Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Alex Koslov w WWE, sytuacja Del Rio, Heyman i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

WORLD WRESTLING ENTERTAINMENT

Alex+Koslov-lucha+libre.jpg

:arrow: W Meksyku potwierdzono że gwiazda AAA Alex Koslov podpisał kontrakt z WWE.

:arrow: Profil Rated R Superstara Edge’a na WWE.com został przeniesiony do posteru SmackDown!.

:arrow: W WWE trwa poważna burzliwa dyskusja na temat heel Turnu Kavala i jego feudu z Reyem Mysterio. Ponoć sam meksykanin bardzo naciskał na ten feud, ale problemy zdrowotne odsunęły ten storyline , który jednak ma się odbyć na początku następnego roku.

:arrow: Podobno Alberto Del Rio jeszcze przed wystepami w telewizji miał odchodzić z WWE. Ponoć Alberto nie był zadowolony ze swoich zarobków i szykował się do powrotu do Meksyku, bo wiedział że tam zostanie okrzyknięty gwiazdą, jednak jest to już nieaktualne, chociaż…. Podobno Del Rio zbiera złe recenzje za swoje dotychczasowe występy.

memphis130SuYung.jpg

:arrow: Na FCW zadebiutowała nowa diva – Vannah (na zdjęciu wyżej, prawdziwe imię Su Yung). Vannah walczyła wcześniej dla kilku federacji niezależnych. Su podpisała kontrakt rozwojowy w lipcu.

:arrow: Zaczęły się zdjęcia do nowego filmu z udziałem Johna Ceny – ‘Blood Brothers’

:arrow: WWE planuje ciągnąć story Nexus i Johna Ceny aż do WrestleMani gdzie ma się odbyć finał tego feudu.

:arrow: Plany na DVD – na rok 2011 zapowiedziane są : „100 Craziest Moments” oraz Home Video Ortona, Big Showa, Goldusta, Jerrego Lawlera i Grega „The Hammer” Valentine’a.

TOTAL NONSTOP ACTION

:arrow: Spoilery z Impacta:

Mickie James powróciła do TNA w czwartkowym show Impact! . Mickie zapowiedziała, że będzie sędzią specjalnym w pojedynku o Knockouts Championship pomiędzy Angeliną Love, Velvet Sky, Madison Rayne i Tarą na Bound for Glory w tą niedzielę. Mickie została zwolniona z WWE 22 kwietnia, ale już 22 września została ogłoszona jako nowa TNA Knockaut.

Jeff_Hardy_424626a.jpg

:arrow: Jeff w ostatnim wywiadzie powiedział dwie ważne rzeczy: że nadal jest w złych stosunkach z CM Punkiem, oraz że nie popiera tego co robi jego brat Matt na YouTube.

:arrow: Ostatni preview Bound for Glory, które już w tą niedzielę:

:arrow: Paul Heyman powiedział że wszelkie rozmowy jego I TNA zakończyły się. Podobno Paul miał już przechodzić do TNA ale jednak zatrzymał go problem dotyczący małych praw np. brak prawa zatrudniania i zwalniania ludzi. Na dodatek Paul jest aktualnie zajęty współpracą z EA Sports nad grą „MMA”.

INNE

:arrow: Z rosteru na stronie http://rohwrestling.com/ zostali usunięci: Austin Aries, Erick Stevens, The Dark City Fight Club oraz Necro Butcher.

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

1

• Droopi

1

• elo3856

1

• Ulicznik Xeb

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Chce powiedzieć, że źle przetłumaczyłeś newsa z Del Rio. On chciał odejść z WWE, zanim jego proma pojawiły się na Smackdown. Jednak po tour na jaki zabrało go WWE, czuje się tam dobrze i jego pozycja nie jest zagrożona :) Nie znam Koslova więc nie będe mówił czy jest dobrym wrestlerem czy nie. Mam nadzieje że go nie zeszmacą. Rey i Kaval? O tak, ale o pas Intercontinentalny, który zwycięzca NXT musi niebawem zdobyć. Szkoda że Heyman nie dołączy do TNA. Jak nie on, to już nic im nie pomoże, niestety.

Fajnie, odświezy się dywizja kobiet. Ździwił mnie tekst komentatora( nie pamiętam czy to Taz czy Tenay), który powiedział że Mickie jest 5-krotną womens Championką. Fajny theme dostała, lepszy niż ten u Vinca, moim zdaniem :)

Dzięki za newsy ;)

Oner: faktycznie, mój błąd, poprawione, chyba o to ci chodziło :)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Alex szczerze to kij wie co mam o ni myśleć, ale kojarzę go w samych superlatywach czytaj Peri :) Hmm mało zarabia? Cóż drugi Batista ma dużo bardzo dużo na razie i nie wiem na co narzeka i moim zdaniem nie powinien.. Bo jeszcze się na niego wypną i nie będzie miał miłej sytuacji.. A niech ten Kaval będzie heelem.. Bo Reya sobie nie wyobrażam? Choć może chętnie bym go zobaczył jako heela bo on nie ma nic do stracenia a Kavala mnie troszkę żal tal od razu na heela go dać, ale cóż taki zawód. Nowa diva mnie nie zachwyca przynajmniej na pierwszy rzut oka, ale może coś z Gail powalczy? Też takie ma rysy twarzy :D Blood i Cena nie no troszkę śmiesznie brzmi :P Kurna nieee ja już rzygam na to Nexus.. A płytka "100 Craziest Moments" szczególnie mnie ciekawi choć pewnie Dx ją opanuję. Troszkę tej urazy Jeffa nie rozumiem ktoś wytłumaczy? Tzn domyślam się, ale nie wiem czy dobrze kombinuję. A ten cału Austin z RoH to go chyba stamtąd najbardziej kojarzyłem.. :I

Hmmm... Koslov w WWE. Mam mieszane uczucia co do tego newsa. Alex bez wątpienia jest dobrym zawodnikiem, ale ostatnio w AAA nie odgrywał jakiejś ważnej roli, ale z kolei mam nadzieję że nie będzie jobbował w WWE. Jeśli Mysterio chce turnu Kavala i feudu z nim to jestem prawie pewien że go dostanie. Ciekawe właśnie jaki będzie finał programu Ceny z Nexus. Jeżeli ma się to tyle ciągnąc to powinno byc ciekawie. Mam nadzieję że BFG wypali i... kurde coś mi się dziś ciężko pisze więc kończę :P.

Dzięki za njósy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      No mi też jakoś to nie przeszkadza ale będę szczery jednak wolałbym Drew/Cody w Hell in a Cell Matchu i to w takim brutalnym niż to coś co dostaliśmy teraz, jestem uwierzyć że panowie daliby brutalny Main Event WM jakby im tylko pozwolili, a tak to oni myślą że jak zestawili Orton/Cody to nagle wzrosną bilety, nie nie wzrosną dlatego że są w chuj drogie i ogólnie całe Las Vegas jest drogie stąd słabo schodzą im te bilety, przy okazji też nikt nie chce płacić kupe siana aby zobaczyć jak Cody wygr
    • HeymanGuy
      Status Jordynne Grace uległ zmianie z powodu urazu. Miała wystąpić w Triple Threacie z Giulią i Stratton o pas Women's US. Albo zrobią z tego singles Giulia vs. Tiffy, albo wcisną jakąś Chelsea.
    • Grok
      AJ Francis przedłużył kontrakt z TNA Wrestling do końca 2026 roku. Ogłoszono dziś, że Francis — wcześniej znany jako Top Dolla w WWE — przedłużył umowę z TNA. Skubie Mageza z ESPN podaje, że deal obowiązuje do końca 2026 roku. Francis to były gracz futbolu amerykańskiego, który studiował na University of Maryland, zanim w 2013 roku trafił do NFL z Miami Dolphins. Występował w kilku zespołach, aż do zakończenia kariery w 2018 roku. „Były zawodnik Maryland Terrapins i NFL Defensive Linema
    • Grok
      Swerve Strickland jest wielkim zwolennikiem swojego kolegi z AEW, Buddy'ego Matthewsa. Od lutego 2025 roku Matthews jest poza akcją z powodu urazu kostki, który nie zagoił się prawidłowo i ostatecznie wymagał operacji. Nadal przechodzi rekonwalescencję, a nie wiadomo, kiedy wróci do ringu. Strickland w podcaście Battleground Podcast stwierdził jednak, że z niecierpliwością czeka na powrót Matthewsa i chciałby stoczyć z nim pojedynek. Matthews był członkiem House of Black, które rozpadło
    • Bastian
      Przecież kilka miesięcy temu Rhodes sam o sobie mówił, że w WWE jest QB1. 😜 
  • Dodaj nową pozycję...