Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Bragging Rights 2010 - Oficjalna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

WWE Bragging Rights

Bragging_Rights_(2010).jpg

24 Października 2010

Minneapolis Minnesota, Target Center

Theme song: "It's Your Last Shot" by Politics & Assassins

Oficjalna karta

WWE Championship

Singles Match

15930270

Randy Orton © vs. Wade Barrett (with John Cena)

World Heavyweight Championship

Buried Alive Match

16023526

Kane © (with Paul Bearer) vs. The Undertaker

Unified WWE Divas Championship

Singles Match

16073008

Layla© vs. Natalya

WWE Bragging Rights Tag Team Elimination Match

16042058

Team SmackDown (Big Show (captain), Kofi Kingston, Tyler Reks, Alberto Del Rio, Edge, Jack Swagger and Rey Mysterio) vs. Team Raw (The Miz (captain), CM Punk, Sheamus, John Morrison, R-Truth, Santino Marella and Ezekiel Jackson)

Non-Title Match

16042234

Daniel Bryan vs. Dolph Ziggler
Edytowane przez Gość
  • Odpowiedzi 28
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Boogeyman1996

4

• DonCarlos

3

• SweetChinMusic

3

• Brem

3

Gala juz za 8 dni ale najwazniejsze walki juz sa podane.Walki div nie opisuje bo mnie one nie interesuja.Zaczne od walki o pas wwe .Mysle praktycznie jestem pewien ze ta walke wygra randy orton a pomoze mu w tym john cena moze pojawi sie miz ale watpie cena nie pasuje mi do roli hella i mysle ze niedlugo powinnismy zobaczyc walke np. gdy cena pokona barreta odchodzi z nexusa a jesli barret wygra cena opuszcza wwe na zawsze.2 walka to walka o pas world heavyweight championship pomiedzy bracmi undertakerem i kanem.Jak wiadomo ta walka bedzie buried alive match czyli wygra ten kto zakopie swojego przeciwnika piaskiem. Wiem ze zawodnicy ktorzy polegaja w tej walce opuszczaja wwe na jakis czas i wedlug mnie mogloby to wygaladac w sposob nastepujacy.Kane zostaje pokonany przez undertakera i robi sobie przerwe powraca na royal rumble wygrywa je i na wrestelmani mamy pojedynek undertaker vs kane undertaker zwycieza i konczy kariere .Sa to tylko moje spekulacje. Ostatnia walka jest pojedynek smackdown vs raw. Znani sa wszyscy uczestnicy tej walki procz jednego zawodnika raw i jestem prawie pewny ze bedzie nim triple h ktory po gli moglby zaczac feudowac z shaemusem. Na zwyciezce w tej walce stawial bym ze bedzie to raw poniewaz smackdown wygralo w poprzednim roku nie wydaje mi sie by mogli powtorzyc swoj sukces.Jak jednak mowilem wczesniej sa to tylko moje spekulacje a jak bedzie naprawde dowiemy sie 24 pazdziernika.

dop. patryniu/ Jeszcze raz napiszesz posty takie jak fgdfhfvj to masz warna x2 i PAPA...

Walka div : Jestem pewny że wystąpi w niej Michelle McCool , ponieważ na galach PPV zazwyczaj ona występuje. Wygra McCool bo laycool musi mieć jakiś pas. Walka o pas WWE : Sądze że po walce nastąpi oczekiwany heel turn Ceny . Kiedy Wade przegra każe Jaśkowi rzucić sie na Ortona i ten go musi posłuchać . Walka o WhC: Wygra Kane, ale na następny SD! podczas speechu Kane zgaśnie światło i na ekranie pojawi się grób Undertakera i jak on wychodzi z grobu to by było dobre . SD vs Raw: Wygra Raw przez jakąś zdrade w SD! . A do Team Raw tak jak johncena_14 myśle że dołączy HHH

dop. patryniu/ Fajnie, że sie wypowiadacie, wkońcu ale może piszcie troszkę więcej, teraz opisałeś te walki w 4 zdaniach co to jest? Ale przynajmiej jest :)

Walki o pas Div nie będę opisywał ponieważ nie interesują mnie wyniki Div.

Walka o pas WWE: Przez jakiś podstęp wygra Wade Barrett. Na następnym PPV Orton vs. Barrett. Wygra Barrett. Przez ten czas Cena będzie się sprzeczał z Barrettem. Na PPV kolejnym Cena vs. Barrett. Jasio wygra, a Wade rozwścieczony każe swojej paczce zaatakować Cenę, ale Nexus otoczy Barretta i wiadomo co się stanie. Wtedy heel-turn Ceny i to on będzie nowym liderem Nexusa. Wade zmieni się na face-turn i jakoś się potoczy.

Walka o pas WhC: Wygra Kane. Undertaker jest w słabej formie i wątpie, aby udało mu się zwyciężyć z ostatnio rozpędzonym Big Red Monsterem. Później z przerwami ich feud pociągnie do WM i wtedy Undertaker wygra i zaczkończy swoją karierę

Team Raw vs. Team SD!: Wygra Raw. W SmackDown! skład jest niezgodny ze sobą. Alberto Del Rio i Rey Mysterio w jednym Teamie ? =)) To samo Edge oraz Jack Swagger. Na Raw nie ma takich trzasków. Tym ostatnim zawodnikiem na Raw według mnie będzie Batista.

Nie ma się co rozpisywać, ale to już prawie pełna karta, dojdą góra dwie walki, więc można się wypowiedzieć. Walka o WWE Championship zapowiada sie naprawdę interesująco. Nie chodzi tu o poziom wrestlingowy, a o emocje których nie zabraknie. Widzę mnóstwo rozwiązań. Od "zwolnienia" Ceny, aż do jego długo oczekiwanego heel-turnu. Bardzo chętnie obejrze tę walkę. Buried Alive Match... Nie wyobrażam sobie tej walki w PG. Na środku ringu piaskownica i będą musieli się w niej zakopać :P Nie no serio, nie mam pojęcia jak to zrobią, mam nadzieję że wkońcu dostanę dobrą walkę między braćmi, jak narazie tak nie było. Raw vs SD. Raw ma bardzo słaby skład, za to smack wręcz przeciwnie. Mamy Swaggera - Edga, oraz Del Rio - Mysterio. Plus jeszcze Show, Kingston i Tyler Reks( :| ). Na pewno będzie ciekawie, nie liczył bym na jakąś zdradę, jak to miało miejsce rok temu. Wiarygodniejsza wydaje mi się wygrana raw, po kłótniach na lini Mysterio i Del Rio, oraz kanadyjczyka i kopii Kurta. No zobaczymy jak się to wszystko potoczy. Widzę tu jeszcze walkę miedzy Bryanem a Zigglerem, Mistrz vs Mistrz. Możliwy jest ich feud i unifikacja pasów na Survivor Series. Na więcej walk bym raczej nie liczył, nie ma z czego wybierać :P...

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

WWE Championship raczej napewno wygra Orton, chociaż od kąd zdobył pas zdecydowanie mniej się udziela niż wcześniej ale jak na takiego zawodnika ma go jeszcze za krótko. Pozatym sądze że to na Ortonie Miz wykorzysta walizke i do tego momentu Viper pasa nie straci. Ciekawe jaką role odegra w tym Cena, czy będzie posłuszny czy przysłuży się Ortonowi. No tutaj jak powiedział Sebu jest wiele możliwych rozwiązań. WHC jestem w sumie pewien że wygra Kane. Taker potrzebuje przerwy i czasu żeby się zregenerować przed WM'ką a to jest idealna okazja do takiej przerwy. Powróci za pare miesięcy (wątpie żeby na Royal Rumble jak ktoś wyżej napisał) i będą kontynuowac swój feud ale sądze że już bez pasa i nie wykluczone że ostateczne rozwiązanie zobaczymy na Wm'ce gdzie Taker powiększy streak. Divy w sumie niewiem... Z jednej strony LayCool są dobrymi mistrzyniami ale po pierwsze ile można po drugie niech w końcu skończą z motywem dwóch pasów. Tylko że niestety podejrzewam że gdy straca pas może to być koniec tego teamu a tego bym bardzo nie chciał. No i Raw vs SD tutaj się może wydarzyć najiecej. Statystycznie SD ma zdecydowanie mocniejszy skłąd, większość z nich nie raz posiadała najważniejsze tytuły podczas gdy w Raw tylko Punk i Sheamus mieli ten zaszczyt. No ale za to to SD raczej będzie mega nie zgrane. Alberto i Rey w jednym teamie? Tu musi się coś wydażyć. Pozatym Swagger który ma na pieńku i z Edgem i z Reyem i z Showem. No i wielka niespodzianka i zagadka tego teamu czyli Tyler Reks, nie za bardzo rozumiem ten wątek. Kolesia nikt nie widział w ringu od jakiegoś roku i nagle sobie wchodzi niewiadomo czemu i dostaje się do teamu. Zresztą to co się stało z Kavalem to jakaś kpina ale to temat do osobnej dyskusji (jutro zrobie :P). Co prawda w Raw też mamy takie nieporozumienie jakim jest Santino... Niby czemu on dostał szanse a nie Kozlov? No i jest Punk który też jest dosyć nieprzewidywalny w tym wypadku, szkoda że w teamie SD nie ma Gallowsa. No i tajemniczy brakujący zawodnik. Nie sądze żeby to Triple H miał powrócić w tak sposób, raczej jego powrót nie powinien być połączniem sił z Rudym. Niewiem na razie obstawiam SD ale jeszcze zobaczymy po kolejnym tygodniu co się będzie działo. Dojdzie jeszcze pewnie walka TT chociaz niewiem z kim, oby nie znowu Harci. IC ani US raczej nie przewiduje bo w sumie wszyscy nadający się na pretendentów sa w teamach. Może rzeczywiście IC vs US tak jako kolejne nawiązanie do wojny rosterow.

WWE Championship

Singles Match

Tutaj wynik nie jest wcale taki latwy do przewidzenia, bo wydarzyć sie może praktycznie wszystko.Jeśli ta walka bedzie ostatnia lub przedostatnia, to widziałby mi sie tutaj Miz. Jedynym problemem jest Cena i Jego rola z tej walce. Teraz musi słuchać Baretta, więc powinien być posłuszny, jeśli Barett wygra, to raczej nie dopuści do wykorzystania walizki. Ciekawe co by było jakby wygrał Orton i Miz wbiegł... Co do samej walki, to specjalnego poziomu sie nie spodziewam, tym bardziej, że to zwykły singles match. Zwycięzca jest bardzo trudny do przewidzenia i tu mi sie wdaje, że Jasiek zdecyduje o nim.

World Heavyweight Championship

Buried Alive Match

Walka na którą czekam odkąd sie o jej możliwości dowiedziałem. Forma Undertakera jest słaba, ale nadrabiają to stypulacjami i ta stypulacja powinna być idealna. O Kane'a sie nie martwie, bo takiej formy w wieku 43lat można pozazdrościć. W sumie jestem bardzo ciekaw jak to bedzie wyglądać, taka walka w erze PG :shock: Mam nadzieje, że jak już ją ustawili to pójdą na całość i zobaczymy piękne widowisko, przy okazji "maskując" brak formy Deadmana. Mam nadzieje, że tu po raz kolejny wygra Big Red Monster, a Undertaker zrobi sobie przerwe, powracając na Road To Wrestlemania, by stoczyć swój ostatni i najlepszy pojedynek. Ach te marzenia...ale ja ciągle wierze w Deadmana i mam nadzieje, że tak bedzie.

Divy pomine, bo i tak tej walki nie bede oglądać, jednak wydaje mi sie, że wygra Natalya.

WWE Bragging Rights Tag Team Match

Tutaj może być ciekawie. Wydaje mi sie, że wygra RAW, bo na SD! mamy za dużo feudów, a w RAW żadnego. Praktycznie największe gwiazdy są w coś wplątane, a Szoł sam walki nie wygra, chociaż kto wie... :8 Na RAW mamy młodzików, ale młodzików, którzy już walczyli w poważniejszych walkach i napewno są przyszłością tej federacji. Troche mnie irytuje sytuacja Morrisona. Zawsze we wszystkich walkach, gdzie jest więcej niż dwóch zawodników on bierze udział. Pokazuje sie na nich z bardzo dobrej strony, jednak zawsze sie na końcu gdzieś traci... Ciekawi mnie też kto bedzie tym siódmym zawodnikiem. Tak czy siak tutaj wygra czerwony brand, bo nie wierze, żeby Del Rio sie dogadał z Reyem, czy Edge ze Swaggerem.

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

WWE Championship Match:

Nie widzę innego rozwiązania niż wygrana Ortona. Może przez DQ po jakiejś interwencji Ceny, albo Nexusa. Myślę, że John odegra tu dużą rolę. Jeszcze nie wiem jaką ale tak będzie. Życzę wygranej Orton'owi i na to się na razie zapowiada.

WHC Match:

Buried Alive Match. Bardzo ciekawa stypulacja, myślę, że tym razem jednak Deadman pokaże na co go stac i zakopie swojego brata. Phenom musi zdoby pas i na tę walkę najbardziej czekam.

Unifield WWE Divas Championship

Natalya otrzymała ogromy push i już drugiego Title Shota. Jednak nie wiem za co. McCool wyrobiła już sobie nazwisko i zasługuje na obronienie pasów przeciwko tak słabej w moim mniemaniu zawodniczki jaką jest Natalya. Kolejna wygrana na korzyśc LayCool.

Bragging Rights Tag Team Match

Myślałem, że do takiej walki będą zgłoszeni sami Face'i, a tu prosze: Del Rio, Swagger, Punk, Miz, Sheamus. Nie pasują mi tu Marella i Reks. Myślę, że są oni pierwszymi kandydatami do Eliminacji. Najtrudniej będzie wyeliminowa Mysterio, Showa i Sheamusa. Jednak myślę, że w teamie Raw może dojśc znów do sprzeczek pomiędzy Sheamusem, Mizem i Punkiem. Team Smackdown WINNER!

Czekamy na kolejne zapowiedziane walki.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Najpierw WWE Champion. Tu waham się pomiędzy wygranym. Naprawdę nie wiem, kto ma większą szanse tu wygrać. Niby Orton trzyma krótko pas, ma dużą pozycje w federacji, ale coś mnie ostatnio Barret przekonuje... Jednak chyba Orton obroni pas, z powodu Ceny stojącego za ringiem. Może on przez jakiś mały ruch, np zagadanie spowodować porażkę Barreta, już to widzę: walka trwa, Barrett ma przewagę ale nagle Cena woła go, zaczyna coś do niego mówić, potem Barret się odwraca, otrzymuję RKO i przegrywa, a Cena z lekkim uśmieszkiem opuszcza halę. Walka o WHC zaskoczyła mnie stypulacją, słyszałem z pewnych źródeł (Sebu :P ) że ma się taka odbyć, ale na SS a nie na Bragging Rights. Niemniej jednak cieszę się, bo walka może wyjść całkiem dobrze, ale bardziej cieszę się z kolejnego znaku mającego pokazać że 4Kids ustępuje coraz bardziej. Walka może być dobra, wygra w końcu Taker. Divy średnio mnie obchodzą, jednak martwie się że wygra Natalya, otrzymanie 2 raz title shotu może coś znaczyć. A szkoda bo lubię LayCool jako mistrzynie. Ten tag team match zapowiada się całkiem dobrze. Jednak zwycięzca jest w 100% pewny - RAW. W końcu w tamtym roku wygrało SmackDown, a teraz w niebieskiej drużynie mamy dwa feudy, jestem pewien że Swagger i Del Rio albo odejdą z drużyny w czasie walki, albo pomogą RAW, albo uszkodzą tylko swojego wroga z feudu.

Gala pewnie będzie średnia, napewno nie zapowiada się żeby była lepsza niż HiaC

Jednak chyba Orton obroni pas, z powodu Ceny stojącego za ringiem. Może on przez jakiś mały ruch, np zagadanie spowodować porażkę Barreta, już to widzę: walka trwa, Barrett ma przewagę ale nagle Cena woła go, zaczyna coś do niego mówić, potem Barret się odwraca, otrzymuję RKO i przegrywa, a Cena z lekkim uśmieszkiem opuszcza halę.

Ogólnie bardzo prawdopodobny scenariusz, tylko nie wiem co z tym zagadaniem, raczej będzie to jakieś bardziej wymyślna interwencja. A ja widze to nawet dalej. Po wacle wpada Nexus, razem z Barrettem martretują Ortona, zostawiają go nieprzytomnego na ringu, opuszczają hale i w tym momencie pojawia się Miz bez problemu zdobywa pas :P

Gala pewnie będzie średnia, napewno nie zapowiada się żeby była lepsza niż HiaC

Nie zapomnajmy że HitC tez się nie zapowiadało a wręcz bym powiedział że karta wyglądała jeszcze gorzej niż ta.

Nie pasują mi tu Marella i Reks. Myślę, że są oni pierwszymi kandydatami do Eliminacji.

Co do Marelli się absolutnie zgadzam, nie wiem co on tu robi w ogóle. Natomiast jeśli chodzi o Reksa to sprawa wydaje się bardziej skomplikowana. Jego pojawiaenie się było mega zaskakujące, nie wiadomo po co i dlaczego to się stało. Dlatego wydaje mi się że nie pchaliby kolesia którego w ogóle nie było widać przez rok i to dosłowni, po to żeby miał nie odegrac żadnej roli, myśle że może on nawet odegrac tu role kluczową. No oczywiście jest jeszcze opcja że za tydzień zobaczymy rewanż za ta bezsensowną walke i Kaval odzyska miejsce w teamie.

No to już się wypowiem, bo raczej oprócz tych tylko 16-Man Battle Royal i zwycięzca tej walki o pas IC. Taka sprawdzona informacja :) Karta zapowiada się średnio ale lepiej niż na Hell in a Cell czy Night of Champions. Najmniej ciekawa walka to pojedynek div, który na sto procent zostanie wygrany przez Michelle, bo praca Lay-Cool podoba się WWE i raczej powinny utrzymać tytuł. Lepsze to niż diva, która w tym roku zawalczyła aż 5 razy! A Lay-Cool buduje sobie fajny i długi title reign, a takich od pewnego czasu brakuje w WWE. Walka jak zawsze divy mało ciekawa i krótka. Nic dodać nic ująć :| Dalej Buried Alive o WHC. jest on dla mnie ciekawszy od walki div tylko dzięki stypulacji. I tak wiadomo, że będzie to polegać na samych punchach. Do tego wiadomo, że Kane wygra. Walka została zorganizowana, bo WWE widzi co się dzieje z Takerem i nie będzie ryzykować żeby walczył cały czas i doznał jakiejś większej kontuzji i nie pojawił się na WM-ce. A więc przegra teraz i będzie mógł powrócić w lutym i nie walczyć do WM wcale tylko prowadzić feud i tam z Sheamusem, bo to jest najprawdopodobniejsza opcja. A Kane pewnie na TLC straci tytuł. No to następny ten nieszczęsny Battle Royal o IC. Jeśli wygra go Kaval to chyba pękne..... Jakby nie możnabyło dać go od razu do tej walki skoro ma Title Shota?? A jeśli nie to ta walka jest dosyć sensowna tylko, że ile gwiazd jest na SmackDown, które na ta gale jest bezrobotna?? Jest ich 14, bo policzyłem :P A więc tu mam zaskoczenie dadzą pewnie jakiegoś jobbera z RAW i US Champa Bryana Danielsona! W końcu na Survivor Series ma odbyć się walka unifikująca te pasy. I tu przechodząc już do samego pojedynku o IC to wygra Dolph i zaczną feudować co doprowadzi do walki na SS, a wygrana zgarnia oba tytuły. Wygrywa Bryan, bo to na SmackDown przyda się nowy Main Eventer i spokojnie Ziggler gdzieś po WM-ce może zaczynac startować do ME, a Danielson na RAW miejsca w ME nie będzie miał. Sama walka może przebić poziomem nawet opener Hell in a Cell. Ziggler zrobił ostatnio niezłą walkę z Edgem na SmackDown więc z Danielsonem powinien być w stanie nadążyć poziomowo. Dalej walka o WWE Champa tu pojedynek będzie beznadziejny, bo mimo iż Wade jest niezły w ringu to cuda nie zrobi i z ortona nawet średniej walki nie wyciągnie. jednak będzie to moja pierwsza obejrzana walka Ortona odkąd jest on WWE Champem, a to dlatego, że WWE ma pierdylion rozwiązań i każde będzie dobre oprócz zostawienia pasa przy Ortonie. Jeśli Wade dostanie pas to na SS go obroni i potem moim zdaniem możnaby wciągnąć to Tripla. Jest Battle Royal o No.1 Contendera na TLC i wygrywa je Cena. Dwa tygodnie przed galą pojawia się Triple H i mówi, że chce pilnować aby Nexus nie przeszkodziło Cenie w wygraniu tej walki więc GM ogłasza go jako Speciał Guest Referee i na TLC niespodziewanie gdy Cena po AA odlicza już Wade'a i wtedy HHH przy dwóch przestaje odliczać i wykonuje Pedigree Johnowi i Wade wygrywa, a HHH zostaje nowym członkiem Nexusa. Drugi scenariusz możliwy to wygrana Wade i Miz wchodzi z walizką i chcąc czy nie chcąc przechodzi face turn. No i ostatnie rozwiązanie zwycięstwo Ortona i wejście Miza (tylko niech nie wykonuje mu Back Suplexu, bo będzie: You're Fired!! :waving: ) no, a potem feud tych panów o pas, a sprawy Nexus będą kręcić się wokół Ceny. No i według mnei najciekawsza walka czyli Interpromotional Tag Team Match. Po pierwsze wytłumaczyć niektórym chciałem, że to walka do pierwszego przypięcia, a nie Elimination Match więc aż takich emocji nie będzie ale też fajnie. Co do składów to do RAW dojdzie pewnie Kaval, który zły na to co się stąło wejdzie do składu RAW, a podczas gali ich zdradzi. Potem heel turn i feud z Mysterio, a potem o zunifikowany pas US i IC z Danielsonem co doprowadziłoby do walki na WM po między nimi! :drool: Składy są niezłe, a coś czuje, że Santino, który tam jest dostanie powazniejszy push i to on zakończy tą walke. Pozatym martwi mnie, że chcą pushować Reksa.... Obejrzałem dzisiaj jego walki w FCW i to jakiś głupi żart. Do tego słaby mic-skill, a gimmick..... Mieli Knoxa, który był trylion razy lepszy z podobnym gimmickiem i go zwolnili, a tkaie coś chca pushować.... Mam nadzieje, że walka będzie o niebo lepsza niż rok temu, bo wtedy była strasznie słaba. Mają w ringu takich wrestlerów jak Del Rio, Edge, Punk, Miz, Morrison, R-Truth, Santino (w ringu jest dobry ale nie dają mu teog obecnie pokazać.), Kofi czy nawet Rey i Sheamus. Wygra SMackDown, bo w RAW jest dużo gwiazd i ratingi utrzymują się, a Smack na nowej platformie potrzebuje jakiejś promocji.

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Pozwolę się wtrącić do dyskusji, nawiązując do kolegi Bugimana.

Wygrywa Bryan, bo to na SmackDown przyda się nowy Main Eventer

Main-eventer? Ty mówisz poważnie? Bryan ma zero charyzmy, słabiutki majk, gdyby nie fakt że publika dosyć go kupuje to by była największa pomyłka WWE od czasów wynalezienia koła. Póki Bryan nie poprawi się na majku i nie zacznie być bardziej wyrazisty niż Cody Rhodes to będzie musiał ten pas Us uważać za największe wyróżnienie do jakiego nie dorósł. Serio - o ile w NXT na tle pozostałych zawodników(za wyjątkiem Wade'a) prezentował się jako tako, to rzucony na głęboką wodę wśród gwiazd Raw wypada słabo żeby nie powiedzieć fatalnie. Jeśli On ma być main-eventerem to kończę z wrs :>

Carlos, a może zanim mnie skrytykujesz to przeczytaj dalej, bo tam Main Eventer jest napisane w kontekście Zigglera, który mógłby już przebić się do Main Eventu, a Daniel niech potrzyma ten mniej wazny pas ku radości fanów Indy (w tym mnie :P ). Chyba wszystko wyjaśnione. Na początku myślałem, że Bryan mógłby wejść do Main Eventu ale teraz wiem, że to byłby głupi pomysl i neich lepiej posiedzi 3-4 lata w midzie i wraca do indy. Chociaż myslę, że się trochę wyrobi ale co jak co Main Event WWE dla nieg nie jest....

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Rzeczywiście. Widać słowa Bryan i main-eventer w jednym zdaniu mnie tak zszokowały że aż się pogubiłem :> Poza tym nie krytykowałem tylko nawiązywałem dyskusję, to różnica ;)

dop. patryniu/ A tak przy okazji, prosiłbym o pisanie więcej zdań. Te co napisałeś to są takie naciągane spcialnie żeby były 3. pozdrawiam :)

Patryniu, nie przywiązuj się tak do pisania tych trzech zdań, bo czasem ktoś nie ma dużo do napisania, a potem będzie naciagał, byle dojść do trzeciego zdania. Można upominać, ale gdy ktoś specjalnie spamuje, a Carlos jedynie chciał krótko odpowiedzieć na post bugimena ;)

eśli wygra go Kaval to chyba pękne..... Jakby nie możnabyło dać go od razu do tej walki skoro ma Title Shota??

Bo Kaval jest obecnie najmniej wyrazistą postacią w WWE. Zupełnie nie kupiłbym go jako pretendenta, co dopiero mówić o jakimś mistrzostwie.

Dalej walka o WWE Champa tu pojedynek będzie beznadziejny, bo mimo iż Wade jest niezły w ringu to cuda nie zrobi i z ortona nawet średniej walki nie wyciągnie.

Polecam walkę z Sheamusem w HIAC, w którym pokazał jakim jest drewnem :waving:

ylko niech nie wykonuje mu Back Suplexu, bo będzie: You're Fired!!

Orton ostatnio ciepło mówił o Andersonie(nie tylko o nim, o całym TNA), i tłumaczył się o co chodziło z tym zwolnieniem. Więc zanim coś powiesz, dowiedz się jak to było na prawdę, a potem komentuj, bo to że ktoś na WF sobie napisał, a potem rozniosła sie plotka, nie musi być prawdą.

dop. patryniu/ Sebek ja rozumiem, ale no wiesz, jeden zacznie i potem ... :)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg