Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Signature of the Week #15 by Luba

Temat pracy: Straight Edge Superstar

Termin oddania: 24 październik (niedziela) godz. 20:00

Wymiary:

Sygnatura: Max 200x500

Vert: Max 400x200

Podpis: Zabroniony.

Animacja/Gif: Zabronione.

Dodatkowe wymogi: praca musi ukazywać wrestlera/kę która nie pije, nie pali i nie ćpa.

Prace wysyłamy do mnie poprzez PW według podanego wzoru:

[img=...]

_________________________________________________________________________________________

Tym razem będziemy głosowali, a właściwie oceniali każdą pracę w skali szkolnej 1 - najgorsza ocena, 6 - najlepsza.

Pamiętajcie, że liczy się pomysł, przekaz, jakość wykonania pracy, ładne kolory ... i takie tam.

Nie zapomnijcie też dodać komentarz do każdej pracy. Czas na głosowanie - 5 dni.

Praca #1

cmpunksotw.jpg

Praca #2

siempank.jpg

praca #3

punkdosotw.png

Praca #4

serenase.png

Praca #5

cmpunkf.png

Praca #6

cpunk.jpg

Tutaj umieszczam wzór do głosowania.

[Praca 1] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 2] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 3] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 4] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 5] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 6] - twoja ocena - twój komentarz

Powodzenia!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 12
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• patryniu

1

• elo3856

1

• Ulicznik Xeb

1

Top użytkownicy w tym temacie

Praca 1 - 3 - No sory praca nie oddaję SES. Prócz tego duperelka na dole. Poza tym mało ciekawe tło.

Praca 2 - 3 - Znowu nie ma nic do SES. Ale za to mnie się podoba :D I to jest jej plus.

Praca 3 - 2 - Nie podoba mnie się :| A chyba ma być tak aby oglądającego urzekła? :> Nie widzę tego. W ogóle słabo się prezentuję.

Praca 4 - 5 - SOTW! Wiem czyja to praca, jest najlepsza po pierwsze nareszcie nie Punk. Po drugie jest najlepsza.

Praca 5 - 4 - Też dobrze. jest motyw z SES. Jest ładnie wykonana i tyle.

Praca 6 - 4 - Jest odmiana kolorowa, żywa pracka. Tylko czcionka mnie się nie podoba i wgl jakaś taka bez tego czegoś.

[Praca 1] - 2 - Lipne tło, zero wtopienia, słabo

[Praca 2] - 3 - pomysł fajny ale coś poszło nie tak

[Praca 3] - 3 - pracka troche lepsza od tej wyżej, ale nie aż tak aby zasługiwać na wyższą ocenę. Za pusto

[Praca 4] - 4 - SotW, niezła pracka

[Praca 5] - 3 - napis ssie, jakoś wykonanie mnie troche odrzuca

[Praca 6] - 3 - fajnie że vert, ale kolory ochyda...

[Praca 1] - 2+ - Hmmmm.. jakoś nie podoba mi się, wygląda jakby ktoś dał CM Punka, dał jeszcze logo Raw i SD, zrobiona jak w photofiltr, te pioruny i chyba był tam tworzony :P

[Praca 2] - 3+ - Pomysł fajny, tylko że nic wiecej. Jak jakaś animacja to wyszło, ale czegoś mi tam brakuje...

[Praca 3] - 3 - Oj, tutaj ktoś przekombinował.... Miało być ładnie, a tak nie jest.

[Praca 4] - 5 - Tak jak powiedział Xeb, praca SOTW. Najlepsza, najlepsza :D

[Praca 5] - 4 - Hmmm... Jest motyw SES, też jest fajna tylko nie jest tak ładna jak praca 3

[Praca 6] - 4+ - Vert, no no, taki żywy ten obrazek, kolory fajne :D Ktoś miał fajny pomysł.

[Praca 1] - 2 - W ogole mi sie nie podoba, straaaasznie tandetna, zero wtopienia renderu w tlo.

[Praca 2] - 1 - Tlo - porazka, render - zalosny. Byl pomysl ale na tym sie skonczylo, efekt razi moje oczy...

[Praca 3] - 2 - Napis OK, ale nie zostal wtopiony, tlo beznadziejne, do tego efekt swiatla zniszczyl sygne totalnie.

[Praca 4] - 3 - Na pewno lepsza niz pierwsze trzy, jest calkiem niezle tlo, napis mi sie podoba lecz brak dobrego wtopienia oraz ta Serena z prawej moglaby byc usunieta..

[Praca 5] - 4 - Zdecydowanie kopie pupcie calej stawce. Pomimo tego, ze napis znajduje sie troche w niewlasciwym miejscu, i tak pochwale za to. Do tego ciekawe tlo i pasujaca kolorystyka.

[Praca 6] - 2 - Ja pochwale tylko za pomysl, bo wykonanie to juz nie podchodzi pod moj gust. NIby sygna zywa itp, ale slowem, ktorym chce to okreslic jest...kicz.

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

[Praca 1] - 3 - fajnie wykonana tylko jak dla mnie słabe tło, i chyba nie potrzebny tu jest ten drugi Punk po lewej, no i albo Raw albo SD

[Praca 2] - 2 - pomysl może i oryginalny ale chyba średni i tez średnio wykonany

[Praca 3] - 3 - w sumie nie wiem... po prostu mi się nie podoba

[Praca 4] - 4 - bardzo fajnie zrobiona, w końcu nie CM Punk ale nie ma tez w sobie nic porywającego

[Praca 5] - 5 - dla mnie zdecydowanie najlepsza pracka, mimo że czarnobiała mega mi się podoba

[Praca 6] - 2+ - neeee, zupełnie mi się nie podobają te kolory i w suie chyba nie wiele zrobione poza kolorami, napisami i tymi kropkami. A plus za treśc napisu :P

[Praca 1] - 2 - Pracka straszliwie słaba, chocbym chciał to nie widzę tutaj nic dobrego.

[Praca 2] - 2 - Tu też słabiutko. Animacja Punka beznadziejna.

[Praca 3] - 3 - Lepiej niż te dwie wyżej, ale również nic szczególnego. Najbardziej tu denerwuje brak wtopienia napisu.

[Praca 4] - 5 - To zdecydowanie najlepsza pracka tego SOTW. Nie wiem co powiedziec, poprostu super.

[Praca 5] - 3 - Mnie ta pracka za bardzo nie przekonuje. Te loga SES... no nie podoba mi się.

[Praca 6] - 4 - Fajny napis, dałbym piątkę gdyby kolory były nieco lepiej dobrane.

[Praca 1] - 1 - To mi wygląda na Paint. Praca bardzo słaba :t_down:

[Praca 2] - 3 - Praca mi się nawet podoba fajne tło. Trochę za dużo świateł i brak napisu.

[Praca 3] - 2 - Nie za bardzo mi się to podoba. Tło słabe nie podobają mi się te światła. Plusem jest wtopienie i napis :)

[Praca 4] - 5 - Praca mi się podoba napis, tło fajny też pomysł z dwoma postaciami. Małym minusem jest brak wtopienia.

[Praca 5] - 3 - Ogólnie pracka fajna wtopienie dobre lecz nie bardzo mi pasuje ten pomysł ze znaczkami kopiuj wklej.

[Praca 6] - 3 - Praca taka sobie szkoda że taki mały wkład w prace.

[Praca 1] - 2 - niestety praca bardzo prymitywna... brak jakichkolwiek efektów, bezsensowne ustawienie renderów i tekstur

[Praca 2] - 2 - tło nie współgra dla mnie z renderem i nie podobają mi się kolory

[Praca 3] - 3 - praca ma potencjał, ale autor dał za wiele światła po bokach renderu, bez tego byłoby lepiej

[Praca 4] - 4 - najlepsza praca w tym zestawie, Piotruś :P całkiem ładne kolory, trochę ubogie tło i słaby napis, ale ogólnie git

[Praca 5] - 2 - ubogie tło, widać, że autor nie wiedział co z nim zrobić... do tego kolory słabe

[Praca 6] - 2 - kolory i napisy cholernie osłabiają pracę, poza tym z tego stocka ciężko coś wyciągnąć...

[Praca 1] - 2 - Nie podoba mi się ta praca, moim zdaniem byłaby lepsza bez tego drugiego Punka i logo SD

[Praca 2] - 2 - Trochę pusta praca i szkoda, że nie ma napisu (ale jeśli nie było na niego pomysłu to może to i lepiej)

[Praca 3] - 3 - Racja ma potencjał, autor nie miał chyba pomysłu na tło ale i tak bardziej na +

[Praca 4] - 5 - Najlepsza praca. Ładne kolory no i nie Punk :)

[Praca 5] - 4 - Był pomysł ale napis troche nie bardzo

[Praca 6] - 3 - Jak już wcześniej wspomnieli kolory, napis...

[Praca 1] - 2 - chłopie powiem, że jest beznadziejnie ale daje dwa, bo się odważyłeś dać pracę na sotw.

[Praca 2] - 2+ - tutaj widać, że coś było robione i da się z tego coś zrobić, lecz kilka niepotrzebnych rzeczy tam dałeś.

[Praca 3] - 3 - praca słaba, tło nudne, napis słaby, co tu dużo mówić, dobrze nie jest, lecz to coś lepsze od poprzednich prac.

[Praca 4] - 5 - i tu mnie gość zaskoczył ładną pracą ale widzę tu brak wtopienia, jedyna rzecz z tym powiązana to to białe światełko, za to napis jest git.

[Praca 5] - 3 - to jest nawet dobra praca ale nie chodzi mi o wykonanie, bo widzę, że jest brak pomysłu na tło ale masz niezły efekt końcowy.

[Praca 6] - 2+ - napisem żes zpieprzył sprawe, on tak ssie, ho ho. Kolory nawet, nawet ale po co tyle różnych barw. Efekt końcowy nie powalający

ahfo.png

luba_049.png

• Styl:  Jasny

Praca 1 - amatorka, ale za chęci 2

Praca 2 - Praca była by dobra gdyby popracować nad kolorami, a tak to jest 3

Praca 3 - podobnie jak wyżej 3

Praca 4 - Boring! Boring! jak na najlepszego grafika na forum to słabo i pusto i napis też zostawia sporo do życzenia 4-

Praca 5 - jak w jedynce choć troszkę lepiej 2+

Praca 6 - jak Ja tego nie lubie Signature of the week, a tu vert i do tego nie za ciekawy 3

Praca 1 - Średnia Głosów: 2.13

Praca 2 - Średnia Głosów: 2.45

Praca 3 - Średnia Głosów: 2.72

Praca 4 - Średnia Głosów: 4.43

Praca 5 - Średnia Głosów: 3.40

Praca 6 - Średnia Głosów: 3.04

Ladies and gentlemen... zwycięzca SotW #15: Pietrek i jego praca z Sereną!

serenase.png

Gratulacje dla zwycięzcy!

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• KyRenLo
      AEW Revolution (2026) Cała karta w obrazku: Warto podkreślić, że są tutaj, aż cztery walki Pań. Dla oglądających na żywo, czy w następnych dniach pozytywnych wrażeń i jedynie świetnych walk.
    • KyRenLo
      Aż kusi, żeby zapytać o więcej szczegółów tej opowieści, ale chyba nie bardzo mi wypada tak na otwartym forum Rzeczywiście Mina ma coś w sobie.
    • Grok
      Minęło trochę czasu, ale WrestleMania 42 wreszcie doczekała się solidnej walki o tytuł WWE. Przypomnijmy, pierwotny plan zakładał trzeci main event WrestleManii w postaci Cody’ego Rhodesa vs. Romana Reignsa. Mało kto wydawał się podekscytowany takim matchupem. Potem na tapecie pojawił się rewanż Rhodesa z Drew McIntyre’em, może z Jacobem Fatu w miksie. Też nie czułem wielkiego hype’u wokół tej opcji. Ostatecznie WWE postawiło na storyline, który mieli w zanadrzu od powrotu Rhodesa. Relacja m
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW New Japan Cup 2026 - Dzień 9 Data: 15.03.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Kofu, Yamanashi, Japan Arena: Aimesse Yamanashi Publiczność: 1.192 Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: AAA on FOX #9 - Rey De Reyes 2026: Part 1 Data: 14.03.2026 Federacja: Lucha Libre AAA World Wide Typ: Online Stream Lokalizacja: Heroica Puebla de Zaragoza, Puebla, Meksyk Arena: Auditorio GNP Seguros Format: Live Platforma: YouTube.com Official video: Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
  • Dodaj nową pozycję...