Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Hall of Fame 2011, Jeff Hardy, nowa TNA Knockout, i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

WORLD WRESTLING ENTERTAINMENT

5.jpg

:arrow: Według źródła które nie jest do końca pewne, ze względu na słabą kondycje fizyczną Undertakera, do walk Deadmana i Kane'a w tourze WWE po Wielkiej Brytani miałby dołączyc Big Show. Wtedy walka na pewno zyskałaby na szybkości.

:arrow: Była diva WWE Maria Kanellis zapytana o powrót do wrestlingu odpowiedziała stanowcze "nie". Powiedziała jeszcze: "Spędziłam niesamowite chwile we wrestlingu, ale teraz moje życie to muzyka i aktorstwo. Ale cały czas kocham wrestling!"

:arrow: Ted Dibiase otworzył swój nowy kanał na YouTube - http://www.youtube.com/user/TheDibiasePosse . Możemy ujrzec na nim tak ciekawe filmiki jak karmienie aligatora przez Million Dollar Mena. MVP napisał że też pracuje nad swoim.

:arrow: Na oficjalnej stronie federacji rozwojowej WWE czyli Florida Championship Wrestling zostały dodane 4 nowe osoby - dwie panie i dwóch panów, a dokładniej Kenny Li, Ron Myers, Sonia i Verity Thomas.

:arrow: Prawdopodobne nazwiska dodane do Hall of Fame podczas ceremonii w 2011 roku to Bill Goldberg, Lex Luger i Ron Simmons. WWE jest również za wprowadzeniem do HoF Stinga, ale ten musiałby najpierw nie podpisywac kolejnego kontraktu z TNA, bo obecny niedługo się skończy.

TOTAL NONSTOP ACTION

wwe%20-%20jeff%20hardy%20%20wrestling

:arrow: Koncepcja na temat heel turnu Jeffa Hardego pojawiła się około siedem tygodni temu, a powstała z powodu Abyssa, który powiedział że w They będzie TNA World Heavyweight Champion. Brano pod uwagę dwie opcje - Rob Van Dama i Jeffa Hardego. Wybrano drugiego.

:arrow: Mr Anderson na najbliższych live eventach będzie zastępowany przez Tommego Dreamera.

:arrow: W weekend doniesiono, że za kulisami Impactu na żywo był Bruce Prichard, były pracownik WWE. Prichard ma pomagac w produkcji, a robił już to właśnie na tym Impacie, pomagając Vincowi Russo na backstagu.

:arrow: TNA podpisało umowę z byłą divą WWE Katie Lea Burchill. Katie miała swój tryout w sierpniu w walce z Madison Rayne. Nowa Knockout została zwolniona z WWE w kwietniu br. po czteroletniej pracy w organizacji.

INNE

:arrow: Miz i Maryse byli na premierze "Jackass 3D" w Los Angeles. Tak, oni są parą w prawdziwym życiu. "Be Jealous!"

:arrow: Jutro Mini Park i Tigresa Caliente będą rozdawac w Amarillo w Texasie, w celu promowania Lucha Libre USA.

:arrow: Apropo Lucha Libre USA - w najbliższym czasie będzie pierwszy Live Event tej organizacji. W spoilerze karta

*Pequeno Halloween and El Torerito vs Rocky Romero and Charly Manson

*Magno vs Mascarita Dorada

*El Oriental vs Super Nova

*Mini Park and Cassandro vs Chi Chi and Tigresa Caliente

*Tinieblas Jr. vs Lizmark Jr.

*Marco Corleone and Octogoncito vs RJ Brewer and Brooke Carter

:arrow: Bobby Lashley ma nadzieję że stanie ponownie w ringu MMA już w grudniu.

:arrow: Gra 'The Lucha Libre AAA Hereoes Del Ring' ukazała się we wtorek w USA na PlayStation 3 i Xbox360.

1.jpg

:arrow: W sieci ukazała się fotka Vickie Guerrero i jej prawdziwego chłopaka. Parze życzymy szczęścia.

:arrow: Ostatnie wideo Meliny:

:arrow: Karty na eventy ROH:

15 Października:

* ROH Tag Team champions The Kings of Wrestling (Chris Hero and Claudio Castagnoli) with Shane Hagadorn vs. Christopher Daniels & Davey Richards

* Homicide vs. Kenny King

* Kevin Steen and Steve Corino vs. Adam Cole and Kyle O' Reilly

* Jay Briscoe vs. Rhett Titus

* Trial Series- Match #1: Andy "Right Leg" Ridge vs. Colt Cabana

* Daizee Haze vs. Lady Jo Jo

* Also scheduled: Mark Briscoe, Ricky Reyes and Mike Mondo.

16 Października:

* Christopher Daniels vs. Davey Richards

* ROH Tag Team Champions The Kings of Wrestling with Shane Hagadorn vs. Jay and Mark Briscoe

* Kevin Steen vs. Homicide

* I Quit Match: Colt Cabana vs. Steve Corino with Kevin Steen at ringside in a straightjacket

* Kyle O'Reilly and Adam Cole vs. The All Night Express

* Trial Series- Match #2: Andy "Right Leg" Ridge vs. Ricky Reyes

* Also scheduled: Daizee Haze and more.

:arrow: Dla zainteresowanych, dostępna jest już edycja gry TEW, w której to można prowadzić nasz foumowy e-fed, czyli WCE. Całość wraz z downloadem oraz screenami dostępna jest tutaj: viewtopic.php?p=208429#p208429

Jak może ktoś zauważył, brakuje w tekście "c z kreską". Po prostu klawiatura mi szwankuje, a nie chciałem żeby z tego powodu opóźniac newsy. Gdy rozwiąże sprawe dodam te brakujące ogonki :)

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• elo3856

1

• Lontek

1

• Ulicznik Xeb

1

• Moniczka

1

Top użytkownicy w tym temacie

Oby BIll dołączył do Hall of Fame. Jest to fantastyczny zawodnik i po prostu mu się należało. DiBiase i aligator =)) Miz i Maryśka to będzie hot para :D w porównaniu z Vickie i jej chłopakiem ( z początku myślałem że to Rock =)) )

Dzięki za newsu

Haha Show i walka ma nabrać tempa.. Śmiech na sali.. Ale ta walka może być ciekawa lubię takie starcie jak np. Giant Battle Royal :) Szkoda, że [ Rejden ] Moja Maria nie chcę wrócić.. No naprawdę :/ Trzeba zwiedzić tego YT Teda ostatnio gwiazdy WWE są bardzo medialne.. Twittery itp. Jakby w HoF był Mr. Damn! Byłoby zarąbiście.. Bardzo lubię tego zawodnika :) Terminator Rob heelem - NOŁ! I na co im ta Burchil? MIZ I MARYSE dla mnie news tygodnia i bardzo się z tego cieszę Powodzenia :) Teraz Pro znienawidzi Miza// Myściak gdzie ty tam Rocka widziałeś?! :shock:

dop Pro: A tam to plotka, wierzysz tym serwisom :P ? Nie dziwię się, że Maryse na zdjęciach jest bez Miza. Po pierwsze myślała, że się nie dowiem, a po drugie pewnie ta fajtłapa nie dopasowała się do kreacji :D . A wzieła go by pokazać kto to w ogóle jest :Dviewtopic.php?f=5&t=24313

Taaa oczywiście Miz to gej : DA zabawia się z Alexem

http://images2.fanpop.com/image/photos/ ... 80-360.jpg :D:D:D Weźcie nie róbcie jaj jak są parą to są ich sprawa może poprostu chodzą ze sobą czasem się kłócą to nie wychodzą zawsze i wszędzie razem :P

Co do newsów... RVD w TNA jako heel, nie podoba mi się ten pomysł, co to Jeff'a też jakoś go nie widze w roli heel'a..

A teraz coś nie na temat :D Obejżyjcie SD będzie walka z Edgem i patrzcie co Edge robi po walce, wiem ze spoiler ale nie taki duży :D

Szczerze, wole batiste w wrestlingu chociaż pewnie większość z was (w sęsie fanów) by go nie szanowała ze mówi nie wracam a po roku by wrócił, ale jak juz to do TNA :D:D Bo w WWE jakoś go już nie widze, gdzie by się wcisnął?? w feud ceny i nexus.. nie sądze :P

Boby... fajnie ze bedzie juz w grudniu wkoncu to nie taki kawał czasu, lepiej w grudniu niż w czerwcu :P

Newsy spoks ;)

dop Pro: A wiesz co dalej działo się na backstage? Czy wstawiasz te zdjęcie z niewiedzą :|

austinkopia.png

No nareszcie! Goldberg będzie w Hall of Fame! Myślę, że on powinien być już w zeszłym roku.W HoF chciałbym zobaczyć jeszcze Arna Andersona. To wspaniały wrestler, który jest niedoceniony. Szkoda, że Maria nie chce powrócić. Fajnie by było znów ją zobaczyć w akcji. Undertaker wyraźnie nie jest w formie. Big Show dałby zastrzyk energii.

Rzeczywiście szkoda że Maria nie chce powrócic na ring. Lubiłem ją, a pozatym nie oszukujmy się jest piękną kobietą... dobra zejdzmy na ziemię. Już dawno mówiono o dodaniu Billa Goldberga do hali sław. Jestem niemalże przekonany iż wplątają Go w jakiś feud bo mówił że chciałby powrócic jeszcze na ring. Ciekawe czy rzeczywiście postanowi powrócic i mam nadzieję że będzie w nizłej formie. Pozostaje nam tylko czekac. Chciałbym właśnie zobaczyc Katie jak najszybciej na Impact bo jak dobrze pamiętam to walczyła niezle choc dosyc rzadko. Tak więc Bobby nie zamierza kończyc z MMA. Swoją drogą ciekawe w jakiej federacji będzie walczył, może UFC się nim zainteresuje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
    • Grok
      Women’s Intercontinental Title będzie broniony w przyszłym tygodniu. Bayley wygrała gauntlet match na Raw, co dało jej title shot przeciwko AJ Lee na najbliższym odcinku, gdy Raw zawita do San Antonio. W finale Asuka złapała Bayley w Asuka Lock, ale Bayley wyrwała się i skontrowała Rose Plant. W gauntlecie wzięły też udział Ivy Nile, Raquel Rodriguez, Lyra Valkyria oraz IYO SKY. Na poprzednim Raw Lee celebrowała swój tytułowy sukces z Elimination Chamber, ale znalazła też chwilę, by rzucić o
  • Dodaj nową pozycję...