Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepszy wrestler PPV WWE Hell In a Cell 2010

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W tej ankiecie będziemy wybierali najlepszego wrestlera PPV WWE Hell In a Cell 2010, a oto nominowani:

Daniel Bryan - pokazał, że jest mistrzem w submissionach i obronił tytuł

Randy Orton - pokazał coś w klatce i still the champion

John Cena - co z tego, że przegrał, ważne jest, że jesgo move-set powiększył się

Kane - po raz kolejny pokazał wyższość nad bratem, tym razem za pomocą Paul'a Berrer'a

Ktoś Inny - według waszego uznania (tą opcje musisz uzasadnić, bo inaczej nie będzie brana pod uwagę)

Swój wybór sensownie uzasadnij postem. Ankieta potrwa 10 dni!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 22
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• John_Cena_FU

1

• FIZ

1

• swiroos1674325948

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Jasny

Kane prawię wszyscy myśleli, że straci swój pas na HiaC a tu proszę znowu pokonał Takera, w jego stypulacji i pokazał się z dobrej strony trzyma formę :P

Cena! Wycofuje wszystko, co mówiłem o tym człowieku. Od Majka, gre aktorską, po..... RING! Nie wiem, może coś brał przed galą, albo moze ja coś brałem, że jego walka tak mi się podobała, ale te różne gutwrench suplexy, dropkicki itp. zrobiły na mnie wrażenie. Zdecydowanie najlepszy wrestler na tej gali. Za nim plasuje się Wade Barret, który też trzymał poziom.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

A ja głosuje na Vipera, pokazał świetną walke. Nareszcie zrobił więcej akcji niż zwykle ogólnie dla mnie najlepszy wrestler Hell in a Cell, walka ich też mi się najbardziej podobała.Dlatego głos na Ortona zdecydowanie najlepszy na tym PPV.

Zazwyczaj jest mi ciężko wybrać bo nikt się specjalnie nie wykazał. Teraz jest mi cięzko wybrać bo większość zawodników wykazała sie ponad przeciętnie :P Kane zaskoczył zarówno wynikiem jak i dynamiką walki, Cena tak samo, Bryan nic specjalnego nie pokazał w przeciwieństwie do Morrisona w tej walce, ale najbardziej ze wszystkich zaskoczył mnie Orton faktem że jest w stanie zrobić tak dobrą walke więc głos ku własnemu zdziwieniu leci na Ortona :P

Mój głos idzie na Randy'ego Od Summerslamu trzyma wysoki Poziom jego forma ciągle rośnie to co pokazał w walce z Rudym to czysta poezja mam nadzieje,że pas zmieni właściciela na dłużej może jakiś dłuższy feud z Mizem który ma walizkę :D Money In The Bank

Wade Barrett. Jeszcze nikt na niego nie zagłosował? oO Za elbow drop i doprowadzenie do płaczu marków Ceny.

Głos na Wade, bo pokazał się ze świetnej strony i jego walka z Ceną była najlepszą na tej gali. O dziwo Jasiek jak dla mnie był zaraz po nim :shock: . Tylko teraz jestem ciekaw jak Cena będzie wyglądał w koszulce Nexus ku rozpaczy wszystkich jego fanów.

glos na Morrisona za wszystkie akcje jakie wykonywal w walce o US i ten skok , cus pieknego :) zdecydowanie oddaje na Morrisona swoj glos :)

Zagłosowałem na kogoś innego a tym "kimś innym" jest oczywiście John Morrison! To on pokazał na tej gali najwięcej, pokazał nawet akcje, których jeszcze nie widziałem w Jego wykonaniu (mam tu na myśli głównie submissiony) no i ciągnął pierwszą walke. To Cross Body z wysokości... przypomniał mi sie Hardy za najlepszych czasów no i... po prostu był najlepszy na tej gali. Prawde mówiąc większość zawodników trzymała poziom, ale właściwie dzięki stypulacjom, bo np. w walke w klatce przedmioty były czymś naturalnym nawet w erze PG, a ich używanie nie zrobiło na mnie specjalnego wrażenia, Cena też pokazał dużo, ale... chyba całego swojego move setu nie wykorzystał :!: Choć na drugi miejscu jest dla mnie właśnie Cena, a na trzecim Swagger, który sie ładnie pokazał :)

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Głos na ktoś inny. Dokładniej chodzi o Johna Morrison'a. Bardzo dobra walka w jego wykonaniu. Pokazał kilka nowych akcji. Najlepsze było to Cross Body z czegoś tam. Widać, że Morrison jest teraz w formie. Chętnie zobaczył bym jego feud pas WWE z Miz'em.

ksgj.png

Cena. Tak jak było wspomniane jego move-set został wzbogacony o nowe akcje, przez co i walka była ciekawsza, a nie zawsze zwykły przebieg walki, potem Jasiek dostaje wpierdy, nagle wstaje, sholder blocki, spinning bomb (albo jakoś tak), 5-Knuckle Shuffle i FU albo kontra przeciwnika i potem dopiero FU albo whatever. Ciekaw jestem co dalej będzie z Nexusem, bo rozbić od środka grupy nie może, zostanie wyrzucony : |

Z prądem rzeki płyną tylko zdechłe ryby...

Mój głos raczej oddam na Kane'a. Wielkim zdziwieniem była dla mnie jego wygrana, choć to może zwiastować jeszcze lepszy feud, co mi się bardzo podoba. Ta zdrada Berrera xD ciekawe jak to wszystko potoczy się na najbliższym Samku. :D

ahfo.png

luba_049.png

Ciekaw jestem co dalej będzie z Nexusem, bo rozbić od środka grupy nie może, zostanie wyrzucony : |

Czym Ty się przejmujesz.This Is Great.John nie ma wyboru i musi zostać i to jest piękne :D.Poprzedzając ważną rzecz że na PPV Hell In The Cell spisał się najlepiej.Ogólnie pojedynki były strasznie nudne niestety.Wiem że zaraz będą komentarze Typu nie prawda bo ten i ten był też dobry.Ja odebrałem to inaczej.Cena się poprawił co tu dużo kryć.Move set powiększony nie ma już monotonnych akcji.Nareszcie Jaś się rozwija.Super Segment końcowy no i zwycięzca cieszy of course :).Głos na Jasia świetna robota i oby tak dalej w Nexusie :).

paparoach.png

18659.png

Mój głos poszedł na kogoś innego. Chodzi mi JoMo, mimo że przegrał walkę pokazał się w niej z bardzo dobrej strony. Świetne przygotowanie akrobatyczne, swoje charakterystyczne akcje, no i ten skok z konstrukcji. John pokazuje ostatnio spora klasę, może zasługiwałby na większy push.

http://www.youtube.com/watch?v=vswZ73WETpc

a70061070009c1784bf77973

BKS POLONIA BYDGOSZCZ

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Kaczy316
      Zawsze są jakieś plusy i minusy, Cody jako zawodnik nie jest zły, cała otoczka wokół tego i booking jedynie to dno, a fani chcą na czymś wyrazić swoją frustrację i obrywa się Rhodesowi za to, a prawda jest taka, że winę ponosi booking, a kto za to ponosi winę? Tu już trudno powiedzieć, bo czasem to writterzy, czasem Triple H, a czasem TKO, więc można obwiniać zarząd jako całość zamiast skupiać się na jednej osobie, otoczka i booking to tragedia w tej kwestii od stycznia teasujemy Cody vs Jacob v
    • Grins
      Na papierze wygląda to dobrze, ale niestety WWE idzie zaś tą samą drogą czyli wpychają na siłę zawodnika do paszczy to że Cody wczoraj zebrał dobrą reakcje nie znaczy że na następny SD fani już będą happy, dobrze wiemy jak to się zawsze kończyło... Póki co chyba WWE leci po rekord w dislike'ach na YT 100k pękło, cieszę się że chociaż fani w internecie mogą wyrazić swoją frustrację, bo to jak potraktowali Drew'a to dla mnie było to skandaliczne, fatalny run chyba jeden z najgorszych jeśli chodzi
    • VictorV2
      - Dropdown Uppercut - Disaster Kick - Bionic Elbow - Cross Rhodes - Cody Cutter - Snap Powerslam (Ukradziony Randy'emu) Fakt. Więcej niż 5. Nie mogę powiedzieć że nie masz racji.  
    • MattDevitto
      Co do Reignsa zgoda, ale Cena jednak coś tam więcej potrafił - inna sprawa, że musiał zawsze wykonać swój podstawowy moveset by dziecarnia była zadowolona
    • GGGGG9707
      O ile run Drew był bardzo dobry choć zdecydowanie za krótki, o ile Drew na pas zasługiwał i szkoda mi go że nagle go traci to mimo wszystko cieszę się z wyniku. Po pierwsze Cody z pasem zawsze na plus, po drugie to nam daje ciekawszą walkę na WM. Bądźmy szczerzy Orton vs Cody ma większy kaliber niż Orton vs Drew co przy aktualnej formie Ortona byłoby bardzo ciężkie do oglądania.  Tylko w przeciwieństwie do nich Cody jest dobry ringowo więc dla odmiany przynajmniej mamy Terminatora który u
  • Dodaj nową pozycję...