się z tej drobnej współpracy na linii WWE i UFC. Powinno to przynieśc korzyśc obydwu organizacją. Słyszałem plotki że program Ceny z Nexusem może ciągnąc się nawet do Wrestlemanii. Każde zródło mówi inaczej, ale zobaczymy jak to będzie. Tak czy inaczej mam nadzieję że niebędziemy się nudzic. Brawo dla TNA za pomysł zrobienia z Shark Boya można powiedziec chłopca na posyłki.

w dodatku ten plakat, czyżby Barett miał zostać mistrzem WWE

Wcale nie musi tak byc. Takich przypadków zdarzało się już wiele np. plakat Mysterio z pasem WHC przed NOC.

Dzięki za niusy.

Szczerze, szkoda mi Tarvera, gdyz dla mnie jest wrestlerem posiadajacym najwieksze umiejetnosci przy mikrofonie z calego Nexus'u, takze mam nadzieje, ze wroci jak najszybciej.

W sumie nie zdziwilbym sie gdyby Edge zadecydowal wczesniej zakonczyc swoja przygode z wrestlingiem. Czlowiek czuje powoli w kosciach caly wysilek wiec i odpoczynku chcialby na starosc troszke :8 .

Jesli chodzi o heel turn Jeffa, to bardzo sie ciesze, ze wybrali wlasnie jego a nie Roba Van Dama. Hardemu potrzebne bylo cos nowego, cos, co moglo w jakis sposob podbudowac jego postac i wlasnie zla strona mocy mu w tym pomogla. Szczerze, nie moglem sie doczekac pierwszego Impacta po Bound For Glory, bylem bardzo ciekaw dalszego rozwoju wydarzen i nie zawiodlem sie. Jeffrey zrobil to co do niego nalezalo, calkiem niezle speeche walnal.

Beer Money bedzie pushowane. Ciesze sie z tego fakty, gdyz jako czlonkowie tego Fortune byli, no, jedynie czlonkami, nic wielkiego sie z nimi nie dzialo. Poza tym przyda sie pewna pomoc dla Motor City Machine Guns oraz Generation Me, by troche popchnac do przodu ta dywizje tag teamow w TNA, a powrot Hardyz Boyz i zaangazowanie "piwozlopow" w feud z nimi wydaje sie byc bardzo dobrym pomyslem.

Dziekowac za newsy :) .

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Nie lubie Tarvera, ale życzę mu najszybszego powrotu do zdrowia. Troszke szkoda mi Edge'a. To jest jeden z moich ulubionych wrestlerów i niewyobrażam sobie WWE bez niego. Nie mam już nic innego do napisania

Thx za newsy :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Przeczytałem wlasnie że dużo zależy od stanu Brona Breakkera względem WrestleManii. Gdyż jeśli dojdzie do zdrowia to dostaniemy Rollinsa z młodym Steinerem. Jesli nie, to Lesnar tak naprawdę może zmierzyć się z Obą, z Rollem i nawet z LA Knightem. Najmniej pewny miejsca w tej karcie niestety ale musze to napisać chyba jest LA Knight. Femi pewnie poleci w szranki z Lesnarem, innej opcji nie widzę. Rollinsa wcisną gdzie chcą i z kim chcą i będzie to dobre. A Knight za wiele opcji nie ma, może z Vi
    • Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
  • Dodaj nową pozycję...