Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Signature of the Week #15 by Luba

Temat pracy: Straight Edge Superstar

Termin oddania: 24 październik (niedziela) godz. 20:00

Wymiary:

Sygnatura: Max 200x500

Vert: Max 400x200

Podpis: Zabroniony.

Animacja/Gif: Zabronione.

Dodatkowe wymogi: praca musi ukazywać wrestlera/kę która nie pije, nie pali i nie ćpa.

Prace wysyłamy do mnie poprzez PW według podanego wzoru:

[img=...]

_________________________________________________________________________________________

Tym razem będziemy głosowali, a właściwie oceniali każdą pracę w skali szkolnej 1 - najgorsza ocena, 6 - najlepsza.

Pamiętajcie, że liczy się pomysł, przekaz, jakość wykonania pracy, ładne kolory ... i takie tam.

Nie zapomnijcie też dodać komentarz do każdej pracy. Czas na głosowanie - 5 dni.

Praca #1

cmpunksotw.jpg

Praca #2

siempank.jpg

praca #3

punkdosotw.png

Praca #4

serenase.png

Praca #5

cmpunkf.png

Praca #6

cpunk.jpg

Tutaj umieszczam wzór do głosowania.

[Praca 1] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 2] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 3] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 4] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 5] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 6] - twoja ocena - twój komentarz

Powodzenia!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 12
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• elo3856

1

• Rejden

1

• Ulicznik Xeb

1

Top użytkownicy w tym temacie

Praca 1 - 3 - No sory praca nie oddaję SES. Prócz tego duperelka na dole. Poza tym mało ciekawe tło.

Praca 2 - 3 - Znowu nie ma nic do SES. Ale za to mnie się podoba :D I to jest jej plus.

Praca 3 - 2 - Nie podoba mnie się :| A chyba ma być tak aby oglądającego urzekła? :> Nie widzę tego. W ogóle słabo się prezentuję.

Praca 4 - 5 - SOTW! Wiem czyja to praca, jest najlepsza po pierwsze nareszcie nie Punk. Po drugie jest najlepsza.

Praca 5 - 4 - Też dobrze. jest motyw z SES. Jest ładnie wykonana i tyle.

Praca 6 - 4 - Jest odmiana kolorowa, żywa pracka. Tylko czcionka mnie się nie podoba i wgl jakaś taka bez tego czegoś.

[Praca 1] - 2 - Lipne tło, zero wtopienia, słabo

[Praca 2] - 3 - pomysł fajny ale coś poszło nie tak

[Praca 3] - 3 - pracka troche lepsza od tej wyżej, ale nie aż tak aby zasługiwać na wyższą ocenę. Za pusto

[Praca 4] - 4 - SotW, niezła pracka

[Praca 5] - 3 - napis ssie, jakoś wykonanie mnie troche odrzuca

[Praca 6] - 3 - fajnie że vert, ale kolory ochyda...

[Praca 1] - 2+ - Hmmmm.. jakoś nie podoba mi się, wygląda jakby ktoś dał CM Punka, dał jeszcze logo Raw i SD, zrobiona jak w photofiltr, te pioruny i chyba był tam tworzony :P

[Praca 2] - 3+ - Pomysł fajny, tylko że nic wiecej. Jak jakaś animacja to wyszło, ale czegoś mi tam brakuje...

[Praca 3] - 3 - Oj, tutaj ktoś przekombinował.... Miało być ładnie, a tak nie jest.

[Praca 4] - 5 - Tak jak powiedział Xeb, praca SOTW. Najlepsza, najlepsza :D

[Praca 5] - 4 - Hmmm... Jest motyw SES, też jest fajna tylko nie jest tak ładna jak praca 3

[Praca 6] - 4+ - Vert, no no, taki żywy ten obrazek, kolory fajne :D Ktoś miał fajny pomysł.

[Praca 1] - 2 - W ogole mi sie nie podoba, straaaasznie tandetna, zero wtopienia renderu w tlo.

[Praca 2] - 1 - Tlo - porazka, render - zalosny. Byl pomysl ale na tym sie skonczylo, efekt razi moje oczy...

[Praca 3] - 2 - Napis OK, ale nie zostal wtopiony, tlo beznadziejne, do tego efekt swiatla zniszczyl sygne totalnie.

[Praca 4] - 3 - Na pewno lepsza niz pierwsze trzy, jest calkiem niezle tlo, napis mi sie podoba lecz brak dobrego wtopienia oraz ta Serena z prawej moglaby byc usunieta..

[Praca 5] - 4 - Zdecydowanie kopie pupcie calej stawce. Pomimo tego, ze napis znajduje sie troche w niewlasciwym miejscu, i tak pochwale za to. Do tego ciekawe tlo i pasujaca kolorystyka.

[Praca 6] - 2 - Ja pochwale tylko za pomysl, bo wykonanie to juz nie podchodzi pod moj gust. NIby sygna zywa itp, ale slowem, ktorym chce to okreslic jest...kicz.

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

[Praca 1] - 3 - fajnie wykonana tylko jak dla mnie słabe tło, i chyba nie potrzebny tu jest ten drugi Punk po lewej, no i albo Raw albo SD

[Praca 2] - 2 - pomysl może i oryginalny ale chyba średni i tez średnio wykonany

[Praca 3] - 3 - w sumie nie wiem... po prostu mi się nie podoba

[Praca 4] - 4 - bardzo fajnie zrobiona, w końcu nie CM Punk ale nie ma tez w sobie nic porywającego

[Praca 5] - 5 - dla mnie zdecydowanie najlepsza pracka, mimo że czarnobiała mega mi się podoba

[Praca 6] - 2+ - neeee, zupełnie mi się nie podobają te kolory i w suie chyba nie wiele zrobione poza kolorami, napisami i tymi kropkami. A plus za treśc napisu :P

[Praca 1] - 2 - Pracka straszliwie słaba, chocbym chciał to nie widzę tutaj nic dobrego.

[Praca 2] - 2 - Tu też słabiutko. Animacja Punka beznadziejna.

[Praca 3] - 3 - Lepiej niż te dwie wyżej, ale również nic szczególnego. Najbardziej tu denerwuje brak wtopienia napisu.

[Praca 4] - 5 - To zdecydowanie najlepsza pracka tego SOTW. Nie wiem co powiedziec, poprostu super.

[Praca 5] - 3 - Mnie ta pracka za bardzo nie przekonuje. Te loga SES... no nie podoba mi się.

[Praca 6] - 4 - Fajny napis, dałbym piątkę gdyby kolory były nieco lepiej dobrane.

[Praca 1] - 1 - To mi wygląda na Paint. Praca bardzo słaba :t_down:

[Praca 2] - 3 - Praca mi się nawet podoba fajne tło. Trochę za dużo świateł i brak napisu.

[Praca 3] - 2 - Nie za bardzo mi się to podoba. Tło słabe nie podobają mi się te światła. Plusem jest wtopienie i napis :)

[Praca 4] - 5 - Praca mi się podoba napis, tło fajny też pomysł z dwoma postaciami. Małym minusem jest brak wtopienia.

[Praca 5] - 3 - Ogólnie pracka fajna wtopienie dobre lecz nie bardzo mi pasuje ten pomysł ze znaczkami kopiuj wklej.

[Praca 6] - 3 - Praca taka sobie szkoda że taki mały wkład w prace.

[Praca 1] - 2 - niestety praca bardzo prymitywna... brak jakichkolwiek efektów, bezsensowne ustawienie renderów i tekstur

[Praca 2] - 2 - tło nie współgra dla mnie z renderem i nie podobają mi się kolory

[Praca 3] - 3 - praca ma potencjał, ale autor dał za wiele światła po bokach renderu, bez tego byłoby lepiej

[Praca 4] - 4 - najlepsza praca w tym zestawie, Piotruś :P całkiem ładne kolory, trochę ubogie tło i słaby napis, ale ogólnie git

[Praca 5] - 2 - ubogie tło, widać, że autor nie wiedział co z nim zrobić... do tego kolory słabe

[Praca 6] - 2 - kolory i napisy cholernie osłabiają pracę, poza tym z tego stocka ciężko coś wyciągnąć...

[Praca 1] - 2 - Nie podoba mi się ta praca, moim zdaniem byłaby lepsza bez tego drugiego Punka i logo SD

[Praca 2] - 2 - Trochę pusta praca i szkoda, że nie ma napisu (ale jeśli nie było na niego pomysłu to może to i lepiej)

[Praca 3] - 3 - Racja ma potencjał, autor nie miał chyba pomysłu na tło ale i tak bardziej na +

[Praca 4] - 5 - Najlepsza praca. Ładne kolory no i nie Punk :)

[Praca 5] - 4 - Był pomysł ale napis troche nie bardzo

[Praca 6] - 3 - Jak już wcześniej wspomnieli kolory, napis...

[Praca 1] - 2 - chłopie powiem, że jest beznadziejnie ale daje dwa, bo się odważyłeś dać pracę na sotw.

[Praca 2] - 2+ - tutaj widać, że coś było robione i da się z tego coś zrobić, lecz kilka niepotrzebnych rzeczy tam dałeś.

[Praca 3] - 3 - praca słaba, tło nudne, napis słaby, co tu dużo mówić, dobrze nie jest, lecz to coś lepsze od poprzednich prac.

[Praca 4] - 5 - i tu mnie gość zaskoczył ładną pracą ale widzę tu brak wtopienia, jedyna rzecz z tym powiązana to to białe światełko, za to napis jest git.

[Praca 5] - 3 - to jest nawet dobra praca ale nie chodzi mi o wykonanie, bo widzę, że jest brak pomysłu na tło ale masz niezły efekt końcowy.

[Praca 6] - 2+ - napisem żes zpieprzył sprawe, on tak ssie, ho ho. Kolory nawet, nawet ale po co tyle różnych barw. Efekt końcowy nie powalający

ahfo.png

luba_049.png

• Styl:  Jasny

Praca 1 - amatorka, ale za chęci 2

Praca 2 - Praca była by dobra gdyby popracować nad kolorami, a tak to jest 3

Praca 3 - podobnie jak wyżej 3

Praca 4 - Boring! Boring! jak na najlepszego grafika na forum to słabo i pusto i napis też zostawia sporo do życzenia 4-

Praca 5 - jak w jedynce choć troszkę lepiej 2+

Praca 6 - jak Ja tego nie lubie Signature of the week, a tu vert i do tego nie za ciekawy 3

Praca 1 - Średnia Głosów: 2.13

Praca 2 - Średnia Głosów: 2.45

Praca 3 - Średnia Głosów: 2.72

Praca 4 - Średnia Głosów: 4.43

Praca 5 - Średnia Głosów: 3.40

Praca 6 - Średnia Głosów: 3.04

Ladies and gentlemen... zwycięzca SotW #15: Pietrek i jego praca z Sereną!

serenase.png

Gratulacje dla zwycięzcy!

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...