Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE News #13

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Showtime

goldberg.jpg

:arrow: Federacja Wrestle Championship Entertainment postanowiła zwolnić byłego Tag Team Championa, zawodnika rosteru Showtime- Goldberga. Jest to spowodowane tym, że Goldberg nie udzielał się na backstage, był nie lubiany na zapleczu, często kłócił się z zarządem. Mówi się również, że wiele osób uważało, że Goldberg nie zasłużenie był Tag Team Championem, a gdy dowiedzieli się, że to on zostanie partnerem Cm Punka, mocno się zdenerwowali, ponieważ ograniczał on mocno postać swojego byłego partnera.

:arrow: Rating ostatniego WCE Showtime, wyniósł- 2.1. Osoby zarządzające poniedziałkowym show, są zadowoleni z takiego wyniku.

:arrow: Zarząd jest bardzo zawiedziony frekwencją na Backstage. Apeluje o to, by zawodnicy udzielali się o wiele częściej.

Layla-personal-life.jpg

:arrow: Layla jest bardzo lubianą osobą w federacji. Wszystkim podoba się to, jak udziela się na BS, jednocześnie apelując, by jej rywalki udzielały się częściej.

:arrow: Spoiler dotyczący Cm Punka:

Wszyscy wiedzą, że Cm Punk to na prawdę znakomity wrestler, z wielkim potencjałem. Dlatego też, gdy tylko skończy się kręcić wokół Continental Tittle, dołączy on do grona Main Eventerów.

:arrow: A teraz spoiler dotyczący pasa World Heavyweight Championship:

Wiele osób uważa, ze Cody Rhodes niezasłużenie wygrał World Tittle, a pas o wiele bardziej należy się Johnowi Morrisonowi, który wyrasta na największą gwiazdę federacji. Zarząd postanowił dać pas Rhodesowi, który niesłusznie stracił pasy Tag Team, ale też dlatego, żeby story na lini Rhodes-Morrison, stało się o wiele ciekawsze. Rozważane jest też dołączenie do feudu tej dwójki Triple H'a, i zawodnika mającego zapewnionego tittle shota na PPV:Johna Cene. Wrestlerzy zmierzyli by się w Fatal Four Way Matchu na przyszłym PPV. Oczywiście plany mogą ulec zmianie.

John_Cena_446281a.jpg

:arrow: Oto notka z twittera Ceny, którą zamieścił zaraz po PPV:

"To było coś, ale jak mówiłem dobro zawsze zwycięża, złu mówimy GAME OVER""

:arrow: I na koniec planowany Main Event najbliższego showtime:

Daniel Bryan vs Mistico vs Wade Barret vs Cm Punk. Jeżeli Daniel przegra: do końca roku nie zawalczy o Continental Championship, jak przegra Mistico- odchodzi z federacji!

CrashDay

4123780

:arrow: Nie trwało długo panowanie Chrisa Jericho na CrashDay. Jeszcze miesiąc temu Chris zachwycił wszystkich wygrywając Royal Royality oraz zdobywając WCE Championship, jednak na Wrong Side of Hell Jericho nie zachwycił. Chris został wyeliminowany jako pierwszy przez The Miza w walce o WCE Championship (Triple Threat Elimination Match). Ostatecznie pas zdobył The Rock, który założył swój submission - Sharpshotter. Rock jest trzecim w historii WCE Championem (Pierwszym był Mr. Kennedy, drugim Chris Jericho). Gratulujemy nowemu mistrzowi federacji!

Mick-Foley.jpg

:arrow: Na Wrong Side of Hell Mick Foley zmierzył się wreszcie z Shadem Gaspardem w No Holds Barred Match. Stawką pojedynku był Hardcore Championship. Po długiej walce wydawało się, że Foley zyskał znaczącą przewagę nad Shadem, jednak wtedy do akcji wkroczyło Destination. Mic Check od Kennedy'ego na kawałki szkła i Batista Bomb w wykonaniu Batisty na płonący stół pozbawiły Foleya szans na zdobycie upragnionego pasa. Jednak chwilę po pojedynku na gali pojawił się Bret Hart, który ogłosił, że na następnym CrashDay Foley ponownie zmierzy się z Shadem. Jeśli Mick przegra tą walkę to nie będzie mógł ubiegać się o Hardcore Championship do czasu aż Shad straci pas, a jeśli do walki włączy się Destination, Shad przegrywa i oddaje pas Mickowi. Z początku mówiło się, że stypulacją w tej walce będzie Last Man Standing, teraz jednak opinie są podzielone i możliwe, że stypulacja zostanie zmieniona. Kto wygra tym razem...?

Jeff_Hardy_424626a.jpg

:arrow: Do federacji powrócił po bardzo ciężkiej kontuzji Jeff Hardy. Co więcej, Jeff został dodany do rosteru CrashDay! Podobno zarząd jest zadowolony z obecnej dyspozycji Jeffa, który czynnie udziela się na backstage. Mówi się, że zarząd planuje poprowadzić feud z innym nowym nabytkiem federacji - Dolphem Zigglerem. Chodzą również plotki, że po zakończeniu feudu Jeff ma dostać szansę na zdobycie Hardcore Championship lub nawet WCE Championship. Ile w tym prawdy? Przekonamy się już niedługo.

1_Dolph_Ziggler_OctCutoutByDipset3.png

:arrow: Jak już wyżej wspomniałem do federacji powrócił również Dolph Ziggler. Ziggler miał przerwę po Super Summer Events, jednak teraz powrócił do federacji i dołączył do CrashDay. Jak narazie prowadzi feud z Jeffem Hardym. Mówi się, że jeśli Dolph wzniesie się na wyżyny swoich możliwości, możliwa jest nawet szansa na WCE Championship!

low-ki.jpg

:arrow: Kolejnym nowym nabytkiem CrashDay jest Kaval. Zarząd nie ukrywa swojego zadowolenia z tego, że Kaval nareszcie dołączył do WCE. Podobno rozmowy z nim trwały bardzo długo, jednak w końcu się udało. Jak narazie sytuacja Kavala jest niejasna, jednak w bliskiej przyszłości może zostać jedną z czołowych postaci na CD.

legacy-of-orton_crop_340x234.jpg

:arrow: Randy Orton oraz Ted DiBiase zostali pierwszymi w historii posiadaczami pasów World Tag Team Championship. Randy oraz Ted pokonali na ostatnim CrashDay AJ Stylesa i Suicide'a, jednak już w przyszłym tygodniu ta dwójka będzie broniła swojego "dziedzictwa" w walce z Mr. Kennedym i Batistą. Życzymy powodzenia oraz gratulujemy zdobycia pasów.

santino%2Bmarella%2Bwwe%2Bsuperstars.jpg

:arrow: Santino Marella przedłużył kontrakt z Wrestle Championship Entertaiment. Santino ostatnimi czasy poczynił znaczne postępy na backstage i dlatego mówi się o pushu dla tego zawodnika na przestrzeni najbliższych miesięcy. Zarząd cieszy się z tego, że Santino przedłużył swój kontrakt gdyż jest bardzo pozytywną postacią na backstage.

:arrow: Poniżej podajemy wpis Batisty z jego oficjalnej strony na temat div w WCE.

Miejmy nadzieje, że po drafcie divy przejdą na CrashDay. Nie miałbym nic przeciwko temu gdyby jedna z nich dołączyła do Destination.

:arrow: Znana jest już karta na następny odcinek CrashDay, który odbędzie się już za tydzień. Walki podaję poniżej.

Match for No. 1 Contender for WCE Championship - Santino Marella vs Jeff Hardy vs Dolph Ziggler vs The Miz

World Tag Team Championship - Randy Orton & Ted DiBiase © vs Mr. Kennedy & Batista

Hardcore Championship - Mick Foley vs Shad (Stypulacja jeszcze nie wybrana)

WCE Championship - The Rock vs Chris Jericho

:arrow: Zarząd prosi również o czynne udzielanie się wszystkich zawodników na backstage.

Piszcie czy podoba wam się obecne (połączone) wydanie newsów. Podziękowania dla Sebu za to, że udostępnił newsy z Showtime. Następne newsy już za tydzień.

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• T0meq

1

• Rejden

1

• El Gonzalito

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Jasny

No fajnie fajnie :D Niusy mi się bardzo podobają i ich forma ciekawe pomysły, np z tym Twitterem, ale mam jedno zastrzeżenie skoro na PPV był Match John Cena vs Triple H o miano pretendenta do tytułu i wygrałem go Ja, to dlaczego HHH też ma być w walce o pas trochę to bez sensu(żeby nie było nic nie mam do Piledrivera).A Ja postaram się pisać na BS przynajmniej 3 razy w tygodniu ;)

Popieram kolegę wyżej ;) Fajna forma, takie drugie newsy :P Mam nadzieję, że kolejny odcinek WCE będzie bardzo ciekawy. Już się nie mogę doczekać.

A i jeszcze jedno, Dolph pisz na backstage, bo bardzo mi się nudzi, a chętnie bym kogoś powyzywał :) pozdrawiam :waving:

No Tomuś Tomuś dobra robota jak zawsze :t_up: . Niusy są bardzo fajne i nie mam do nich raczej żadnych uwag :) . A więc zaczne od początku , Goldberg zwolniony , ale chyba wiadomo czemu , a CM Punk ( Słit ) był strasznie ograniczony przez niego mam nadzieje , że teraz zacznie pisać bo chcę z nim feudu jak tylko zodbędę WHC Tittle. Divy w WCE to rarytas , tylko szkoda , że narazie tylko 1 jest bardziej aktywna , ale lepszy rydz niż nic :P . Co do mojej postaci to jestem troszkę zawiedziony , że nie wygrałem na PPV , bo miałem pomysł na posty jeszcze lepsze niż pisałem , gdybym miał pas , ale nic nie poddam się :) . Nowe "stare" gwiazdy w WCE czyli Dolph i Jeff no i Kaval czyżby jakiś feudzik to mogłoby być naprawdę ciekawe. Co do wpisu Batistu na Twitterze to moja odp jest taka : możesz o tym zapomnieć 8) . I co do ostatniego punktu to ja także zachęcam do częstszego udzielania się na BS oczywiście w miare czasu jakim dysponujecie , ale raczej każdy może napisać 1 posta na tydzień ( może ja teraz nie napisałem , ale to z powodu , że nie mam z kim feudować zbytnio jeśli mi nikt nie odpisuje , a zmuszać przecież nie będę bo to na siłe nie jest ). Ogólnie super niusy oby tak dalej :t_up:

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

...ale mam jedno zastrzeżenie skoro na PPV był Match John Cena vs Triple H o miano pretendenta do tytułu i wygrałem go Ja, to dlaczego HHH też ma być w walce o pas trochę to bez sensu(żeby nie było nic nie mam do Piledrivera)

Żeby było ciekawiej :D

Mi sie osobiście podoba pomysł z divami na ST, bo przynajmniej sie więcej dzieje na Backstage, bo generalnie pisze tylko kilka osób, a większość nowych trafia na CrashDay.

Punk mógłby sie czasem pojawić na Backstage, ale rozumiem, że ma troche roboty z pisaniem gal.

Pomysł z walką o World Title na PPV mi osobiście sie bardzo podoba :D ale rozumiem lekkie zirytowanie Rejdena. Zobaczymy co dalej z tego wyniknie, powinno być bardzo ciekawie.

Popieram panów wyżej z tymi notkami z Twittera, naprawde Newsy wyglądają jak te które pisze Prototype.

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Gonzalez, Cm Punkiem gra od teraz Pietrek, nie ja :) Sory że tak mało niusów z showtime, ale to moje pierwsze newsy, za tydzień będzie o niebo lepiej ;)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Jestem trochę spóźniony z ocenianiem niusów , ale chyba nikt nie będzie miał mi tego za złe. :P , niusy są bardzo fajnie napisane i podobają mi się tylko szkoda , że nie ma nic o Evanie , ale to tylko moja wina , postaram się częściej udzielać na BS , bo ostatnio się obijałem trochę. Co do niusów to na +. :)

cmpunkg.png

WCE Continental Champion 30.06.2010 - 18.08.2010 ( Evan Bourne )

WCE Unifield Tag Team Champion 26.02.2010 - xx.xx.xxxx ( Joey Mercury )