Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE POWER 10

Tuptuś

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

The_Rock30.jpg

1. The Rock

Po przegranej z Batistą w Steel Cage Matchu i Batista Bomb ze szczytu klatki nikt nie stawiał na to że to właśnie The Rock zgarnie najważniejszy tytuł w całej federacji. Jednak tak się stało teraz to People's Champ, ku uciesze publiczności jest mistrzem WCE na jak długo? Rock zapytany o to odpowiedział "Forever..."

Undertaker-4.jpgSteve_Austin.jpg

2. Undertaker & Stone Cold Steve Austin

CM. Punk i Goldberg długo bronili swoich pasów, jednak nie dali rady obronić ich gdy na przeciwko nich stanęli Dead Man i Stunner Master, czyli The Undertaker i SCSA. Nowi mistrzowie tag team maja zamiar potrzymać pasy przynajmniej do grudnia, czy dadzą rade? Czas pokaże.

JohnCena.jpg

3. John Cena

John Cena w znakomity stylu pokonał Triple H na Wrong Side Of Hell i tym samym wywalczył sobie Title Shot na World Championship. Cena zapytany o to kiedy chce wykorzystać title shota powiedział "nawet zaraz!".

DashingCodyRhodes.jpg

4."Dashing"Cody Rhodes

Cody Rhodes zwyciężył Triple Threat Match o pas wagi ciężkiej, na Wrond Side Of Hell pokonał Wade Barreta i Johna Morrisona, który po walce ukradł pas zwycięzcy, wściekły Rhodes zapowiedział zemstę. Szykuje się nie lada walka.

Shad_Gaspard.jpg

5. Shad Gaspard

Dzięki Destination Shad ciągle jest Hardcore Championem, jednak na CrashDay stanie w szranki z Mickiem Foleyem o pas Hardcore. Pytany o zwycięstwo odpowiedział "Bez problemu i Destination". Pozostaje tylko czekać na walkę.

RandyOrton3.jpgTed_DiBiase_Jr.jpg

6. Randy Orton & Ted DiBiase (Million Dollar Killers)

Po zwycięstwie nad Suicide & Aj Stylesem Milion Dollar Killers zostali mistrzami Tag Teamu na CrashDay, na gali o tej samej nazwie za tydzień będą ich bronić przeciwko Batiscie i Kennedyemu, czy dadzą radę?

KenKennedy.jpgBatista.jpg

7. Mr. Kennedy & Batista

Po powrocie Kennedy nie jest już taki sam, pokłócił się z The Rockiem i nacisnął Destination by Ci się sprężali, wysłał Miza po WCE Championship a on wraz z Batistą zajmują się teraz Tag Teamem, czy uda im się wreszcie zdobyć pasy Tag Team? Czas pokaże.

TheMiz2-5.jpg

8. The Miz

The Miz pomimo porażki nie łamie się i dalej próbuje zdobyć WCE Championship, wysłał już oświadczenie do The Rocka a także rzucił w jego kierunku kilka ostrych słów. Powiedział między innymi "Zmiażdżę Cię śmieciu! Ten Pas należy do mnie!" Widoczne jest to że Miz ostatnio olewa swoją dziewczynę Maryse a w klubach jest widywany z różnymi innymi dziewczynami, co z tego wyniknie?

John_Morrison.jpg

9. John Morrison

Popularny JoMo przegrał na Wrong Side Of Hell, jednak to on trzyma pas i mówi że jest jego, obecnie ukrywa się przed Codym Rhodesem, nie chcąc wyjawić nikomu gdzie się znajduje, jednak zapowiedział że stawi się na Showtime i najprawdopodobniej dojdzie do starcia Morrison, Rhodes.

Mick_Foley.jpg

10. Mick Foley

Mówi się że Mick jest kontuzjowany po ostatnim PPV i nie jest zdolny do walki, ale sam poszkodowany szybko dementuje te plotki i mówi że po CrashDay to on będzie nowym Hardcore Championem a Shad zostanie zgnieciony, jak wiemy Foley tak samo jak jego partner The Rock nie rzuca słów na wiatr i coś w tym zdaniu musi być prawdą.

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Yaoohoo

1

• Zaq123

1

• Tuptuś

1

• El Gonzalito

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Tutaj 1 miejsce powinno być zarezerwowane dla Morrisona , a nie znowu Rock :P , a tak pozatym to oczywiście bardzo fajnie wszystko jest zrobione , dobre opisy , nie za długie nie za krótkie , jest git 8).

PS. Tuptek masz szczęście , że Morrison jest w tym notowaniu :)xD

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

No kolejne notowanie. Jak zawsze ładnie zrobione graficznie i opisowo :D . Co do kolejności to nie wiele mam do powiedzenia dopóki nie pojawi się tam Santino :) . A co do tego to może jeszcze jakieś strzałki zrobić ze spadkami i wzniesieniami, ale to przy okazji.

No i to rozumiem. Batista na siódmym miejscu i to cieszy oczy 8) The Rock na pierwszym ujdzie, bo przegrana z Batistą to standard, a pas WCE to już wyższa powinność. Nareszcie docenienie Takera, szkoda że ostatnio trochę ucichł, ale pasy jak i miejsce jest prawidłowe. Cena to dosyć szybki i efektowny awans. Widziałbym go póki co pare miejsc niżej. Rhodes również jak Taker ostatnio cicho, ale ma pas i to się ceni. Mam nadzieję, że feud Dashing Two będzie udany. Shad to pewniak na swoim miejscu. O tych przed Batistą nie będę mówił nic, poza tym że stracą pasy na CD :8 Miz... ok ostatnio wygrał z Foleyem teraz jednak stajnia wymaga wygranej o pas WCE :P Morrisona widziałem z pasem, ale skoro jest takie a nie inne story to miejsce jest prawidłowe. Foley powinien nadal cisnąć na pas Hardcore, może wyjdzie mu to na dobre. Ogółem nie mam zastrzeżeń i dzięki za to notowanie. Czekam na następne takie bajery bo są trafną rzeczą.

Tak jak obiecalem skomentuje.

Rock pierwszy :thinking: no niby zasłużył, bo zdobył ten pas WCE. Taker i Austin było by dobrze, gdyby sie pojawiali na Backstage, ale oni chyba w tym miesiacu niewiele sie napisali. Cena trzeci, szczerze zaskoczylo mnie tak wysokie miejsce mojego oprawcy, no ale udalo mu sie, wygral, mial pica to niech ma :P Daszing, tego to w ogole na Backstage nie widze, więc widziałbym w tym miejscu Morrisona, ale w koncu ma tego world champa, więc powinien być wysoko. Crashday nie specjalnie śledze, ale wydaje mi sie mimo wszystko, że miz powinien być wyżej. No i skoro miz też przegrał walke o world champa, to czemu Morrison jest za nim :?: Foleyowi też sie należy miejsce w zaszczytnym top10, więc może być, pytanie tylko gdzie tu jest HHH :?: Może i przegrał, ale w koncu zmusił cene do poddania sie :!: więc rozumiem, że 11miejsce dla Huntera :D

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Bardzo dobre notowanie i nie mam żadnych zatrzeżeń. Wszystko ładnie zrobione , ogólnie super. Ja ostatnio się trochę obijałem , ale następnym razem może już się pojawie.

cmpunkg.png

WCE Continental Champion 30.06.2010 - 18.08.2010 ( Evan Bourne )

WCE Unifield Tag Team Champion 26.02.2010 - xx.xx.xxxx ( Joey Mercury )