Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Signature of the Week #14 by Luba

Temat pracy: Praca ze stock'a season 2

Termin oddania: 17 październik (niedziela) godz. 20:00

Wymiary:

Sygnatura: Max 200x500

Vert: Max 400x200

Podpis: Zabroniony.

Animacja/Gif: Zabronione.

Dodatkowe wymogi: praca powinna ukazywać przerobiony stock z tych na dole.

http://i51.tinypic.com/vo076b.jpg

lub

http://img811.imageshack.us/img811/523/04maxineb.jpg

Prace wysyłamy do mnie poprzez PW według podanego wzoru:

[img=...]

_________________________________________________________________________________________

Tym razem będziemy głosowali, a właściwie oceniali każdą pracę w skali szkolnej 1 - najgorsza ocena, 6 - najlepsza.

Pamiętajcie, że liczy się pomysł, przekaz, jakość wykonania pracy, ładne kolory ... i takie tam.

Nie zapomnijcie też dodać komentarz do każdej pracy. Czas na głosowanie - 5 dni.

Praca #1

2149vtc.png

Praca #2

sotwstock2.jpg

Praca #3

taraov.png

Tutaj umieszczam wzór do głosowania.

[Praca 1] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 2] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 3] - twoja ocena - twój komentarz

Powodzenia!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 18
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• Toesoss

1

• Rejden

1

• kazik1999

1

Top użytkownicy w tym temacie

1 praca - 1 - Co to za piekielne efekty? Kompletny bull shit!

2 praca - 3 - SOTW! No jedyna praca która jakoś wygląda.. Ładne efekty itd

3 praca - 1 - Kolejna jakaś pomyłka bez obrazy.. Kompletnie mnie się nie podoba szczególnie te rogi białe.

• Styl:  Jasny

Praca 1 Jakieś nieporozumienie 1+ za chęci

Praca 2 podobnie jak jedynka 1+

Praca 3 Największy wkład w prace, ale szału nie ma 2+

Ogólnie to jakaś masakra ten SotW już nigdy nie rób prac ze stocka...

1-1-Co to za efekt ? Wysypany węgiel na ryj !? Szkoda słów...

2-4-No już lepiej, twórca wiedział gdzie dać światło :P I tak słaba ta sygna ale najlepsza z tych trzech wielkich pomyłek.

3-2-Jeny, co to ma być ? Niech stracę, dam dwa bo jest troszeczkę lepsza od pierwszej :D

1 praca - 1 - Bleee... Bez komentarza kolega u góry już ją dokładnie opisał :/

2 praca - 3+ - To jakoś wyszło :) Troszkę dobrych efektów, napis średni i SOTW!

3 praca - 2- - Tak jak w jedynce, choć tu jakoś to lepiej wygląda,napis suck!

[Praca 1] - 1 - niestety, praca do dupy... jedyne co zrobione to jakiś głupi filtr i cienki napis...

[Praca 2] - 2 - tutaj też niewiele robione, ale chociaż znośne,

[Praca 3] - 1 - nie wiem co mi się w niej niepodoba, może wszystko? daje te 2 za włożoną prace

Nosz właśnie widzę, że jakoś słąbo wszytsko wyszło, wiec koniec z takimi tematami, nawet jak będziecie go prosić, to i tak go nie zrobię ale trzeba ocenić.

[Praca 1] - 2 - no, brzydko to wygląda ale dwa się należy za danie pracy na sotw

[Praca 2] - 2 - no co tu dużo mówić, przecież tutaj nic nie ma zrobione, napis, trzy inne rzeczy i tyle, next sotw wysil się bardziej panie P.

[Praca 3] - 5 - niby czarno białe i większości się nikomu nie podoba ale brawa z nawet niezły napis i przerobienie stocka tak, że nie ma początkowego tła.

ahfo.png

luba_049.png

[Praca 1] - 1 - Praca sprawia wrazenie tandetnej, glownie przez to zenujace wtopienie oraz koslawa kolorystyke. Calosc w ogole nie trzyma sie kupy, wiec ocena taka a nie inna.

[Praca 2] - 2 - Bardzo dobry pomysl, choc wykonanie juz nie za dobre. Oczywiscie wielki plus za cudowna Tare ale cala reszta niestety juz jest slabiutkie.

[Praca 3] - 2 - Prace ratuje sama Tara i dobry napis...no i moze drobny plusik za podjecie proby zrobienia sygny czarno-bialej. A tak to tlo dno i ten straszny efekt rozmazania.

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

[Praca 1] - 2 - jakoś mi się nie spodobała i nie wygląda za ładnie

[Praca 2] - 3 - nie niewiele zrobione, ale lepiej jak w poprzedniej pracy

[Praca 3] - 4 - według mnie najlepsza praca, dobry napis i lepsza od poprzedniczek

[Praca 1] - 1 -nie ma w tej pracy nic dobrego

[Praca 2] - 4- zdecydoawnie najlepsza pracka, troche dziwny efekt poświaty bijącej z cycków Tary :P

[Praca 3] - 2 - tez słabiutka ale jednak lepsza od 1

[Praca 1] - 1 -praca ssie, nie ma nic dobrego,napis beznadzieny,tekstura beznadziejna,wszysrko beznadziejne

[Praca 2] - 3 - SOTW.Chyba domyślam się kto ją zrobił.Fajne światło na środku,napis aż tak bardzo nie ssie,i ten filtr na lewej i prawej stronie bardzo fajny

[Praca 3]-1+- Praca beznadziejna ale musiałem dać 1+ bo 1 dałem jeden,a est jednak duża różnica między pracami.Na tle użyty beznadziejny filtr,Tara przekontrastowana,i jeszcze ta chyba teksturka z prozdu masakra

Problem Luba w tym, że te stocki były cholernie nieprzyjemne i nie szło zrobić z nich czegoś ciekawego, a sam nawet próbowałem... :roll:

[Praca 1] - 2 - za chęci...

[Praca 2] - 2 - zrobione niewiele i za chęci, j.w.

[Praca 3] - 3 - tutaj zrobione odrobinę więcej, ale bez rewelacji.

PS Ludzie, naprawdę uważacie dwójkę, za najlepszą pracę w tym zestawieniu...?! Chyba się nie dogadamy nigdy...

[Praca 1] - 2 - za chęci przynajmniej była jakaś próba

[Praca 2] - 2 - również za chęci bo jak dla mnie tylko napis i to światło

[Praca 3] - 4 - tu było najwięcej wkładu własnego

Ogólnie słabo, ale może następnym razem będzie lepiej :)

[Praca 1] - 1 - Najchętniej bym jej nie ocenił... tekstura czy coś tam na postaci? Ogółem szkoda że tak nawalone

[Praca 2] - 4+ - SOTW! ! Ocena za to że zdecydowanie gniecie pozostałe. Ogółem nie jest najlepsza napis ssie ale do reszty jakoś nie mogę się doczepić

[Praca 3] - 1+ - Pierwszy minus że praca czarno-biała a kolejny za to obramowanie? Nie wiem jak to nazwać.. dziwnie to wygląda. + za prace i jest pierwsza od jedynki.

paparoach.png

18659.png

[Praca 1] - 4+ - wszystko z Maxin jest swietne, brzydkie efekty, ale podoba mi sie ramka i napis.

[Praca 2] - 1 - stara baba z swiecacm cialem. glupie.

[Praca 3] - 1 - wyglada jak praca zrobiona w piantie!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Minęło trochę czasu, ale WrestleMania 42 wreszcie doczekała się solidnej walki o tytuł WWE. Przypomnijmy, pierwotny plan zakładał trzeci main event WrestleManii w postaci Cody’ego Rhodesa vs. Romana Reignsa. Mało kto wydawał się podekscytowany takim matchupem. Potem na tapecie pojawił się rewanż Rhodesa z Drew McIntyre’em, może z Jacobem Fatu w miksie. Też nie czułem wielkiego hype’u wokół tej opcji. Ostatecznie WWE postawiło na storyline, który mieli w zanadrzu od powrotu Rhodesa. Relacja m
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW New Japan Cup 2026 - Dzień 9 Data: 15.03.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Kofu, Yamanashi, Japan Arena: Aimesse Yamanashi Publiczność: 1.192 Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: AAA on FOX #9 - Rey De Reyes 2026: Part 1 Data: 14.03.2026 Federacja: Lucha Libre AAA World Wide Typ: Online Stream Lokalizacja: Heroica Puebla de Zaragoza, Puebla, Meksyk Arena: Auditorio GNP Seguros Format: Live Platforma: YouTube.com Official video: Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • Grins
      No właśnie ja też uważam że Orton jako face był teraz odbierany jako topka i jestem zdziwiony że przeprowadzili ten turn, wiadomo Orton jako Heel to perfekcja ale z drugiej strony Cody jako Heel byłby jeszcze lepszy, a teraz dostaliśmy znowu poszkodowanego Coldasa który będzie chciał zemścić się na Randy'm i pewnie mu się uda... Orton jako face w ostatnim czasie był chyba w najlepszej formie moim zdaniem, pamiętamy jego run jako baby face od 2010 roku do 2013 roku i nie powalało to jakoś mocno,
    • Grok
      W najnowszym Wrestling Observer Newsletter, który dodaliśmy do naszych archiwów, cofamy się do 27 maja 2008 roku. Dave Meltzer omawia przemówienie Vince'a McMahona do akcjonariuszy WWE z dorocznego walnego zgromadzenia, w którym Vince poruszył tragedię z Chrisem Benoitem, politykę wellness i inne sprawy. Dave recenzuje galę PPV Judgment Day z tamtego roku i zapowiada napięty weekend przed nadchodzącymi eventami. Nie brakuje wieści o 60-dniowym zawieszeniu Williama Regala przez WWE, porówna
  • Dodaj nową pozycję...