Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Gdybym był prezesem WWE..

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ta ankieta bardziej for funny. Bo wszystkie są tu takie dość.. Poważne itd :) Ankieta potrwa 77 dni :) A tu troszkę objaśnię..

- Zwolniłbym Cene: Dużo osób go nie lubi..

- Turn Ortona: New terminator, Orton heel rlz

- Wypromował młodych: Miz, JoMo, nowe gwiazdy inne..

- Zmienił roster

- Usunąłbym NxT

- Uciekłbym od 4kids

- Pomyślał o ikonach: Czyli nie wyrzucałby historii tylko pamiętał o starych gwiazdach.

- Nic bym nie zmienił

- Pamiętałbym o krajach takich jak Polska na mapach WWE: Polak nie może zobaczyć?

• Odpowiedzi 21
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

2

• Ulicznik Xeb

2

• FIZ

1

• Kacpios

1

Top użytkownicy w tym temacie

No Ciekawy pomysł na ankiete no ale też ciężko wybrać ale jednak daje Ucieczka od 4Kids:

-Cene bym nie zwolnił bo jednak też troche go lubi jak i nie lubi

-Na Turnem Ortona bym się musiał zastanowić

-Z Promowaniem też wiadomo ale jednak koniec 4Kids ważniejsze

-Rostery Są Git

-NXt bym potrzymał bo to też promowanie młodych

-Ikony też by były ważne bo tyle lat starania nie na marne

-No jestem Polakiem więc napewno bym wybrał federacje do mojego kraju.

Głos na Ucieczka z 4Kids

Nikt nie zwolnił by Ceny, gdyby był prezesem, taka jest prawda i nie pisać głupot, bo zależało by wam na pieniądzach. 4 kids? No chyba zagłosuje na to, jednak na pewno wycofywał bym się z tego powoli, a nie wszystko naraz. Głos na 4kids, chociaż NXT też bym chętnie usuną.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Nie wiem czy wiecie macie 2 OPCJE! Mam nadzieję, że mnie nie zwarnujecie. Ja bym na pewno wywalił NxT.

Trzeba spojrzeć prawdzie w oczy, prawie każdy kto nażeka na ere4kids wcale by jej nie zlikwidował. Tak samo zresztą jak nikt by nie zwolnił Ceny. Ja myśle że na początku nic bym nie zmienił, może bym bardziej promował zawodników jakich jak JoMo, Kaval a zmniejszył push tym którzy się już przejedli. POczekałbym do jakichś 500-800mln na koncie i wtedy bym się zaczął zastanawiać nad końcem ery 4kids. Bo skoro już i tak jestem ustawiony do końca życiu czemu nie zrobić czegoś co ludzie kochają.

Bardzo podoba mi się ta ankieta :) Po pierwsze nie zapominał bym o krajach takich jak Sierra Leone, Burkina Faso, a nie przepraszam... u nich było WWE! Ale czemu nie w Polsce? Katowicki spodek, lub Łódzka Atlas Arena to dobre miejsce na House Show, bądź Live Event na jakiś placach. Mam nadzieję, że niebawem już chcociażby na Wrestlemania Fan Acess coś się stanie, ale nie ma o czym marzyć.

Druga opcja zdecydowanie na odejście od WWE4Kids, czemu? Bo jednocześnie oznaczałoby to parę zmian takich jak:

- turn Ortona - nie widzę go jako wręcz babyface'a

- wypromowanie młodych - bo młodzi fani chcieliby tylko Cena-Triple-Shawn

No i oczywiście oznaczałoby to drobne zmiany w rosterze i ew. powrót ECW na miejsce NXT.

Zacząłbym od powrotu Randyego do roli heela. To był moim zdaniem najlepszy heel ostatniej dekady i jego turn face to poprostu jakaś głupota, zresztą sam Orton mówi, że w swojej obecnej roli nie czuje się zbyt dobrze. No i koniec ery 4 kids, zresztą to chyba powoli już się dzieje bo pojawiają się pewne tego symptomy. Miejmy nadzieje, że nie zabraknie federacji odwagi w odejsciu od tej polityki.

http://www.youtube.com/watch?v=vswZ73WETpc

a70061070009c1784bf77973

BKS POLONIA BYDGOSZCZ

Tak najpierw turn Ortona i jakieś ciekawe walki i segmenty z nim.On jako heel jest teraz bardzo potrzebny,Moim zdaniem w tej roli radzi sobie najlepiej od zawsze.Na pewno to dałoby zyski federacji.4 Kids i tak pewnie by się nie dało zdjąć,bo to racja ,że z tego są największe dochody.Więc nie ma co marzyć o powrocie do dawnych lat,nawet jako prezes.Można za to pamiętać o ikonach.To w końcu one tworzyły dawne ,świetne czasy,tak jak to z ECW zrobiono w TNA.To byłoby super odświeżenie całej federacji ,takie walki i feudy legend z aktualnymi wrestlerami.Na przykład rok temu Jericho vs Piper,Snuka i Steamboat wypadło bardzo dobrze.Oprócz tych dwóch rzeczy na pewno jeszcze duuużżżżżżooo trzeba by zmienić.

Najpierw pomyślcie jak byście naprawdę byli nowymi prezesami WWE, o tak jak teraz stoicie. O czym byście pomyśleli (ja też)? Oczywiście że o kasie. Dlatego zdjęcie 4Kids odpadałoby, bo przecież to za duże ryzyko. Wtedy naprawdę się zapomniało by się jak to się narzekało na WWE, i myślało tylko o zielonych. Dlatego trzeźwo myśląc, wybrałem Młodych i mniejsze kraje. Młodzi - coraz więcej starych gwiazd przechodzi na emeryturę, i coraz więcej ma na nią przejść. I wtedy co - ktoś kto ciągle jobbuje nagle zdobywa WWE Championship? Trzeba pomyśleć o tym wcześniej. W takich krajach, w których wrs jest mniej popularny, najpierw robiłbym fan axcessy, czy np. coś takiego jak było kiedyś WWF New York, czyli oglądanie gal na telebimach. Dopiero wtedy przyjeżdżałbym tam z live eventami.

- Zwolniłbym Cene: To byłoby złe zagranie. Cena zarabia dla WWE 25% kasy.

- Turn Ortona: Nie. Ktoś musi zastąpić Cenę na czas ewenutalnego Heel Turnu.

- Wypromował młodych: Owszem, można by było.

- Zmienił roster: Roster is git, tylko parę zwolnień, żeby wrestlerzy się nie marnowali.

- Usunąłbym NxT: Oh Yeah Baby

- Uciekłbym od 4kids: To złe zagranie, straciłbym na ratingach i z kasą też by było gorzej

- Pomyślał o ikonach: No niby tak, ale w rolach mentorów czy komentatorów bo rzeczy typu walki legend są najzwyczajniej w świecie SŁABE i nie warto marnować na nie czasu

- Nic bym nie zmienił: No parę zmian trzeba.

- Pamiętałbym o krajach takich jak Polska na mapach WWE: Jestem polakiem z krwi i kości więc to chyba oczywiste.

Oddałem głos na "Pamiętałbym o krajach takich jak Polska..."

Dość niezła ankieta

Na początku muszę odkreślić, że bardzo fajna ankiete.

Gdybym został prezesem WWE od razu skończył bym z erą 4kids. Napewno byłoby mniej kasy, ale przyciągło by to więcej starszych osób. Dzieci to gdzieś 60% fanów WWE, którzy płaczą po przegranej Ceny albo Reya. Osoby dorosłe troche więcej o tym wiedzą i dla nich to obojętne kto wygra byle byłoby fajne widowisko. Napewno bym też nie zapomniał o krajach takich jak polska czy choćby jakieś mniejsze kraje w których wrestling jest mało popularny. Wypromował bym też młodych zawodników, bo to przecież oni mają tworzyć przyszłość WWE. Na koniec zrobiłbym turn Ortona, bo jako Heel pasuje bardziej i sprawuje się w tej roli znakomicie.

ksgj.png

A wy macie pomysły na te ankiety xD.

Taki błachny pomysł, że aż sie wypowiem.

Jako iż można wybrać dwie opcje to bym wybrał:

Ucieczka od 4kids - choć nawet fajnie w tej erze było ale trzeba coś ciekawego w tym życiu jeszcze zobaczyć.

Pomyślał o ikonach - to również była by fajna opcja, mógłbym np. takiego HBK po przegranym pojedynku obstawić jako GM Raw lub jakiś manager.

ahfo.png

luba_049.png

4 kids od razu out.Wróciła by stara dobra Era przez którą prawie wszyscy pokochali WWE.Druga opcja Usunięcie NXT i powrót Extreme Championship Wrestling ale tego starego :P.No i oczywiście Turn Ortona bo BabyFace to nie jego bajka.Jasia bym nie zwolnił bo to Jaś.Takiego wrestlera już nie będzie nigdy :D.Promowanie młodych też bardzo dobry czynnik.Pamiętałbym o Ikonach ahhh.Od razu Shawn Michaels Hall Of Famerem 2011 :).Ale głos w ostateczności na usunięcia Four Kids :).

paparoach.png

18659.png

A ja bym sie w usunięciem PG wstrzymał. Prawde mówiąc gdybym był prezesem starałbym sie pogodzić dobre z opłacalnym ale z większym naciskiem na opłacalne. Ere dla dzieci bym kontynuował, jednak zwiększając brutalność stopniowo, może bez non stop hardcore matchy,ale na przykład jedno czy dwa PPV od 14lat :D Na pewno nie zwolnił bym jasia, nie przeprowadziłbym też heel turnu Ortona, może dlatego, że go nie lubie, ale przede wszystkim dlatego, że świetnie sie sprzedaje i ma znacznie więcej fanów od Ceny. Natomiast pomyślałbym o ikonach, bo legendy jak to legendy przyciągają publiczność i starszą, którzy sobie ich przypominają i tych młodszych, oczywiście dodając im gadżety, czyli to co obecnie Vince robi z Bretem. No i na legendach promować main eventerów, bo młodych tam mają aż za dużo, tylko ich do głównych pasów trza obstawić, chociaż na RAW w tej chwili są tylko młodzi w ME. No i pomyslałbym o europie środkowej, mam tu na myśli polske oczywiście :D. Więc zagłosowałem ostatecznie na legendy i polske.

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Taaa Kacper, a ratingi raw spadły by do 2.0.. Na pewno byś na tym wiele zarobił. Uwierz mi, że gdybyś wzią się za "prezesowanie", przez pierwszy rok nawet byś tego nie ruszył. To trzeba było by stopniowo likwidować, bo usuwając PG nagle, stracił byś wiele widzów.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg