Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Powrót Triple H, kontuzja Andersona, Batista i inne...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

WORLD WRESTLING ENTERTAINMENT

119.jpg

:arrow: World Wrestling Entertainment w piątek potwierdziło, jakoby Triple H miał powrócić na „tylko jedną noc”, a konkretnie na WWE SuperShow w sobotę 30 października. Niesprecyzowano jednak czy były wielokrotny mistrz świata będzie walczył. Walki jakie na razie są ogłoszone to Kane vs Undertaker vs Big Show o World Heavyweight Championship, Randy Orton vs Wade Barrett o WWE Championship, Rey Mysterio vs Alberto Del Rio i zwycięzca 16-man Battle Royal vs Dolph Ziggler o Intercontinental Championship.

:arrow: Podobno Vince McMahon organizuje takie co tygodniowe mini wykłady dla Low Carderów i Jobberów, w który uczy ich jak dobrze

wypromować swoją postać, i co zrobić aby byli promowani przez CT. Całe Nexus bierze w tym udział, tak jak wielu innych młodych wrestlerów.

:arrow: DH Smith ma twittera: http://twitter.com/HarryDHSmith

:arrow: CM Punk na ostatnim House Showie wystąpił z blond włosami. Na tejże gali odbywało się dużo walk pomiędzy zawodnikami z różnych rosterów, w celu promocji PPV Bragging Rights, rzecz jasna.

:arrow: MVP wyznał na twitterze, że jego gwiazda gaśnie, odpowiadając na pytanie czy weźmie udział w Bragging Rights tag team matchu.

:arrow: Matt Hardy jest ciągle w rosterze na stronie WWE.

TOTAL NONSTOP ACTION

:arrow: Mr Anderson uspokoił swoich fanów, pisząc na twitterze odnośnie swojej kontuzjii “nie jest źle”. Zamieścił też zdjęcie na którym widać dużą ranę z tyłu głowy, które mamy w spoilerze:

x2_3075bb5

:arrow: Znamy już nazwę, którą będą się posługiwać They – od teraz to „Immortals”.

INNE

:arrow: Ring of Honor Wrestling ostatniej nocy zapowiedziało, że wrócą do Chicago Ridge, Illinois w Sobotę, 11 Lutego aby zorganizować tam iPPV.

batista.jpg

:arrow: Batista wyznał Dave’owi Meltzer’owi na ostatniej gali Strikeforce, że nie skończył swojej kariery w MMA, zanim ją zaczął. Batista twierdzi, że nie wyklucza WWE w przyszłości, ale teraz skupia się na swojej karierze aktorskiej. Były Mistrz Świata zauważył, że aktualnie będzie pracował nad filmem przez kilka tygodni, i prowadzi rozmowy na temat głownej roli w kolejnym filmie. Batista spotkał się z działaczami organizacji Strikeforce kilka razy, ale nie doszli jeszcze do porozumienia, głownie z powodów finansowych. Batista jest zainteresowany walką, i twierdzi że w marcu będzie gotowy do pierwszego pojedynku w MMA. Batista powiedział że chciałby mieć trzy walki – pierwszą z byle kim, drugą z Bobbym Lasheleyem, a trzecią, jeśli wygrałby z Lashleyem, z jakimś dużym nazwiskiem. Batista powiedział też, że TNA składało mu bardzo dobre oferty, ale jeżeli ma wrócić do wrestlingu, to tylko do WWE.

:arrow: W pewnej gazecie został umieszczony artykuł na temat śmierci Chrisa Benoita. Według niego niektórzy uważają że to sterydy spowodowały pomieszanie w głowie Chrisa i jego czyny. Ojciec Chrisa, Michael jest przesłuchiwany, i twierdzi że to uszkodzenia głowy których Chris nabawił się przez wrestling, są powodem zabójstwa rodziny i samobójstwa. Michael mówił też że Chris przechodził badania głowy, i widział tam najgorsze szkody jakie widział.

:arrow: Nowe wideo Matta Hardego – tym razem cieszy się z odejścia z WWE

• Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

1

• elo3856

1

• skubanek9

1

• Ulicznik Xeb

1

Top użytkownicy w tym temacie

Na tego grubasa mi się patrzeć nie chce. Ten człowiek jest po prostu żenujący. Dzień, w którym zadebiutuje w TNA(Za niedługo połowa rosteru do nich dołączy, będzie to drugie WWE, tylko z inną nazwą. Jako przykład można podać Main Event Bound Of Glory, w którym każdy wrestler pochodził z WWE), będzie ostatnim dniem w którym obejrze tygodniówkę/ppv tej federacji.. Niech Triple H wróci, szczerze mówiąc stęskniłem się za jego nosem :P Punk blondyn? Zajebioza, mam nadzieje że to prawda..MVP nigdy mi na ME nie pasowal, solidny midcarder, ale nic więcej. Sory że tak o Total nonstop ciagle, ale ciekawi mnie kiedy jakiś wrestler nie z WWE dostanie głowny pas tej federacji :P No i dzięki za newsy oczywiście.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

No to jestem ciekaw w jakim charakterze powróci Triple H.. Ale już nie mam ochoty na ten temat spekulować.. Choć nie powiem tęsknie za jego postacią.. No ciekaw jestem ile jest prawdy w tych wykładach i co im tam Vince mówi.. :thinking:... Blond Punk..? ... Eeee jakoś sobie tego nie wyobrażam.. A nie wiem najpierw tyle szumu o MVP i jego nowym themie tyle pozytywnych spekulacji i lipa.. No nie za ładnie wygląda ta głowa Kena.. Nazwa They jakoś bardziej mnie kręciła.. A z Batistą zaczyna się serial jak z Mattem.. :| No i Słit zgadzam się z Tobą TNA = WWE w starszej wersji..

Dzięki, za niusy ;)

No ciekawy jestem co w końcu z Triple H, ale to zobaczymy, bo też duży pogłosek już się pojawiło wcześniej. Wykłady Vince zastanawiam się czy można coś z nich wynieść, ale dobrze, że się stara :D . Punk jako blondyn interesujące. Co do MVP to chyba nigdy za bardzo nie świecił tylko siedział w midcardzie więc nie wiem co ma na myśli. Co by się stało jakby Batista dołączył do TNA? Kolejna gwiazda WWE byłaby tam i to by się zrobiło nudne. Co już im nie wystarcza zawodników, a co z tymi z AAA to nie muszą jeszcze się starać o byłych wrestlerów z WWE. A Hardy już mnie wkurza tym swoim gadaniem, bo po prostu w WWE nie chciało mu się pracować i się dziwił, że słabo mu szło. Niech już tam idzie to może się zamknie. A no i dzięki za newsy.

Nie mogę się już doczekać jak Triple H pokaże się po długiej przerwie. Zgadzam się z Xebem, mnie też go brakuje. Uuuuuuuuuu.. Głowa Andersona nie wygląda najlepiej. Zyczę mu jak najszybszego powrotu do zdrowia. Co do Batisty chcę, aby powrócił do WWE i to jak najszybciej.

No niech już HHH wraca bo też się za nim stęskniłem. Tylko żeby jego powrót był jakoś fajnie zorganizowany. A może to właśnie on jest tajemniczym GM? No ciekawy jestem bardzo jak wyglądają wykłady Vinca. On dyktuje a zawodnict siedzą w ławkach i wszystko sobie notują? Ciekawe czy robi sprawdziany :P Może Punk zmienia gimmnick? W sumie to nie byłoby głupie, nie ma już SES więc to by nawet pasowało. A czy gwiazda MVP kiedykolwiek świeciła jakoś specjalnie... Dobrze że wymyślili nazwe dla teamu Hogana bo "They" było dobre puki byli anonimowi a teraz jest bez sensu. Ani o Hardym ani o Batiście nic mi się już nie chce pisać, od dawna nie było newsów żeby nie było chociaż wzmianki o nich :P

• Styl:  Jasny

Ciekawe kiedy całkowicie Triple H. Jeśli by się okazało, że na tym Supershow będzie walczył, to przyspieszyło by to jego właściwy powrót. Mam nadzieję, że te wykłady coś dadzą. Wielu zawodników miałoby szansę na wielką karierę. Z MVP się zgadzam. Obecnie wiele nie pokazuje. Pasa Intercontinental raczej nie zdobędzie. Następna sprawa - Matt Hardy... Nie wiem co o nim myśleć. Z jednej strony cieszę się, że pożegnał się z WWE i z chęcią zobaczyłbym go jeszcze w ringu w jakiejś nowej roli. Z drugiej, TNA prowadząc taką politykę daleko nie zajdzie. Chciałbym w końcu zobaczyć Batistę w MMA :)

Co do CM Punka: Jego zdjęcie w spoilerze

1.jpg

Ciekawie wygląda :D

Hmm... Już nie mogę doczekać się powrotu Huntera :) Ciekawe w jakim stylu, może coś Nexus vs HHH :D Ale to już niedługo. Noo Vince w końcu trochę ruszył dyńką i trochę zaczyna uczyć jobberów i lowcarderów jak się wypromować :) Heh, ciekawe kiedy usuną postać Matta ze strony WWE? Do Punka pasowałyby te włosy gdyby miał je dłuższe tak jak za czasów federacji niezależnych. Ranę Andersona widziałem z bliska na zdjęciu już wczoraj, choć dla mnie nie najlepiej to wyglądało świeżo, ale jak mówi, że jest dobrze to powinno tak być. No nazwa Immortals jest o dużo lepsza od tego They :) Może ta pierwsza walka z Pudzianem i Batistą :D Pudzian pewno by go zmiótł, ale i tak to dwa drewna, lecz Mariusz ostatnio troszkę się polepszył pod względem techniki. Dzięki za newsy ;)

No Nareszcie !!!!!! Ile można czekać na HHH,niech wraca i zostaje mam nadzieje że mu wymyślą coś poważnego.Co do matta w sumie obojętny mi jest niech odchodzi czy nie ogólnie tam mało mnie to obchodzi.Widze że Vince coraz bardziej sie stara i to sie mi podoba.Punk blond włosy,widze jakieś zmiany mógł się przypasować do raw i zrobić se czerwone :D ale jednak wole stare.Co do MVP dla mnie on zasługuje na Main Event ale chyba w WWE już go to nie czeka ale niech chociaż powróci do IC lub US.Dzięki za Newsy :)

Hehe, Punk fajnie wygląda w tych bląd włosach. Pamiętam jeszcze jaż miał takie same gdy występował dla CZW, no tylko że wtedy były one trochę dłuższe. Możliwe że Carlito rzeczywiście zaczął uświadamiac Montela że jego sytuacja w WWE nie jest najlepsza. W przeciwieństwie do Sweeta uważam że MVP jest dobrym materiałem na Main Eventera. Przy micu mu nic nie brakuje, więc uważam że jego talent jest marnowany. Szybkiego powrotu do zdrowia Anderson :).

Dzięki za newsy.

Niech ten Trajpel uż wraca,może docekamy się fajnego feudu.Jeśli chodzi o te wykłady do Vincent dobrze robi,może jakiś jobber albo lowcarder namiesza w midcardzie lub w main evencie (w co wątpie) ,przydał by się taki powiew swieżości.Smith ma Twittera,nic nadzwyczajnego,ale dodam że ma na nim fajny avatar.

Punk w blondzie,no fajnie fajnie,tylko musi sie liczyć z tym że będzie musiał często farbować żeby nie było odrostów co się wiąże ze niszczeniem włosów,ak mu odrosną to będzie miał rozdwojone końcówki czy tam coś.Dziwne że jeszcze nie usuneli Twardego,ale to raczej story nie będzie,moe będą go trzymać w rosterze do skończenia klauzuli,kto wie.Rozcięcie Kena nie wygląda za dobrze,przecież tam można wsadzić z 4 palce.Nowa nazwa They,no ona się musiała zmienić bo co oni o sobie by mówili We, a Immortals to takie nawiązanie do Hulkstera troche bo w końcu " The Immortal Hollywood Hulk Hogan".Twardy zrobił się już troche żałosny,tylko się upokarza.Dzięki za niusy

No Nareszcie !!!!!! Ile można czekać na HHH,niech wraca i zostaje mam nadzieje że mu wymyślą coś poważnego.Co do matta w sumie obojętny mi jest niech odchodzi czy nie ogólnie tam mało mnie to obchodzi.Widze że Vince coraz bardziej sie stara i to sie mi podoba.Punk blond włosy,widze jakieś zmiany mógł się przypasować do raw i zrobić se czerwone :D ale jednak wole stare.Co do MVP dla mnie on zasługuje na Main Event ale chyba w WWE już go to nie czeka ale niech chociaż powróci do IC lub US.Dzięki za Newsy :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
    • Grok
      Women’s Intercontinental Title będzie broniony w przyszłym tygodniu. Bayley wygrała gauntlet match na Raw, co dało jej title shot przeciwko AJ Lee na najbliższym odcinku, gdy Raw zawita do San Antonio. W finale Asuka złapała Bayley w Asuka Lock, ale Bayley wyrwała się i skontrowała Rose Plant. W gauntlecie wzięły też udział Ivy Nile, Raquel Rodriguez, Lyra Valkyria oraz IYO SKY. Na poprzednim Raw Lee celebrowała swój tytułowy sukces z Elimination Chamber, ale znalazła też chwilę, by rzucić o
  • Dodaj nową pozycję...