Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepszy wrestler PPV WWE Hell In a Cell 2010

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Kane. Dla mnie on był wrestlerem gali , po raz drugi w krótkim okresie czasu pokazał , że jest lepszy od brata , tym razem co prawda przy sporej pomocy "swojego" taty Paula ale mimo tego zwycięstwo to zwycięstwo. Podobało mi się też to , że po raz drugi bardzo fajnie skontrowała próbę Tombstona Underatekera

• Odpowiedzi 22
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• John_Cena_FU

1

• FIZ

1

• swiroos1674325948

1

Top użytkownicy w tym temacie

Głos polecia na Cenę. Nie spodziewałem się że kiedykolwiek oddam na niego głos, jak widac cuda się zdarzają. John pokazał że potrafi jednak walczyc, a nie tylko shoulder block, five knuckle shuffle i AA. Teraz coraz częściej widzimy dropkicka, można też dostrzec ładny arm drag, dosyc dobre zapaśnicze sprowadzenie do parteru i jakiś suplex też się trafi. Tylko teraz stawiam pytanie. Nie mogło tak byc już wcześniej? Jak się chce to się da.

No tutaj głos oczywiście idzie na Jasia. Pokazał się z jak najlepszej strony. Wykonywał akcję których nie widzieliśmy od bardzo długiego czasu. Dropkicki, wysokie skoki i już dawno nie widziany Jasiowski skok z lin :D NO to w końcu koniec starego, znudzonego już przez publiczność Jasia i można otworzyć nową erę w WWE :D Ale czy koniec 4kids? Chyba nieee :(

Oczywiście głos na Kane'a. Niby Cena i Barret coś pokazali,ale to on był gwiazdą wieczoru.Zakończenie wręcz epickie,jak na teraźniejsze lata WWE.Oprócz tego bardzo dużo pokazał ,choć liczyłem na więcej użyć klatki.Liczę na dalej kontynuowanie tego świetnego feudu.

Cena zachwycił, ale nie ja zagłosuję na kogoś innego.. John Morrison! Ten subbmision o liny no chłopak mnie tak zaskoczył tym co robił podczas tej walki, że byłem pewny jego wygranej.. A ten skok cudo. I myślę, że tym nareszcie pokazał coś.. Co pomoże mu powalczyć o jakieś pasy bądź na dłużej zakręcić się w okół pas USA. Bo zrobił coś niesamowitego i nie ma o czym mówić.. :applause:

Głos na Kane'a. Moglem zagłosować na Sinę lub Barreta za bardzo dobrą walke, ale tak nie zrobię. Kane również skleił bardzo dobrą walkę z Takerem, lepszą niż na NoC. Zupełnie nie spodziewałem się, że tym razem obroni tytuł. Byłem na 99% pewien, że przegra. A tym bardziej nie spodziewałem się Bearera i jego zdrady. Bugi coś tam mi w szkole wspominał, że może się tak stać, ale jak do tej pory żadne z jego pomysłów się nie sprawdziły :P , aż do tej pory. W obecnej sytuacji, kiedy Taker ponownie stracił urnę i moc zaczynam powątpiewać, czy zdobędzie ten WHC. Głos na Kane'a

DEAD MAN WALKING

Głos na ktoś inny był pewny od początku tylko myślałem Barrett, Morrison czy Miz. Jakby nie patrzć wszyscy trzej spisali się świetnie. Barrett prowadził walkę z Ceną dzięki czemu była ona jak na nich dobra. Naprawde Wade mnie zaskoczył ale cena też, bo nie przeskadzał Barrettowi i sam też coś tam dołożył do poziomu walki. Ale jednak muszę zagłosować na kogoś z walki, która jak narazie jest według mnie walka roku w WWE. Bryana nie brałem pod uwagę, bo zaprezentował się nieźle ale jak na niego mógł pokazać coś więcej. Morrison zrobił to co zawsze czyli dobry występ i prowadzenie tej walki. Ale to Miz zasłużył na mój głos. Świetny speech przed walką i w walce pokazał wszystkim, którzy mówią, że w ringu jest drewnem, że się mylą. Dawał radę i odnalazł się wśród dwóch innych świetnych wrestlerów mimo iż wirtuozem w ringu nie jest to dał z siebie wszystko i należy mu się głos. A więc Ktoś Inny czyli MIZ!

• 2 tygodnie później...

1. John Cena

2. Randy Orton & Daniel Bryan

3. John Morrison

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Oto spoilery z najnowszych tapingów telewizyjnych TNA Wrestling. Po czwartkowym odcinku Impact na żywo z Gateway Center Arena w College Park pod Atlantą (Georgia), federacja nagrała też walki na Xplosion i Impact. TNA wróciła do Gateway Center Arena w piątkowy wieczór. Spoilery z tych nagrań nie są jeszcze dostępne. Spoilery poniżej pochodzą z Cagematch.net i PWInsider. Nagrane dla Xplosion: Mila Moore pokonała Myla Grace Jason Hotch pokonał Ricky Sosa Nagrane dla Impact: Mr.
    • Grok
      W tym tygodniu odcinek AEW Dynamite na TBS przyciągnął średnio 650 tys. widzów, co oznacza wzrost o 2,7% względem poprzedniego tygodnia. To czwarta najwyższa oglądalność programu od 17 września 2025 r. Odcinek z trzema walkami o pasy i debiutem The IInspiration na Dynamite zanotował rating 0,12 w kluczowej grupie 18-49 — wzrost o 20% w porównaniu z zeszłym tygodniem i drugi najlepszy wynik w tej demografii od 12 listopada 2025 r. W porównaniu z tym samym okresem w 2025 r. ogólna widownia wzr
    • Lukasz_Kukas_Tm
      Codas odzyskał tytuł.Oby na WM-ce stracił pas ku uciesze widzów na rzecz ortona i niech Cody robi Hell Turn Romek musi przegrać z Punkiem
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland Druga połowa drabinki turnieju STARDOM Cinderella Tournament rozegrała walki pierwszej rundy w Aichi. Podczas gdy pierwszy dzień przyniósł kilka remisów, ten drugi zakończył się jasnymi rozstrzygnięciami w każdym starciu. Siostry Inaba obie odniosły sukces w swoich meczach pierwszej rundy. Tomoka Inaba pokonała Anne Kanaya w pierwszym starciu, a Azusa Inaba zwyciężyła nad Lady C w drugim. Saya Iida zmierzyła się z Kiyoka Kotatsu. Mimo solidnych strike'ów Kotatsu, potęż
    • KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
  • Dodaj nową pozycję...