Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Bragging Rights 2010 - Oficjalna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Bo Kaval jest obecnie najmniej wyrazistą postacią w WWE. Zupełnie nie kupiłbym go jako pretendenta, co dopiero mówić o jakimś mistrzostwie.

Powiedziałem tylko, że jakby wygrał ten Battle Royal w ogóle nie miałby sensu skoro on ma title Shota. Przeczytaj coś dwa razy zanim się wypowiesz.

Polecam walkę z Sheamusem w HIAC, w którym pokazał jakim jest drewnem

Nie oglądałem jego walki na Hiac. Pierwsza walką jego jaką widziałem odkąd jest mistrzem to na RAW z gabrielem gdzie pokazał, że jest drewnem i patałachem, który nawet nie wie, w którą strone robi się unik przy skoku z narożnika....No, bo chyba największy ciul wie, że przy akcjach jak 450 ucieka się do narożnika, a jak to beztalencie nawet tego neiw ie to za co on niby ma WWE Champa??

Orton ostatnio ciepło mówił o Andersonie(nie tylko o nim, o całym TNA), i tłumaczył się o co chodziło z tym zwolnieniem.

O Andersonie powiedział tylko, że nie przyczynił się do jego zwolnienia co jest chyba jakąś bajką, bo sam Anderson opowiadał co się stało na RAW kiedy to powrócił i zostął zwolniony. I było to na wielu amerykańskich portalach z newsami dotyczącymi wrestlingu.

A co do twojej nienawiści do WF to jest ona chyba spowodowana tym, że ludzie tam mają większą wiedze od ciebie i zazdrościsz, a nie może to, że pare osób uznało cię szybko za trolla i zjechało w sb, a teraz wyładowujesz nienawiść do tamtego forum tutaj.......

• Odpowiedzi 28
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Boogeyman1996

4

• DonCarlos

3

• SweetChinMusic

3

• Brem

3

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Bo Kaval jest obecnie najmniej wyrazistą postacią w WWE.

Nie zgodzę się. Kaval z miejsca jest 10 razy bardziej wyrazisty niż Danielsson, Rhodes i inne wynalazki. Szczególnie iż podobno jak w przypadku MVP seria porażek ma doprowadzić do turnu zawodnika. Kaval jako heel byłby całkiem spoko. Pasa WHC co prawda nie zdobędzie, ale solidny mid-carder z niego jeszcze będzie.

RAW z gabrielem gdzie pokazał, że jest drewnem i patałachem, który nawet nie wie, w którą strone robi się unik przy skoku z narożnika....

Prosty szkolny błąd, rzeczywiście RKO uciekał w fatalną stronę, ale też warto zauważyć że wina leży po obu stronach. Bo gdyby Justin wylądował w miejscu gdzie na początku leżał Orton nie było sprawy. Widać chłopaki nie dogadali się zbytnio przed walką.

o Andersonie powiedział tylko, że nie przyczynił się do jego zwolnienia co jest chyba jakąś bajką

Czyli jak Anderson powie "zostałem zwolniony przez Ortona" to musi być prawda i RKO na 101% kłamie? :> Osobiście sądzę że poniekąd Randy przyczynił się do zwolnienia Kena, ale ten też nie jest bez winy, bo spora grupka zawodników z którymi Ken walczył mówiła o tym że wykonuje pewne chwyty nieporadnie przez co naraża ich na kontuzje. Widać sprawa z Ortonem była kroplą która przelała czarę.

I jeszcze słowo o Randym - nie jest On drewnem czy beztalenciem. Jest zawodnikiem ze sporym potencjałem który potrafi skleić naprawdę niezły pojedynek, tyle że nie ma tyle doświadczenia co HHH czy HBK by potrafić poprowadzić walkę samotnie praktycznie z każdym.

Nie ma się co rozpisywać, ale to już prawie pełna karta, dojdą góra dwie walki, więc można się wypowiedzieć. Walka o WWE Championship zapowiada sie naprawdę interesująco. Nie chodzi tu o poziom wrestlingowy, a o emocje których nie zabraknie. Widzę mnóstwo rozwiązań. Od "zwolnienia" Ceny, aż do jego długo oczekiwanego heel-turnu. Bardzo chętnie obejrze tę walkę. Buried Alive Match... Nie wyobrażam sobie tej walki w PG. Na środku ringu piaskownica i będą musieli się w niej zakopać :P Nie no serio, nie mam pojęcia jak to zrobią, mam nadzieję że wkońcu dostanę dobrą walkę między braćmi, jak narazie tak nie było. Raw vs SD. Raw ma bardzo słaby skład, za to smack wręcz przeciwnie. Mamy Swaggera - Edga, oraz Del Rio - Mysterio. Plus jeszcze Show, Kingston i Tyler Reks( :| ). Na pewno będzie ciekawie, nie liczył bym na jakąś zdradę, jak to miało miejsce rok temu. Wiarygodniejsza wydaje mi się wygrana raw, po kłótniach na lini Mysterio i Del Rio, oraz kanadyjczyka i kopii Kurta. No zobaczymy jak się to wszystko potoczy. Widzę tu jeszcze walkę miedzy Bryanem a Zigglerem, Mistrz vs Mistrz. Możliwy jest ich feud i unifikacja pasów na Survivor Series. Na więcej walk bym raczej nie liczył, nie ma z czego wybierać :P...

A co do twojej nienawiści do WF to jest ona chyba spowodowana tym, że ludzie tam mają większą wiedze od ciebie i zazdrościsz, a nie może to, że pare osób uznało cię szybko za trolla i zjechało w sb, a teraz wyładowujesz nienawiść do tamtego forum tutaj.......

Znowu nie wiesz nic, a piszesz. Uznało mnie za trolla? Sory, ja sobie tego nie przypominam, napisał jakiś człowiek, żebym normalnie pisał, to będe normalnie traktowany, jak widać pisanie ża Danielson jest dobry to nie jest normalne pisanie :applause: Wkurzają mnie tam napinacze, którzy jak tylko coś powiesz na TNA zjadą cię jak psa...Nienawidze WF i uważam za najgorsze forum, w sumie nie tylko ja.Wierz mi, że 4c czy Atti zjada WF, na którym poziom jest poprostu zajebiście niski, nie lubisz TNA, nie masz przyszłości...Fajne logo 8)

bo sam Anderson opowiadał co się stało na RAW kiedy to powrócił i zostął zwolniony. I było to na wielu amerykańskich portalach z newsami dotyczącymi wrestlingu.

To co mówi Anderson to święta prawda, to co mówi Orton już nie :t_up:

szczególnie iż podobno jak w przypadku MVP seria porażek ma doprowadzić do turnu zawodnika. Kaval jako heel byłby całkiem spoko. Pasa WHC co prawda nie zdobędzie, ale solidny mid-carder z niego jeszcze będzie.

O tym już u was pisałem. On musi zmienić gimmick i przejść heel turn, bo inaczej nie widzę go nawet w roli menadżera Hornswoggla.

I jeszcze słowo o Randym - nie jest On drewnem czy beztalenciem. Jest zawodnikiem ze sporym potencjałem który potrafi skleić naprawdę niezły pojedynek, tyle że nie ma tyle doświadczenia co HHH czy HBK by potrafić poprowadzić walkę samotnie praktycznie z każdym.

Niektórzy tego nie rozumieją :) Trochę dziwne, że koleś który stworzył z Benoitem zajebistą walkę, nagle przestaje umieć walczyć.. Bugi kieruje się zdaniem kolegów na WF, to tak zauważyłem.

PS:Zauważyłem jeszcze, że każdą galę WWE oceniasz tak:"ssała"...Ale gdy ktoś spyta Cię o argumenty, ty ich nie masz. Często WWE ssie, tylko dlatego że nie nazywa się TNA :) Tak robisz ty i twoi "koledzy". Kolejny argument przemawiający za tym że wf jest do dupy ;)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Nie będe cytował, bo pisze z maszyny, która na to nie pozwala. Ale do rzeczy. Ja w Ortonie nigdy nic nie widziałem. Prawda, że na poczatku kariery potrafił więcej ale niewiele. Do tego gimmick zawsze jeszcze pogarszał. Legend Kiler był nawet nawet ale już heelowy Viper był straszny, a obecny gimmick pozostawie bez komentarza. Ja tego nie kupuje. Do tego w ringu obecnie nic nie pokazuje i średni mic i mogę powiedzieć, że nie zasługuje na ME ale to nie ja decyduje kto na niego zasługuje. A co do przykładu Sebu to są poprostu ludzie z którymi nie zrobienie dobrej walki oznacza, że nazywasz się The Great Khali. No, a jeśli chodzi o wypowiedzi Ortona i Andersona to bardziej wierzę w to co powiedział Anderson, bo mówił o tym od razu, a Randy powiedział o tym półtora roku po sprawie. Ale nie mówię, że nie mogę się mylić.

A co do WF to sorry ale jak tam musisz lubić TNA to ja jestem największym na świecie fanem Ortona. Przykład to to, że junior admin tam jest fanem WWE, a jeden z modów fanem Ceny. A TNA lubi tam parę osób ale o marka jest trudno. A co do tego, że za krytykę są wieszane psy to na całym PSW czy to na Atti czy na WF to jeśli skrytykujesz TNA i zobaczy to jakis mark tej fedki to zostaniesz zjechany. Takie zboczenie całej grupy.

SD zobaczone, wszystko wiadomo czas na podsumowanie.

Orton vs. Barrett

Wydarzyć się może wiele ale jednak stawiam na Ortona. Myśle że niedługo Miz wykorzysta walizke i myśle że feud z Ortonem był by świetnym sposobem na wypromowanie go do ME dlatego sądze że Randy musi utzrymać pas. Chociaz z drugiej strony na Barretta wskazuje jeden ważny czynnik czyli Cena w narożniku. Nie sądze żeby Jasiu się miał zbuntować, nie zaryzykuje zwolnmienia więc powinien pomagać Barrettowi. Może oczywiście zrobić coś czego Barrett nie zauważy ale nie wiem co to by miało być. Nie potrafie przewidzieć jak przebiegnia walka ale stawiam na Ortona. Jeżeli miałby to być ME stawiałbym że po walce wpadnie Nexus, zostawią nieprzytomnego Ortona na ringu i wtedy pojawi się Miz ale raczej ME będzie SD vs Raw więc to się nie wydarzy.

Kane vs. Undertaker

Od HitC nie wiadomo w sumie czemu Taker zdecydowanie dominuje. Nie rozumiem tego bo wcześniej był kompletnie bez sił, słaby i na NoC Kane wygrał dosyć łatwo. Potem pojawił się Bearer z urną, Taker odzyskał siły ale na NoC Paul go zdradził i Taker przegrał. No i czemu teraz jest potężniejszy niż gdy Bearer stał przy nim. Wszystko wskazuje że powinien tym razem wygrac ale moim zdaniem na 90% Taker przegra. Stypulacja została zrobiona typowo pod to by mógł on sobie zrobić kolejną przerwe i wrócić przed WM więc teraz musi przegrać. Zresztą co on by miał z tym pasem teraz robić gdyby go zdobył? Niestety forma mu nie pozwoli na godne noszenie pasa. Taker musi przegrać.

Natalya vs Layla

Hmmm lubie LayCool jako mistrzynie ale sa one nimi już za długo. No i fakt że to Layla walczy daje większe szanse Natalyi. Chociaż nie dostały żadnej stypulacji więc nie ma powodu dla którego nie miałyby się powtórzyć wydarzenia z HitC. Powiedzmy że jednak stawiam na Natalye.

Bryan vs Ziggler

Zdecydowanie wolałbym żeby wygrał Ziggler. Bardzo mnie drażni push dla Bryana który jest nie realistyczny. Już nawet nie powiem że na niego nie zasłużył ale sposób jego pushowania jest beznadziejny. W NXT nie wygrał żadnej walki a tu nagle zdobywa pas US, broni go przed dwoma świetnymi zawodnikami i jeszcze walczy jak równy z równym z Sheamusem. No i teraz obawiam się że pokona Zigglera, juz wydarzenia z Raw między nimi były bez sensu. Jak to w WWE heel ciota chowa się za kobietą, ucieka w trybuny i na koniec i tak odklepuje... Niestety stawiam chyba na Bryana ale z wielką nadzieją że się myle.

RAW vs SD

UWAGA BĘDĄ TU SPOILERY ZE SD, NIE CHCESZ ICH ZNAĆ, NIE CZYTAJ.

No i czas na finał wojny rosterów. I na tą walke równierz mozna spojrzeć z dwóch stron. Narazie nie skupie się na składach tylko na wydarzeniach ostatniego tygodnia. Wszystkie bitwy wygrało zdecydowanie SD. Na Raw wygrali Battle Royal i to z przewagą dwóch zawodników, na SD wygrali wszystkie pojedyńcze jak i TT mecze. Team Big Show, Kofi, Rey pokonał Team Miz Sheamus Jackson, Swagger pokonal Santino, Del Rio Morrisona i Edge Punka. Na dodatek po wymianie finisherami na ringu znów triumfalnie została ekipa SD. Jedyną bitwą wygrana przez Raw było zwycięstwo Ortona nad Kanem ale tez tylko dzięki Takerowi bo Kane już wykonywał chokeslam. No więc teoretycznie po tej dominacji w ostatecznym starciu SD powinno polec. No ale jest "ale" :P Mówiło się o wyrównaniu pozimoem Raw i SD i feud barndów jest idealą ku temu okazją. Można powiedziec że ostatnimi czasu SD dostaje push :P Przechodząc do składów. Jakby nie patrzeć SD ma zdecydowanie mocniejszy skład, w drużynie Raw nie ma żadnych czołowych zawodników poza Sheamuem. No a w SD sa sami czołowi zawodnicy poza Reksem. No i jeszcze kwestia wewnętrznych konfliktów. Na Raw Swagger zaatakował Edga, o dziwo nie doszło jeszcze do żadnego starcia między Reyem a Del Rio. Tyle że skoro jest to elimination mach nawet jak np Swagger przysłuży się do eliminacji Edga zostaje reszta teamu więc myśle że te podziały nie odegraja kluczowej roli. Za to wpadła mi do głowy inna myśl. Edge i Punk. Co jeśli draft któregoś z nich był tylko udawany i ostatecznie okaże się że zdradzą oni swoje teamy w zamian za push. Np Punk zdradzi Raw i w zamian Long daje mu walke o pas. Co do Edga z jednej strony to on dominuje w swoim teamie ostatnio, on zakończych battle royal i to jego muzyka dziś zabrzmiała po wymianie finisherów, może feud z GM był cały czas udawany ale z drugiej strony nie ma dla niego miejsca w ME na Raw no chyba że to Edge miałby feudowac z Mizem. Yhh tu tez jest wiele opcji ale jednak stawiam na SD.

No i znów w karcie jest tylko 5 walk... Na pewno coś dojdzie. Albo TT albo hmmm może DiBiase vs Goldust. Gala zapowiada się nie najgorzej. WC będzie emocjonujące, IC vs US będzie miało dobry poziom, Raw vs SD i poziom i emocje no i WHC stypulacja. Tylko szkoda że taka ta karta krótka.

Nie będe teraz tu wszystkich cytował ale jak już jesteśmy przy ortonie to musze sie wypowiedzieć . Orton ma 196 cm wzrostu więc nie poskacze sobie jak Bourne zresztą popatrzecie jak Orton walczył za czasów Evolution on napewno może stwarzać przyzwoite walki tylko mu sie nie chce skoro jest już jest na szczycie i szybko z niego nie zejdzie . A co do tego co mówił Anderson to naprawde jak nie umie wykonywać poprawnie akcji to niech sie nie dziwi że go wylali .

Orton vs Barrett

Wedug mnie nie ma sie co łudzić że przywódce nexsus zdobędzie tytuł . Orton jest z pasem krótko więc Barrettowi może pomóc jedyie Cena wmieszający sie do walki chociaż w to wątpie ponieważ to oznaczało by jego heel turn na co sie nie zanosi

Kane © (with Paul Bearer) vs. The Undertaker

Tutaj sprawa jest już ciekawsza . Z jednej strony Kane który trzyma już tytuł długo ale naprzeciwko stają pogłoski o żekomym urlpie undertakera az do WM . A na dodatek ta sytuacja . Nie wyobrażam sobie takiego meczu w obecnych czasach w których po głowie nawet krzesłem nie można uderzyć . No ale jeśli mam już kogoś z nich wybrać to wybieram Kana , myśle że plotki o urlopie grabarza są prawdziwe ma on już swoje lata a nie chcą ryzykować kontuzją która przekreśliła by jego szane na walce na WM .

Layla or Michelle McCool© vs. Natalya

Divami sie nie interesuje więc sie nie wypowiadam

Daniel Bryan vs. Dolph Ziggler

No i niestety doszliśmy już do tej walki . Tu chyba sprawa jest prosta Bryan dostaje ostatnio bardzo duży push i nie ma szans żeby wygrał z nim facet który ciągle chowa sie za viki . No niestety osobiście wolałbym żeby wygrał Dolph no ale na to nie ma szans .

RAW vs SD

I doszliśmy do ostatniej walki . Ja wogle nie rozumiem po co jest ten puchar skoro za 2-3 tygodnie nikt nie będzie o nim pamiętał . Według mnie stawka powinna toczyć sie o coś innego coś co ma jakołś wartość a nie plastikowy pucharek z carfura . No i tutaj sugeruje sie zasadą kto na tygodniówce dostaje temu na ppv pan bóg daje . A przez ostatnie smack i raw dostawali w dupe zawodnicy z czerwonymi koszuleczkami co oznacza że na br to oni odniosą ostateczny sukces . Tylko mnie jedno interesuje w tej walce jak szybko odpadną Santanina i Reks ich wogle nie powinno być w takiej walce . Za Santino lepiej by sie nadawał Dibiase który moim zdaniem jest jedną z bardziej obiecujących młodych gwiazd . No cóż spodziewam sie wygrany dryżyny Miza który na następnych raw będzie sie chwalił tym osiągnięciem a na następnym ppv zgarnie pas WWE .

A to ja troszkę po cytuję, ale zacznę od końca a, że lubię Patrynia to i coś napisze o walkach a nie tylko I Quote.

Orton walczył za czasów Evolution

Przyzwoite? Kilka miesięcy temu się nim jeszcze zachwycaliśmy jak walczy jak świetnie gra, a teraz mało z tego pozostało? Sądzę, że bycie facem go ogranicza no niestety.

nie ma sie co łudzić że przywódce nexsus zdobędzie tytuł

Oj, nie wiem nie wiem. Przecież Wade musi ten pas zdobyć, żeby coś się z nexus zaczęło dziać bo inaczej staną w miejscu.

by jego heel turn na co sie nie zanosi

Jesteś pewien? :) W każdej chwili może być tak, że Wade "przekona" Cene do bycia złym. I wszystko pryśnie jak mydlana bańka.

po głowie nawet krzesłem nie można uderzyć

Może mała rewolucja? Podczas tego meczu? Choć ten mecz to może być ta niespodzianka o której WWE mówiło co mnie nie cieszy.

To Ty chyba jakiś pedał jesteś :D Oczywiście nic do nich nie mam ;p

Santanina i Reks ich wogle nie powinno być w takiej walce

A to po co Wy wszyscy narzekacie na brak świeżości. Jak już takowa nadejdzie to źle. Moim zdaniem to dobry ruch tylko ten Reks z dupy wzięty mogłoby to inaczej wyglądać. Równie dobrze do Ezekiela moglibyście się przyczepić.

Ech Mateusz strasznie stronniczy wobec Teda jesteś. Wiem, że to twój idol, ale zaślepia to twoje wypowiedzi.

Myśle że niedługo Miz wykorzysta walizke

Też tak uważam mówili, że pod koniec roku a ten okres się nieubłaganie zbliża a ta gala to dobry moment na wyciągniecie kontraktu.

Coś mądre rzeczy mówicie więc nie ma co cytować chyba, że pojadę na samą górę :P

Randy Orton © vs. Wade Barrett (with John Cena)

Wygra, albo Randy, albo Wade innej opcji nie widzę. Ale tak coś mnie się bardziej widzi wygrana tego drugiego nie po to z takim wielkim boom wszedł do ME. Żeby nic w nim nie ugrać. Pewnie myślicie, że ma jeszcze czas, ale dla mnie jak zdobędzie ten pas to naprawdę sytuacja z nexus nabierze kilku wariantów. A tak to stanie w miejscu co mnie martwi.. I nie podobać nam się zacznie jak nexus ciągle będzie tak samo chyba, że WWE nas czymś zaskoczy, ale czy ja wiem. . Trudno jest rozszyfrować tą walkę a dochodzi Miz. Ale sądzę, że jak Miz się pojawi, pojawi się nexus, albo Jan.

Tu po prostu mógłbym pisać, a pisać. Ale sądzę jak większość, że tym razem. Taker odejdzie. Aż do WM. Choć czy to by nie było żałosne dla Phenoma? Takie odejście i pokonanie go w stypulacji dla niego? ten feud pozostanie wtedy nadal otwarty.. No i to nie jest za dobre tak mnie się zdaję. Ale sądzę, że wygra Kane.

Layla.

WWE Bragging Rights Tag Team Elimination Match

To jest kurna walka! A wygra RAW. Nie ma innej opcji. Team Smacka. Jest zbytnio przepełniony gwiazdami i to ich zwycięstwo jest pewne więc stawiam na RAW poza tym bardziej ich lubię :D A wygra tą walkę Santino. Takie mam wrażenie tylko szkoda, że to nie Battle Royal :( Potencjalni faworyci odpadną najszybciej. Albo pod koniec.. coś, ale na zdradę bym tu nie liczył po prostu powtórka z rozrywki to by nie było dobre rozwiązanie dla tej walki.

Mr. Ziggles wygra. Nie lubię Daniela i to bardzo ten cholerny push dla niego mnie dobija. No nie ma co pisać. Dolph wygra. Jak wygra ta ofiara znowu przez sub to zjadę. Normalnie. Come On Dolph.

dop. patryniu/ No i dzięki Ci za to :) Czekam też na innych. Serdecznie zapraszam :D

Co tu dużo pisać dwie walki na Kane'na jeszcze w stypulacji to już napewno wygra Taker,wszysy już na HIAC obstawiali takera lecz się pomylili tutaj zdecydowanie w wielkim stylu wygra Undertaker.DLa mnie o urlopie niema mowy,co chwile go niema na długi czas niech teraz troche pobędzie na tym Smacku jeszcze do tego z pasem.

Pewnie jak zwykle przewine ale tutaj pewne zwycięstwo Natki :) może rozpad LayCool czy coś :D

Zupełnie zapomniałem że taka walka może być US vs IC ale jednak no i obaj są w ringu nawet nawet więc walka może być ciekawa ale zbytnio mnie to nie intresuje może Croseface na Vicky a Ziggler ucieknie.

Raw vs Smack Down

Szczerze najbardziej czekam na tą walke ciekawi mnie kto tym razem wygra ja oczywiście chce aby tym razem wygrał Team Miza.

Ale dzięki dwóm panom jednym dużym drugim małym oczywiście Rey i Big Show może wygrać SD żeby dzieci się nie popłakały.Mam nadzieje że tak się nie stanie no i ciesze się z powrotu Ezekiela,może coś z nim zrobią porządnego w przyszłości.

To Ty chyba jakiś pedał jesteś Oczywiście nic do nich nie mam ;p

Chodziło mi o to że divy robią w WWE gówno a nie wrestling no ale jak ktoś ma siłe to oglądać to prosze bardzo . Zresztą w WWE jest tylko kilka pań które jeszcz jako tako wyglądają większość to pasztety albo silikony .

Orton walczył za czasów Evolution

Przyzwoite? Kilka miesięcy temu się nim jeszcze zachwycaliśmy jak walczy jak świetnie gra, a teraz mało z tego pozostało? Sądzę, że bycie facem go ogranicza no niestety.

No niestety zwykle bycie baby facem ogranicz spójżmy chociaż na Cene gdy miał jeszcze gimmick rapera był całkiem spoko w ringu teraz też jest nieźle ale patrząc co było rok temu to po prostu nie dało sie obejżeć jego walki bez przewijania

by jego heel turn na co sie nie zanosi

Jesteś pewien? W każdej chwili może być tak, że Wade "przekona" Cene do bycia złym. I wszystko pryśnie jak mydlana bańka.

Bardzo wątpliwe że Cena przejdzie heel turn spodziewałbym sie tego bardziej w okolicach stycznia lutego kiedy Cena może wygrać prawo pojedynku o walke z undertakerm .

Santanina i Reks ich wogle nie powinno być w takiej walce

A to po co Wy wszyscy narzekacie na brak świeżości. Jak już takowa nadejdzie to źle. Moim zdaniem to dobry ruch tylko ten Reks z dupy wzięty mogłoby to inaczej wyglądać. Równie dobrze do Ezekiela moglibyście się przyczepić.

Ech Mateusz strasznie stronniczy wobec Teda jesteś. Wiem, że to twój idol, ale zaślepia to twoje wypowiedzi.

Ja tam na brak ME nie narzekam jest ich całkiem sporo w WWE . Ja może jestem stroniczy co do Teda ale i tak uważam że to jedena z przyszłych gwiazd WWE .

Wygra, albo Randy albo Wade

kurde a ja myślałem że wygra mysterio :lol

Choć czy to by nie było żałosne dla Phenoma?

Jakie żałosne.Przecież on tylko raz wygrał taki rodzaj meczu i to w dodatku tag teamowy.Jego stypulacja to Casket mecz bardziej.

Randy Orton vs Wade Barrett

Po HIAC i walce Barretta z Ceną liczę,że Wade znowu pokaże się z jak najlepszej strony.Szkoda,że zapewne Randy mało pokażę ,ale może coś z niego wyskrobią w końcu,bo musi pokazać ,że na ten pas zasłużył.Liczę,że po mocnej walce wygra Barrett ,bo to by pokazało prawdziwą dominację Nexus,jeżeli mają pociągnąć aż do RR.Zapewne później o ten pas będzie się starał Cena i wtedy w Nexus trochę się zamiesza.

Kane vs Undertaker

Sam już nie wiem co mam o tym sądzić.Myślałem,że na HIAC to Taker będzie nowym mistrzem.Teraz jednak liczę na Kane'a,bo Taker powinien wziąść sobie jednak urlop.Może nie jest najgorzej,ale jeżeli ma dotrwać do WMki to musi odpocząć.Stypulacja świetna ,ale czy będzie dobrze wykorzystana???Mam nadzieję ,że tak ,bo WWE też umie jak to ostanio widać.Sam mecz może być naprawdę interesujący,choć nie tak bardzo jak kilka lat temu.Liczę też na jakieś ciekawe zakończenie.

Layla vs. Natalya

Divy lubię tylko z wyglądu.Ich mecze oglądam rzadko.Choć ten pojedynek może nie być najgorszy.W końcowej weryfikacji stawiam jednak na Natalyę,bo moim zdaniem zasłużyła na ten tytuł.

Tu bardziej stawiam na Daniela ,gdyż pokazuje o wiele więcej od Dolpha .Pewnie od tego meczu będzie trochę zależał wynik meczu brandów.Sama walka zapewne będzie niezła ,bo ci zawodnicy potrafią pokazać.Zapewne dano ten mecz,bo nie mają pomysłów na nowych mistrzów.

WWE Bragging Rights Tag Team Elimination Match

Ktoś wyżej miał rację mówiąć ,że to głupota walczyć tylko o puchar.Na szali powinno stanąć coś więcej. Na Summerslam odbyła się super walka elimination ,więc ta też zapewne będzie dobra.Nie podoba mi się,że jest w niej Reks wolałbym tam Kavala ,bo trzeba go jakoś wykorzystać.W tym roku raczej nie wykorzystają motywu zdrady ,bo już wcześniej przerzucili Punka i Edga.Zapewne końcówka będzie niezła jak i sam mecz.Uważam,że wygra Raw .W tamtym roku przegrali i ostro dostawali na tygodniówkach.

Tak jak obiecałem coś napiszę. Lecz nie będzie to długie. :roll:

Randy vs Barret

Intryguje mnie Cena przy ringu, ciekawe jaki on będzie miał w tym wkład. Właśnie dzięki niemu wydaje mi sie, że Barret może zdobyć tytuł ale czy to będzie prawdą, niesądzę. Oczywiście obstawiam, że walkę wygra Randall, bo na Wade jeszcze nie czas. On musi sobie poczekać na ten pas jeszcze trochę.

Kane vs Taker

Tu może zdarzyć się wszystko, po obejrzeniu Smacka stwierdzam, że się pogubiłem. :/ Na początku sądziłem, że walkę na bankiera wygra Kane ale jednak już tak nie sądzę. Osobiście stawiam na Taker'a, zakopie on Kane, a następnie przyjdzie czas na Berrer'a, choć wątpię aby taki scenariusz się pojawił. Dla mnie wygra Kane, więc Taker będzie mógł sobie spokojnie w domciu odpocząć, wyleczy wszystkie kontuzje i dolegliwości przez te dwa miechy, aż przyjdzie czas na RR. Kane akurat przez te dwa miechy potrzyma pasa, a inni będą mu jobbować, niby będą chcieli mu odebrać pas ale się tak nie stanie. Dobra, mamy styczeń 2011, Main Event RR czyli Royal Rumble Match, więc jako 30 wbija Taker, zdobywa kontrakcik i ciągniemy feud dwóch braci do Wrestlki. Trochę nudne to, bo stoczą ze sobą kolejny pojedynek na WM, ale zakładam, że tak się to wszytsko potoczy.

LayCuul vs Natalia

Dziwne ale jakoś sądzę, że Natalia wygra, a to mi się nie podoba, chciałbym aby LayCool potrzymało jeszcze długo te pasy. Stawiam na LayCool jeśli chodzi o nieoficjalne głosowanie ale chyba w oficjalnym postawię na kogo innego. :/

Bryan vs Ziggler

Niby sytuacja prosta ale również skomplikowana, jak wiemy obaj wrestlerzy dostają push, więc ciężko mi tu kogoś wytypować ale stawiam na Brian'a. Dlaczego? :) Po pierwsze jestem za Raw i chce aby jak najwięcej walk wygrali na BR ale również stawiam na niego za całokształt. Ziggler musiał się długo męczyć aby zdobyć ten pas, a Bryan pyk i już go ma. Dobrze by było gdyby jeszcze dodali do tego stypulację Submission Match, bo chętnie bym taką walke obejrzał z udziałem tych dwóch wrestlerów.

SD vs Raw

Oczywiście w duszy jestem cały czas za Raw (tak jak rok temu) ale patrząc realnie mogę rzec, że znowu wygra SD. Ma lepszy skład i push'a mają, wszystko wygrywają, nie podoba mi się to ale taka jest prawda. Lecz trzymam kciuki za Raw.

stawiam na RAW poza tym bardziej ich lubię

Xeb za to cię lubię, też lubię Raw. :D

A wygra tą walkę Santino.

Nie no Xeb bez przesady, on tej walki rzaczej nie wygra, jak już to stawiam na Punk'a lub Miz'a.

Ja wogle nie rozumiem po co jest ten puchar skoro za 2-3 tygodnie nikt nie będzie o nim pamiętał .

Puchar jest oczywiście po to aby przez chwilę manadżer brandu się nim lansował i ogólnie po to aby o coś ci wrestlerzy walkczyli, a nie o nic.

Według mnie stawka powinna toczyć sie o coś innego coś co ma jakołś wartość a nie plastikowy pucharek z carfura .

Dobra, dobra ale o co ma się toczyć ta walka...o jakiś draft czy coś.

Np Punk zdradzi Raw i w zamian Long daje mu walke o pas.

Brem this is impossible, tak być nie może, choć na Raw Punk nie ma co robić, a na SD mógł by się zmierzyć o ten pas z Kane'm. Hm...interesujące.

Dobra, nie chce mi się więcej cytować, więc tyle starczy. :P

ahfo.png

luba_049.png

Randy Orton vs Wade Barrett

Wade'owi przy ringu ma towarzyszyc Cena. Nie ma On zapowiedzianej żadnej walki, więc powinien odegrac tu jakąś znaczącą rolę. Tylko jaką? Pytanie czy Cena wytrzyma, czy też przeciwstawi się Barrettowi. Nie wiem dlaczego, ale coś czuję w moczu że na tej gali ujawni się GM lub powróci Tryplak. Jeśli któraś z tych rzeczy stanie się faktem to Cena po ewentualnym ataku na Wade'a mógłby uniknąc rzekomego zwolnienia (i tak do takowego nie może dojśc). Druga opcja brzmi następująco - Cena poprostu nie będzie chciał pomagac Barrettowi, ale będzie do tego zmuszony. Tak czy inaczej uważam że Randy tak szybko nie straci swojego tytułu.

Burried Alive Match - Kane vs The Undertaker

Tak z ręką na sercu to kto spodziewałby się Burried Alive Matchu w erze PG? Dla mnie przynajmniej było to niemałe zaskoczenie. Podczas gdy Kane szukał winnego napadu na swego brata mówiło się o Casket Matchu i to już można powiedziec byłoby coś. Patrząc realnie to śmiało można powiedziec że pewnie będzie to ostatni mecz tego typu. Chciałbym się mylic i mam nadzieję że mimo to że Taker za niedługo odejdzie to takie meczyki będą się odbywac. Nie no dobra, przejdzmy do samego pojedynku. Niektórzy z Was pewnie pamiętają jak m.in SCSA rywalizował z Takerem w tymże matchu. Nie mówcie że nie było wtedy emocji. Mimo to, że Deadman nie jest w najlepszej dyspozycji uważam że starcie powinno trzymac poziom, a przynajmniej muszą byc tutaj należyte emocje. Mam nadzieję że meczyk nie będzie wyglądał jak to przewidywał SCM (na środku ringu zrobią piaskownicę...). Waszystko wskazuje na wygraną Undertakera, ale czy danie mu WHC Title ma w ogóle sens? Przy jego obecnej dyspozycji nie ma co liczyc na kokosy. Tak naprawdę pewnie będzie walczył tylko na PPV bo będzie musiał się oszczędzac. No cóż, tak na końcówkę kariery chcą Go jeszcze uszczęśliwic. Ja chcę tylko przyzwoitego pojedynku.

LayCool vs Natalya

Jak zwykle nie ma się co rozpisywac. Natalya jest dla mnie faworytką, powinna dostac jeszcze większy push, a poza tym title run LayCool jest już długi. Natalya powinna opuścic halę z pasem na ramieniu.

Team Smackdown vs Team Raw

Jeszcze niedawno była mowa o wplątaniu do tej walki Nexus. Gdyby Harris i McGillicutty dołączyli na ostatnim Raw do Nexus to nawet mogłoby byc to możliwe. W sumie można powiedziec że nadal jest. Jeżeli Wade nie wygra pasa WWE to może zwołac właśnie Husky'ego i Michaela po czym może wtrącic się przed walką SD vs Raw i zarządac możliwości uczestnictwa w niej. Gdyby jednak tak się nie stało to stawiam na drużynę Raw. W tamtym roku wygrała niebieska drużyna, ale to nie jest jakiś szczególny argument. W Battle Royal na ostatnim Raw wygrał Team Smackdown. Na ostatnim Smacku również górą byli wszyscy zawodnicy ze SD (Ortona nie liczę). Czyż to nie jest podejrzane :P ? Można więc pocichutku stawiac na Team Raw lub ewentualnie na Nexus. Kolejną sprawą są jakieś ewentualne zdrady tak jak to miało miejsce rok temu kiedy Big Show dopuścił się takiego czynu. Jeśli chodzi o Smackdown to jest tutaj według mnie kilka opcji. Pierwszą jest odwrócenie się Swaggera od drużyny. Mógłby On zaatakowac Edge'a, tak jak zresztą Del Rio mógłby miec coś do Reya lub Big Showa. U "czerwonych" nie widzę kogoś, kto mógłby zdradzic bo zwyczajnie nie miałby po co. Zobaczymy jak to się rozstrzygnie.

Daniel Bryan vs Dolph Ziggler

Jest to niby Non Title Match, ale może się coś podziac. No właśnie, to coś może sprawic że ten match będzie się toczył o najwyższą możliwą stawkę czyli... Unification Match. Mówiono już od paru ładnych tygodni o unifikacji tych tytułów i może to właśnie już jutro nastąpic. Jeśli jednak tak się nie stanie, to mimo wszystko jestem przekonany, iż feud pomiędzy tymi zawodnikami rozpocznie się na dobre i prędzej czy pózniej do czegoś takiego dojdzie. Tutaj liczę na niezły pojedynek ponieważ obydwaj zawodnicy zasługują na zwycięstwo.

Dobra rodzice śpią więc krótko się wypowiem na temat :).

Na Bank wygra Randy.Dopiero co dostał Title więc nie sądzę że już miałby go stracić.Choć nie ukrywam, chciałbym wygranej Wade Barretta.Powód chyba jasny.Byłby znacznie ciekawszą postacią.Nie mówię że teraz nie jest ale na pewno byłoby to doskonale.Wyobrażacie sobie prezentowanie Jego wyższości nad Johnem Ceną ? Coś pięknego nieprawdaż.Pragnąłbym przejścia Heel Turnu Jaśka, choć wiem że to nie możliwe.Zaatakowałby Randiego od Tyłu, Wade wygywa i tryumfalnie podnosi rękę zwycięzcy.Głos na Ortona choć robię to z bólem serca.

Fuck..nie wyobrażam sobie tego meczu w erze Only For Kids...Co Tam się będzie działo..Kolejny nudny pojedynek tych dwóch panów.The Undertaker nie wyrabia więc musi odpocząć.Sądzę że to Kane wygra te walkę i obroni WHC.Jestem tego pewien.Zastanawiam się czy obejrzeć tą walkę czy tez pominąć..Zobaczę jeszcze ale cudów na pewno nie będzie.Ba ten pojedynek będzie najgorszy z całej karty Bragging Rights 2010.Tyle.

Layla© vs. Natalya

Nie ma co się wypowiadać.Oby nie Natalya.Nie trawie kobity w ogóle, a w roli mistrzyni nie pasowałaby kompletnie.Layla dokop jej.

Team SmackDown (Big Show (captain), Kofi Kingston, Tyler Reks, Alberto Del Rio, Edge, Jack Swagger and Rey Mysterio) vs. Team Raw (The Miz (captain), CM Punk, Sheamus, John Morrison, R-Truth, Santino Marella and Ezekiel Jackson)

Nie mam zamiaru się tu rozpisywać.Powiem tylko że cieszę się iż The Miz został wreszcie zauważony.W Mike w roli kapitana będzie na pewno ciekawy.Hmm...tylko czy będzie On do końca uczciwy z Teamem Raw.Na to bym nie liczył.Zapchanie ostatniego miejsca Ezekielem Jacksonem zrujnowało moje marzenia.Byłem pewny że wróci Hunter a tu wielkie rozczarowanie.Obstawiam Team Raw, bo w zeszłym roku o ile pamiętam puchar zdobyli "Niebiescy"..No ale wszystko może się zdarzyć.

Po co ten mecz to ja nie wiem.W dodatku Non Title Match.Nie ma cudów wygrywa Daniel Bryan i koniec tematu...

Podsumowując coś mało tych walk na tym PPV.Nie będzie to doskonała gala ale na pewno ciekawa.Dwa pojedynki będą dobre, jeden przeciętny, a ostatnie dwa za przeproszeniem do dupy..No ale nie oceniajmy póki nie zobaczymy.To tyle.Dobranoc.

paparoach.png

18659.png