Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka PPV TNA Bound For Glory VI

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W tej ankiecie wybieramy najlepszą walkę PPV TNA Bound For Glory VI. A oto walki:

1.

TNA Tag Team Championship

Motor City Machine Guns vs Generation Me

2.

TNA Knockouts Championship

Four Corners Match

Tara vs Velvet Sky vs Madison Rayne vs Angelina Love

3.

Tag Team Match

Ink Inc. vs Orlando Jordan & Eric Young

4.

TNA X Division Championship

Jay Lethal vs Douglas Williams

5.

Monster's Ball Match

Abyss vs Rob Van Dam

6.

3 on 2 Handicap Match

Sting & Kevin Nash & D'Angelo Dinero vs Samoa Joe & Jeff Jarrett

7.

Lethal Lockdown Match

EV 2.0 vs Fortune

8.

TNA World Heavyweight Championship

Triple Threat Match to crown a new Champ

Jeff Hardy vs Mr. Anderson vs Kurt Angle

Swój wybór sensownie uzasadnij postem. Ankieta potrwa 10 dni!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 13
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

2

• CezarMVP

1

• SweetChinMusic

1

• Brem

1

Top użytkownicy w tym temacie

Jak dla mnie walką gali był Main Event. Po raz kolejny było nam dane zobaczyć Kurta w tak dobrej dyspozycji, Hardy również baaardzo nie odstawał, Anderson mógł zdziałać trochę więcej, ale trudno. Była to moim zdaniem jedna z lepszych tegorocznych walk w TNA. Prowadzona w dobrym tempie, sporo zwrotów akcji. A rozstrzygnięcie genialne. Spodziewałbym się wszystkiego tylko nie heel turnu Jeffa. No i wyjaśnienie kim są "They" również satysfakcjonujące. Reasumując, takie starcia można spokojnie oglądać na co dzień i pozostaje trzymać kciuki za dobrym wykorzystaniem implikacji rezultatu. :t_up:

Zgadzam się że walka ME stała na bardzo wysokim poziomie, chociaz nie porwala mnie aż tak bardzo jak Hardy vs Angle na No Surrender. Zaskoczył mnie w tej walce Anderson bo wcale nie odstawał poziomem od reszty. Świetny GPB z lin na Anglu tylko nie rozumiem czemu na końcu jak wykonał swój finisher na Kurcie był tak samo nie przytomny jak on a wręcz Kurt podniósł się pierwszy. Walka poziomem była świetna ale jej nie wybiore. Nie wybiore jej bo They mnie zawiodło. Jedynym plusem jest mega niespodziewany heelturn Jeffa ale reszta? Spodziewałem się nowych twarzy a oni znowu push***ją dziadków... I kto w tej stajni będzie robił dobre walki? Jeff iiii... własnie... Lockdown jak dla mnie jedno wielkie zamieszanie ale sporo fajnych akcji, hardcoru i krwi. Głos oddaje na walke ropoczęcia. Gunsi i bracia Buck z walki na walka zaskakują. Mimo że i tak każdy się spodziewa że ich walka będzie bardzo dobra to oni za każdym razem przechodzą samych siebie. Wydaje mi się że to koniec tego feudu więc za całokształt zasłużyli sobie na mój głos.

Main Event. Teraz tylko trzymać kciuki za Hardasa, aby podołał.

Co mi tam, maint event był dobry ale bardziej podoba mi się Lethal Lockdown match. Była krew, nawet dobre akcje, więc mi to wystarcza. Co tu jeszcze mówić...a rezultat mecz również mi się podobał. :)

ahfo.png

luba_049.png

E tam, wy jacyś ślepi jesteście. Faktycznie Main Event dobry, ależ kurna opener to było coś! Te tag Teamy to chyba obecnie dwa najlepsze teamy na świecie, ich feud mógłby trwać przez 2 lata a by mi się nie znudził! Zdecydowanie opener!

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Jak dla mnie pomimo świetnego poziomu ME + niespodziewanego zakończenia, Open'er był PRZE-KO-ZA-CKI!!! To co ci kolesie odstawiają w ringu, poza nim i ponad nim to jest mistrzostwo świata!

Przed galą nastawiałem się na 3 walki Lethal Lockdown oraz o pasy TT i WHC. O ile walka w klatce bardzo mnie rozczarował, bo moim zdaniem było w niej za dużo chaosu i ciężko to było ogarnąć. To pozostałe dwie walki, na które czekałem okazały się strzałami w 10. Ze względu na fatalne jak dla mnie zakończenie walki o WHC stawiam na walkę o pasy TT. MCMG pokazali wspaniały wrestling, bardzo szybkie tempo walki, wspaniałe akrobatyczne akcje i współpraca to coś czego oczekuje od walk TT. Gen Me również trzymali świetny poziom i dlatego głos poszedł na te właśnie walkę.

http://www.youtube.com/watch?v=vswZ73WETpc

a70061070009c1784bf77973

BKS POLONIA BYDGOSZCZ

Zdecydowanie Lethal Lockdown. Wspaniale zakończony Feud dużo brutalnych zagrań no i przede wszystkim zwycięzca.Trochę szkoda że nie było pokazane dokończenie walki z Flairem i Foleyem bo tak nagle kamera zdjęła tą walkę.Cóż tak czy inaczej głos idzie na tą walkę ;).

paparoach.png

18659.png

Zdecydowanie Tag Team Championship. Nie widzialem tak swietnej walki w TNA ostatnimi czasy i musze przyznac, ze swietnie mi sie ja ogladalo. Oby dwie ekipy sa bardzo utalentowane i wiedza jak stworzyc swietne widowisko. Gdybym tam byl to nieustannie krzyczalbym "TNA! TNA!" albo "This is wrestling!" :8 .

Wyroznic takze chcialem koncowke Main Event'u, ktora byla mile zaskakujaca a najbardziej to heel-turn HArdy'ego :) .

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Bez chwili zawahania wybrałem walkę o pasy Tag Teamowe. Ci ludzie to geniusze. Emocje, super kombinacje tag teamowe, near falle. Można jeszcze wyróżnić Main Event, bo w nim były też emocje, ale tej walki nic nie przebije.

No sam nie wiem.Co prawda ME i lethal Lockdown bardzo dobre,lecz wybieram tag teamy.Może dlatego,że dawno tak dobrej walki nie widziałem ,a w szczególności w WWE,bo w TNA są nawet częste takie walk.Jednak ta okazała się dopięta na ostatni guzik.Szkoda trochę,że to nie była jakaś specjalna stypulacja.Ale te akcje w locie ,teamowe i nie tylko to po prostu cudo.Oprócz tego brawo za super wytrwałość do MCMG ,bo wytrzymali kilka miażdżących momentów

Walka o pasy Tag Teamowe przysłoniła te inne na tymże PPV. Jeśli walczą ze sobą MCMG i Generation Me to wiadomo że będzie dużo akcji i prawie cała akcja toczyc będzie się w powietrzu. Tak też i było tym razem. Świetnie każdy z nich się spisał, rewelacyjne połączenie akcji i timing. Coś takiego aż chce się oglądac :t_up: .

Trudny wybór, bo i ME był bardzo dobry i Opener. Jednak postawię na Hardy vs. Anderson vs. Angle. Walka trochę przykrótka, ale prowadzona w szybkim tempie. Gdyby pociągnęli dłuzej był by moze nawet Match of The Year. Zwycięzca zaskakujący, jednak cieszę się z takiego obrotu spraw. Hardy'emu należał sie ten pas i ciekawe jak teraz grając heela spisze się w roli champa.

DEAD MAN WALKING
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Oto spoilery z najnowszych tapingów telewizyjnych TNA Wrestling. Po czwartkowym odcinku Impact na żywo z Gateway Center Arena w College Park pod Atlantą (Georgia), federacja nagrała też walki na Xplosion i Impact. TNA wróciła do Gateway Center Arena w piątkowy wieczór. Spoilery z tych nagrań nie są jeszcze dostępne. Spoilery poniżej pochodzą z Cagematch.net i PWInsider. Nagrane dla Xplosion: Mila Moore pokonała Myla Grace Jason Hotch pokonał Ricky Sosa Nagrane dla Impact: Mr.
    • Grok
      W tym tygodniu odcinek AEW Dynamite na TBS przyciągnął średnio 650 tys. widzów, co oznacza wzrost o 2,7% względem poprzedniego tygodnia. To czwarta najwyższa oglądalność programu od 17 września 2025 r. Odcinek z trzema walkami o pasy i debiutem The IInspiration na Dynamite zanotował rating 0,12 w kluczowej grupie 18-49 — wzrost o 20% w porównaniu z zeszłym tygodniem i drugi najlepszy wynik w tej demografii od 12 listopada 2025 r. W porównaniu z tym samym okresem w 2025 r. ogólna widownia wzr
    • Lukasz_Kukas_Tm
      Codas odzyskał tytuł.Oby na WM-ce stracił pas ku uciesze widzów na rzecz ortona i niech Cody robi Hell Turn Romek musi przegrać z Punkiem
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland Druga połowa drabinki turnieju STARDOM Cinderella Tournament rozegrała walki pierwszej rundy w Aichi. Podczas gdy pierwszy dzień przyniósł kilka remisów, ten drugi zakończył się jasnymi rozstrzygnięciami w każdym starciu. Siostry Inaba obie odniosły sukces w swoich meczach pierwszej rundy. Tomoka Inaba pokonała Anne Kanaya w pierwszym starciu, a Azusa Inaba zwyciężyła nad Lady C w drugim. Saya Iida zmierzyła się z Kiyoka Kotatsu. Mimo solidnych strike'ów Kotatsu, potęż
    • KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
  • Dodaj nową pozycję...