Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Mistico w AAA??Prawda czy fałsz??

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   66
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

mistic.jpg

Witam w dzisiaj chciałem poruszyć temat którym żyje całe społeczeństwo Lucha Libre.Mianowicie rozchodzi się o dwudziestosiedmioletniego Mistico który obecnie występuje w CMLL i jest tam jedną z największych gwiazd,mimo swojego wieku występuje on regularnie w Main Eventach i federacja nie ukrywa że jest on ich największą gwiazdą.Wszystko to nie jest nowością,jednak w ostatnim czasie w internecie pojawiła informacja że Mistico rozmawiał z Mariselą Pena & Dorianem Roldanem czyli promotorami odwiecznego rywala CMLL,czyli AAA.Zaraz po ujawnieniu się tej informacji Dorian na swoim twitterze zaprzeczył całej sytuacji i mówiąc że Mistico nie spotkał się z AAA.Mimo zaprzeczenią zarządom AAA,w internecie nadal krążą plotki że Mistico spotkał się w czwartek z zarządem AAA.Całą teorię podbudowuje to że Roland był obecny w Arena Naucalpan na evencie gdzie występował Mistico,jednak nie chciał nic mówić w sprawie Mistico/AAA.Mistico nadal ma kontrakt w CMLL jednak zerwanie go nie jest niczym nad zwyczajnym i szybko mógł by przejść do AAA.Cała ta sytuacja wydaje mi się być nie prawdziwa,jednak mam jedno pytanie czy dobrze by się stało gdyby Mistico przeszedł do AAA.Co prawda miał by wiele walk Mano a Mano których mu barkuje w CMLL,push też by na pewno odpowiedni dostał,jednak AAA skupia się w dużej mierze na segmentach i speachach w których Mistico nie jest tak dobry jak w ringu.Poza tym po co miał by rzucać CMLL skoro jest w Main Eventach co tydzień,ma dobrze zapowiadający się feud z Volador'em i w oczach CMLL ma duże poparcie co mu daje taki push.W AAA może być różnie,nie wiadomo jak by go przyjeła tamtejsza ekipa,bo nie oszukujmy się Mistico jak tylko przejdzie do AAA to od razu będzie brał udział w Main Eventach i ktoś kto występował do tej pory tam będzie musiał mu ustąpić miejsca.Poza tym z tego co mi wiadomo Mistico nie ma najlepszych układów z Dr.Wagnerem który jest obecnie jedną z najważniejszych osób w federacji.Jednak przejście do AAA daje mu kartę promocji w USA a mianowicie w TNA które jest cały czas zainteresowane wrestlerami z meksyku,TNA mogło by go łatwo pozyskać po przez pakt zawarty z AAA,jednak i tak wątpię żeby AAA było by tak głupie żeby go wypożyczyć.A więc przejście do Main Stremu z Meksyku daje mu szanse na kariere w takich federacjach jak TNA a nawet WWE(wiadomo też kręcą się cały czas obok AAA,ktoś wreszcie musi zastąpić Rey'a),jednak moim zdaniem to i tak jest nie warte jak na razie odejścia z CMLL.Moim zdaniem Mistico powinien się "dokształcać" tam do 30 lat i dopiero przejść do Main Streamu jako wielka gwiazda,a nie stawiać teraz wszystko na jedną kartę.A waszym zdaniem jak to jest,są jakieś szanse żeby Mistico przeszedł do AAA i czy wogóle to byłby dobry wybór.

Zapraszam do dyskusji.

Ps.Podziękowania dla Pro za przetłumaczenie materiałów :t_up:

#SmartFanZone
  • Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Yao

2

• Hayabusa1674326013

2

• Droopi

1

• Rocky1674304328

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Mistico w Triple A,jak to pięknie brzmi.Nie musze ukrywać że bardzo chciałbym ujrzeć Mistico w AAA.Z przejściem do Triple A wiąże się dużo dobrych dla niego rzeczy,lecz zawsze istnieje ryzyko tego że AAA nie będzie trzymało go w czołówce Rosteru,jeszcze fakt o tym,że nie ma za dobrych stosunków z Wagnerem,szczerze mówiąc pierwszy raz o tym słysze.Wyobrażam sobie Mistico w feudzie,albo w teamie z Xtreme Tigerem,który jest jednym z moich ulubieńców.Czytając wiadomość o tym że Mistico rozmawiał z przedstawicielami AAA,bardzo mnie ucieszyła,lecz szybko ostudziłeś mój zapał,w sumie to dlaczego Mistico,miałby rezygnować z roli Main Eventera w CMLL,i ryzykować stracenie tego statusu.A i zapomniałem napisać o możliwej karierze w TNA,w związku z współpracą AAA i TNA,co według mnie nie było by za dobrym pomysłem,przynajmniej narazie,chyba każdy wie dlaczego,lecz myśląc nad X-Division to Mistico byłby dobrym odświeżeniem,albo feud z AJ Styles`em,co jest raczej niemożliwe.Reasumując:Chętnie widziałbym Mistico w AAA,lecz jeśli miałby zaryzykować tym,że stracił by tak mocną pozycje,to lepiej niech narazie poczeka,w sumie nie oglądam CMLL,bo jak dla mnie jest troche monotonne,lecz Mistico prezentuje bardzo dobry poziom.Więc lepiej niech troche poczeka,i może w wieku jak to napisałeś 30 lat,by miał lepsze szanse na przebicie.To tyle odemnie,dziękuje.

(Przepraszam że tak krótko,ale jakoś tak wyszło,jak sprawa się rozwinie to napisze coś jeszcze)

Postaram się coś tutaj namalowac, ale uprzedzam że jeszcze nie jestem obeznany w świecie LL, więc jeśli coś chlapnę to przymróżcie na to oko :P.

Cała wiadomośc z możliwym pojawieniem się Mistico w AAA jest bardzo interesująca. Ten pan jest gwiazdą i twarzą CMLL. Właśnie w tej federacji zdobył wiele tytułów i jego odejście byłoby niesamowitym ciosem dla CMLL. Szczrze mówiąc nie mam za dużo czasu na Lucha, więc do wyboru miałem oglądanie jedynie dwóch federacji albo CMLL, albo AAA. Wybrałem to drugie, ale nie zmienia to faktu iż kojarzę Mistico z kilku walk. Tenże Luchador jest znakomitym high flyerem (zresztą jak prawie każdy w tamtych rejonach) i ma znakomity finisher... super :P. Jeśli Mistico zasili roster AAA to myślę że nie będzie szmacony. Ewentualnie mógłby powrócic, ale nie o tym teraz mowa. Jeśli ten pan jest tak rozpoznawalną postacią w świecie LL to AAA będzie starało się wykorzystac tę postac jak się tylko da, jestem przekonany że tak będzie. Jeśli już Mistico przejdzie do konturencji to tak jak powiedział Peri może zagości w TNA. No ciekawie się zapowiada. Oby tylko to nie była plotka, liczę że Mistico już za niedługo pojawi się w AAA :D.

Jak dla mnie wszystko układa się w logiczną całość i prostą drogą Mistico trafiłby do TNA, a może nawet WWE. Jeśli przeszedłby do AAA, czyli federacji o całkowicie odmiennym charakterze od CMLL. Jak wspomniano w AAA speche i segmenty odgrywają dużą rolę, więc Mistico po przejściu podszkoliłby się w tym elemencie wrestlingowego rzemiosła a wtedy amerykańska scena stanęła by przed nim otworem, bo ringowymi umiejętnościami już w tej chwili wymiata.

http://www.youtube.com/watch?v=vswZ73WETpc

a70061070009c1784bf77973

BKS POLONIA BYDGOSZCZ

• 3 miesiące temu...

Ten pan jest gwiazdą i twarzą CMLL.

A mi się wydaje że twarzą CMLL od paru lat jest Último Guerrero. :) Co nie zmienia faktu że jego odejście było by sporym ciosem dla CMLL. Na szczęście lub jak ktoś woli nie szczęście okazała się to informacja fałszywa.

DTU uno... Porque UNO no es ninguno....

obraz1m.png

''Jeden fan sceny niezależnej jest wart tyle, ile jest wart jeden milion fanów WWE''

Pomyślał Hayabusa siedząc na kiblu i rozmyślając nad sensem istnienia

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

A mi się wydaje że twarzą CMLL od paru lat jest Último Guerrero. :) Co nie zmienia faktu że jego odejście było by sporym ciosem dla CMLL. Na szczęście lub jak ktoś woli nie szczęście okazała się to informacja fałszywa.

To fakt Guerrero był i jeszcze trochę jest taką twarzą CMLL,jednak powoli ta rola mu przemija i nie długo będzie pewnie nowa twarz CMLL.Moim zdaniem będzie i już jest to Mistico.Jest on jedną z najbardziej rozpoznawalnych postaci w CMLL,ciągle występuje w main eventach oraz dostaje duży push.Trzeb taż wziąść pod uwagę że jest o dziesięć lat młodszy od Ulitimo.Czy lepszy??Można by dyskutować jednak bez wątpienia Mistico jest tak jakby twarzą CMLL.Co jest kolejnym powodem dla czego nie przeszedł do AAA.

#SmartFanZone

A nie sądzisz że może ktoś z dwójki La Sombra - Mascara Dorada ? Oboje są młodsi od Mistico, znani trochę na świecie(szczególnie w Japonii). Dostają coraz większy push .... Chociaż możesz mieć racje, Mistico nie licząc Rey'a Misterio Jr. to chyba najbardziej rozpoznawalny zawodnik z lucha libre. Czy to przechyli szale na stronę Mistico ? Cóż nie od nas to akurat zależy. Myślę jednak ze będziemy musieli poczekać jeszcze parę lat aby się tego dowiedzieć.

DTU uno... Porque UNO no es ninguno....

obraz1m.png

''Jeden fan sceny niezależnej jest wart tyle, ile jest wart jeden milion fanów WWE''

Pomyślał Hayabusa siedząc na kiblu i rozmyślając nad sensem istnienia