Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rozpad tag teamu, Batista-MMA/WWE, Kurt Angle-super wywiad.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

766090.jpeg

:arrow: Najlepiej sprzedające się dvd WWE: WrestleMania (262 000), DVD Takera (123 000), DVD HBK'a (137 000).

:arrow: 18 listopada, na RAW w Kanadzie znaczącą rolę ma odegrać Bret Hart. Jego występ na tej gali jest pewny.

:arrow: Ojciec Alberto del Rio pojawił się na house show WWE w Meksyku. (Dos Caras) Jego syn jak zapewne wiecie nie otrzymał popu.. w przeciwieństwie do ojca. Del Rio walczył i wygrał z Kingstonem.

:arrow: Jak większość forum wie chodzą pogłoski, że na WrestleManii, utwór 'America the Beautiful' zaśpiewać ma.. Dżastin Bibah'! Powód? WWE zamierza przyciągnąć jeszcze więcej młodych widzów..

:arrow: Husky Harris (prawdopodobnie przyszły członek Nexus) pokonał Primo na live evencie SmackDown w Hidalgo, Teksasie.

:arrow:

Curt+Hawkins+%26+Vance+Archer+vs.+Matt+Cross+%26+Jaylen+Canseco.jpeg

Kolejny tag team się rozpadł. Tym razem Hawkins i Archer. Vance przegrał z Chrisem Mastersem, a po walce Curt miał jakieś ale do swojego partnera. Podobno WWE zamierza zrekonstruować dywizję tag teamów. W jaki sposób? Na razie rozwalając 2 tag teamy. Ich i Hartów.

:arrow: Kontuzji doznała diva NXT, Maxine. Doskwiera jej ból w szyi, ale będzie w stanie uczestniczyć w najbliższej gali.

:arrow: Shawn Michaels napisal na swoim twitterze, że: 'wraca do pracy'.

:arrow: Pierwsza walka Batisty w MMA ma szansę odbyć się już w tym roku. Jednak sam zainteresowany mówi, żeby jego fani nie spodziewali się tego, że od razu stanie się mistrzem świata MMA. Dodatkowo wspomniał, że zawsze może wrócić do WWE.

:arrow: Mickie James popełniła dość spory błąd na REACTION myląc Angelinę Love z Madison Rayne. (mówiła o mistrzyni knockouts)

:arrow:

225px-Kurt_Angle_TNA.jpg

Wywiad z Kurtem Angle dla thebradyhicks.com:

BFG - to po prostu kolejne Bound for Glory. Jednak wiem, że muszę temu podołać i dać z siebie wszystko. Dodatkowo ciesze się, że moimi rywalami będą Jeff i Ken. To przyszłość wrestlingu. Wierzę, że zobaczycie wiele wspaniałych akcji. Skradniemy show.

Porównanie BfG do WM - W TNA każdy ma szansę pojawić się w karcie. WSZYSCY.

O przychodzeniu coraz to kolejnych odrzutków WWE/ECW - Wiecie trudno pogodzić się z tym, że ktoś z WWE tak szybko odbiera pas naszemu najlepszemu zawodnikowi. RVD to specyficzny wrestler, Jeff to samo, a Ken tak naprawdę jeszcze nigdy nie dostał prawdziwej szansy. Aktualnie mamy lepszy roster niż WWE. Musi pamiętać, że głównym zadaniem jest prowadzenie naszych chłopaków.

Porównanie TNA do WWE - W większości WWE nie wyciska wszystkiego z zawodnika. Myślę, że AJ będąc w WWE nie osiągnąłby tego co w TNA. Dokładnie ten sam AJ, który jest najlepszym wrestlerem na ziemi. To pokazuje, że gdy w WWE nie masz 6'2" i 240 funtów to twoje szanse maleją.

Z kim chciałby stoczyć ostatnią walkę - Toczyłem fajny program z Randym, ale nie był jeszcze tak dobry jak dziś. Myślę, że obecnie Orton jest najlepszym wrestlerem WWE. Zarówno jako zapaśnik jak i postać. Kolejnym takim zawodnikiem jest Miz. Naprawdę się wyrobił. Za to w TNA chciałbym zawalczyć z kimś z X Division. Nie bójcie się różnicy stylów, damy radę.

VKM - Uwielbiałem go, ale skończyliśmy jak skończyliśmy. Był dla mnie jak ojciec. Czułem się zapracowany i postanowiłem odejść. On odpuścił i zgodził się.

:arrow: Rating iMPACTA to 1.33 (najwięcej 1.44 Foley/Flair, najmniej 1.27 debiut Shore)
  • Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CezarMVP

1

• GMS

1

• Luks

1

• Brem

1

Top użytkownicy w tym temacie

Witam ja krótko

To shore to jakieś nieporozumienie chodzi mi o gimnick nie ważne czy zostaną heelami czy przejdą face turn nie kupuję ich mogli coś innego wymyśleć.

wywiad z Kurtem bardzo fajny ciekawa mogła by być walka z kimś z X- dywizji .

Czy ten Batista wie w końcu czego chce?? tu marzenia o MMA teraz znów myśli o powrocie do WWE oraz walki na scenie niezależnej hmm czyżby zwierzakowi zabrakło kasy??

Rozwalenie kolejnego świetnego TT w WWE no tak... przecież tak się przywraca swietność tej dywizjii... Tworząc tag teamy typ[u Henry z Bournem a niszcząc Hartów i A&H no nic dodać nic ująć tak trzymać

Dzięki za newsy

sig.png

Oby te plotki o Biberze się nie potwierdziły... To by było komletne zlekcewarzenie wszystkich poważnych fanów wrestlingu... To co się wydarzyło na tych superstarsach to kompletna poracha była... Jak mogą rozwalać TT który jest mega dobry i na dodatek jeszcze nic nie osiągnął. Wystarczyłoby poczekać aż Rhodes i Drew stracą pasy na rzecz jakichś faców i wykorzystac ich do świetnego feudu... A nie że jak brak pomysłu to zaraz ich rozwalić i niech walczą ze sobą na SS... No chyba że mają jakichś pomysł na nich singlowo ale watpie... Kolejnym ogromnym minusem SS był poczatek jobbowania Younga... Maxine nie będzie mi brakowac, w sumie to nawet się zdziwiłem że nie odpadła jako pierwsza bo jest tam zdecyodwanie najsłabsza pod każdym względem. No jednym powodem dla którego mogli ją zostawić jest fakt że jest jedynym heelem tam. Ale jak ma kontuzje to pewnie następna do wylotu. Wywiad z Anglem fajny, oby dotrzymał słowa że skradną tę noc. No ale z tym Ortonem to przesadził.

Jak tak dalej pójdzie to w WWE TT już w ogóle nie będzie. Oby Bimber nie śpiewał tej piosenki, bo to będzie taki obciach dla WWE, że szok. Ciekawe co mogą oznaczać słowa HBK'a :thinking: Batista to może być taki drugi Pudzian. Im bardziej profesjonalny przeciwnik tym gorzej. Wywiad z Angle fajny.

Bieberowi mówimy nie !!! Kto jest za ?

ksgj.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Przeczytałem wlasnie że dużo zależy od stanu Brona Breakkera względem WrestleManii. Gdyż jeśli dojdzie do zdrowia to dostaniemy Rollinsa z młodym Steinerem. Jesli nie, to Lesnar tak naprawdę może zmierzyć się z Obą, z Rollem i nawet z LA Knightem. Najmniej pewny miejsca w tej karcie niestety ale musze to napisać chyba jest LA Knight. Femi pewnie poleci w szranki z Lesnarem, innej opcji nie widzę. Rollinsa wcisną gdzie chcą i z kim chcą i będzie to dobre. A Knight za wiele opcji nie ma, może z Vi
    • Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
  • Dodaj nową pozycję...