Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepszy wrestler PPV TNA Bound For Glory VI

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W tej ankiecie wybieramy najlepszego wrestlera PPV TNA Bound For Glory VI. A oto kandydaci:

MotorCity Machine Guns - pokazali klasę i obronili tytuł.

Rob Van Dam - wygrał swoją walkę i zrobił niezłe widowisko. Również wreszcie on też przyjął na siebie kilka ekstremalnych przedmiotów.

EV 2.0 - należało im się zwycięstwo oraz jak na takich dziadków to coś pokazali, co mnie bardzo cieszy.

Kurt Angle & Jeff Hardy & Mr. Anderson - każdy z nich dał z siebie wszytsko w Main Evencie.

Ktoś Inny - według waszego uznania (tą opcje musisz uzasadnić, bo inaczej nie będzie brana pod uwagę)

Swój wybór sensownie uzasadnij postem. Ankieta potrwa 10 dni!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 14
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• elo3856

1

• LC Edgar

1

• Kacpios

1

Top użytkownicy w tym temacie

Jeff Hardy. Za heel turn, za odwrócenie się od ssawki RVD... za niespodziewaną wygraną.

Głos oddałem na Hardego. Może nie za to co pokazał w walce bo chociaż był dobry to byli lepsi od niego na tej gali ale za tą niespodzianke. Tego turnu chyba nikt nie przewidział a ja lubie być zaskakiwany więc głos oddaje na Jeff'a za świetną walke, mega niespodzianke no i jakby nie patrzeć za to że został nowym mistrzem TNA. Wachałem się jeszcze czy nie zagłosowac na Kurta bo jeżeli naprawde to koniec jego kariery to zasłużył sobie ale myśle że jednak jeszcze z nami zostanie i będzie częścią feudu z They.

Bez wahania. Jeff Hardy, nie ma innej opcji a oto czynniki:

- Turn.

- They.

- Pas.

Chyba nic więcej nie trzeba tłumaczyć :) P.S pierwsza gala TNA która mnie zaciekawiła.

Wiadomo, że JEFF! Nie dość, że pokazał mega poziom w całym ME, to na dodatek zdobył pas, a za sam turn to już tylko oklaski się należą ;)

Ja jako iż nie chcę być jak reszta, to zagłosuje na Kurt'a Angle. Może i przegrał ten swój pojedynek ale pokazał w nim na prawdę dużo. Dał z siebie wszystko i właśnie tego od niego oczekiwałem. Ciekawi mnie teraz co się z nim stanie? :thinking:

ahfo.png

luba_049.png

MCMG, według mnie pokazali najlepszy wrestling i obronili pasy mistrzowskie. Z taką dyspozycją powinni trzymać pasy mistrzowskie jeszcze przez bardzo długi czas. Oby więcej takich wystepów mistrzów.

http://www.youtube.com/watch?v=vswZ73WETpc

a70061070009c1784bf77973

BKS POLONIA BYDGOSZCZ

Jeff Hardy...Heel Turn rzecz jasna mile widziany..Wygrana Pasa to również dobra strona.Szkoda tylko że schrzanili tego "They" z tym Jarretem ale to już osobny temat.No i ten Hit Pasem na Rob Van Dammie bezcenny.Jeff What Are U Doing :?: ...Masakra.Wielki push Naszego Józefa miejmy nadzieje że nie przepierdzieli okazji jaką TNA mu oferuję.

paparoach.png

18659.png

Glos oczywiscie na Twardego, za wycyckania Van Dama, przejscie na ciemna strone mocy i rzecz jasna za pas, choc szczerze stawialem na Andersona. No to teraz ciekawie sie zrobi w TNA...

Chcialem wyroznic jeszcze Generation Me. Cholera, ci to wiedza jak sie w ringu zachowywac, poprostu to co robili bylo bardzo przyjemne dla oka. Szkoda, ze przegrali, bo moglo sie zrobic interesujaco wokol pasow Tagowych ale juz sam wynik mnie nie obchodzi tylko to co dzialo sie podczas trwania pojedynku. Ostatecznie mam nadzieje, ze nie zrezygnuja z programu MCMG vs GM w najblizszej przyszlosci ;) .

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Jeff Hardy. Heel turn w bardzo dobrym stylu. Dołączenie do They. Zdobycie WHC w dobrej walce. Czego chcieć więcej?

Głos na Hardego,bo nigdy bym się takiej końcówki nie spodziewał.Super heel turn ,choć nowy theme to kompletny kit ,ale w TNA rzadko zdarzają się dobre utwory.Oprócz tego zdobycie pasa co chyba najważniejsze ,po naprawdę świetnej walce wieczoru.Liczę na jakieś ciekawe walki i segmenty od niego i THEY.Zapewne trochę pas potrzyma ,ale to dobrze ,bo przecież nie wróci tak szybko do RVD.

Głos oddałem na MCMG. Ich walka była toczona w niesamowicie zawrotnym tempie i było w niej to co lubię. Generation Me również jak zwykle świetni i gdyby to jednak Oni wygrali, to też zagłosowałbym na nich. Hardy coprawda przeszedł heel-turn i to jest napewno decyzja na plus, ale ogólnie ME nie był jakiś z tej najwyższej półki.

Jeffro Hardy - zdobył po bardzo dobrej walce TNA WHC, dołączył do "THEY" czego się nigdy w życiu nie spodziewałem. Znokautował RVD (pierwszy raz w TNA, nie licząc przedstawienia z Janice). Ciekawi mnie dalsza przyszłość tego pasa, jak i Hardy'ego.

DEAD MAN WALKING

Zdecydowanie Jeff Hardy. Może jego walka nie była najlepsza na BFG lecz za dołączenie do "they" wygranie pasa i znokautowanie RVD ;)

• 2 tygodnie później...

1. Jeff Hardy

2. MotorCity Machine Guns

3. Kurt Angle

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Oto spoilery z najnowszych tapingów telewizyjnych TNA Wrestling. Po czwartkowym odcinku Impact na żywo z Gateway Center Arena w College Park pod Atlantą (Georgia), federacja nagrała też walki na Xplosion i Impact. TNA wróciła do Gateway Center Arena w piątkowy wieczór. Spoilery z tych nagrań nie są jeszcze dostępne. Spoilery poniżej pochodzą z Cagematch.net i PWInsider. Nagrane dla Xplosion: Mila Moore pokonała Myla Grace Jason Hotch pokonał Ricky Sosa Nagrane dla Impact: Mr.
    • Grok
      W tym tygodniu odcinek AEW Dynamite na TBS przyciągnął średnio 650 tys. widzów, co oznacza wzrost o 2,7% względem poprzedniego tygodnia. To czwarta najwyższa oglądalność programu od 17 września 2025 r. Odcinek z trzema walkami o pasy i debiutem The IInspiration na Dynamite zanotował rating 0,12 w kluczowej grupie 18-49 — wzrost o 20% w porównaniu z zeszłym tygodniem i drugi najlepszy wynik w tej demografii od 12 listopada 2025 r. W porównaniu z tym samym okresem w 2025 r. ogólna widownia wzr
    • Lukasz_Kukas_Tm
      Codas odzyskał tytuł.Oby na WM-ce stracił pas ku uciesze widzów na rzecz ortona i niech Cody robi Hell Turn Romek musi przegrać z Punkiem
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland Druga połowa drabinki turnieju STARDOM Cinderella Tournament rozegrała walki pierwszej rundy w Aichi. Podczas gdy pierwszy dzień przyniósł kilka remisów, ten drugi zakończył się jasnymi rozstrzygnięciami w każdym starciu. Siostry Inaba obie odniosły sukces w swoich meczach pierwszej rundy. Tomoka Inaba pokonała Anne Kanaya w pierwszym starciu, a Azusa Inaba zwyciężyła nad Lady C w drugim. Saya Iida zmierzyła się z Kiyoka Kotatsu. Mimo solidnych strike'ów Kotatsu, potęż
    • KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
  • Dodaj nową pozycję...