Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Punk na Raw, Angle ojcem, Hernandez, Kobashi i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

World Wrestling Entertainment

Edge_1196386778.jpg

:arrow: Edge ma zostać przeniesiony na SmackDown!. Jest to częścią jego lepszego odzwieciedlenia feudu z Jackiem Swaggerem. Dodatkowo oficjele WWE planują tym samym rozpocząć jakąś fabułę na nadchodzącą galę PPV WWE Bragging Rights.

:arrow: Federacja sprawdza kolejne gwiazdy FCW. Tym razem na pokazanie swoich umiejętności będzie miał podczas Dark Matchu na następnym Raw mistrz z rozwojówki - Mason Ryan.

:arrow: Spoiler dotyczy walki John Cena vs Wade Barrett. Jest to znaczące i dla oglądających już tą galę powinno być ciekawe.

Atakującymi byli Husky Harris i Michael McGillicutty.

:arrow: WWE podpisało oficjalnie kontrakt rozwojowy z 23-letnią Vicky Skeeles. Ma już ona niebawem zacząć treningi oraz występy w rozwojówce federacji, FCW.

cmpunk.jpg

:arrow: WWE planuje po powrocie Edge'a na SmackDown!, przenieść do czerwonego brandu CM Punka.

:arrow: Bez obaw, to nie spoiler. Mówi się, że Undertaker podczas walki ze swoim 'bratem' Kanem bardzo odczuł fizycznie to starcie.

:arrow: 26 grudnia bierzącego roku, Monday Night Raw zawita do Madison Square Garden.

:arrow: Matt Hardy napisał na swoim Twitterze do fanów, że ma teraz zamiar odpoczywać i być z dala od tych wszystkich napiętych sytuacji związanych z jego osobą.

:arrow: Paul Bearer zostanie dziadkiem! Napisał tak na swoim Twitterze. Gratulacje!

Total Nonstop Action Wrestling

picture-7.png

:arrow: Hernandez ostatnio mało pokazywał się w TNA z powodu promowania AAA w Meksyku. Zarząd TNA nie widzi w jego pracy oraz umiejętnościach postępów i traci w niego wiarę.

:arrow: Giovanna Yannotti napisała na swoim Twitterze, że spodziewa się dzieci. Ojcem poraz kolejny zostanie Kurt Angle, który jest bardzo zadowolony z tego faktu.

:arrow: Namco zaczęło działania do wydania gry TNA na iPhone'a.

:arrow:TUTAJ! jest dostępne konto Kurta Angle'a na Facebooku.

:arrow: Mr Anderson był na Scripps i promował Bound for Glory.

Scena niezależna i inne

101003_01.jpg

:arrow: Oficjalna strona NOAH opublikowała zdjęcia nowożeńców. Kenta Kobashi i Mai Mizuki to od niedawna małżeństwo.

:arrow: Ruszyła internetowa sprzedaż biletów na kwietniowe eventy ROH nawiązujące do WrestleManii. Szybkość sprzedaży zadowala zarząd tejże federacji, a same gale odbędą się w Atlancie.

:arrow: Oto karta na 'Take The Dream 2010 in Osaka'. Gala odbędzie się 16 października i zapowiada się następująco:

Yutaka Yoshie vs Jun Nishikawa

Kikutaro & Namazu Man vs Kuishinbo Kamen & Takoyakida

Takashi Okita & Satoshi Kajiwara vs Bear Fukuda & Go

Big Murakami vs Kento Miyahara

Kensuke Sasaki & Katsuhiko Nakajima vs Takashi Sugiura & Atsushi Aoki

200px-Pro_wrestler_Helios_in_Chikara_display_image.jpg?1283892452

:arrow: Ricochet jest nowym zawodnikiem Dragon Gate USA. Federacja ma zamiar niebawem sprowadzić kolejnych wrestlerów w swoje progi.

:arrow: Zapowiedziany już wcześniej turniej NOAH rozpocznie się 15 października, a zakończy 30 dnia tego samego miesiąca.

:arrow: JAPW opublikowało, że wrestlerzy Gedo, Jado, Jushin Liger, Tiger Mask IV, Hiroshi Tanahashi i Prince Devitt będą pracować teraz dla tej federacji.

:arrow: W spoilerze reakcja jednego z fanów Dżona 'Terminatora' Siny po jego walce na Hell in a Cell (wiadomo co to może być =))

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• plejgazus

2

• Yaoohoo

1

• Zaq123

1

• Gathaspar

1

Top użytkownicy w tym temacie

Cóż... Na sam początek gratuluję Paulowi i Kurtowi :D Edge wraca na SmackDown - już myslałem, że coś większego wyniknie z tego "feudu" ( =)) ) z tajemniczym GM-em, chociaż nigdy nic nie wiadomo. Nie dziwię się Takerowi, w tym wieku to spory wysiłek. Chętnie bym widział Matta w TNA, ale z tego co widziałem z poprzedniego newsa (któryś to tam był...), to ma być w OMEGA ;< Sceny niezależnej nie komentuję, a... ten fan Ceny =))=))=))

Z prądem rzeki płyną tylko zdechłe ryby...

Po pierwsze dzięki za newsy. Edge na Smack Down wreszcie :D nie mogłem się doczekać. Na Raw pomysłu na niego nie było, a tak wraca i liczę, że będzie niedługo walczył o WHC. Potem może jakiś dłuższy feud z Christianem o ten pas. Za to Punk wraca do czerwonego brandu ciekawe co wymyślą. Gratulacje dla Kurta i Bearera. Ciekawe czy mistrz FCW sprawdzi się na większej gali przed większą widownią. Lubiłem Hernandeza szkoda, że nie mają pomysłu na niego :| .Ten dzieciak mnie rozwalił =)) chyba coś z nim nie tak :8 .

Edge na Smackdown i ponowny feud z Jackiem Swaggerem jest pomysłem dobrym.Na Raw nie ma czego szukać tylko zapychać tygodniówkę lub nawet PPV.Z tymi gośćmi to prawdę mówiąc nie kojarzę za bardzo.Punk na Raw.Czyżby rozpadł Straigt Edge Society :?: To możliwe.Dobrze wiedziałem że Undertaker miał powoli "dosyć" w pojedynku z Kanem.Biedny nie daje rady.Pomyślałbym nad jeszcze wcześniejszą emeryturą bo to się może dla niego źle skończyć.Paul dziadkiem :).Biedny wnuczek :).Oczywiście żart szczere gratulację z mojej strony.Szkoda że Hernandeza zabraknie w TNA.Lubiłem go.Potrafił nieźle walczyć.Cholera gra na IPhone.WTF :?: Kiedy do jasnej ciasnej wyjdzie TNA Impact II :?: Czuję że nic z tego nie będzie chyba :| .O federacji niezależnej się nie wypowiem bo rzadko oglądam.Mogę tylko pogratulować Kentowi Kobashiemu i Mai Mizuki :).

paparoach.png

18659.png

Mamy zamianę Edge zasili Smackdown, a na Raw przejdzie Punk. Miejmy nadzieję że obydwu panom wyjdzie to na dobre. Edge pewnie będzie feudował ze Swaggerem i miejmy nadzieję że wszystko to będzie dało się oglądac. Punk zaś już bez SES rozpocznie coś nowego i miejmy nadzieję że coś ciekawszego. No właśnie, jeśli Taker odczuł mocno to starcie to nie dziwię się że myśli o emeryturze. Miejmy nadzieję jednak że nie złapał żadnej kontuzji. Oj tak, przyznam się że czekam na Raw w MSG. To szczególne miejsce dla Vinca i całego WWE, a przecież dodam że w tymże miejscu gale zawsze są interesujące. Oby tak też było i w tym roku. Oczywiście gratulacje dla Kenty. Co do filmiku to uważam że dzieci nie powinny oglądac wogóle wrestlingu nawet w takiej formie jaką prezentuje teraz WWE. Jeśli ktoś ze mną się nie zgadza to niech obejrzy ten filmik bo to jest normalnie dla mnie nie pojęte. Podobno pełno dzieci opuściło halę wraz z rodzicami zaraz po walce Ceny bo byli zrospaczeni. Gdyby jeszcze Cena przeszedł heelturn to ciekawe co by się wtedy działo. Naprawdę to jest idiotyzm według mnie... Przecież takiemu dziecku nie przetłumaczysz że to jest naprawdę.

Dzięki za newsy.

Samo przejście Edga na smackdown jest dobrym pomysłem... Jednak feud ze swaggerem? Błagam.. NĘDZA NĘDZA i jeszcze raz NĘDZA. Według mnie całkowicie zeszmacą przez to Edga... do tego te motywy z orłem na ostatnim smackdown'ie były po prostu żałosne. Nie wiem co oni chcą tym osiągnąć ale robią z tego take gówno. Właśnie przez takie motywy ludzie którzy nie interesują sie wrestlingiem uważają, to za dziecinadę i stratę czasu. Nie dziwie się jednak jeśli pierwszy raz włączą sobie wrestling i zobaczą taki shit. Od ostatniego draftu smackdown ściągnąłem 2 razy. Ostatnio zrobiłem to, ponieważ były walki z udziałem RAW'u. Jeśli chodzi o dzieci które oglądają wrestling, nie rozumiem rodziców którzy pozwalają im oglądać takiego rodzaju przedstawienia. Wydaje mi sie, że albo naprawde sami myślą że to co sie tam dzieje jest prawdziwe albo są naprawde w pewnym sensie debilami. Można pozwolić dziecku oglądać to rozumiem. Jednak powinno się odrazu dziecku wpajać, że to nie jest prawda. Jeśli zrozumie, o co chodzi w tym wszystkim, wtedy spokojnie można pozwalać oglądać, ale w przeciwnym wypadku poprostu wyłączyć tv czy też komputer albo zakazać chodzenia na gale i tyle.. bo to bez sensu. Później rosną dzieci tępe z ograniczoną wiedzą o świecie i dzieje się to co się dzieje... .

Samo przejście Edga na smackdown jest dobrym pomysłem... Jednak feud ze swaggerem? Błagam.. NĘDZA NĘDZA i jeszcze raz NĘDZA. Według mnie całkowicie zeszmacą przez to Edga... do tego te motywy z orłem na ostatnim smackdown'ie były po prostu żałosne. Nie wiem co oni chcą tym osiągnąć ale robią z tego take gówno. Właśnie przez takie motywy ludzie którzy nie interesują sie wrestlingiem uważają, to za dziecinadę i stratę czasu. Nie dziwie się jednak jeśli pierwszy raz włączą sobie wrestling i zobaczą taki shit. Od ostatniego draftu smackdown ściągnąłem 2 razy. Ostatnio zrobiłem to, ponieważ były walki z udziałem RAW'u. Jeśli chodzi o dzieci które oglądają wrestling, nie rozumiem rodziców którzy pozwalają im oglądać takiego rodzaju przedstawienia. Wydaje mi sie, że albo naprawde sami myślą że to co sie tam dzieje jest prawdziwe albo są naprawde w pewnym sensie debilami. Można pozwolić dziecku oglądać to rozumiem. Jednak powinno się odrazu dziecku wpajać, że to nie jest prawda. Jeśli zrozumie, o co chodzi w tym wszystkim, wtedy spokojnie można pozwalać oglądać, ale w przeciwnym wypadku poprostu wyłączyć tv czy też komputer albo zakazać chodzenia na gale i tyle.. bo to bez sensu. Później rosną dzieci tępe z ograniczoną wiedzą o świecie i dzieje się to co się dzieje... .

Chciałbym wiedzieć ile ty masz lat, bo znając życie to te "dzieci" są w twoim wieku lub 2-3lata młodsze... Powiem inaczej bo cisza spoilerowa już minęła- jakbyś sie poczuł jakby twój bohater kreskówek np. superman, który walczy ze złem nagle musiał sam stać sie zły? Dla 4letnich dzieci to jest szok i to jest logiczne, ale przecież ciągle mają Ortona, a i nie jest powiedziane, że Cena zaraz musi przejść heel turn...

Nie zgodze sie też co do Edge'a. Jego walka ze Swaggerem na HiAC była dobra mimo, że to był tylko zapychacz gali. Jedyne do czego bym sie przyczepił to face turnu Edge'a, ale z drugiej strony na heela i tak nie mieli pomysłu, a dobrych face;ów jest mało. Edge jest dobrym facem, fani go lubią więc czemu nie? No i feud ze Swaggerem bedzie dobry dla obu zawodników, którzy zostali odsunięci od paa i nie było na nich pomysłu. Obaj dobry przy micu i w ringu, feud bedzie ciekawy :)

Co do Takera to szczerze mówiąc sie nie napocił w tej walce, bo Kane tam odwalał większą robote, no ale pare razy krzesełkiem oberwał. Mam nadzieje, że nie załapie żadnej kontuzji i feud, który z walki na walke robi sie ciekawszy jeszcze troche potrwa.

Jestem ciekaw kiedy skonczy sie ta "moda na sukces" w wykonaniu Matta...

No i na koiec gratulacje dla Paula i Kurta.

Dziękować za newsy :thumb:

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Hmm jestem troszeczke starszy od Ciebie z tego co widzę masz 15 lat, a ja mam 22 więc trochę różnicy mamy. Nie wiem jak Ty, ale ja kiedy byłem dzieckiem nie bylem taki głupi żebym brał tak na poważnie takie rzeczy. Poza tym i tak nie jestem za tym żeby dzieciaczki ogladały coś takiego (chyba że są juz na tyle rozumne, aby odróżnić fikcję od rzeczywistości) Poza tym co powiesz o samych matkach i innych kobietach stojących nad nimi i łapiących się za głowę niemal płaczących, one też nie wiedzą że to fikcja?. Koniec offtop'u. Dla mnie motyw ze swaggerem bedzie poprostu beznadziejny. Nic nie pokazywał kiedy miał pas, teraz tym bardziej nic nie pokaże. Zero micskill'i, beznadziejny gimmnick. Poza tym WWE zamiast nadrabiać jego wadę wymowy jakimiś cikawymi akcjami, wpycha mu motowy z orłem rodem z ulicy sezamkowej. Przepraszam bardzo, ale jak tak dalej pójdzie to będą nam puszczać smackdown rano zamiast programu "ziarno"(jeśli jeszcze takowe jest). Lepiej by już zrobili gdyby rozwijali feud Edge vs Alberto del Rio. Koleś na prawdę ma talent i jest bardzo dobrym heel'em. Swagger który jest od dłuższego czasu w WWE nie dorasta mu nawet do pięt. Podoba mi się też, że Punk może przejść do RAW. W Smackdown na dzień dzisiejszy nie ma dla niego przyszłości. Nawiązując do Udertakera moim zdaniem powinien on jednak już odejść na emeryturę żeby nie stracić szacunku ludzi... . Mam nadzieje po prostu że nie przekreśli swojej osoby tak jak moim zdaniem zrobił to Ric Flair niepotrzebnie przechodząc do TNA i psując swój wizerunek kręcąc juz naprawdę beznadziejne i niepotrzebne w tym wieku (a przynajmniej na jego teraźniejszy poziom kondycji dynamiki i takie tam) walki. Spójrzmy prawdzie w oczy - Taker nie będzie już taki jak wcześniej i już teraz widać, że jest dużo gorszy. Moim zdaniem karierę powinien skończyć jak najszybciej bo takie "odczuwanie fizycznie" walk napewno będzie miał coraz częściej. Szczególnie że przez to jego walki i ogólnie feudy stają się zapychaczami co na tak wielką gwiazde nie powinno go spotkać, ponieważ mam do niego szacunek i jak dla mnie jest jedną z osób dzięki której wrestling tak bardzo się rozwinął.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Noah Leatherland NJPW przeniosło New Japan Cup do Okayamy na start drugiej rundy. Pierwszy ćwierćfinał jest już potwierdzony – zarówno Yuya Uemura, jak i Shingo Takagi awansowali do kolejnej fazy turnieju. Takagi zmierzył się z Donem Fale w drugiej rundzie. Mimo różnicy w rozmiarach Takagi wykorzystał swoją moc przeciwko superciężkiemu rywalowi. Takagi musiał się też zmierzyć z House of Torture. Yoshinobu Kanemaru, Dick Togo i Gedo próbowali ingerować, ale Takagi przeciął ich plan
    • Grok
      Tragedia wstrząsnęła światem wrestlingu w czerwcu 2007 roku, kiedy Chris Benoit zamordował swoją żonę Nancy i syna Daniela, po czym popełnił samobójstwo. W weekend, w którym rozegrała się ta tragedia, Benoit miał zmierzyć się z CM Punkiem o ECW Championship na gali WWE Vengeance. Walka została zmieniona w ostatniej chwili – John Morrison zastąpił Benoit z powodu jego nieobecności na PPV. W swoim niedawnym występie w podcaście Insight with Chris Van Vliet, Morrison wrócił wspomnieniami do tamte
    • Grok
      Charlotte Flair uważa, że zły stan zdrowia psychicznego przyczynił się do kontuzji kolana, której doznała w grudniu 2023 roku. Flair zerwała więzadło ACL, MCL oraz łąkotkę w odcinku SmackDown z 8 grudnia 2023 roku i ostatecznie była poza ringiem przez ponad rok. Kontuzja przytrafiła się, gdy Flair nie była w dobrym stanie psychicznym, i uważa, że mogła jej uniknąć, gdyby była w lepszej formie umysłowej. Teraz skupienie na samoopiece i zdrowiu psychicznym to priorytet dla Flair. Zainwest
    • HeymanGuy
      Pozdrawiam z Dnia Mężczyzny  
    • Attitude
      Nazwa gali: NOAH Universe Magic 2026 Data: 09.03.2026 Federacja: Pro Wrestling NOAH Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Shinjuku FACE Format: Live Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
  • Dodaj nową pozycję...