Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Hall of Fame 2011, Jeff Hardy, nowa TNA Knockout, i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

WORLD WRESTLING ENTERTAINMENT

5.jpg

:arrow: Według źródła które nie jest do końca pewne, ze względu na słabą kondycje fizyczną Undertakera, do walk Deadmana i Kane'a w tourze WWE po Wielkiej Brytani miałby dołączyc Big Show. Wtedy walka na pewno zyskałaby na szybkości.

:arrow: Była diva WWE Maria Kanellis zapytana o powrót do wrestlingu odpowiedziała stanowcze "nie". Powiedziała jeszcze: "Spędziłam niesamowite chwile we wrestlingu, ale teraz moje życie to muzyka i aktorstwo. Ale cały czas kocham wrestling!"

:arrow: Ted Dibiase otworzył swój nowy kanał na YouTube - http://www.youtube.com/user/TheDibiasePosse . Możemy ujrzec na nim tak ciekawe filmiki jak karmienie aligatora przez Million Dollar Mena. MVP napisał że też pracuje nad swoim.

:arrow: Na oficjalnej stronie federacji rozwojowej WWE czyli Florida Championship Wrestling zostały dodane 4 nowe osoby - dwie panie i dwóch panów, a dokładniej Kenny Li, Ron Myers, Sonia i Verity Thomas.

:arrow: Prawdopodobne nazwiska dodane do Hall of Fame podczas ceremonii w 2011 roku to Bill Goldberg, Lex Luger i Ron Simmons. WWE jest również za wprowadzeniem do HoF Stinga, ale ten musiałby najpierw nie podpisywac kolejnego kontraktu z TNA, bo obecny niedługo się skończy.

TOTAL NONSTOP ACTION

wwe%20-%20jeff%20hardy%20%20wrestling

:arrow: Koncepcja na temat heel turnu Jeffa Hardego pojawiła się około siedem tygodni temu, a powstała z powodu Abyssa, który powiedział że w They będzie TNA World Heavyweight Champion. Brano pod uwagę dwie opcje - Rob Van Dama i Jeffa Hardego. Wybrano drugiego.

:arrow: Mr Anderson na najbliższych live eventach będzie zastępowany przez Tommego Dreamera.

:arrow: W weekend doniesiono, że za kulisami Impactu na żywo był Bruce Prichard, były pracownik WWE. Prichard ma pomagac w produkcji, a robił już to właśnie na tym Impacie, pomagając Vincowi Russo na backstagu.

:arrow: TNA podpisało umowę z byłą divą WWE Katie Lea Burchill. Katie miała swój tryout w sierpniu w walce z Madison Rayne. Nowa Knockout została zwolniona z WWE w kwietniu br. po czteroletniej pracy w organizacji.

INNE

:arrow: Miz i Maryse byli na premierze "Jackass 3D" w Los Angeles. Tak, oni są parą w prawdziwym życiu. "Be Jealous!"

:arrow: Jutro Mini Park i Tigresa Caliente będą rozdawac w Amarillo w Texasie, w celu promowania Lucha Libre USA.

:arrow: Apropo Lucha Libre USA - w najbliższym czasie będzie pierwszy Live Event tej organizacji. W spoilerze karta

*Pequeno Halloween and El Torerito vs Rocky Romero and Charly Manson

*Magno vs Mascarita Dorada

*El Oriental vs Super Nova

*Mini Park and Cassandro vs Chi Chi and Tigresa Caliente

*Tinieblas Jr. vs Lizmark Jr.

*Marco Corleone and Octogoncito vs RJ Brewer and Brooke Carter

:arrow: Bobby Lashley ma nadzieję że stanie ponownie w ringu MMA już w grudniu.

:arrow: Gra 'The Lucha Libre AAA Hereoes Del Ring' ukazała się we wtorek w USA na PlayStation 3 i Xbox360.

1.jpg

:arrow: W sieci ukazała się fotka Vickie Guerrero i jej prawdziwego chłopaka. Parze życzymy szczęścia.

:arrow: Ostatnie wideo Meliny:

:arrow: Karty na eventy ROH:

15 Października:

* ROH Tag Team champions The Kings of Wrestling (Chris Hero and Claudio Castagnoli) with Shane Hagadorn vs. Christopher Daniels & Davey Richards

* Homicide vs. Kenny King

* Kevin Steen and Steve Corino vs. Adam Cole and Kyle O' Reilly

* Jay Briscoe vs. Rhett Titus

* Trial Series- Match #1: Andy "Right Leg" Ridge vs. Colt Cabana

* Daizee Haze vs. Lady Jo Jo

* Also scheduled: Mark Briscoe, Ricky Reyes and Mike Mondo.

16 Października:

* Christopher Daniels vs. Davey Richards

* ROH Tag Team Champions The Kings of Wrestling with Shane Hagadorn vs. Jay and Mark Briscoe

* Kevin Steen vs. Homicide

* I Quit Match: Colt Cabana vs. Steve Corino with Kevin Steen at ringside in a straightjacket

* Kyle O'Reilly and Adam Cole vs. The All Night Express

* Trial Series- Match #2: Andy "Right Leg" Ridge vs. Ricky Reyes

* Also scheduled: Daizee Haze and more.

:arrow: Dla zainteresowanych, dostępna jest już edycja gry TEW, w której to można prowadzić nasz foumowy e-fed, czyli WCE. Całość wraz z downloadem oraz screenami dostępna jest tutaj: viewtopic.php?p=208429#p208429

Jak może ktoś zauważył, brakuje w tekście "c z kreską". Po prostu klawiatura mi szwankuje, a nie chciałem żeby z tego powodu opóźniac newsy. Gdy rozwiąże sprawe dodam te brakujące ogonki :)

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Lontek

1

• Ulicznik Xeb

1

• Moniczka

1

• Afee

1

Top użytkownicy w tym temacie

Oby BIll dołączył do Hall of Fame. Jest to fantastyczny zawodnik i po prostu mu się należało. DiBiase i aligator =)) Miz i Maryśka to będzie hot para :D w porównaniu z Vickie i jej chłopakiem ( z początku myślałem że to Rock =)) )

Dzięki za newsu

Haha Show i walka ma nabrać tempa.. Śmiech na sali.. Ale ta walka może być ciekawa lubię takie starcie jak np. Giant Battle Royal :) Szkoda, że [ Rejden ] Moja Maria nie chcę wrócić.. No naprawdę :/ Trzeba zwiedzić tego YT Teda ostatnio gwiazdy WWE są bardzo medialne.. Twittery itp. Jakby w HoF był Mr. Damn! Byłoby zarąbiście.. Bardzo lubię tego zawodnika :) Terminator Rob heelem - NOŁ! I na co im ta Burchil? MIZ I MARYSE dla mnie news tygodnia i bardzo się z tego cieszę Powodzenia :) Teraz Pro znienawidzi Miza// Myściak gdzie ty tam Rocka widziałeś?! :shock:

dop Pro: A tam to plotka, wierzysz tym serwisom :P ? Nie dziwię się, że Maryse na zdjęciach jest bez Miza. Po pierwsze myślała, że się nie dowiem, a po drugie pewnie ta fajtłapa nie dopasowała się do kreacji :D . A wzieła go by pokazać kto to w ogóle jest :Dviewtopic.php?f=5&t=24313

Taaa oczywiście Miz to gej : DA zabawia się z Alexem

http://images2.fanpop.com/image/photos/ ... 80-360.jpg :D:D:D Weźcie nie róbcie jaj jak są parą to są ich sprawa może poprostu chodzą ze sobą czasem się kłócą to nie wychodzą zawsze i wszędzie razem :P

Co do newsów... RVD w TNA jako heel, nie podoba mi się ten pomysł, co to Jeff'a też jakoś go nie widze w roli heel'a..

A teraz coś nie na temat :D Obejżyjcie SD będzie walka z Edgem i patrzcie co Edge robi po walce, wiem ze spoiler ale nie taki duży :D

Szczerze, wole batiste w wrestlingu chociaż pewnie większość z was (w sęsie fanów) by go nie szanowała ze mówi nie wracam a po roku by wrócił, ale jak juz to do TNA :D:D Bo w WWE jakoś go już nie widze, gdzie by się wcisnął?? w feud ceny i nexus.. nie sądze :P

Boby... fajnie ze bedzie juz w grudniu wkoncu to nie taki kawał czasu, lepiej w grudniu niż w czerwcu :P

Newsy spoks ;)

dop Pro: A wiesz co dalej działo się na backstage? Czy wstawiasz te zdjęcie z niewiedzą :|

austinkopia.png

No nareszcie! Goldberg będzie w Hall of Fame! Myślę, że on powinien być już w zeszłym roku.W HoF chciałbym zobaczyć jeszcze Arna Andersona. To wspaniały wrestler, który jest niedoceniony. Szkoda, że Maria nie chce powrócić. Fajnie by było znów ją zobaczyć w akcji. Undertaker wyraźnie nie jest w formie. Big Show dałby zastrzyk energii.

Rzeczywiście szkoda że Maria nie chce powrócic na ring. Lubiłem ją, a pozatym nie oszukujmy się jest piękną kobietą... dobra zejdzmy na ziemię. Już dawno mówiono o dodaniu Billa Goldberga do hali sław. Jestem niemalże przekonany iż wplątają Go w jakiś feud bo mówił że chciałby powrócic jeszcze na ring. Ciekawe czy rzeczywiście postanowi powrócic i mam nadzieję że będzie w nizłej formie. Pozostaje nam tylko czekac. Chciałbym właśnie zobaczyc Katie jak najszybciej na Impact bo jak dobrze pamiętam to walczyła niezle choc dosyc rzadko. Tak więc Bobby nie zamierza kończyc z MMA. Swoją drogą ciekawe w jakiej federacji będzie walczył, może UFC się nim zainteresuje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Chodzi o to co trzeba zrobić by zdobyć poderwać Cece.
    • -Raven-
      Jakaś podpowiedź?
    • Grishan
      Trochę trzeba było na ten tekst poczekać, ale mam wrażenie, że było warto. Jest po prostu fajny. Hania też jest fajna. "Dziadzio Szakal" też jak najbardziej daje radę. Zastanawiałem się, jak podejdziesz do tego tematu i nie rozczarowałem się: to wszystko po prostu ma ręce i nogi. Ciekawy projekt, bez dwóch zdań. I udany erp.  
    • Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
  • Dodaj nową pozycję...