Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Signature of the Week #13 by Luba

Temat pracy: Mixed Martial Arts

Termin oddania: 10 październik (niedziela) godz. 20:00

Wymiary:

Sygnatura: Max 200x500

Vert: Max 400x200

Podpis: Zabroniony.

Animacja/Gif: Zabronione.

Dodatkowe wymogi: praca powinna ukazywać zawodnika MMA.

Prace wysyłamy do mnie poprzez PW według podanego wzoru:

[img=...]

_________________________________________________________________________________________

Tym razem będziemy głosowali, a właściwie oceniali każdą pracę w skali szkolnej 1 - najgorsza ocena, 6 - najlepsza.

Pamiętajcie, że liczy się pomysł, przekaz, jakość wykonania pracy, ładne kolory ... i takie tam.

Nie zapomnijcie też dodać komentarz do każdej pracy. Czas na głosowanie - 5 dni.

Praca #1

sotwv.jpg

Praca #2

brocklesnarx.jpg

Praca #3

mayhemv.png

Praca #4

mmac.png

Praca #5

kimbos.png

Praca #6

sotwmma.jpg

Tutaj umieszczam wzór do głosowania.

[Praca 1] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 2] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 3] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 4] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 5] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 6] - twoja ocena - twój komentarz

Powodzenia!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

2

• SweetChinMusic

1

• elo3856

1

• Ulicznik Xeb

1

Top użytkownicy w tym temacie

Urodzaj prac... jak miło

[Praca 1] - 3 - pomysł dobry ale gorzej z wykonaniem

[Praca 2] - 3 - za pusto i napis do dupy :/

[Praca 3] - 4 - IMO ten styl stał się już nudny, ale akurat ta pracka jest bardzo dobra

[Praca 4] - 5 - jak dla mnie najlepsza pracka, wszystko jest dobrze zrealizowane no i Mariusz :) żeby tylko kolorowa była...

[Praca 5] - 4 - widać gołym okiem czyja to pracka, i powiem temu komuś: rob jakoś inaczej te pracki!

[Praca 6] - 3 - jw. do tego znów puste tło...

Dziś nie jestem surowy :D wręcz przeciwnie

[Praca 1] - 2 - tego typu prace już chyba dawno wyszły z mody, ale nie tym się kierowałem przy ocenie. Praca jest po prostu kiepska.

[Praca 2] - 3 - napis w dziwnym miejscu, tło słabe, nie podobają mi się efekty na renderze

[Praca 3] - 3 - kolejna kopia pracy Gabisława. Byłoby 4 czy więcej, bo te stocki z tyłu się ładnie prezentują, ale pomysł powielany kilka razy... kapkę inwencji.

[Praca 4] - 3 - bardzo słabe połączenie stocków... do dupy napis.

[Praca 5] - 3 - schemat pracy niemal identyczny jak przy dwójce.

[Praca 6] - 4 - przydałoby się dopicować troszkę tą pracę, ale prezentuje się chyba najlepiej z zaprezentowanych.

[Praca 1] - 2- moim zdaniem odbiega poziomem od reszty

[Praca 2] - 3- całkiem fajna pracka tylko te dwa paski po obu stronach Lesnara jakoś tak wszystko psują

[Praca 3] - 4- ostatnio zapanowała moda na pracki tego typu ale w sumie może to i dobrze bo te króe wdziałem mi się podobały tak samo zresztą jak i ta, tylko nie dawałbym tej takiej poświaty bijącej z Jasona

[Praca 4] - 3- moim zdaniem średnia, za dużo tu jest napchane i brak kolorów

[Praca 5] -5- jak dla mnie najlepsza pracka, świetnie wykonana i przede wszystkim z super klimatem

[Praca 6] - 4- druga w kolejności jak dla mnie, też fajny klimat i dobre wykonanie ale poprzednia po prostu podoba mi się bardziej

Luba tak prosi o komentarz że aż mi się żal zrobiło i zagłosuję. Zaznaczam że kompletnie się na tym nie znam :| .

[Praca 1] - 3 - Pracka nienajgorsza, ale jak dla mnie nieco niedopracowana.

[Praca 2] - 2 - Kiepska pracka. Strasznie tutaj pusto i nudno.

[Praca 3] - 4 - Ta praca jest całkiem, całkiem. W porównaniu do tej wyżej jest więcej elementów i ogółem mówiąc podoba mi się.

[Praca 4] - 3 - Nie przepadam za czarno-białymi pracami. Czegoś po bokach mi jeszcze brakuje i napis powinien byc troszkę większy i bardziej czytelny.

[Praca 5] - 2 - Zupełnie nie podoba mi się to. Kolor jak dla mnie nie trafiony i też jest tu trochę pustawo.

[Praca 6] - 4 - Tu jest niezle. Napis mi się podoba, ale możnaby tutaj nieco jeszcze miejsca zapełnic.

A masz a wiesz dlaczego komentuję? Wiesz? Beacuse Im AWESOME!!

[Praca 1] - 2 - Na ciepane, niby wszystko ok, ale bardzo amatorsko to wygląda.

[Praca 2] - 3 - Jedna z lepszych praca ogólnie bym się nie czepiał, ale za jasna to raz i wgl jakoś mnie się nie podoba.

[Praca 3] - 4 - Byłoby więcej gdyby nie to, że wszyscy teraz tak robią i to chyba praca Tupka :)

[Praca 4] - 4+ - I to mnie się podoba choć ten Pudzian główny mógłby mieć kolor to by był full wypas ;)

[Praca 5] - 2 - Pusto.. NIe podoba mnie się napis i tak ogólnie słabo..

[Praca 6] - 3+ - Hmm. Ciekawa praca przypomina takie anime. Ale jest taka jakaś specyficzna więc nie mogę dać więcej niż dałem.

Prac może sporo, ale nie rozpieszczają :)

[Praca 1] - 2- Słabiutko. Napierdolone tutaj nie wiem czego, tło takie nijakie.

[Praca 2] - 2 - Również mi się nie podoba. Napis ssie, a te skrzydła(?) jeszcze bardziej psują efekt

[Praca 3] - 4 - Mi się podoba, chociaż nudzą mnie już takie prace. Za

[Praca 4] - 4 - Nie wiem czemu, ale przypadło mi to do gustu.

[Praca 5] - 2 - Słabiutka praca, zupełnie mi się nie podoba. Słabe tło, jedynie napis lekko ratuje..

[Praca 6] - 4 - Dobrze się prezentuje ta praca. Zajebisty napis. Gdyby nie było trochę za pusto, spokojnie dałbym 5.

Jak widać, nie potrafiłem wytypować która praca najlepsza :P

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Praca 1 - Średnia Głosów: 2.33

Praca 2 - Średnia Głosów: 2.66

Praca 3 - Średnia Głosów: 3.83

Praca 4 - Średnia Głosów: 3.75

Praca 5 - Średnia Głosów: 3.00

Praca 6 - Średnia Głosów: 3.75

Ladies and gentlemen... zwycięzca SotW #13: Luba i jego praca z Jason'em "Mayhem'em" Miller'em!

mayhemv.png

Gratulacje dla zwycięzcy!

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
    • KPWrestling
      KPW ARENA 32 SPRAWIEDLIWOŚĆ I PRAWO 13.03.2026 Wstęp 17:00, Start 18:00 KLUB NOWY HAREM 81-342 Gdynia, 3 Maja 28 Sąd sądem, a sprawiedliwość musi być po naszej stronie! https://www.youtube.com/watch?v=faPFQq8Od4INajlepsi polscy zawodnicy, goście z zagranicy, wielkie emocje, duża doza szaleństwa – rozrywka na najwyższym pozio
    • MattDevitto
      Już chyba wiem kto otworzy show w ringu
    • Kaczy316
      Triple H i niespodzianki, więc jak to jest w jego zwyczaju szykujmy się na najzwyklejsze show na świecie i mega przewidywalne, więc Gunther kończy karierę AJ'a, Drew broni tytułu z Samim w czystej walce, Pianek powraca i wygrywa RR Match, a Roman wbija z nr. 30 i też wygrywa RR Match  
  • Dodaj nową pozycję...