Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE Showtime #9

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   66
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

showtime2.png

Na gali rozbrzmiewa theme WCE, Crush autorstwa Megadeth. Zaczynamy dziewiąte WCE Showtime!

Jim Ross:Panie i Panowie,witam po raz kolejny na gali WCE Showtime która jest już dziewiąta w ciągu naszej historii.To widowisko będą dla Państwa komentowali...Jim Ross i

Paul Hayman:Paul Hayman ale nie przeciągając jak widać na ringu stoi już Cody i najwyrazniej ma coś do powiedzenia.

cody-rhodes.jpg

Cody Rhodes:Witam w dziewiątej odsłonie ShowTime w jedynej tak nie uczciwej organizacji na świeci!!W federacji gdzie rządzą pieniądze i znajomości,niema tu miejsca na umiejętności.W tym momencie powonieniem tu stać jako World Havywegiht Champion ale....no właśnie ale,ale nie posiadam swojego tytułu.Dlaczego dlaczego??No właśnie to pytanie dręczy mnie od ostatniego PPV,na którym zdobyłem swój tytuł.Na PPV na którym pokazałem swoje wszystkie umiejętności,wszystko co się nauczyłem przez lata po to żeby wreszcie zdobyć ten tytuł który odróżnia prawdziwych mężczyzn od ludzi którzy przychodzą tu by pooglądać za darmo jak prawdziwi wojownicy trenują,jednak taki laluś później próbuje się bronić,uciec przed przeznaczeniem,używa najbardziej haniebnych sposobów takich jak nieczyste zagrania,przekupstwa czy kradzieże.Tak dobrze wiecie o kogo mi chodzi,znacie go i kocha... nie nie kochacie to chyba nie..

{Z widowni słychać "Fack You John!""John is Losser!"itp.}

Dokładnie,jednak to on dokonał rzeczy która nie mieści mi się w głowie.Coś nie dopuszczalnego.Kradzież,ale nie byle czego tylko pasa mistrzowskiego.Rozumiecie to mojego pasa który miał być nagrodą za moje wysiłki podczas treningu.Podczas gdy on siedział i się obijał,ja ciężko trenowałem a on...Nie nie co to ma być...On i tak pewnie nie zdaje sobie powagi sprawy z tego co zrobił.Jednak już nie długo się przekona co zrobił.Jednak nie mam zamiaru cię teraz John straszyć poprostu proszę cię o to żebyś bez bólu tu przyszedł i oddał mi to co należy do mnie.Ok wiem poniosło cię,nie mogłeś pogodzić z przegraną ale wierze w to że jesteś rozsądnym człowiekiem i teraz z honorem oddasz mi mój tytuł.Panie i Panowie przed wami John Morrison!!!Zapraszam John...No dalej chyba się nie boisz???

{...Now Listen!This ain't no make believe!..}

{..Nikt nie wychodzi..}

Daje ci ostatnią szansę!

{...Dalej nic..}

Wiedziałem że tak będzie,nie jesteś w stanie stanąć mi twarzą w twarz i przyznać mi racji że to ja jestem World Hevyweight Championem!!Ja Cody Rhodes syn legendy wrestlingu Dusty'ego Rhodes'a!!Zrozum to jestem lepszy od ciebie.W powietrzu czuć twój strach,siedzisz pewnie teraz gdzieś w kącie w jakimś schowku na miotły.No dalej chodz tu i pokaż że się mylę,że jednak masz w sobie jakąś małą,ledwo widoczną iskierkę honoru......Tak myślałem nie jesteś na tyle odważny.Jednak sprawiedliwość i tak cię dopadnie,nie będziesz wiecznie przede mną uciekał..Wreszcie cie dorwę a wtedy to będzie twój koniec.Jednak nie mam zamiaru teraz rozmawiać o tobie bo to strata czasu.Mam zamiar porozmawiać z kimś kto jest odpowiedzialny za to całe gówno.Człowiek który oszukał nas wszystkich a w szczególności was fanów którzy zamiast teraz oglądać dobrą walkę pro-wrestlingu,musi oglądać ten cyrk.A więc teraz zapraszam człowieka który niszczy to piękne show.Przed wami Mr.Ric "Oszust" Flair!!Woooo!!!Pokaż się Ric..Zapraszam.

{...Woooo!....}

{...Nikt się nie pojawia...}

Ty oszuście,szmato,debilu pokaż się!!Co boisz się daj mi mój tytuł,przecież on należy do mnie!!Tak wielki z ciebie menadżer nie potrafisz nawet opanować takiej sprawy jak wręczenie pasa mistrzowskiego!!Wielu uważa cie za legędę za człowieka który zrobił tyle dobrego dla Wrestlingu.W moich oczach jesteś śmieciem i nikim,mój ojciec zawsze mi mówił żebym tobie nie ufał...Myślałem że mówi to tylko z przyczyny na jakiś konflikt i w rzeczywistości jesteś innym człowiekiem.Jednak miał racje,jesteś człowiekiem dwulicowym i dbający tylko o swoje interesy.Założe że pomogłeś Morrisonowi ukraść ten pas a teraz razem z nim się się ukrywasz i liczysz pieniądze,które zarobiłeś na oszustwie.Nie masz wyrzutów sumienia że robisz hajs,krzywdząc publikę WCE!!Wszystkich ludzi którzy teraz oglądają to szopkę i myślą "Co tu się dzieje"...No właśnie co tu się dzieje,jak dla mnie to skandal i domagam się wyjąnień!!Natychmiast!!Ok ok nikt mi nie chce powiedzieć o co tu k***a chodzi to sam znajdę wytłumaczenie!!John szykuj się nadchodzi sprawiedliwość!!To koniec twojej kariery,to koniec korupcji,oszustw i kradzieży w WCE!!!

{..Cody zmierza ku zapleczu..}

{Kamera pokazuje rozwcieczonego Cody'ego chodzącego po Backstagu}

{Cody wbiega do pomieszczenie z monitoringiem.}

Cody Rhodes:Gdzie oni są!!Gdzie mój pas,no gdzie dalej gadaj głupcze

{Cody łapie pracownika i dusi}

Pracownik:Niewiem ja tu tylko operuje kamerami.Puść mnie ja na prawdę nic niewiem..Prosze przestań.

Cody Rhodes:Nie pierdol musisz mieć jakieś nagrania,musisz coś wiedzieć!!Rozumiesz musisz!!

Pracownik:Ja naprawdę nic nie wiem.Proszę idź już stąd.Kamery tylko pokazują ring

Cody Rhodes:Do diabła z tobą!!

{Rhodes rzuca nim o ścianę.}

{Następnie wybiega z pomieszczenia i biegnie do korytarza gdzie jest pełno fanów którzy wykrzykują jego imię}

{...Dalej Cody...Dowal temu złodziejowi..Jezu to Cody...Daj autograf...}

Cody Rhodes:Zamknijcie się!!Cicho mówcie gdzie on jest.Gdzie jest ten pieprzony pas wagi cięzkiej.

{Cody wybiega szybko z tamtą i biegnie do szatni Morrisona gdzie znajduje Johna Morrisona leżącego na podłodze.Jest cały we krwi.Jednak niema na sobie pasa mistrzowskiego}

Cody Rhodes:Gdzie jest pas.Debilu gdzie go masz!!

{Cody szuka po wszystkich szafkach pas jednak go nie znajduje}

Cody Rhodes:Nieee!!Dlaczego!!Nieeee gdzie on jest....Co to jest..To chyba koszmar...Ty debilu gdzie jest mój pas!!

{Cody zaczyna brutalnie bić i kopać nie przytomnego Johna}

{Po kilku minutach ochrona go odciąga,a lekarze zabierają do karetki}

evanvszack.jpg

GONG! Wrestlerzy od razu przeszli do klinczu. Przewagę uzyskał Ryder, który popchną Evana do narożnika. Biegnie na niego, lecz rywal się odsunął, odbił od lin i dropkick! Ryder wstaje i jeszcze raz mamy dropkick! Bourne podnosi go, irish Whip do narożnika. Evan bierze rozbieg, biegnie lecz Ryder wystawia nogi. Evan Bourne ogłuszony. Irish whip, odbicie od lin i Ryder wykonuje Flapjack! 1..2..nic z tego. seria elbow dropów. 1..2..dalej nic. Zack bierze rywala, irish whip, clothesline!Ale nie, bourne schyla się, ponownie odbija od lin, ale teraz nadziewa się na big boot! Ryder chce przypiąć, ale lotnik w dziwny sposób łapie go za nogi i przechodzi do pinu!1..Ryder "wyskakuje" do góry. Wstali w tym samym czasie, Zack Ryder biegnie na przeciwnika, ale ten robi unik wskakuje na liny i cross body!1...2. Kick Out! Znów wstają w tym samym czasie, ale Evan niespodziewanie wykonuje spinning wheel kick! Ryder leży, więć Bourne wchodzi do narożnika, chyba wszyscy wiedzą co się szykuje! Jednak nie! Ryder szybko wstaje, kopie w liny, a Ryder spada na "czułe miejsce"! Zlatuje z narożnika, Ryder podchodzi i przypina. 1..2...Kick out! podnosi Bourna, łapie za tył głowy i Reverse Suplex! Wchodzi na drugą linę, czeka na bourna i wykonuje missile dropkick! 1..2..Kick out! Teraz przez chwilę kopie rywala leżącego na ziemi, a następnie na nim siada i mamy serie punchy. Publiczności wcale się to nie podoba, słychać głośne chanty "Ryder Sucks". Ryder zakłada sleeper Hold, próbuje w taki sposób wygrać te starcie. Evan próbuje dojść do lin, lecz nic z tego, bo Ryder przesuwa go na sam środek ringu znów zakładając chwyt. Publiczność krzyczy "let's go Evan", a Ryder patrzy w ich stronę i szyderczo się uśmiecha. Evan przy głośnym dopingu publiczności wydostaje się z chwytu i kopie kilka razy rywala, na koniec mamy Enzeguri! Bourne chwilę odpoczywa i Standing shooting star press! 1..2...Kick Out! Wchodzi do narożnika i tauntuje. Zack chwilę później podnosi i się, a Bourne skacze.. mamy Diving double knee drop! 1..2..Kick Out! Łapie za włosy Rydera, podnosi go, lecz ten zauważył że akurat sędzia na chwilę się obrócił i mamy low bow! Zack zwija się z bulu, tymczasem Ryder uśmiecha się i tauntuje. Evan wstaje trzymając się za krocze, a Ryder wyskakuje i wykonuje leg lariat! 1...2.. Kick Out! Ryder zdenerwowany, kłóci się z sędzią i mówi mu, że gdyby liczył szybciej, byłoby już trzy, a Evan w tym czasie odzyskuje siły. Wstaje za pomocą lin. Ryder wkońcu to zauważył, biegnie na niego, ale Evan schyla się, łapie za głowę i..The Slice! 1...2...Kick Out!

Jim Ross: Evan coraz bliżej wygranej! Zack jest już bez szans!

Paul Heyman:Wątpię by Zack dał się pokonać takiemu wrestlerowi jakim jest Evan Bourne. Ryder to znakomity wrestler, który osiągnie w tej federacji wiele!

Bourne przez jakieś dziesięć sekund odpoczywa, po czym powoli wchodzi w narożnik. To już musi być koniec! Bourne podnosi ręce do góry i... Shooting Star Press! Ale nie! Ryder w ostatniej chwili odsuną się i unikną finishera rywala, po czym wyczołgał się z ringu, by tam trochę odpocząć. Sędzia odlicza 1......2....Bourne już wstał, ale Ryder nadal stoi za ringiem. 3....Evan zaprasza rywala, ale ten dalej nie wraca. 4.....Bourne odbija się od lin i mamy suicide Dive! Zack jednak odsuwa się i popycha jeszcze Evana, który z całej siły uderzył barkiem w stół komentatorski! Sędzia odlicza od nowa 1....Ryder bierze przeciwnika i wrzuca na ring. 1...2....Bourne kładzie nogę na line! Zack Ryder zdenerwowany przeciąga go na środek ringu i...1..2...Kick Out!Były WWE Tag Team Champion nie wierzy w to, że ta walka jeszcze się nie zakończyła. Podnosi przeciwnika, będziemy mieli chyba suplex. Bourne jednak w powietrzu "uciekł" z uchwytu, poczekał aż Ryder się obróci i mamy fantastyczne enzeguri! 1...2..Kick Out! Bourne po chwili odpoczynku podnosi rywala i wskakuje mu na barki, będzie hurricarana! Lecz Ryder łapie go, gdy znajduje się na jego barkach i mamy powerbomb! 1...2...Kick Out! Ryder już cały czerwony, nie może uwierzyć w to, że jeszcze nie pokonał Evana Bourna. Z publiczności słychać głośne chanty:"let's go Evan!". Zack podnosi Bourna ale ten niespodziewanie wskakuje na niego i mamy hurricarane! Evan zmęczony bardzo powoli wchodzi do narożnika i będziemy mieli Shooting Star Press! Lecz znowu Ryder wstałi uderzył Bourna! wszedł w narożnik, chyba będziemy mieli Superplax! Bourne jednak uderza go kilka razy z pięści i wykonuje Sunset Flip! Wchodzi spowrotem do narożnika i AIR BOURNE! 1...2....3..

Lilian Garcia: Zwycięzcą tego pojedynku jest Evan Bourne!

walkax.jpg

Gong. Layla rusza w stronę Maryse, która szybko schodzi jej z drogi, Layla uderza w narożnik, Maryse szybko podchodzi do niej od tyłu, odwraca ją i zasypuje kilkoma krótkimi kopnięciami. Publiczność szaleje, a Maryse zaczyna tauntować. Layla powoli podnosi się przy narożniku, jednak Maryse zauważa to, podchodzi do niej, i wymierza cios w twarz. Layla pada na matę, a Maryse wchodzi na narożnik...to może być ciekawe. Layla wstaje, Maryse skacze i...Layla unika! Maryse ląduje na dwóch nogach, rusza od razu w stronę Layl'i, która podcina jej nogi i zmienia się z Michelle! Michelle na ringu! Maryse zdołała już wstać, Michelle szybko do niej podchodzi i...Big Boot! Maryse pad na matę, to już chyba koniec, Michelle odlicza...1...2...kick out! Maryse dalej walczy! Michelle kopie teraz leżącą na macie Maryse, co spotyka się z buczeniem publiczności...publiczność skanduje i dopinguje Maryse. Michelle za nic ma doping publiczności i dalej bezwzględnie kopie swoją rywalkę. Po chwili Michelle przerywa swoją akcje i tauntuje do publiczności. Maryse z trudem oddycha, trzyma się za brzuch, próbuje wstać przy pomocy lin, Michelle podchodzi do niej i chce wymierzyć kolejne kopnięcie jednak Maryse łapie ją za nogę i sprowadza do parteru! Maryse siada teraz na Michelle i potężnie okłada ją po twarzy! Co za zapał do walki! Publicznośc szaleje, Maryse dalej okłada Michelle po twarzy! McCool próbuje się zasłonić, jednak do wcale nie jest takie łatwe. Po chwili Maryse schodzi z Michelle, ustawia się nad nią, czeka aż Michelle wstanie...McCool podnosi się, odwraca w stronę swojej rywalki i...Closethline od Maryse! I jeszcze raz! Maryse zyskała teraz sporą przewagę! Maryse podchodzi do Michelle, łapie ją za rękę i chce wykonać Irish whip na liny, jednak Michelle kontruje i to Maryse odbija się od lin, wraca do Michelle i...Michelle przechodzi pod ramieniem Maryse i...Backbreaker! Maryse pada na matę, Michelle odlicza...1...2...kick out! Niesamowite! Michelle klęczy teraz przed Maryse, zastanawia się co ma zrobić...

Paul Heyman: To była niezła akcja, myślałem, że już po Maryse...

Jim Ross: Maryse nie podda się tak łatwo, wiem to.

Michelle podchodzi do Maryse, łapie ją za rękę, pomaga wstać po czym rzuca na liny...Maryse odbija się od lin, wraca do Michelle, McCool bierze zamach, jednak Maryse przebiega pod jej ramieniem, łapie za liny, Michelle podbiega do niej, jednak Maryse wystawia nogę, Michelle nadziewa się na nią, Maryse szybko podbiega do Michelle i...French Kiss! French Kiss by Maryse! Maryse odlicza Michelle...1...2...Layla! Layla przerywa liczenie! Maryse nie może uwierzyć, szybko wstaje z kolan i rzuca się na Layle, która szybko ucieka z ringu...Maryse odwraca się w stronę Michelle, która próbuje wstać przy pomocy lin. Maryse ustawia się za nią i czeka aż wstanie...Michelle powoli podnosi się przy pomocy lin odwraca się w stronę Maryse, która od razu biegnie w jej stronę i...Michelle unika i zmienia się z Laylą! Layla waha się czy wejść na ring, aż w końcu Maryse podbiega do niej, łapie ją za włosy i wrzuca w obręb ringu! Maryse ustawia się za Laylą...ale chwila, to Michelle! Michelle kopie Maryse z plecy, sędzia nic nie widzi! Maryse upada na jedno kolano, Layla odbija się od lin, podbiega do niej i...Dropkick! Maryse pada na matę, Layla szybko ją podnosi i...LayOut Stunner! Stunner od Layli! Layla odlicza...1...2...kick out! Jak ona to robi...?! Layla nie wierzy w to co się stało, uderza teraz pięścią o matę, jednak po chwili wstaje i krzyczy coś w stronę próbującej się podnieść Maryse. Layla podbiega do niej i wymierza kopnięcie w brzuch. Maryse zwija się teraz z bólu, Layla wchodzi na narożnik to może być ciekawe...Layla ustawia się na narożniku, czeka aż Maryse wstanie i...Layla skacze, ale Maryse odkskakuje! Layla odwraca się w stronę Maryse, ta kopie ją w brzuch i...French Kiss! French Kiss od Maryse...1...2......kick out! Maryse nie może w to uwierzyć. Co za walka! Maryse ustawia się przy narożniku i czeka aż Layla wstanie...kiedy tak się w końcu dzieje, Maryse rusza w jej stronę, jednak Layla przechodzi pod jej ramieniem, Maryse odwraca się w stronę Layl'i, która kopie ją w brzuch...Stunner! LayOut Stunner, to już koniec! Layla odlicza...1...2...3! Koniec walki! Layla i Michelle wygrywają walke!

Paul Heyman: Tak jak myślałem. Trudno wygrać kiedy ma się naprzeciwko siebie dwóch przeciwników.

Jim Ross: Racja, mimo to uważam, że Maryse spisała się nieźle w tej walce. Oczywiście wielkie brawa dla niej jak i dla LayCool.

Paul Heyman: Czekamy na kolejne walki div na Showtime, a teraz reklamy. Zostańcie z nami!

http://www.youtube.com/watch?v=eNs2sW2cDnY

{Kamera pokazuje rampę na której jest rozwinięty czerwony dywan.Przy wejściu na ring stoi dwóch ochroniarzy.Na ringu jest rozłożona nowa czerwona mata z niebieskim napisem Wooo,na niej stoi złoty stół,filiżanki i kawa,na kanapie obok stołu Pan Flair stoi z mikrofonem w dłoni.}

Ric Flair:Witam kochani w drugim odcinku mojego Wooo!!Woo!Wooo F*N Show!!Dziś niestety nie będzie zbyt wesło.Do tej pory w mojej federacji Showtime panowała miła atmosfera.Byłem bardzo dobry dla moich pracowników a jak oni mi się odwdzięczają.Wielu znich dzięki mnie wybiło się na szczyt tego biznesu,jednak niemam zamiaru im teraz tego wypominać gdyż jestem legnedą tego biznesu i muszę trzymać dobrą kulture i pokazywać wrestling z dobrej strony a nie jak te dzikusy.Jednak to co się dzieje ostatnio tu jest nie do pomyślenia.To cyrk a nie wrestling.Dobrze wiecie o czym mowa.Dla tego postanowiłem zmienić politykę i zaostrzyć regulamin.Od tej pory koniec z dobrym Panem Flairem!!Koniec!!Nadszedł czas na rygor,dyktature Wielkiego Ric'a "Legendę" Flaira!!Woooo!!Wooo!!Pewnie zastanawiacie się kto będzie moim gościem.Napewno się go nie spodziewaliście jednak nie mam wyboru gościć nikogo innego jak Cody Rhodesa!!

{...Dashing...}

Cody Rhodes:Tu jesteś głupcze!Domagam się wyjaśnien,rozumiesz domagam się.Chcem żebyś wszystkim na tej chali powiedział że to ja jestem World Havyweight Championem a ty,a ty...Jesteś oszustem!!

Ric Flair:Uważaj na słowa gnojku!!Wiesz kim ja jestem...Wiesz kim ja jestem!!!Jestem Nature Boy Ric Flair,Hall of famer!!Wooo!!General Menager Showtime.Wooo!!I należy mi się odrobina szacunku.

Cody Rhodes:Nic ci się nie należy.Gówno mnie obchodzi czy jesteś hall of famer'em czy farmerem.Rozumiesz nic mnie to nie obchodzi.Twoje czasy minęły i chyba każdy ci to już powiedział.Ja jestem przyszłością tej federacji,tego biznesu i za kilka lat to ja zostanę WCE Hall of Famer!!Jednak do tego czasu mam zamiar walczyć jak prawdziwy mistrz.A od ciebie nic nie warta kukiełko domagam się wręczenia mojego tytułu.Gówno mnie obchodzi gdzie on jest masz mi go dać!!Rozumiesz teraz,natychmiast!!

Ric Flair:Ty,ty...Ty idioto przesadziłeś.Wiesz kim jesteś nic nie znaczącym pionkiem który ledwo utrzymuje grunt pod nogami.I powiem ci więcej to przez to że jesteś słaby straciłeś pas.Tak właśnie byłeś zbyt słaby bo zdobyć pas,nie potrafiłeś go utrzymać,dałeś żeby jakiś frajer ci go ukradł.A teraz nawet nie próbujesz go szukać tylko płaczesz jak dziecko.To do twoich obowiązków należało chronienie tego tytułu.

Cody Rhodes:Chyba jaja sobie robisz.To nie moja wina że ten debil nie umiał się pogodzić z przegraną.Gdzie mam go szukać??No gdzie,nie wiadomo kto go ma ale nie..Nie ciebie to nic nie obchodzi bo wolisz popijać kawę w jakimś debilnym show.

Ric Flair:Gdzie on jest??To pytanie zadaje mi mistrz wagi ciężkiej??Wiesz kto to wogóle mistrz.Ty nim na pewno nie jesteś i nie powinieneś w ogóle znaleźć się w tej federacji.Jesteś nic nie warty.Brzydzę się tobą.Myślisz że nie czeka cie kara za zgóbienie pasa mistrzowskiego?!Zapłacisz za to ostro!!

Cody Rhodes:Głupcze co ty mi możesz zrobić??!No co!!Zbijesz mnie czy dasz mnie do walki z całym rosterem,nie boje się nikogo.Nie dasz rady mnie zastraszyć frajerze.

Ric Flair:Ach tak frajerze...A więc oficjalnie zwalniam cię!!!

Cody Rhodes:Co???????????????!!!!!!!!!!!!!!

Ric Flair:Zwalniam cię z powodu zgubienia pasa mistrzowskiego który teraz nie wiadomo gdzie się podziewa.Nie jesteś godzień tu przebywać.Federacja nie potrzebuje takie mistrza.Spieprzaj z tąd no już.

Cody Rhodes:Chyba jaja sobie robisz.A co z Morrisonem przecież to on go ukradł to nie uczciwe.Nie możesz tego zrobić.

Ric Flair:Owszem mogę i właśnie to zrobiłem.A co do Morrisona to też nie wyjdzie z tego bez zadrapania.Za kare odbieram mu kontrakt i oficjalnie nie jest już w rosterze WCE!!Jednak on w porównaniu do ciebie dostanie szanse walki o walizkę w której będzie kontrakt na dalszą karierę w federacji,już na następnym Showtime!!!Wooo!!!Wooo!!!A teraz ochrona wyprowadź Pana Rhodesa z hali!!Szybko

Cody Rhodes:Jeszcze się policzymy Flair!!Będziesz mnie błagał o przebaczenie!!

{Ochrona zabiera Codego z ringu}

Kamera pokazuje nam zdenerwowanego GM'a Showtime Rica Flaira, który zmierza w stronę swojego gabinetu. Przy drzwiach spotyka Johna Cene, podaje mu ręke i mówi:

Ric Flair:Gratuluje wygranej Cena, na Last Chance zmierzysz się z World Heavyweight Championem, jeżeli pas w ogóle się odnajdzie

John Cena:Dzięki, zrobie wszystko by tak się stało.

cm-punk1.jpg

{Na ringu stoi CM Punk}

Próbowałem.. próbowałem wszystkiego. Okazało się jednak, że to nie była dobra opcja. Przez to wielu ludzi postrzegało mnie jako osobę, która się do tego nie nadaje. Popełniali błąd. Jednak ja nadal wiedziałem ile jestem wart. Wiedziałem, że potrafię więcej niż pokazywałem, więcej niż myśleliście. To wszystko przeminęło, zaczynam nowy dział w moim życiu. Nowy etap, nowe cele.. ale to samo miejsce. Nowa droga dla.. CM Punka! Koniec z dennymi tag teamami! Goldberga już nie ma. On był dokładnie taki sam jak wy. Niewdzięczny.. nie skupiał się na tym co jest ważne.. często balował i co najważniejsze nie dorównywał mi pod żadnym, powtarzam ŻADNYM względem. Teraz startuję sam. Moim celem jest continental title! Dlaczego niby ja mam posiadać ten tytuł? Nie palę, nie piję, nie biorę narkotyków. To nie koniec! Jestem jedynym! dwukrotnym! straight edge world heavyweight championem! Tak możecie się zastanawiać, skoro byłem mistrzem świata to dlaczego teraz walczę 'tylko' o pas continental? Widzę tutaj szansę na coś wielkiego.. pewien luchador musi przemyśleć swoje zachowanie i wrócić tam skąd przybył. Nie pasujesz tutaj dokładnie tak samo jak ja. To zawszone społeczeństwo nie powinno nawet mieć okazji by zobaczyć w telewizji takich atletów jak my! Mistico, posłuchaj nic do Ciebie nie mam jednak albo oddasz mi ten pas dobrowolnie, albo sprawy nabiorą bardzo, ale to baaaardzo nieprzyjemnego obrotu. Takie są realia WCE. Nie walczysz na 100%, nie jesteś już na szczycie wypadasz! Teraz nadszedł czas na mnie! Zbyt długo kręciłem się w okół tego łysego gbura.. czas coś zmienić! Zamierzam to zrobić już dzisiaj! Tak więc Wy tam.. słyszycie mnie? Żądam natychmiastowej walki o pas continental! Nie ważne czy będzie to zwykła walka.. no dq match.. last man standing.. It doesn't matter! Ten pas powinien być moją rekompensatą za te wszystkie dni z Goldbergiem.. Uwierzcie mi, nie wytrzymalibyście z nim nawet paru dni.. Jednak przejdźmy do najważniejszego! Mistico wyjdź na ring ponieważ ja jestem gotowy. Zamierzam znów zaprowadzić porządek straight edge na gali ShowTime! Teraz tylko trzymam mikrofon a ratingi gali już ostro skoczył w górę! CM Punk to klasa sama w sobie. Mój styl życia.. ah.. właśnie napawam się tym widokiem. Wy wszyscy buczący na mnie.. to tylko dodaje mi sił. W ten sposób wyrażacie swój strach.. swoją zazdrość.. nie macie dość sił by powstrzymać się przed tymi wszystkimi nałogami. Wiem to drogie dzieci.. jednak nadal macie szansę na nawrócenie! Popatrzcie na mnie.. od dziś to musi być was wzorzec! Nie znajdziecie nikogo bardziej wiarygodnego niż CM Punka. Dziś rozumiem wasze zachowanie, dla większości z Was może być to dziwne, że człowiek taki jak ja do czegoś Was namawia.. przywołuje.. Jeżeli jeszcze macie jakieś wątpliwości to poczekajcie do momentu, aż zdobędę continental title. Wtedy nie będziecie mieli wybory.. dołączycie do nowego Straight Edge Society! Nowe SES powstaje już teraz, a tworzycie je Wy! Pierwszym, który odczuje mój jedyny nałóg.. czyli wrestling będzie el luchador! Mistico! Będzie musiał udać się na przymuszoną drzemkę po moim Go to sleep! Dlaczego? Ponieważ straight edge oznacza, że jestem lepszy od Was!

Jim Ross:Niesamowite co myślisz o tej całej sytuacji i zwolnieniu Rhodesa.

Paul Hayman:Ric po prostu działa pod impulsem ale czy to mu wyjdzie na dobre??Nasz człowiek od wywiadów JB ma podobno właśnie gościa na zapleczu i chce z nim wywiad przeprowadzić a więc oddajemy ci głos Jerremy.

jeremy-borash.jpg

Przenosimy się na backstage, gdzie Jeremy Borash chce przeprowadzić wywiad ze swoim gościem

JB:Panie i panowie, moim gościem jest The Game Triple H! Triple H, pas został ukradziony, więc twój rywal John Cena nie dostanie szansy na walkę o World Heavyweight Championship. Co o tym powiesz?

Triple H: JB, JB, JB, to nie do końca tak jak mówisz. Miałem dość tego, że zawsze wygrywa John Cena. Gdzie bym nie spojrzał widzę: John Cena. Otwieram gazetę, widzę: John Cena. Włączam telewizor, widzę: John Cena. Wszędzie tylko Cena, Cena, Cena. Cena to, Cena tamto. Miałem dość... dlatego to ja pobiłem Johna Morrisona i ukradłem mu pas. John Cena, wasz super bohater nie ma wyjścia. Na Last Chance musi zmierzyć się ze mną, chyba że nie chce zdobyć najważniejszego pasa. Na Last Chance zmierzę się z Johnem Ceną oraz Johnem Morrisonem, dzięki któremu posiadam ten pas. Za dwa tygodnie przyjdę tu z nim i udowodnie że go posiadam. Na Last Chance gra dobiegnie końca.

Triple H wkurzony odszedł, a JB mocno się ździwił.

{Kamera przenosi się do komentatorów.}

Jim Ross:A teraz zapraszamy na walkę wieczoru o pas kontynentalny pomiędzy odwiecznymi rywalami jakimi są Mistico i Bryan Daniel.Na kogo stawiasz Paul.

Paul Hayman:Zdecydowanie Mistico.Przecież już tyle razy pokazał że Danielowi jeszcze brakuje umiejętności na pokonanie luchadora.

Jim Ross:Ciekawa teoria.

danielpf.jpg

Obaj są już na ringu.Sędzia bije dynamicznie w gong i zaczynamy walkę od dynamicznego zwarcia które wygrywa Daniel odbijając od lin Mistico ten wskakuje na drugą linę i robi salto w tył,następnie tounując do publiki.Bryan najwyrazniej czuje się zniewarzony tym gestem i szybko biegnie przewracając rywala.Daniel podnosi Mistico i idzie w nim strone lin.przytyka go do nich i następnie oddaje mu kilka "liści" w klatkę piersiową.Mistico jest lekko zamroczony,Bryan wykorzystuje sytuacje,odbija się od lin i biegnie w jego kierunku,Mistico zaś w ostatniej chwili schyla się i wypycha rywala za ring.Teraz to on dominuje i również odbija się od lin,następnie wskakuje na trzecią line i wykonuje poza ring Springboard moonsault prosto na Bryana!!Publika szaleje podczas gdy dwójka wojowników leży obolała na twardej podłodze.Pierwszy wstaje Mistico i szybko podnosi rywala,wali jego głową kilka razy o barrierki po czym wrzuca go na ring.Następnie sam wchodzi przed liny,na którę zaraz wskakuje i wykonuje Croosbody,jednak Daniel robi unik i Mistico ma twarde lądowanie.Dragon powoli wspona się po linach i się podnosi,następnie od razu biegnie i wykonuje legdrop osłabiając tym Meksykańskiego wojownika.Powoli go poodnosi,uderza go kilka razy w twarz i idzie z nim do narożnika i wkłada go na niego,sam powoli wchodzi,tountuje i mamy piękny belly to belly suplex z narożnika.To wyglądało bardzo niebezpiecznie.Daniel pierwszy się podnosi przechodzi do zwarcia i wykonuje szybki Dragon suplex!!Potem znowu bez chwili odpoczynku się podnosi i znowu próbuje wykonać suplex ale Mistico podstępnie kopie go w krocze!!Meksyku uznane było by to za faul jednak w USA mamy inne zasady.Daniel się zwija z bólu a Mistico bez chwili zastanowienia wykonuje DDT!Mamy pierwszą próbę przypięcia 1... nie Daniel bez problemu od dskakuje.Mistico nie może się z tym pogodzić,jednak po chwili rozpaczy wstaje i jest gotowy walczyć dalej.Podchodzi do rywala i brutalnie go kopie ten jednak łapie go za nogę i przewraca,sam szybko się podnosi,czeka aż rywal wstanie.Nie trwa to długo,Mistico jest strasznie zdenerwowany i biegnie prosto na rywala chcąc wykonać droopkick jednak ten w ostatniej chwili wykonuje dropkick prosto w Mistico.Luchador upada nieprzytomnie na matę.Daniel jest już coraz biższy celu przypna obecnego mistrza kontynentów 1....2...trzzzzzzzzzzzzzzzz nie nie nie!!!Mistico odskakuje!!Niesmowite!!

Paul Hayman:Jak on to zrobił przecież to nie realne.On niemał prawa się podnieś po takim czasie.

Jim Ross:To wrestling tu wszystko jest możliwe.Ta walka ma zbyt wielką stawkę by Mistico tak łatwo przegrał.

Daniel podnosi rywala i przydusza o liny sędzia odlicza do 4 jednak Daniel w ostatnim momęcie puszcza go.Daniel łapie meksykańczyka odbija od lin i arm drag!!.Próba przypięcia 1...2.... nie tym razem Mistico sówa się poza ring i odpoczywa.Daniel woła go na ring ale ten nie reaguje.American Dragon niema zamiaru dłużej czekać i wychodzi poza ring tam wpada w płapkę i nadziewa się na dropkick od Mistico!Ten teraz szybko podnosi rywala i uderza nim o metalowe schodki prowadzące na ring.Próbuje go dusić o nie,jednak słyszy że sędzia krzyczy dziewięć i szybko wbiega na ring.Czy Daniel przegra.Nie nie nie!!Dragon w ostatniej chwili wbiega po schodkach na ring!!Mistico okłada go z gniewu pięściami jednak ten robi unik i przechodzi przed ręką Mistico!!Odbija się od lin i wykonuje croosbody na Mistico!!Przypięcie 1... nie znowu odskakuje.Poraz kolejny Mistico idzie z rywalem w strone narożnika i uderza je głową o narożnik.Następnie opiera go o niego i osłabia kilkoma kopnięciami,teraz szybko biegnie w kierunku lin od których się odbija i wykonuje dropkick w Bryana.Ten automatycznie pada na matę,w tym czasie Mistico wskakuje na narożnik i mamy moonsault na Drgona.Teraz przypięcie 1...2...trrrr

Paul Hayman:Jak mu się udało uwolnić.Mistico był bliski wygranej w tak pięknym stylu.

Jim Ross:Najwidoczniej musi się więcej starać.

Mistico łapie za włosy przeciwnika i z zadając mu wielki ból podnosi go.Mistico odbija Bryan od lin,jednak ten po odbiciu robi unik i przechodzi przez jego rękę i ponownie odbija się od lin,biegnie w kierunku rywala i przerwraca go masywnym uderzeniem.Jednak szybko podnosi Meksykana i wykonuje Dragon Suplex na matę.1.. nie Mistico odskakuje.bez trudu i praz kolejny ucieka poza ring.Daniel tym razem nie czeka ani chwili i szybko odbija się od liny i wykonuje Suecide drive na Mistico!!!Obaj uderzają potężnie w barierki które odzielają publiczność od zawodników.Daniel szybko się podnosi i opiera ledwo przytomnego rywala o barierki następnie sam się oddala a następnie dynamicznie biegnie i wykonuje running big boot'a!!Mistico wpada w publike na twarde metalowe krzesła.Daniel szybko wchodzi na ring i pokazuje że mistrzostwo należy do niego!!Sędzia odlicza już dziewiąty raz a Mistico poraz kolejny zasakakuje wszystkich i wbiega desperacko na ring!

Jim Ross:Wow Mistico poraz kolejny zyskał wielkie uznanie w moich oczach.Jak można po takich ciosach zdołać się podnieść.A co dopiero wrócić na ring.

Paul Hayman:Nie zapominaj że on jak narazie dostaje porządny łomot i są małe szanse żeby wygrał.

Jim Ross:Ja tam jednak wierzę w niego.

Brayan nie daje rywalowi ani chwili oddechu i odrazu zaczyna go bić po całym ciele,gdy Mistico jest już odpowiednio zamroczony szybko wykonuje efektownego powerboomba a następnie przypięcie 1...2...trzzzz nie Mistico łapie się lin i sędzia przerywa odliczanie.Mistico powoli podnosi się po linach i pokazuje że jest gotowy walczyć.Zaczynamy zwarcie które dosyć długo trwa i od początku nie ma zbytniej dominacji,jednak w puzniejszym momęcie,Daniel zakłąda prostą dzwignie na szyje Mistico.Jednak to nie koniec próbuje rozerwać mu maskę,co prawie mu się udaje gdyż po porwaniu 1/4 maski,Mistico się wyrywa i ucieka do narożnika.Daniel próbuje wgnieść w narożnik rywala jednak ten szybko się odsówa i American Dragon trafia boleśnie w narożnik.Nie może się uwolnić.Mistico widząc co się dzieje nie czeka ani chwili i szybko wchodzi na narożnik,chwile obija trochę twarz Daniela,ten nie może nic na to poradzić.Mistico chwile tountuje a następnie wykonuje ze szczytu narożnika Croosbody.Z wielkim chukiem Daniel pada na matę.Mistico szybko podnosi rywala i odbija od lin,następnie huricana!!Mistica!!Mistica!!Wykonuje La Mistica czy Daniel się uwolni??Widać ból w jego oczach,jednk stara się dotknąć lin które są starsznie daleko.Walka wydaje się być przesądzona jednak Dragon nagle dostaje zastrzyku adrenaliny i jakimś cudem uwalnia się.

Paul Hayman:What??!!To nie możliwe!!Nie możliwe!!

Jim Ross:Nie to tylko Daniel Bryan!!

Publiczność szaleje,nikt nie może uwieżyć w to co się stało,jednak walka toczy się dalej.Obaj już bez sił zaczynają zwarcie,nie jest one już tak dynamiczne jak na początku pojedynku i obaj siłują się jak by zaraz mieli zemdleć.Mistico kopie mocno w brzuch rywala i stara sięwykonać DDT,jednak ma za mało sił i Daniel się uwalnia wykonując Dragon Suplex!!Kolejna desperacka próba przypięcia i mamy od razu rope break!!Obaj powoli wstają jednak to Daniel pierwszy przejmuje inicjatywę i odbija od lin Mistico ten przeskakuje przez Daniela następnie ponownie się odbija i przechodzi przez rękę rywala,następnie wskakuje na trzecią linę i Springboard moonsault!!!To było piękne.Mistico przypoma raz.....dwaaa......trrrzzzz nie Daniel odskakuje i gramy dalej.Mistico nie dowierza temu co się dzieje,jednak szybko ponownie odbija się od lin i biegnie w kierunku rywala!!!Jednak Dragon go podcina i Mistico ląduje szyją na drugą linę.Daniel patrzy do okoła siebie i zaczyna się śmiać.Następnie odbija się od liny i biegnie w kierunku rywala następnie robi coś co podnosi z siedzeń całą publikę.Daniel wykonuje Six-One-Nine na rywalu!!Publika szaleje.

Paul Hayman:Co to było??Jak on to zrobił??Niewierze!

Jim Ross:Brak mi słów.Takiego czegoś jeszcze nie widziałęm.

Daniel przypina rywala 1...2....trrr nie nie nie!!!Mistico odskakuje i szybko się podnosi,jednak ledwo się trzyma na nogach.Obaj zawodnicy podchodzą do siebie,oko w oko i dają pokolei sobie coraz mocniejsze ciosy.Ostatecznie Daniel kopie luchadora w brzuch i wykonuje potężne DDT.Potem ponownie go podnosi i dostajemy powerbomb.Daniel wykrzykuje do publiki "I'm new Chemp!" i szybko wbiega na narożnik i wykonuje frog splash na Mistico!!!Niesamowite Mistico już chyba nima sił.Jednak Daniel chce komplenie wykończyć rywala.Ustawia odpowiednio Mistico,i po kilku próbach wykonuje surfboard!!Czy Mistico da radę.Luchador z Meksyku strasznie krzyczy jednak Daniel nie odpuszcza i dalej naciska.Mistico szykuje się do odklepania,jest już coraz bliżej klepania o matę.Jednak naglę słyszymy gong!!!Wszyscy są dezorientowani!!!

Paul Hayman:Co tu się dzieje???

Lillian:Przepraszamy Państwa ale czas antenowy się właśnie skończył i walka została oficjalnie nie roztrzygnięta.Tak więc walkę wygrywa i bronie tytuł Continental Champion!!Mistico!!

{..Wooo..}

{Ric Flair wpada rozwcieczony na rampe}

Ric Flair:Co to ma być.Kolejna głupota.Za co ja wam płacę no za co.To nie jest mistrzowski poziom.Chcem zobaczyć dobą walkę pro-wrestlingu a nie jakieś telewizyjne gówno.Woo!!Woo!Ten wasz debilny konfilikt trwa za długo trwa i co najgorsze nie widzę efektu!!Nic tu niema.Chcem widzieć postępy a nie w kółko to samo.I gówno mnie obchodzą jakieś limity telewizyjne walka musi się skończyć.Rozumiecie musi!!Wooo!!Wooo!!! Jednak chcem zobczyć genialną walkę i żebym miał pewność że dacie z siebie wszystko wprowadzę kilka zasad.Denerwuje mnie już ta ciągła walka o pas przez ciebie Daniel ciągle mówisz że jesteś najlepszy i ciągle przegrywasz albo jesteś najlepszy albo nie i jeśli dziś nie zdobędziesz tego tytułu to do końca roku nie będziesz mógł walczyć o ten tytuł.Jednak Mistico nadal sądzisz że jesteś najlepszy.Tak jesteś tego pewien.A więc pewnie się nie boisz że jeśli przegrasz to odchodzisz z federacji!!Woo!!Rozumiesz odchodzisz!!A żeby nie było tak łatwo to dodam wam jeszcze dwóch rywalali którzy też marzą o tym tytule!!Będą nimi Wade Barrett i CM Punk!!Woo!!!Woo!!A więc zaczynamy!!

http://www.youtube.com/watch?v=K5RegDTfwkI&feature=related

fatalkopia.jpg

Daniel Bryan oraz Mistico już bardzo, bardzo zmęczeni dzisiejszym pojedynkiem, Cm Punk i Barret są już w ringu.

GONG! Punk szybko rzucił się na Mistico, a Barret na Bryana. Kopią swoich rywali przy narożnikach, chcą chyba najpierw się ich pozbyć, a potem zacząć starcie o tytuł. Cm Punk wyrzucił luchadora, a Barret Daniela. Stanęli na przeciwko siebie i teraz przechodzą do klinczu. Barret uderza rywala z kolana, uzyskuje przewagę i przepycha Punka do narożnika i tam mamy serie punchy. Odchodzi, rozpędza się i taki clothesline dla Punka wgniatający go jeszcze bardziej w narożnik. Punk obrócił się tyłem do rywala, więc Barret wykonał Back Suplex! 1..To oczywiście za mało. I jeszcze raz Back Suplex, ale i tym razem nic z tego. Barret uzyskuje przewagę. wchodzi na drugą linę, szykuje się do elbow drop. Skacze, ale Punk szybko się odsuwa! odbija się od lin i taki dropkick dla siedzącego Barreta! Odbija się od lin i leg drop.. i jeszcze raz...i jeszcze.. 1..2.Nic z tego. Teraz to Cm Punk ma lekką przewagę. Irish whip, Barret odbija się od lin, Cm Punk nad nim przeskakuje, Barret jeszcze raz odbija się od lin, Cm Punk chce wykonać Arm drag, lecz Barret nie daje się i sam wykonuje tę akcje! Punk szybko wstaje, ale odrazu nadziewa się na clothesline! Irish whip do na narożnika. Barret biegnie na Punk'a, ale "czysty" wystawia nogę, na którą ten się nadziewa. Punk wchodzi do narożnika i fantastyczny mounsalt na swojego rywala! 1..2...Kick Out! Punk wynosi Barreta na Go To Sleep! Barret jednak uderza go kilka razy z łokcia i łapie na Westeland! Jednak i jemu nie udała się akcja kończąca, Punk szybko się wyślizgną. Ale co to? Mistico w jednym, a Daniel w drugim narożniku i obaj wykonują Crossbody, pierwszy na Barreta, a drugi na Cm Punka! Podwójny pin! 1...2...Kick Out! Teraz znów Bryan i luchador zaczynają walkę, wymieniają się punchami, przewagę zyskuje Bryan, irish whip i dropkick! Wchodzi w narożnik, Mistico wstaje i Missile Dropkick! Wstają Barret i Punk, Bryan obraca się w stronę tego drugiego i mamy High Kick! Jednak Bryan się schyla i "wysokiego kopa" dostaje Wade Barret! Punk biegnie z Clotheslinem na Bryana, ale ten się schyla i mamy T-Bone Suplex! Bryan na fali! Podchodzi do mistico i zakłada lebbel lock! Mistico już bliski odklepania i zakończenia kariery w Wrestle Championship Entertainment! Ze zdenerwowania na ring wbiega jakiś kibic, odciąga go ochrona, ale Bryan musi przerwać submission! Mistico ledwo żywy przy narożniku, ale wstaje Barret i Big Boot dla Bryana! Wade podnosi Cm Punka, Irish whip do narożnika, ale kontra i to Barret wbity jest w narożnik! Punk podnosi Mistico i wbija w drugi narożnik! podnosi Bryana i Irish whip do trzeciego narożnika! bierze rozbieg i Shinning wizardz dla Mistico! Chwilę później to samo dla Bryana! Teraz biegnie na Wade'a, wyskakuje już z kolanem, ale Barret się odsuwa i Punk wypada z ringu! Barret szybko podchodzi do Mistico i chce przypiąć! 1...2...Kick Out! To samo z Bryanem. 1...2...Kick Out! Barret wchodzi do narożnika i Elbow Drop dla Bryana! 1....2...Kick Out! Barret podnosi Mistico, ale ten kopie go kilka razy i mamy Hurricarane! Mistico wchodzi do narożnika i i CrossBody dla Barreta! 1..2...Kick Out! Mistico jednak nie zauważa że tuż za nim stoi Cm Punk, obraca się i znienacka dostaje Spinning Wheel Kick! Punk zakłada Anaconda Vise na Barrecie! Punk będzie nowym Continental Championem! Bryan wchodzi do narożnika i Headbut dla Barreta, który odrzuca Punka od niego! Punkowi jednak nic się nie stało, więc łapie "angola" na GTS! Mamy Go To Sleep! Barret zaczyna lekko krwawić i wyturlał się z ringu. Punk spogląda na niego, obraca się a tu zostaje poczęstowany Big Bootem i sam wypada z ringu! Bryan obraca się, a tu już stoi za nim Mistico, biegnie na niego, ale Bryan łapie rywala za ręke i mamy Lebell Lock na samym środku ringu! To już musi być koniec! Mistico wytrzymuje przez kilka sekund, ale jednak odklepuje! Daniel Bryan nowym Intercontinental Championem!

Lilian Garcia:Zwycięzcą tego pojedynku i NOWYM Continental Championem zostaje.. Daniel Bryan!

Jim Ross: Mistico odchodzi! to nie możliwe!

Paul Heyman: Z Flairem wszystko jest możliwe. Zamiast zyskiwać zawodników, on chce ich tracić?!

Jim Ross: Ojj nie marudź już Paul.. Niestety czas dobiegł końca, my musimy się żegnać, zapraszamy za dwa tygodnie.. Jimm Ross

Paul Heyman: I Paul Heyman, do usłyszenia!

Podziękowania dla Tomka za napisanie jednej walki i dla fiszki za obrazki.

#SmartFanZone
  • Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Yao

1

• Zaq123

1

• Ulicznik Xeb

1

• Piledriver1674325991

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Mimo, że nie jestem na ShowTime to spróbuję jakoś to skomentować ;) Widzę, że jest obecne dobre backstage z Codym i CMem, a dla mnie to bardzo ważne. Myślę, że na dobre wyszło dojście do walki o pas Continental Wade'a oraz CMa. Jednakże wygrany pewnie w poprzedniej walce byłby taki sam. Ostatnio nie zaglądałem na bs ST, ale wiem że prowadzącemu Bryana należał się pas. Dobre wtyki komentatorów. Ogółem dobra gala pod względem backstage, co do walk również są dobre. Mimo, że to nie mój brand to dziękuję bookerom, za to że napisali tą galę. Jestem ciekaw co jeszcze stanie się na Last Chance. I oto tym komentarzem Sebu przedłużył kontrakt z WCE do następnego nieskomentowanego ShowTime :D

Dobra, przeczytałem prawie wszystko, czas skomentować.

Nie bede komentował samych walk, bo one zawsze są dobre i nie ma im czego zarzucić. Ostatnia walka baaaaaaaardzo długa, w sumie można by zamiast niej dać trzy inne, ale była dobra. W końcu Turek dostał pas, na który zasługuje, irytuje mnie tylko to, że walczył Barett, który jest zwolniony, o czym już pisało w newsach. No i ciekawe jak potoczą sie losy Punka, bo teraz on pewnie bedzie feudował z Danielem. Baaardzo dużo gadania, przede wszystkim Rhodesa, co w efekcie sie skonczyło zwolnieniem. Więc wychodzi na to, że WHC jest Triple H :D No i walka na Last Chance zapowiada sie dobrze. Ciekawe jaka bedzie kara dla Morrisona... Aha jako, że teraz Hunter przetrzymuje pas, moge wstawiać zdjęcia z pasem na backstage?

Dop. Tupałek - Możesz a nawet musisz :)

Yao:Tupek morda.Ja jestem Hall of famer Ric Flair.I oficjalnie mówi że pas możesz tylko pokazać na następnym ST na razie mówisz tylko że go masz.A więc zdjęcie zabronione!

Tupałek: Chcesz się bić? No chcesz? No to chodź! No Chodź! Taki byłeś cwany a teraz uciekasz! xD

Yao:Woooo!Woooo!Sorry ale prawdziwy dżentelmen nie bije kobiet :(

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Wade jak człowiek zwolniony może walczyć? Może walczyć o pas? Proszę go wywalić na zbity ryj :) Kara dla Johna hm. Najlepszą karą byłoby przejście na CD. Ale zabranie ST w takiej sytuacji ich bossa to byłby błąd. A i sądzę, że walkę o kontrakt wygra musowo ;) W sumie nie dochodzi do mnie inne rozwiązanie.. A i to co się dzieję z pasem wagi ciężkiej to jest po prostu mistrzostwo świata :) i w sumie powinno to zachęcić userów do pisania bo każdy może go skraść :) nie podobało mnie się tyle gadki szmatki Codyego ;) Ale jest dobzre galę oceniam 8/10 ;)

Ric Flair:Szanowny Xeb'ie,Wade Barrett walczył jako tak zwany Jobber a więc był to jednorazowy występ.Pozdrawiam GM Monday Night Showtime,Ric Flair!Wooooo! :)

Hmm... cała gala jest bardzo dobrze napisana i nie mam nic do zarzucenia w walkach poza tymi długimi częściami z Rhodes'em i jeszcze ja zostałem "pobity" i Rhodes mnie jeszcze doprawił tylko to dziwne bo to ja się starałem na BS , ale chyba jestem jeszcze za słaby na WCE :| . Więc sam już nie wiem jak mam pisać , żeby było jeszcze lepiej może mam pisać po angielsku całą przemowe? Ehh... Sory za moje narzekanie , ale naprawdę nie podoba mi się prowadzenie mojej postaci , i w dodatku wyrzyciliście Johna z WCE i teraz zanim znowu wróce to minie kolejne 2 mc i wtedy to już stracę chęci na pisanie , a akurat teraz mogłem pisać częściej , ale o czym ? Skoro tak potraktowaliście Johna , widocznie jeszcze nie mój czas na bycie znaczącym sie graczem w WCE. No to tyle ode mnie . . .

PS. Oczywiście gratuluje dobrze wykonanej pracy.

Dop. Chyba poczekam na Draft i dopiero zaczne pisać regularnie :| i chyba zarząd nie zwolni mnie z tego powodu?

Sebuś; Ty chyba nie myślisz że jesteś zwolniony ? :P To story, spokojnie ;)

Ja wiem , że to storyline , ale naprawdę brak mi teraz weny i przez bliższy czas nie będę raczej pisał , pozatym jestem zawiedziony trochę sytuacją Johna w WCE , wiem , że nie ode mnie to zależy , ale jednak poczekam troszkę może chęci mi wrócą :| , ale chyba mnie nie wyrzucicie jeśli zrobię sobie niewielką przerwe ( tzw. urlop ).

Sebu: No pewno że nie ;)

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png