Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Debiut Blacka, twitter Hardego, komentarz Foleya i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

WORLD WRESTLING ENTERTAINMENT

:arrow: Sheamus weźmie udział w show FCW 29 października w Gainesville aby spotkać się z fanami. Na gale jest zapowiedziana walka Ladders and Chairs Match, oraz konkurs na najlepszy strój Halloweenowy dla fanów.

Tyler_Black.jpg

:arrow: Były ROH Champion Tyler Black debiutował w FCW w czwartkowym show Florida Championship Wrestling, przegrywając z finalistą sezonu drugiego NXT, Michael McGillicutty’m. Był zapowiedziany jako Zack Rollins.

:arrow: Przed debiutem SmackDown na SyFy zostanie puszczona powtórka wtorkowego odcinka NXT.

:arrow: Potencjalny spoiler, czyli walka zapowiedziana na show SD 15 listopada:

Na taping SmackDown który odbędzie się 15 listopada w Richmond, Virginia został zapowiedziany main event: Kane vs Undertaker Steel Cage Match.

:arrow: WWE ujawniło dane sprzedaży SummerSlam. Gala została wykupiona 350,000 razy, co jest spadkiem do SummerSlam z poprzedniego roku, czyli 369,000.

:arrow: Zmiany ring name’ów w FCW: Pat Brink będzie znany teraz jako Calvin Haines, Ryan O'Reilly to teraz Conor O'Brian, Idol Stevens nazywa się teraz Damien Sandow.

:arrow: Dziennikarz Thunder Bay Chronicle - Hubert O'Hearn zamieścił artykuł na swoim blogu dotyczącym byłej WWE Womens Championki Mickie James. Hubert zauważa że najpierw WWE zrobiło z Mickie gwiazdę, a następnie zniżyło ją storylinem „James Piggie”.

:arrow: Matt Hardy i jego kolejne wpisy na twitterze:

„Wszyscy niedługo zrozumiecie motywy Matta i MATTHEWA. Hardy Show wznosi się na wyżyny. OMEGA wraca, w ciągu najbliższych kilku tygodni mam zamiar całkowicie się przemienić, odświeżyć, przez całe moje ciało i włosy po mój wrestlingowy „look” i personę. Nawet ludzie którzy mnie krytykują i nie wierzą we mnie zwrócą uwagę na wszystkie moje zmiany. Jestem gotów pracować ciężej niż kiedykolwiek.”

Wczoraj:

"Witam wszystkich, to był pracowity i dobry dzień dla mnie. Jestem bardzo blisko zdobycia tego, czego chcę i potrzebuje. Mam nadzieję, że każdy czuje się dobrze!"

:arrow: Melina teraz będzie wrzucać filmiki na YouTube. To jej pierwszy:

http://www.youtube.com/watch?v=x4l2T-sWZdM&feature=player_embedded#!

TOTAL NONSTOP ACTION

mickfoley.jpg

:arrow: Mick Foley skomentował reklamowanie jego książki na RAW : „Wiele osób może sądzić że Vince miał w tym jakiś motyw. A ja sądze że Vince po prostu czasem potrafi być miły. Myślę że Vince mnie lubi i szanuje, dlatego na to pozwolił.”

:arrow: Jak wiemy narzeczona Kurta Angle jest w ciąży. Narzeczona ta ma twittera, (Twitter.com/GiGiYannotti) na którym zamieściła taką wiadomość :

„Nie mogę się doczekać kiedy nasza córka wyjdzie na świat. Moje kochanie mówi cały czas jej imię, bez końca.”

Narzeczona Kurta to 24-letnia modelka i aktorka Giovanna Yannotti. Para poznała się na planie ostatniego filmu Angle’a „End Game”.

INNE

:arrow: Film amatorski o wrestlingu „Vision Quest” i film Over the Top z udziałem Terry’ego Funk’a są już dostępne na Netflix Instant Watch.

:arrow: Ring of Honor nagra dziś i jutro dwa odcinki „ROH on HDNet” w Arenie ECW w Philadelphii. W spoilerze walki które zostały zapowiedziane:

1 października:

* 16 Man ROH Gauntlet

* Davey Richards vs. Daivari

* Colt Cabana vs. Erick Stevens – zwycięzca otrzymuje ROH TV title shot

2 października:

* ROH champion Roderick Strong vs. Austin Aries

* Homicide vs. Necro Butcher

* ROH TV champion Eddie Edwards vs. zwycięzca meczu Cabana vs Stevens

:arrow: Wczoraj były urodziny byłej WWE Womens Championki Candice Michelle – skończyła 32 lata. Sto lat!

:arrow: Dzisiaj natomiast są urodziny byłej gwiazdy WWE - Rico Constantino. Rico skończył dzisiaj 49 lat. Były wrestler pracuje teraz jako kontroler na lotnisku w Los Angeles.

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Droopi

1

• elo3856

1

• Zaqu7

1

Top użytkownicy w tym temacie

Black zaliczył już debiut. Teraz pozostaje mu tylko czekac na czwarty sezon NXT. Mam nadzieję że się tam znajdzie zresztą wraz z Richie Steamboatem i będziemy świadkami mam nadzieję ładnej walki pomiędzy nimi. Debiut Smackdown na nowej stacji już za kilka chwil i jestem ciekaw jaki wykręci rating. WWE zapowiada że teraz postara się aby niebieski brand dorównał Raw i mam nadzieję że tak się stanie (choc osobiście i tak zawsze wolałem Smacka). No, czyli Matt chce zmienic swój zewnętrzny wizerunek. Chciałby pewnie pokazac się teraz z jak najlepszej strony żeby bardziej przypodobac się TNA. Możliwe że zadebiutuje tam jako heel i ze zmienionym wyglądem odświeży swoją osobowośc. Liczę na to że Matt właśnie mnie zaskoczy i nie będę Go już dalej musiał krytykowac :P . Karta na gale ROH wygląda bardzo interesująco i już nie mogę się doczekac.

Dzięki za niusy.

Debiut Blacka- wiedziałem że do tego dojdzie, ale i tak jest to przygnębiająca wiadomość :(

Trzymam kciuki za Matta, z chęcią będę bił Mu brawo, jeśli oczywiście zrobi odpowiednią formę(nowy gimmick również byłby mile widziany), czego oczywiście bardzo Mu życzę :t_up: z chęcią obejrzałbym powrót Hardy Boyz 8)

Dziękuję za newsy :t_up:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
    • Grok
      Shinjuku FACE, japońska arena, która przez ostatnie dwie dekady gościła mnóstwo gal wrestlingowych, zamyka podwoje pod koniec tego roku. Shinjuku FACE w Tokio wydało oświadczenie, w którym potwierdziło zamknięcie po wygaśnięciu umowy najmu pod koniec września 2026 roku. Arena pomieści kilkaset osób i mieści się na siódmym piętrze kompleksu w tokijskiej dzielnicy Shinjuku. Fani cenią ją za świetny setup i uważają za kluczową arenę średniej wielkości dla japońskich promocji, zwłaszcza tych joshi
    • Grok
      Druga runda New Japan Cup 2026 wystartowała we wtorek, gdy Yuya Uemura i Shingo Takagi wywalczyli sobie awans do ćwierćfinałów. Uemura i Takagi przes jumping dzięki wygranym odpowiednio z Drilla Moloney i Don Fale. Pierwszy ćwierćfinał turnieju jest już potwierdzony – Uemura zmierzy się z Takagim 15 marca. Zwycięzca tego starcia trafi do półfinału 20 marca. W turnieju Uemura pokonał już Great-O-Khana i Moloneya. Wygrana Takagiego z Fale to jego pierwszy sukces w New Japan Cup – wcześniej mia
  • Dodaj nową pozycję...