Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka PPV WWE Hell In a Cell 2010

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

No tutaj mój głos poszedł sobie na walkę Wade Barrett vs John Cena. Dlaczego? Bardzo podobało mi się tempo tej walki i co najważniejsze techniki. Jasiu się poprawił. Widzieliśmy jak wysoko potrafi skakać i wykonał Dropkick :D NO zakapiście. Fajnie zrobili to, że zakończenie stworzyli osoby trzecie (chodzi mi o te 2 tajemnicze osoby, ale jak wszyscy wiemy kto to był) Ale mimo to ta walka chyba była najlepsza na całej gali. Ogólnie cała gala była Super. Zastanawiałem się też nad zagłosowaniem na walkę o pas US bo ta walka też bardzo trzymała w napięciu i akcje były na wysokim poziomie. Ale ostatecznie Wade z Ceną u mnie wygrali :D

• Odpowiedzi 18
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

2

• Boogeyman1996

1

• Brem

1

• szarq21

1

Top użytkownicy w tym temacie

Ja jak większość stawiam na walkę Wade vs John.Nigdy bym się nie spodziewał takiej akcji w tej walce.Kilka akcji do move setu i nawet Cenę da się przeżyć.Dużo mocnych momentów technicznych oraz co ciekawe kilka w locie.Najbardziej denerwowała mnie publika.Najpierw to darcie lapy ,a póżniej ciągłe płacze,nawet jak HBK przegrał to tak nie było.Podobał mi się za to zwycięzca.Wade sobie na to zasłużył,a Cena w Nexus to bardzo ciekawy pomysł.Oprócz tego bardzo dobra walka o WHC ,także wiele akcji i zwrotów i super zakończenie oraz mecz o US i wspaniały skok John'a ,ale nie tylko nie tylko to ,bo cały mecz był bardzo dobry.

Nie będę oryginalny. Cena i Barret stworzyli widowisko jakich ostatnimi czasami w WWE brakowało. W końcu Cena pokazał, że coś tam w ringu potrafi. Barret też mnie pozytywnie zaskoczył. Wiedziałem, że jakieś tam umiejętności chłopak ma, ale nie spodziewałem sie, że aż takie. Końcówka - bravissimo dla WWE za wymyślenie takiej końcówki. Zapowiada się trzeci w tym roku ciekawy feud w WWE. Jednak było coś co mi się nie podobało w tej walce. Mianowicie komentarz, a w szczególności Cole'a. Publikę rozumiem, że odstawiała jakieś cyrki po meczu, ale on i te jego komentarze w czasie walki: Ooooohhh Nooooo!!!!!, Baaaarrett Taapp!!!! Please !!! itd. przeszły ludzkie pojęcie. ogólnie nie mam do niego zastrzeżeń jako komentatora, ale w tym meczu lekko przesadził. Głos na Cena vs. Barret

DEAD MAN WALKING

Po kolei od najgorszych walk. Divy słabo ringowo czyli standarty WWE i tu nic dodać nic ująć. Walka o WHC jak dla mnie strasznie nudna. Nawet stypulacja nie pomogła i wyszło to niemrawo. Końcówka nawet fajnie pomyślana i to jedyny plus tej walki takto nie widzę żadnego innego. Taker nie jest w formie i nie zrobi już dobrej walki choćby nei wiem co zrobił. To już koniec jego kariery i moim zdaniem powinien przegrać na BR by wrócić w lutym i zakończyć kariere porażką na WM-ce. Dalej Edge vs Swagger czyli walka, która mnie osobiście zawiodła, bo była nudnawa. Choć na koniec tak ostatnie 5 minut panowie się przebudzili i widać, że razem będą mogli stworzyć naprawde dobrą i ciekawą walke. Edge powoli wraca do formy sprzed ponad roku i miejmy nadzieje po feudzie ze Swaggerem zdobędzie WHC i chętnie zobaczyłbym aby po tym jak to mu się uda dokończył feud z Jackiem, bo All American American marnuje się mimo wielkiego potencjału, a oglądanie go jako mistrza to przyjemność. Następna walka mimo iż gorsza poziomowo od poprzedniej, którą wymieniłem to pokonała ja dramaturgią i dobrym bookingiem. Mówie tu o Cena vs Barrett. Wade prowadził ten pojedynek, a Cena dał radę mu nie przeszkadzać i dołączyć od czasu do czau fajną akcje typu Drop Kick. No i oczywiście miny dzieciaków Ceny bezcenne. A pomysł z wejściem Nexusa po czym gwiazdy WWE wyszedł świetnie. Fajna nawalanka koło ringu wyszła i to na plus tej walki i do tego zakończenie, które było świetne. Dobry pomysł z daniem tma McGillicuty'ego i Harrisa, któzy zdesperowani szukają roboty. No i walka, na którą oddałem głos czyli Morrison vs Bryan vs Miz. Danielson jak dla mnie lekko zawiódł i gdyby jeszcze on zawalczył na swoim normalnym poziomie to byaby walka bez żadnych wad ale takto także była świetna dzięki Morrisonowi i Mizowi, który nawet mnie trochę zaskoczył i pokazał, że potrafi dużo w ringu. Głos na tą walke, która kandyduje do zostania Match of the Year in WWE.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Oto spoilery z najnowszych tapingów telewizyjnych TNA Wrestling. Po czwartkowym odcinku Impact na żywo z Gateway Center Arena w College Park pod Atlantą (Georgia), federacja nagrała też walki na Xplosion i Impact. TNA wróciła do Gateway Center Arena w piątkowy wieczór. Spoilery z tych nagrań nie są jeszcze dostępne. Spoilery poniżej pochodzą z Cagematch.net i PWInsider. Nagrane dla Xplosion: Mila Moore pokonała Myla Grace Jason Hotch pokonał Ricky Sosa Nagrane dla Impact: Mr.
    • Grok
      W tym tygodniu odcinek AEW Dynamite na TBS przyciągnął średnio 650 tys. widzów, co oznacza wzrost o 2,7% względem poprzedniego tygodnia. To czwarta najwyższa oglądalność programu od 17 września 2025 r. Odcinek z trzema walkami o pasy i debiutem The IInspiration na Dynamite zanotował rating 0,12 w kluczowej grupie 18-49 — wzrost o 20% w porównaniu z zeszłym tygodniem i drugi najlepszy wynik w tej demografii od 12 listopada 2025 r. W porównaniu z tym samym okresem w 2025 r. ogólna widownia wzr
    • Lukasz_Kukas_Tm
      Codas odzyskał tytuł.Oby na WM-ce stracił pas ku uciesze widzów na rzecz ortona i niech Cody robi Hell Turn Romek musi przegrać z Punkiem
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland Druga połowa drabinki turnieju STARDOM Cinderella Tournament rozegrała walki pierwszej rundy w Aichi. Podczas gdy pierwszy dzień przyniósł kilka remisów, ten drugi zakończył się jasnymi rozstrzygnięciami w każdym starciu. Siostry Inaba obie odniosły sukces w swoich meczach pierwszej rundy. Tomoka Inaba pokonała Anne Kanaya w pierwszym starciu, a Azusa Inaba zwyciężyła nad Lady C w drugim. Saya Iida zmierzyła się z Kiyoka Kotatsu. Mimo solidnych strike'ów Kotatsu, potęż
    • KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
  • Dodaj nową pozycję...