Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Hart o TNA, Tough Enough powraca, Bieber/WM..

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

766090.jpeg

:arrow: Na WWE.COM ukazała się ostatnio lista 25 najlepszych 'talkerów' w WWE. Pierwsza trójka to The Rock, Roddy Piper, a nr. jeden to.. Stone Cold. Nie zgadzacie się? (gdzie Christian?!) Cała lista tutaj.

25. Sheamus

24. Rick Rude

23. Santino Marella

22. The Million Dollar Man

21. The Miz

20. Jesse Ventura

19. Triple H

18. Paul Heyman

17. Edge

16. Mr. McMahon

15. Superstar Billy Graham

14. Mick Foley

13. Hulk Hogan

12. CM Punk

11. Randy Savage

10. JBL

9. Bobby Heenan

8. Dusty Rhodes

7. John Cena

6. Jake Roberts

5. Chris Jericho

4. Ric Flair

3. The Rock

2. Roddy Piper

1. Steve Austin

:arrow: Jako ciekawostkę można podać, że trzech obecnych członków teamu SmackDown, rok temu była częścią teamu RAW. (Kingston, Swagger i Big Show)

bret-hart-%202010.jpg

:arrow: Bret Hart o TNA: Oni (Hogan i Eric) zachowują się tak jak niedoświadczeni goście. Tak jakby nie rozumieli wrestlingu. Ich sprowadzenie do jakiejkolwiek federacji nie jest dobrym sposobem. To zawsze się tak skończy. Rozumiem, że konkurencja jest dobra. Zawsze jest dobra. Szanuję AJ Stylesa, Samoa Joe, Kurta, Abyssa, RVD.. na prawdę. Jestem pełen podziwu. Po prostu ta dwójka musi odpuścić i dać szansę się im wykazać. Gdzie się pojawią, zawsze wyskakują z tymi samymi pomysłami. Oni stawiają się w pozycji prawdziwych gwiazd federacji, którymi już nie są..

:arrow: Mogło Was zdziwić pojawienie się na ostatnim RAW filimiku z theme songiem R-Trutha. Chodziło tu o to, że jego nowa piosenka nie przyjęła się tak dobrze jak poprzednia, a według planu miało być tak jak z pierwszą, tj. - udział publiki (śpiewanie).

:arrow: Rating RAW wyniósł 3.09

:arrow: WWE ma znów wystartować z programem Tough Enough, który miałby odbywać się tuż po zakończeniu RAW. Program to reality show, w którym brało udział paru obecnych zawodników (np. The Miz). Uczestnicy mają za zadanie stać się prawdziwymi wrestlerami.

:arrow: A jednak, kiedyś nigdy, nigdyyyyyyyyy słowa JUSTIN BIEBER i WRESTLEMANIA nie łączyły się. Jednak teraz wszystko wiadomo. WWE naprawdę tego chce..

• Odpowiedzi 16
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

3

• Koksik

1

• Kacpios

1

• Ulicznik Xeb

1

Top użytkownicy w tym temacie

Troszkę ten ranking mnie tak dziwi i mam mieszane uczucia.. Kennedy? Tak ciekawostka ciekawostką :D Lecz troszkę nam dodaję informacji do walki :) Co do wypowiedzi o TNA to rozkładam ramiona.. No moim zdaniem zmiana themu mogła się równać turn. . Bieber...? Noł, noł, noł! Dzięki za newsy co tak mało..? :(

Cholera...Jednak Dżastin pojawi się na Wrestlemanii XVII.Zostaje niesmak.Jak już WWE aż tak bardzo go chcę to trudno. Rating Monday Night Raw jakoś się trzyma. Co do tej Topki gdzie do jasnej ciasnej jest Mr.Kennedy/Mr.Anderson :?::shock: Gdzie jest Christian..John Cena na 7 miejscu..No comment.Bret ma rację Hogan i Bischoff pchają się na siłę do tego Main Eventu.Zawodnicy na tym dużo tracą.A te całe Show , uważam że to będzie klapa...Słabiutki dzionek ale to nie wina Newsmanów.Tak czy inaczej dzięki za informacje :)..

paparoach.png

18659.png

Ranking dosyć zaskakujący w paru kwestiach. Przede wszystkim jak juz zauważyli moi poprzednicy gdzie jest Mr. Kennedy?!? Przecież on się powinien znaleśc na podium tego rankingu. A fakt że jest w TNA nie powinien tego zmienić bo Flair, Foley czy Hogan też są w TNA a w rankingu się znaleźli. Pozatym Miz na 21 miejscu? No ale najważniejsze że Vince nie zapomniał siebie umieścić w rankingu :P Bret ma całkowitą racje, jeżeli TNA nie przestanie pushować dziadków to słabo widze ich przyszłość. Co do pisoenki R- Trutha wcale się nie dziwie bo jest ona nieporównywalni słabsza od 'Whats up?'. Ja w sumie pomyślałem że ten filmik został puszczony z tekstem żeby ludzie mogli zrozumieć co on śpiewa bo ja osobiście miałem z tym spory problem. Błagam tylko nie Bieber...

Ten ranking to jakiś żart, więc się nim nie przejmuję. Bret ma zdecydowaną racje. Ile razy można powtarzać że ci dziadkowie nie przynoszą ratingów, a wręcz je psują? A zresztą. Rating RAW zadowalający. Nowej piosenki R-Trutha nie słyszałem, więc się nie wypowiem :D Ten reality show może być czymś ciekawym. Bieber na WM? Im in! Chcę zobaczyć te tony śmieci i gwizdy lecące w jego strone.

Słabiutki dzionek ale to nie wina Newsmanów

Dokładnie, ja mam szczęście bo piszę w weekendy gdzie zawsze jest trochę więcej, tak więc nie ma co winić Pietrka, który z powodu suszy tłumaczył nawet takie duperele jak o tych trzech zawodnikach z BR, żeby tylko było ich więcej.

Ranking to wielka pomyłka _ pozamieniał bym miejsca zawodników. Miz na 21 miejscu :| tak samo z tym że jaśko terminator 7 :| . Ciekawostka nawet fajna :) . TNA powinno dać sznase młodzym a nie wpychać Hogana nachama do ME . Może myślą że to przyciągnie widzów :thinking: .Nie słyszałem nowego theme songu R-trutha. Napewno posłucham :P . Rating nawet dobry (jakoś tam podtrzymuje sie) . Ciekawe czy WWE wystartuje z tym reality -show . Może być ciekawe. Co do Justina : NIEEE!!

Dzięki za newsy :thumb:

Mnie także ten rating dobił. Po pierwsze byłem pewien, że Rock edzie pierwszy, bo zasługuje na to miejsce. Potem 21 miejsce Miza? Przecież on jest w tej chwili najlepszy przy micu w tej nieszczęsnej federacji. Jasiek wcale nie jest taki zły przy mikrofonie, wiec takie miejsce mniej więcej bym mu dał...Makmen o sobie też nie zapomniał, ale w sumie on ma dobry majk, więc miejsce w tym zaszczytnym rankingu mu sie nalezy, no i gdzie ta charisma... Święte słowa Breta. Ja po prostu nie trawie hogana, nigdy go nie lubiłem i lubić nie bede. TNA ma dużo świetnych, w większości byłych reprezentantów makmena, ale i tak dobrych zawodników, więc czemu do ch ich nie wykorzystuje? Zresztą podobnie jest w WWE, ale to już inna sprawa. Wg. mnie ta nowa piosenka Trutha nie jest taka zła, stara mi sie przejadła, ale mógł iść za tym Jego turn, przydało by sie to mu. Z drugiej strony jednak w WWE jest chyba więcej heeli niż face'ów. Tough Enough niby dobry pomysł, ale na ch im tyle młodch w tej federacji. Rostery są przepełnione, spokojnie zawodników i jobberów starczyło by na trzy rostery, a oni ciągle młodych szukają. Przecież tych starszych zawodników zostało pięciu... Z bimberem sie już pogodziłem. Nie liczyłbym na butelki w jego strone, chyba, że znajdą sie na widowni polacy.. w stanach jest ponoć uwielbiany, zresztą gdyby tak nie było to pewnie Vince by o tym nie myślał.

Dobre newsy, dzięki :t_up:

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Wiadomo, że ten ranking jet trochę dziwny, jeśli Kennedy nadal robiłby w WWE to powinien być w pierwszej trójce. Według mnie brak Macho Mana też stawia obiektywność tej wyliczanki pod dużym znakiem zapytania. Co do wypowiedzi Hitmana, to jakbym słyszał swoje własne myśli Hulk i Eric kopiują od lat stare WCW i nic nowego nie przychodzi im do głowy, co moim zdaniem w tej chwili niszczy TNA od środka.

http://www.youtube.com/watch?v=vswZ73WETpc

a70061070009c1784bf77973

BKS POLONIA BYDGOSZCZ

Z Bretem zgadzam się w stu procentach. Hogan i Bishoff, a szczególnie pierwszy niszczą TNA... Mi tam się podoba nowy theme Trutha. Tamten stary zdecydowanie się przejadł. Rating Raw nadal pozostawia dużo do życzenia. Cóż mogę jeszcze powiedziec na temat występu Biebera... :censored::censored::censored: i tyle.

Dzięki za newsy :).

k***a, że Cena nie jest niby dobry przy mikrofonie? Proponuje jego segmenty jako rapera. W sumie wystarczy obejrzeć pierwsze 20 minut raw po SummerSlam. Andersona nie ma, bo w WWE był ograniczany. Poza tym, dziwne żeby wogóle umieszczali go w jakiś ankietach po tekstach jakie w ich stronę skierował. Nie wiem jaki był Piper, ale ździwiło mnie jego drugie miejsce. Moim zdaniem pierwsza piątka powinna wyglądać tak:

1.The Rock

2.Steve Austin

3.Hollywood Hulk Hogan

4.Ric Flair

5.Edge

Tylko moim zdaniem, wielu nie słyszałem.

Bret ma świętą racje. Śmieszne jest to, że wszyscy jarali się Hoganem w styczniu, a teraz nikt go nie chce :applause: Dzięki za newsy :)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Dobra po przeczytaniu paru postów musialem wziąć głęboki oddech. I tym razem nie chodzi o Sebu. Jakim sposobem niby Hogan i Bischoff niszczą TNA? Prezesem jest Dixie Carter, a głównym bookerem Vince Russo i wszystko co się dzieje w TNA to ich sprawka. Gdyby Hulk i Eric nie przyszli do TNA to wygladalo by to podobnie tylko Russo dałby TNA WHC sobie i to byłaby jedyna roznica.....

rezesem jest Dixie Carter, a głównym bookerem Vince Russo i wszystko co się dzieje w TNA to ich sprawka. Gdyby Hulk i Eric nie przyszli do TNA to wygladalo by to podobnie tylko Russo dałby TNA WHC sobie i to byłaby jedyna roznica.....

Russo bookował wiele przed hoganami i jakoś wszystkim się podobało, teraz mu nagle na dekiel odbiło?

Sorki wielkie za tylko jedno zdanie.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Witam

Cóż co do HH i Easy E to dzięki ich przybyciu zaczłem oglądać TNA i zapewne było jeszcze kilku takich ludzi więc nie można powiedzieć że nie sprowadzili nowej publiczności ale... co do poziomu walk 4stycznia 2010 pojedynek AJ Styles vs Kurt Angle coś pięknego jedna z najlepszych walk jaką w swoim życiu widziałem szybkie tempo idealne zgranie. W tym samym dniu odbyła się też walka MCMG VS G.ME (pomyślałem sobie "co to ma być ci goście wyglądają jak jakieś... no nie dokończę żeby nikogo nie urazić) walka przepiękna, przecudna oglądałem ją i kopara opadła mi na podłogę tyle akcji drużynowych takie tępo masakra od tego czasu nie przegapiłem chyba żadnego iMPACTU. Lecz to co się dzieje teraz nie wiem, jak to ująć cała sprawa z THEY... 4tune. Mam tylko nadzieję że ma to jakoś wypromować nowych młodych zawodników. Co do poziomu walk nie oszukujmy się spadł i to niemiłosiernie walka O.J z Erickiem Youngiem vs INK INC 4 dobrych wrestlerów a zrobili z tego kolejne pośmiewisko mam nadzieję że Erica znów ktoś kopnie niedługo w głowę i będzie jak dawniej. Ogólnie jak na razie przybycie Hogana i Bishoffa nie przyniosło za wiele dobrego do organizacjii z Orlando ale z drugiej strony poczekajmy co ta sprawa z IMMORTALS przyniesie w końcu ktoś musi byś w opozycjii więc jeszcze jest szansa że to jakoś wypali. Co do bookingu dalej trzyma na nim łapę Russo więc po części spadek poziomu walk to jego wina. słabe wykorzystanie TT BM oraz INK INC to nic dobrego marnują tylko kolejnych utalentowanych zawodników ale czy to wszystko wina Hogana i Erica... hmm i nie wydaje mi się.

sig.png

Ohh... Ten ranking mnie dobija... Powinno być: 1.Rock, 2.Jericho, 3.Pipper, 4.Punk, 5.Edge lub Anderson :roll: Rating niezły :D Hah! Słyszałem to kilka tygodni temu.Bieber będzie śpiewał na Wrestlemanii... A jednak Vince to przygłup, jeśli tak dalej pójdzie to przestane w ogóle oglądać WWE :waving:

Bieber i WM hahha =)) on się przestraszy pierwszej walki i pobiegnie do mamusi hhehe. Co do rankingu to zgadzam się z Koksikiem. Niezły rating Raw kolega mi mówił o fajnym segmencie z Ceną i Barretem =)) .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
    • Grok
      Women’s Intercontinental Title będzie broniony w przyszłym tygodniu. Bayley wygrała gauntlet match na Raw, co dało jej title shot przeciwko AJ Lee na najbliższym odcinku, gdy Raw zawita do San Antonio. W finale Asuka złapała Bayley w Asuka Lock, ale Bayley wyrwała się i skontrowała Rose Plant. W gauntlecie wzięły też udział Ivy Nile, Raquel Rodriguez, Lyra Valkyria oraz IYO SKY. Na poprzednim Raw Lee celebrowała swój tytułowy sukces z Elimination Chamber, ale znalazła też chwilę, by rzucić o
  • Dodaj nową pozycję...