Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Del Rio z kontraktem, Team 3D wziąż w TNA, CZW Deja Vu, Raw

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

World Wrestling Entertainment

19.jpg

:arrow: To tylko jedno z 26 zdjęć, dostępnych !TUTAJ!. Jest to oczywiście NXT Rookie, Kaitlyn, w swojej jak to opisała najlepszej sesji w życiu.

:arrow: Alberto Del Rio zyskał ostatnio u oficjeli złą opinię. Poszło oczywiście o zbyt niską pensję, która to była niższa od proponowanej mu w Meksyku. Wszystko jednak doszło do porozumienia i Alberto będzie czynnym wrestlerem WWE.

:arrow: Niedawno rozpoczęto kręcenie filmu 'Blood Brothers'. Jedną z głównych ról w tym filmie zagra John Cena, a akcja toczyć się będzie w Meksyku.

:arrow: Beth Phoenix powoli powraca do czynnego pro wrestlingu. Mimo rehabilitacji, Diva już powoli pokazuje się w rozwojówce federacji, FCW.

5.jpg

:arrow: Ten kto pomyślał, że na powyższym zdjęciu jest Batista powinien wiedzieć, że jest w błędzie. Jest to Mason Rayne, mistrz FCW oraz chłopak, który zadebiutował na Raw.

:arrow: Paul Bearer był blisko przejścia do TNA. Podczas gdy był już wolny, miał ofertę na bycie menadżerem Stinga :shock: Jednakże sam fakt powrotu story z Takerem, przywiązał go do podpisania umowy z WWE. Tym bardziej, że płacę ma mniejszą.

:arrow: Do kupienia jest już możliwe najnowsze DVD WWE 'Wrestling's Highest Flyers'. Jest to zbiór najlepszych high fly'erów w historii tejże federacji.

:arrow: W Dark Matchu na wczorajszym Raw, WWE Champion Randy Orton, pokonał Wade Barretta oraz Sheamusa, którego to przypiął.

:arrow: Potwierdzono już Main Event na najbliższe Raw. Będzie to walka, w której jeśli wygrają Husky Harris i Michael McGillicutty, dołączą do Nexus. Ich przeciwnikami będą John Cena oraz Randy Orton.

:arrow: WWE planuje, aby na Bragging Rights odbyła się również kolejna walka pomiędzy WH Championem Kane'm, a Takerem. Póki co stypulacja nie jest znana.

:arrow: Evan Bourne nabawił się ostatnio kontuzji i nie będzie obecny czynnie na Raw przez pare tygodni.

:arrow: Jutro o 18:00 na ESC będzie możliwość obejrzenia zaległego Raw. Nastąpiły drobne problemy, o które pytał chociażby Xeb :)

:arrow: Plotki Beth i CM Punka się potwierdziły, oni na prawdę są ze sobą! Tak samo jak Kelly Kelly i Justin Gabriel.

Total Nonstop Action Wrestling

kevin_nash_feature.jpg

:arrow: Doszły ostatnio słuchy, że Kevinowi Nashowi kończy się umowa z TNA. Wrestler jednak napisał na swoim Twitterze, że ma zamiar podpisać kontrakt z Dixie i nie myśli o powrocie do WWE.

:arrow: TNA najwyraźniej ustąpiło WWE w TV. Federacja przełożyła swoje tapingi, aby nie nakładały się z Monday Night Raw.

:arrow: Team 3D niedawno podpisał krótkoterminowy kontrakt z TNA. Wiąże się to póki co, z brakiem ich powrotu do federacji Vince'a.

:arrow: Debiut Matta Hardy'ego w TNA to już kwestia tylko dobrego story no i oczywiście daty. Wrestler podobno już podpisuje kontrakt z Dixie Carter.

Scena niezależna i inne

1.jpg

:arrow: Oto zdjęcie narzeczonych Lindy Hogan oraz 21-letniego Charlie'go Hilla.

:arrow: Już 16 października gala CZW 'Deja Vu', wypada tak więc zdradzić wstępną kartę na tą galę:

• No Rope Barbed Wire Death Match - CZW World Heavyweight Championship
    CZW World Heavyweight Champion vs Nick Gage

• Ultraviolent Grudge Match
    Danny Havoc vs tHURTeen

• Irish Driveby vs The Osirian Portal

:arrow: Ostatnio w newsach była mowa o myślach Batisty. O tym, jakoby miał już dość MMA i chciał powrócić do WWE. Gwiazdor słysząc te opinie wkroczył do akcji i stanowczo zaprzeczył tym plotką, jakoby miał powrócić do wrestlingu poza pojedyńczymi występami chociażby w Japonii.

:arrow: Satoshi Ishii będzie przeciwnikiem The Animala Batisty, 3 grudnia w federacji Inkokiego, IGF. Jednak jak już wpominałem w poprzednich newsach, nie wiadomo czy Batista pojawi się pojawi na tejże gali.

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zaq123

1

• swiroos1674325948

1

• Ulicznik Xeb

1

• Piledriver1674325991

1

Top użytkownicy w tym temacie

Miła dla oka p. Kaitlyn :) A Del Rio i jego problemy z pieniędzmi to są dla mnie jakieś kpiny.. Dzieci w afryce nie mają co jeść! Na początku pomyślałem, że to Batista, ale to było 1 sekundowe przemyślenie ;) E ten koleś będzie miał pas WWE. Paul'a chcieli? Hm.. Ciekawe w sumie, ale nie widziałbym go tam u boku Stinga.. P.S za tydzień jakby ktoś chciał na Eurosport. W Vintage walka z WCW ze.. STINGIEM! A wiesz może o jakich HF na tej płycie jest mowa? Tak, tak na RAW o tym mówili, ale to może zamknij w spoiler.. A stypulacji się domyślam z innych newsów.. Go Kane! Go! Ee tam jak ma jobbować to niech odpocznie.. I niech wraca jako....! heel! Dzięki Pro wow w newsach piszę o mnie ;d FUCK YEAH! hehe.. A teraz napiszmy jak nk: Punk, Beth - wytrwałości :***** <33.. Ech :P

Czy Matt nie mógł wrócić na BfG i zamiast Jarreta iść do "They"? Chyba cisza spoilerowa minęła jakoś tak ;d

Katilyn w TV wydaje sie o 1000000 razy ładniejsza niż na tych zdjęciach, w sumie jakby troche poćwiczyła mogła by być kulturystką...

Mi sie wydawało ( z innych newsów), że problemy finansowe Alberta to przeszłość, a ta cała sprawa była przed Jego debiutem, teraz zresztą ma pewna pozycje na SD!.

Paul przy Stingu? To już by była lekka przesada. Sting to nie Taker, a miejsce Paula jest przy braciach zniszczenia, a nie przy Stingu. Jakoś nie pasowało by mi takie coś i dlatego ciesze sie, że Paul jest wplątany w feud BoD.

Coś ten heel turn Cenie nie wychodzi i do WM'ki raczej napewno bedzie facem, potem trzeba bedzie mieć nadzieje... co do stypulacji walki Kane'a z Takerem to sie domyślam, ale nie bede spoilerować.

Cóż życze Punkowi i Kelly jak najlepiej z nowymi partnerami.

Ale cyrki z tym Mattem... niech podpisze ten cholerny kontrakt i bedzie spokój, choć trzeba przyznać, że dzieki tym cyrkom zyskał wielki rozgłos.

Dzięki za newsy.

dop Pro: Co do problemów Alberta. To miały one miejsce dosyć niedawno, przy podpisywaniu stałej umowy z WWE (wcześniej pracował na kontrakcie rozwojowym).

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Ta Katilyn to naprawdę zdrowa dupeczka, aż miło się na nią patrzy. Paul menadżerem Stinga to naprawdę mogło być ciekawe story. Del Rio to według mnie świetny zapaśnik i władze WWE powinny go docenić również pod względem finansowym ma on szanse zaistnieć na poważnie w ME a traktują go jak jakiegoś nowicjusza to kpina. Cieszę się że Beth wraca do gry to moja ulubiona diva liczę, że szybko odzyska pas.

http://www.youtube.com/watch?v=vswZ73WETpc

a70061070009c1784bf77973

BKS POLONIA BYDGOSZCZ

Hmm nie wiem, może się czepiam ale mi ta sesja Kaitlyn się średnio podoba. Całkowicie się zgadzam Piledriver'em że w TV wygląda ona o niebo lepiej niz na tej sesji. Trochę dziwne że jakaś meksykańska federacja oferuje większą kasę niz WWE. Vince powinien bardziej doceniać takie talenty jak Del Rio. Najważniejsze że się wszystko dobrze skończyło chociaż miałem nadzieje że Alberto będzie bardzo długo nie pokonany a ta ostatnia przegrana z Reyem wszystko popsuła. Oby Beath jak najszybciej wróciła, ktoś w końcu musi utrzeć nosa LayCool. Zupełnie jak Batista, napewno spodoba się Vincowi i pewnie zobaczymy go w kolejnym NXT. Szkoda Evana ale w sumie i tak jego obecność jest prawie nie zauważalna...

"Ta Katilyn to naprawdę zdrowa dupeczka, aż miło się na nią patrzy."

Nienawidze jak facet patrzy na wrestlerke/dive tylko ze względu na widok, lol

Osobiscie fajna jest najlepiej z VIckie xD

a co do wyglądu ładna kobitka ale widziałam ładniejsze ;)

austinkopia.png

Haha a to ciekawe. To teraz zagramy tak, wybierz goscia z ktorym chetnie bys sie przespala:

John Cena: http://4.bp.blogspot.com/_UaLWp72nij4/ShEZ9hteOHI/AAAAAAAAAxc/p0chSRw37N0/s400/john_cena6.jpg

Raven: http://www.ctemploymentlawblog.com/uploads/image/raven.jpg

Ten 1 bardziej umiesniony itp, ten drugi zas 21 razy inteligentniejszy. What do you say? 8)

A zeby nie robic offtopu to przyznam, ze mnie sie Kaitlyn bardzo podoba, tylko jeden maly mankament przeszkadza-jest ciut ciut za bardzo umiesniona ;) . Rany, nie wiedzialem, ze Punk z Beth na serio sa razem. Takie samo zdziwko jak przeczytalem, ze Gabriel jest z Kell Kelly. Musze obejrzec sobie kilka filmikow z tym Raynem i sprawdzic, czy tylko wyglad laczy go z Batkiem, czy tez bycie w ringu wielkim drewnem. Skoro Hardy juz podpisuje kontrakt z Jeffem to ciekawe jaka bedzie jego rola w federacji Dixie. Mysle, ze moga reaktywowac Hardyz Boyz, ktorzy beda heelami, a poza tym myslalem jeszcze o ich wspolnym feudzie ale to mozna wykluczyc, gdyz Jeffrey zdobyl pas i za pewne bedzie sie o niego tlukl z Van Damem, ktory swoja droga zaczyna mi dzialac na nerwy swoja obecnoscia :P .

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Niestety kolega Edgar mnie uprzedził, ale dodam też coś od siebie. Słuchaj koleżanko, jeśli chcesz pogadac z autorem zacytowanego przez Ciebie fragmentu to napisz do niego na GG które ma w profilu, a nie wyrażaj opinii co Ci się podoba, a co nie ponieważ podejrzewam że mało kogo to interesuje. Tym bardziej że w Twojej wypowiedzi nie widzę ani jednego zdania co do komentarza samych newsów. Dobra, koniec kazania i czas na komentarz.

Kaitlyn na fotce wyszła cudownie, piękna kobieta, ahh... Oby Beth szybko powróciła do WWE bo chcę wreszcie popatrzec na chociaż troszkę dobrego wrestlingu ze strony kobiet. Bardzo dobrze że Bearer nie dołączył do TNA bo wyglądałby tam dziwnie. Paul pasuje jedynie do WWE :8 . Walka na przyszłym Raw, a raczej jej wynik jest już chyba przesądzony. No to Nexus będzie miało komplet zawodników na ewentualne starcie drużynowe na BR. Liczę na to że jak już wcześniej mówiono na BR odbędzie się walka Takera z Kanem w stypulacji:

Burried Alive Match

To byłoby coś...

Dzięki za newsy Pro :).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
    • Grok
      Women’s Intercontinental Title będzie broniony w przyszłym tygodniu. Bayley wygrała gauntlet match na Raw, co dało jej title shot przeciwko AJ Lee na najbliższym odcinku, gdy Raw zawita do San Antonio. W finale Asuka złapała Bayley w Asuka Lock, ale Bayley wyrwała się i skontrowała Rose Plant. W gauntlecie wzięły też udział Ivy Nile, Raquel Rodriguez, Lyra Valkyria oraz IYO SKY. Na poprzednim Raw Lee celebrowała swój tytułowy sukces z Elimination Chamber, ale znalazła też chwilę, by rzucić o
  • Dodaj nową pozycję...