Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE PPV - Last Chance - Oficjalna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

WCE Pay - Per - View presents - Last Chance

777912.jpeg

Partnerzy :

kfc-logo.png
thqkopia.png
sprite-logo.png

31 Październik, 2010

Boston, Massachusetts

godz. 21:00

Oficjalna piosenka :

Limp Bizkit - My Generation

Karta :

wce1.png

No Holds Barred (Loser Leaves CrashDay) match for WCE Championship - The Rock vs Santino Marella

wcegcdg.png

Hardcore Tornado Tag Team Match for World Tag Team Championship - Randy Orton & Ted DiBiase (Million $ Killers) vs Mr. Kennedy & Batista (Destination)

gdgh.png

Triple Threat Match for World Heavyweight Championship - John Morrison vs John Cena vs Triple H

wce2.png

Ladder Match for Continental Championship - Bryan Danielson © vs CM Punk

wce3.png

I Quit Match for Hardcore Championship - Mick Foley © vs Jeff Hardy

Kolejne walki oraz obrazki do walk już niebawem.

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ulicznik Xeb

3

• T0meq

1

• Turej

1

• El Gonzalito

1

Top użytkownicy w tym temacie

Znowu nie ma mnie na plakacie :( Plakat ogólnie fajny tylko jakieś czubki są tam przynajmniej niektórzy nie zasłużyli i na plakacie dominuję CD. ST ruszcie dupy. :) Strasznie za to podoba mnie się theme.

WCE Championship - The Rock vs Santino Marella

Wygrywa The Rock. Wygrana Santino byłabym zonkiem roku.. Bo wiem, że Tuptuś nie da sobie wyrwać tego pasa chyba, że jakieś siły wyższe w co wątpię. Poza tym Rock długo na to pracował a Santino troszkę tu wygląda jak człowiek z ulicy w tej walce :D Naprawdę poza tym mam do niego wielkie "ale" za styl wygrania walki #1 Conteder. Nie mówię, że nie zasłużył, ale było to sprzeczne z jego postami na BS.

Hardcore Tornado Tag Team Match for World Tag Team Championship - Randy Orton & Ted DiBiase (Million $ Killers) vs Mr. Kennedy & Batista (Destination)

:shock: Tu tak samo jak w pierwszej walce jestem pewien kto wygra. Destination bo Oni nie mogą się rozpaść choć już nie są tym co na początku tą samą drużyną troszkę się porozbijali na jednostki jak tak patrzeć obiektywnie. Wygrana tych drugich nie chcę mnie się nazwy pisać. i tak dalej, nie wchodzi w grę bo w taki sposób niszczyć Destination to troszkę głupie. Wiem, że to nie oznacza ich rozpadu, ale po części zmienia. Troszkę obraz tej stajni.

Tu trudno powiedzieć jest wynik, choć wydaje mi się że wygra Santino, dlaczego ? ponieważ on znacznie częściej udziela się na Backstage'u, trzyma tam poziom, no ale z drugiej strony Rock trzyma dość krótko ten pas, więc nie wiem kto wygra, jeżeli chodzi o stypulacje to jest zwykłą, oby mecz nie był nudą, ale zapowiada się nieźle.

No zapowiada się ciekawie, choć jestem optymistycznie nastawiony że wygramy, to mam przeczucie że przegramy (żeby Batista i Mr.Kennedy się nie rozpadli) a potem odzyskamy pasy, choć wolałbym wygrać i widzieć rozpad tego Tag Teamu, stypulacja nie byle jaka bo Hardcore Tornado, więc okaże się kto jest lepszą drużyną, jak na razie zapowiada się świetnie, ale czekamy na resztę pojedynków.

randyhs.png

1 x World Tag Team Champions (Milion $ Killers)

Na początek ocenię plakat. Ładnie wpada w oko, bo jest prosty. Obecność osób na plakacie nie jest zapewne przypadkowa. Szkoda, że w sumie za dużo się nie dzieje, ale przynajmniej można docenić estetykę pracy. To teraz czas przejść do dotychczasowo opublikowanym nam walk.

WCE Championship

Tutaj sprawa mistrzostwa jak dla mnie otwarta. Santino ostatnio czyni postępy i jak widać doceniono to. Co do Rocka to wiadomo, że nie bez powodu trzyma swój pas. Jednakże wokół niego kręci się wiele osób i jest trochę feudów co zdecydowanie podkreśla rywalizację o te mistrzostwo.

World Tag Team Championship

Jak sama stypulacja walki głosi - będzie hardcore'owo. Według mnie powinniśmy w końcu wykorzystać ten głupi Title Shot. Ile to ja się pastwię nad tym pasem... Ostatnio tylko jakiś zapewne sędzia z Polski przeszkodził nam w zdobyciu mistrzostwa. Mam nadzieję jednak, że tym razem Destination zwycięży bo póki co licho z pasami w stajni. Ale jak już mówiłem po Last Chance to się zmieni.

To tyle, czekam z niecierpliwością na resztę walk. Również z ShowTime.

Tutaj sam nie wiem kto wygra. Chciałbym, aby to Santino wygrał, ale Rock krótko trzyma tytuł i on dłużej na niego pracował więc raczej obstawiałbym go. Jednak liczę, że to będzie dobra jak i zarazem jedna z najlepszych walk na tym ppv.

Ta walka również zapowiada się nieźle, bo dobrze dobrana stypulacja zapowiadająca, iż będzie ciekawie oraz możliwy koniec Kennedyego oraz Batisty jako Tag Teamu. Coś mi mówi, że w tej walce emocje będą do końca. Trudno tutaj powiedzieć kto może wygrać Randy i Ted świetnie sobie radzą, mocno udzielają się na BS, ale koniec Destination to jakoś trudne do wyobrażenia.

Teraz tylko poczekać na inne walki.

Ciekawy będzie pojedynek, bo zacznijmy od początku. :) Najpierw myślałem, że Rock wygra bez problemu i Rock&Sock Connections będzie nadal rules ale ostatni post Santino zwiastuje na prawdę zaciętą walkę, może nawet taką jak moja z Shad'em. Ciekawe jak to się potoczy, lecz moglibyście coś jeszcze dodać do tej stypulacji, aby dawała jakiś smaczek. Pomyślcie nad tym, ja obstawiam, że to jednak The Rock będzie górą.

Nie mam pojęcia kto wygra, bo wcale się nie interesuję postami tych tagów, ogólnie sywizja tag'ów w WCE wcale mnie nie jara. Lecz tu raczej stawiam na Destination, bo na razie są na samym dnie, więc trzeba z niego się wyciągnąć, poza tym raczej oni lepiej piszą od swoich rywali.

Ciekawi mnie również z kim to Mick zmierzy się o pas Hardcore. Hm...chyba poprowadzę feud z Hardy'm, bo on jedyny wydaje mi sie na takiego któy wie co to Hardcore jest. :D

ahfo.png

luba_049.png

Tutaj patrząc na bs powinien wygrać Santino, ale to byłby żart. Santino z najważniejszym pasem WCE? =)) Ich styl pisania w bs jest niemalże taki sam i miałbym spory dylemat, gdyby obaj równo pisali w bs. I tak myślę, że Rock coś szykuje, więc obstawiam jego wygraną.

Hardcore Tornado World Tag Team Championship - Randy Orton & Ted DiBiase (Million $ Killers) vs Mr. Kennedy & Batista (Destination)

Całe szczęście, że należę do CrashDay i wiem, kto i jak mniej więcej w bs się udziela. MI się tak wydaje, że Orton i DiBiase częściej piszą, ale minimalnie dłuższe posty chyba minimalnie piszą Destination. Ponadto nie wierzę w rozpad Destination. Na dodatek, jako postać w WCE nie lubię Ortona, więc chciałbym, żeby wygrali to Destination. Procentowe szanse to 50% do 50%, ale jeśli to ja miałbym wybrać zwycięzcę to wybrałbym Destination.

Jestem też ciekawy z kim zmierzy się Henry. Mam nadzieję, że z Kavalem, ale on rzadko się pokazuje.

@Steken..

Piszesz tak, że na twój gust liczy się kto dłużej piszę FAIL! I nie mów, że tak nie myślisz bo to widać po twoim typowaniu.. Santino pisze długością posty do 4 osób takiego jak Rocky do jednej osoby czytaj dokładnie a nie patrz na linijki.. A Destination nie może przegrać.. Widzę, że doszła walka więc dojdzie Wam komentarz.

Triple Threat Match for World Heavyweight Championship - John Morrison vs John Cena vs Triple H

Wygra nikt.. Bo pas się nie znajdzie albo wygra JoMo a Cena heel turn i zabiera mu pas. Takie jest moje zdanie.. John nie wygra bo wiem, że na razie nie ma zamiaru się udzielać na BS :) Więc tutaj zwycięzca będzie, ale nie będzie posiadaczem pasa ;)

Jak narazie Santino jakby przeważał na BS , ale znając Tupka to napewno nie odpuści sobie tak łatwo tego mistrzostwa

:) , będzie zażarta walka.

World Tag Team Championship - Randy Orton & Ted DiBiase (Million $ Killers) vs Mr. Kennedy & Batista (Destination)

Destination , Destination . . . nie wierze w ich rozpad , bo wkońcu są "najlepsi" ?

:P , sam nie wiem , a tak naprawdę to M$K coraz lepiej radzą sobie na BS , zwłaszcza Widura i jego posty mogą sprawić , że walka będzie bardziej emocjonująca.

World Heavyweight Championship - John Morrison vs John Cena vs Triple H

Morrison napewno nie wygra bo wyjechał na Bermudy

8) i odpoczywa , a więc Jasiu zdobędzie mistrzowstwo , a pas ku zdziwieniu będzie miał nie kto inny jak Ric Flair! I dojdzie do 2 pojedynku Cena vs Flair , a na końcu wtrąci się Bret Hart i zabierze pas na CD i ST się rozpadnie 8)

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

• 2 tygodnie później...

Coś mnie się widzi, że wygra Punk - story.. Żeby nie było nudno Bryan nie trzymał ciągle pasa a może by to tego Słodkiego lenia zmotywowało do pisania na BS, posiadanie pasa. Albo pewna wygrana Bryana choć mnie się widzi ten pierwszy scenariusz. Bo pan booker powinien ciągnąć BS swojego brandu :P Ale i tak widać, że ten kryzys na ST był przejściowy i już staję na nogi a nie chciałbym bardzo unifikacji brandów. Wygra: PUNK

Nie wiem czy w końcu weszła zasada 24/7 czy nie bo była by rewelacyjna do tej walki a tak no cóż wygra Foley, jest duży push dla Jeffa, ale gdyby wygrał nie to by było coś nie normalnego na razie nie mogą się Ci dwaj zawodnicy równać chodzi mi tu o doświadczenie w pisaniu i utrata pasa przez Luby byłaby porażką. I mógłby czuć się skrzywdzony, więc tu z czystym sumieniem. FOLEY

Karta pełna? Mało jak na karcie PPV - WWE. Ale tylko walki o pasy to brakuję mi jednej walki w sumie i mam nadzieję, że w jakiś ciekawy sposób z ciekawym rywalem.. MVP&Ryder dojdzie i wygra, W ogóle strasznie się pogubiłem jeśli chodzi o sytuację pasów TT z brandu Showtime. Pozdrawiam i czekam na galę.

P.S 700 u Was.

No Holds Barred (Loser Leaves CrashDay) match for WCE Championship - The Rock vs Santino Marella

No ta walka może być ciekawa. Ale tak szczerze ten Santiono u nas w WCE nie pasuje do tego w WWE xD Taki push i w ogóle, ale obydwaj panowie świetnie piszą. Według mnie ta walkę wygra Pan Rock :D

No przede wszystkim ładna stypulacja tej walki. Randy Orton & Ted DiBiase spisują się świetnie, ale chyba jednak pasy wygrają Mr. Kennedy & Batista :lol

Kolejna ciekawa walka. Tutaj chciałbym widzieć jako zwycięzce Johna Cene, ale trzeba przyznać że wszyscy panowie są aktywny na BS :D

No ta walka myślę, ze bezie walką wieczoru :D Nie no, ale tak na serio to myślę, że Ladder Match pasuje do tych zawodników. Ja bym wolał walczyć w Subbmision Match, ale zarząd inną stypulacje wymyślił i myślę, ze jest ok. Kto tu wygra? Myślę, że Daniel Bryan. Jeszcze niech trochę ten pas potrzyma. I może szykować się ładny rewanżyk. Powiem szczerze że się trochę zagapiłem i nie miałem czasu na pisanie postów, ale teraz będzie coraz lepiej :D

No też ciekawe. I Quit Match... Myślę, ze tu wygra Mick Foley lecz mogę się bardzo mylić.

Co do samej gali to ten czas szybko zleciał i się niedawno zorientowałem że gala jest już jutro :D Mam nadzieję ze będzie co czytać i będzie ciekawa :D Już się nie mogę doczekać