Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Hardy zwolniony, Batista o wrestlingu, Booker T - powrót...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

766090.jpeg

matt_hardy_display_image.jpg?1277573323

:arrow: To oficjalne, WWE w końcu zwolniło Matta Hardy'ego. Zapewne wiecie co to oznacza. Oto co myśli sam zainteresowany: nareszcie! Właśnie na to czekałem. Oznacza to całkowicie nowy początek! Jeszcze raz dziękuje i do widzenia.

:arrow: Oprócz Matta, mówi się o odejściu paru innych zawodników. Edge - jego kontrakt wygasa za dwa lata, a sam zainteresowany mówi, że zaraz po jego wypełnieniu może przejść na emeryturę.

0806-mma-ex-credit-1.jpg

:arrow: Batista na temat jego odejścia: Nie podobało mi się to, w jakim kierunku zmierza WWE. Zakochałem się w 'tym' wrestlingu z lat 90'. Wiecie, Stone Cold.. The Rock.. Ten świat w którym żyłem ja to nie było to samo. Zdecydowanie nie. Między innymi przez to moja pasja do tego biznesu trochę.. przygasła.

O prawdziwej walce w MMA: Wiecie przez dziesięć lat ja dostawałem po mordzie.. inni dostawali ode mnie.. to bez różnicy.

O jego powrocie do wrestlingu: Po cichu mam nadzieję, że kiedyś zatoczę koło i powrócę do tego. Jednak tylko wtedy gdy chociaż w jakimś małym stopniu powrócą do tego wrestlingu z lat 90. I uwierzcie mi, lubię dzieci. Nic do nich nie mam. Po prostu sądzę, że sposób w jaki dopingują Cenę nie jest taki sam w jaki dopingują mnie.

:arrow: WWE usunęło ze swojej strony zarówno Mickie James jak i Micka Foley'a.

:arrow: Evan Bourne jest już po operacji i ma zamiar wrócić pod koniec roku.

:arrow: Na twitterze Carlito namawia MVP do odejścia. Jako argument podaje odejście kolejnego z dawnej paczki - Matta Hardy'ego. Jednak mr. 305 dementuje wszelkie plotki.

:arrow: Daniel Bryan o odejściu z WWE: Wiecie to był mój pierwszy prawdziwy występ w systemie PG. Zachowałem się niewłaściwie i tyle. Jednak w końcu musieli dać mi powrócić. Sam Vince tego żałował. Słyszeli te chanty na każdym RAW - Daniel Bryan! To ich zmusiło.

:arrow: Booker T mówi, że wciąż jeszcze może wrócić do biznesu. Jeżeli jednak wybrał by WWE to nie był by czynnym zawodnikiem. Powtarza zawsze, że teraz to czas dla młodych. A sam on przybył do TNA by wypromować młodych jak AJ i Roode.

Katie%20Lea%20%2032.JPG

:arrow: Kolejny transfer TNA! Ich roster zasiliła.. Katie Lea Burchill! Gratulujemy

:arrow: Rating iMPACTA to całe 1.41! Jest to najlepszy wynik od 15 stycznia. Jednak złe wieści są takie, że drugą połowę show ogląda dużo mniej osób. (różnica około 0.25 punktów)
  • Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

2

• Droopi

1

• Brem

1

• 19kami10

1

Top użytkownicy w tym temacie

Hardy to już wiemy.. Ta i ciekaw jestem co On pokaże.. W TNA w ogóle zaczyna mnie denerwować ta federacja cały roster wyrzutki z WWE. Nie podoba mnie się to.. Albo dziadki.. O Edgu dużo ostatnio dyskutujemy na SB.. I sądzę, że właśnie odejdzie bo jakoś mnie się zdaję, że taki zawodnik jak On nie będzie chciał udowadniać czegoś do 60.. Tylko odejdzie w formie.. Poza tym ostatnio strasznie mnie się podoba jego wejście na SD jak za młodu achhh... No ciekaw jestem wypowiedzi Batisty czy On naprawdę tak uważa czy tylko teraz tak mówi.. A czy wróci wątpię.. I troszkę dziwi mnie jego porównywanie WWE - MMA.. :t_down:.. Po co tego Micka dodawali jak go znowu dodają?.. Nie rozumiem.. Evan.. Taa.. Evan nie wiem co mam myśleć o nim.. I jego przygodzie z WWE.. Heh no Carlito? .. Kusi, kusi. No w sumie to całe zamieszanie z Danielem wyszło teraz, że to nie było Story.. Booker niech nie idzie do tego TNA bo potwierdzi moje słowa.. z początku.. I na co im ta Burchill..? :|

Nareszczie będzie powrót Hardy Boyz ! . Ciekawe jacy zawodnicy chcą odejść :thinking: . Edge choć ma 37 lat już traci trochę szybkości i ostatnio przytył a za 2 lata może być jeszcze gorzej . Batista ma racje - powinno się coś zmienić . Evan wracaj do zdrowia !

Po przeczytaniu newsa o Carlito, uświadomiłem się jedynie w tym, że zawodnik nie może być midcarderem, bo odrazu uważa sie za szmaconego :applause: MVP, tak jak Kofi Kingston jest solidnym, ale wiecznym midcarderem. Jakoś nie widzę żeby narzekał. Mam nadzieje że Edge nie odejdzie tak prędko, wreszcie wraca do formy, wejścia ma jak za dawnych czasów, niech jeszcze troszkę powalczy. Hardy mnie gówno obchodzi, gówno tej federacji da, już widzę, jak Hardysy będą się ośmieszać przed MCMG.. Nie te lata... Jeżeli znajdzie się w rosterze TNA, nie będe tej federacji nazywał TNA, a marna kopia WWE. Skoro tak ich nienawidzą to po co ściągają każdego zwolnionego wrestlera ? :thinking: Dzięki za newsy.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

O Hardym mi się już nie chce wypowiadać ani czytac newsów, pewnie teraz codziennie będzie news że Hardy podpisuje kontrakt z TNA albo że negocjuje albo że nie negocjuje itd. No myśle że za dwa lata będzie już pora na Edga. Zdecydowanie nie jest w takiej formie jak kiedyś i raczej już nie będzie a będzie tylko gorzej, ale fajnie że wrócił do stroju z przed lat. Nie rozumiem po co WWE dodawało Foleya do alumni żeby za pare tygodni go wywalić... I tak nie wierze że motyw z krawatem i Bryanem, nie był storylinem :P

Tak więc już oficjalnie można powiedziec że Matt powinien dołączyc do brata za jakieś 90 dni. Zobaczymy czy TNA postanowi ich ze sobą połączyc i będzie powrót Hardy Boyz w heelowym wizerunku. Podobnie jak Batista też lubiłem oglądac gale z lat 90-tych oczywiście na YT itp. Również nie mam nic do dzieci w szczególności że widac nieraz szkrabów na galach CZW, ale co tam będę o tym pisac... to nie zależy ode mnie. Jeżeli Carlito naprawdę namawia MVP'iego i ma dar przekonywania to może coś pomyśli. MVP jest cholernie niedoceniany , a talent ma i to nie mały. Osobiście uważam Go za jednego z lepszych zawodników w WWE. Montel podobno kilka dni temu mówił że jego postac stoi w miejscu i niepodoba mu sie to (ja mu sie nie dziwię). Oglądałem Impact'a i naprawdę dziwię się że osiągnęli tak dobry rating. Godzinka jak w morde strzelił była przegadana :| .

Dzięki za newsy. Chciałbym jeszcze coś dodac bo ciągle zapominam. Na początku kręciłem nosem jak słyszałem w jaki sposób będą dodawane nowe newsy. Uważałem to za nabijanie postów i dodawanie "wymęczonych" i małointeresujących newsów. Na szczęście mam okazję ogłosic że ku mojej uciesze myliłem się. Newsy są spoko i przekonałem się do tego systemu. Wiadomo że raz jest gorzej, a raz lepiej, lecz ogólnie naprawdę spodobało mi się to :).

Ja się ciesze ,że Matta Hardy`ego już nie ma bo nie lubiłem go jakoś za bardzo .Co do Batisty to mam nadzieję ,że osiągnie coś więcej w MMA .Chciałbym również żeby Batista po przygodzie w MMA wrócił do WWE i zdobył jakiś pas ,a potem to już niech zakończy karierę .

Nareszcie koniec pierwszej serii mody na sukces w wydaniu hardysa. Teraz sie zacznie druga pt. podpisywanie kontraktu z Dixie. Mam nadzieje, że przez te 90dni weznie sie porzadnie za siebie i znacznie poprawi w ringu. Pewnie powroci jako face i bedzie feudowac z bratem, bo jakos nie wyobrazam sobie hardyz boyz jako heeli.

Z tego co wiem to Edge nie jest jedynym, który myśli o emeryturze, ale to w takim wieku normalne. Dają mu jeszcze ze dwa razy WWE champa i zmieni zdanie. Rated R Superstar jest ikoną tej federacji tak samo jak Jericho czy Undertaker, dlatego Jego odejście baaardzo osłabiło by federacje Makmenów, no ale muszą sie na to przygotowywać. Ja i tak jestem pewien, że pierwszy odpadnie Taker, a Edge bedzie jeszcze kilka razy mistrzem, daje mu przynajmniej 5lat, chyba, że sam rzeczywiście zadecyduje, że konczy i już.

Batista sie ciekawie wypowiada i swoim byłym pracodawcy. Cały czas mówił, że odchodzi, bo nie podoba mu sie era PG, ale założe sie, że jakby miał być na miejscu Ceny to nie odmówiłby i siedziałby w WWE do 50'tki.

Carlito troche broi, ale myśle, że MVP zostanie w WWE, chociaż nie widze go z głównym pasem. Po prostu zawsze muszą być przeciętniacy, żeby na ich tle mogły powstawać legendy. Takim przeciętniakiem jest właśnie MVP, Bourne, Henry... na kase i tak nie może pewnie narzekać, więc raczej nie odejdzie, a umiejętnościami specjalnymi nie błyszczy, przynajmniej moim zdaniem.

Więc zwolnienie Danielsona to jednak nie story. Od początku do samego konca byłem pewien, że to jest story, ale to już nie ważne, bo i tak jest mistrzem Stanów Zjednoczonych i dostaje niezły push.

Rating Impacta bardzo wysoki, zresztą te ratingi teraz rosną. Nie oglądałem ostatniego Impacta, ale z tego co mówią był daremny. Wychodzi na to, że im gorsza tygodniówka tym lepszy rating...

No i tradycyjnne podziękowanie za dobre newsy :t_up:

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

W WWE dzieje się coraz gorzej... Wiele osób odchodzi bądź myśli o odejściu w następnych latach. Z tego co wiem to nie tylko Edge po wygaśnięciu kontraktu chce opuści federację lecz myślą o tym Chavo i Big Show. Matt nareszcie wolny, oby w 90 dni popracował nad formą i w TNA pokazywał to co umie. Batista nie jest potrzebny w wrestlingu i życze mu udaneych walk w MMA. Nie dziwię się takiej wypowiedzi Bryana. Stał się pupilkiem publiki za to, że postawił się Miz'owi. Mimo, że był w Nexus to publika chciała go ogląda, a powrót przeciwko nim i odebranie pasa Miz'owi to wielki krok w przód dla tego zawodnika. Kontuzja Evana niepokojąca, oby szybko powrócił i zadowalający bardzo rating TNA. Myślę, że na debiucie Hardy'ego będzie jeszcze większy!

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Tak, Hardy jest człowiekiem od nabijania Ratingów :roll: A co, ma odejść jak jakiś stary dziadek? NIech lepiej Edge odchodzi w blasku sławy, niż potem jako nic nie znaczący koleś. Wnioskuje, że jednak chyba nie wiesz że wrestling to reżyserka. Big show też ma swoje lata, a chavito nie jest w 1/3 tak dobry jak jego wujek(?), nigdy wiele nie osiągną i nie osiągnie, a mówienie przez niektórych jak to jest szmacony mnie śmieszy ;) W TNA Hardy może jedynie zostać menadżerem braciszka :P

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

I na co im ta Burchill..? :|

A na to, ze jest solidnym pracownikiem i jesli sie ja odpowiednio wypromuje to moze swobodnie byc czolowa Knockout federacji. Z faktu jej przyjscia do TNA bardzo sie ciesze, gdyz tamtejsza dywizja, jak kazdy wie, starsznie podupadla i ona moze posluzyc jako ten dodatkowy silniczek, ktory pomoze w wyplynieciu zatopionej lodzi :8 ...No to twardy po uplynieciu daty waznosci klazuli przejdzie do TNA i bedzie reaktywacja Hardyz Boys albo feudzik z braciszkiem, ktory swoja droga bedzie dobrym okupantem pasa TNA WHC. Booker ma racje, ze nie warto sie pchac do powrotu do wrestlingu, by dac szanse mlodym. Kiedys byl dobrym zawodnikiem ale jesli by powrocil to (zacytuje Jericho, tak w 80% :8 ) nothing would never...eeeeeeeever...be the same...again! Evan, odpocznij, powroc i zdobadz pas WWE :) .

Dziekowka za newsy.

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
    • Grok
      Women’s Intercontinental Title będzie broniony w przyszłym tygodniu. Bayley wygrała gauntlet match na Raw, co dało jej title shot przeciwko AJ Lee na najbliższym odcinku, gdy Raw zawita do San Antonio. W finale Asuka złapała Bayley w Asuka Lock, ale Bayley wyrwała się i skontrowała Rose Plant. W gauntlecie wzięły też udział Ivy Nile, Raquel Rodriguez, Lyra Valkyria oraz IYO SKY. Na poprzednim Raw Lee celebrowała swój tytułowy sukces z Elimination Chamber, ale znalazła też chwilę, by rzucić o
  • Dodaj nową pozycję...