Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Debiut Blacka, twitter Hardego, komentarz Foleya i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

WORLD WRESTLING ENTERTAINMENT

:arrow: Sheamus weźmie udział w show FCW 29 października w Gainesville aby spotkać się z fanami. Na gale jest zapowiedziana walka Ladders and Chairs Match, oraz konkurs na najlepszy strój Halloweenowy dla fanów.

Tyler_Black.jpg

:arrow: Były ROH Champion Tyler Black debiutował w FCW w czwartkowym show Florida Championship Wrestling, przegrywając z finalistą sezonu drugiego NXT, Michael McGillicutty’m. Był zapowiedziany jako Zack Rollins.

:arrow: Przed debiutem SmackDown na SyFy zostanie puszczona powtórka wtorkowego odcinka NXT.

:arrow: Potencjalny spoiler, czyli walka zapowiedziana na show SD 15 listopada:

Na taping SmackDown który odbędzie się 15 listopada w Richmond, Virginia został zapowiedziany main event: Kane vs Undertaker Steel Cage Match.

:arrow: WWE ujawniło dane sprzedaży SummerSlam. Gala została wykupiona 350,000 razy, co jest spadkiem do SummerSlam z poprzedniego roku, czyli 369,000.

:arrow: Zmiany ring name’ów w FCW: Pat Brink będzie znany teraz jako Calvin Haines, Ryan O'Reilly to teraz Conor O'Brian, Idol Stevens nazywa się teraz Damien Sandow.

:arrow: Dziennikarz Thunder Bay Chronicle - Hubert O'Hearn zamieścił artykuł na swoim blogu dotyczącym byłej WWE Womens Championki Mickie James. Hubert zauważa że najpierw WWE zrobiło z Mickie gwiazdę, a następnie zniżyło ją storylinem „James Piggie”.

:arrow: Matt Hardy i jego kolejne wpisy na twitterze:

„Wszyscy niedługo zrozumiecie motywy Matta i MATTHEWA. Hardy Show wznosi się na wyżyny. OMEGA wraca, w ciągu najbliższych kilku tygodni mam zamiar całkowicie się przemienić, odświeżyć, przez całe moje ciało i włosy po mój wrestlingowy „look” i personę. Nawet ludzie którzy mnie krytykują i nie wierzą we mnie zwrócą uwagę na wszystkie moje zmiany. Jestem gotów pracować ciężej niż kiedykolwiek.”

Wczoraj:

"Witam wszystkich, to był pracowity i dobry dzień dla mnie. Jestem bardzo blisko zdobycia tego, czego chcę i potrzebuje. Mam nadzieję, że każdy czuje się dobrze!"

:arrow: Melina teraz będzie wrzucać filmiki na YouTube. To jej pierwszy:

http://www.youtube.com/watch?v=x4l2T-sWZdM&feature=player_embedded#!

TOTAL NONSTOP ACTION

mickfoley.jpg

:arrow: Mick Foley skomentował reklamowanie jego książki na RAW : „Wiele osób może sądzić że Vince miał w tym jakiś motyw. A ja sądze że Vince po prostu czasem potrafi być miły. Myślę że Vince mnie lubi i szanuje, dlatego na to pozwolił.”

:arrow: Jak wiemy narzeczona Kurta Angle jest w ciąży. Narzeczona ta ma twittera, (Twitter.com/GiGiYannotti) na którym zamieściła taką wiadomość :

„Nie mogę się doczekać kiedy nasza córka wyjdzie na świat. Moje kochanie mówi cały czas jej imię, bez końca.”

Narzeczona Kurta to 24-letnia modelka i aktorka Giovanna Yannotti. Para poznała się na planie ostatniego filmu Angle’a „End Game”.

INNE

:arrow: Film amatorski o wrestlingu „Vision Quest” i film Over the Top z udziałem Terry’ego Funk’a są już dostępne na Netflix Instant Watch.

:arrow: Ring of Honor nagra dziś i jutro dwa odcinki „ROH on HDNet” w Arenie ECW w Philadelphii. W spoilerze walki które zostały zapowiedziane:

1 października:

* 16 Man ROH Gauntlet

* Davey Richards vs. Daivari

* Colt Cabana vs. Erick Stevens – zwycięzca otrzymuje ROH TV title shot

2 października:

* ROH champion Roderick Strong vs. Austin Aries

* Homicide vs. Necro Butcher

* ROH TV champion Eddie Edwards vs. zwycięzca meczu Cabana vs Stevens

:arrow: Wczoraj były urodziny byłej WWE Womens Championki Candice Michelle – skończyła 32 lata. Sto lat!

:arrow: Dzisiaj natomiast są urodziny byłej gwiazdy WWE - Rico Constantino. Rico skończył dzisiaj 49 lat. Były wrestler pracuje teraz jako kontroler na lotnisku w Los Angeles.

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Droopi

1

• elo3856

1

• Zaqu7

1

Top użytkownicy w tym temacie

Black zaliczył już debiut. Teraz pozostaje mu tylko czekac na czwarty sezon NXT. Mam nadzieję że się tam znajdzie zresztą wraz z Richie Steamboatem i będziemy świadkami mam nadzieję ładnej walki pomiędzy nimi. Debiut Smackdown na nowej stacji już za kilka chwil i jestem ciekaw jaki wykręci rating. WWE zapowiada że teraz postara się aby niebieski brand dorównał Raw i mam nadzieję że tak się stanie (choc osobiście i tak zawsze wolałem Smacka). No, czyli Matt chce zmienic swój zewnętrzny wizerunek. Chciałby pewnie pokazac się teraz z jak najlepszej strony żeby bardziej przypodobac się TNA. Możliwe że zadebiutuje tam jako heel i ze zmienionym wyglądem odświeży swoją osobowośc. Liczę na to że Matt właśnie mnie zaskoczy i nie będę Go już dalej musiał krytykowac :P . Karta na gale ROH wygląda bardzo interesująco i już nie mogę się doczekac.

Dzięki za niusy.

Debiut Blacka- wiedziałem że do tego dojdzie, ale i tak jest to przygnębiająca wiadomość :(

Trzymam kciuki za Matta, z chęcią będę bił Mu brawo, jeśli oczywiście zrobi odpowiednią formę(nowy gimmick również byłby mile widziany), czego oczywiście bardzo Mu życzę :t_up: z chęcią obejrzałbym powrót Hardy Boyz 8)

Dziękuję za newsy :t_up:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...