Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Bearer i Taker, turn Kavala, porozumienie Jarretta, FCW inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

World Wrestling Entertainment

Paul%20Bearer.jpg

:arrow: WWE nie ściągneło przypadkowo Paula Bearera! Okazuje się, że Undertaker najprawdopodobniej będzie kończyć swoją przygodę z wrestlingiem. Z tego właśnie powodu przyciągnięto jego managera.

:arrow: Podczas ostatniego Raw, Vince McMahon okazał należyty szacunek i promował nową książkę Micka Foleya. Konkretnie dokonał tego Michael Cole, a sama książka nosi tytuł 'Countdown to Lockdown'.

:arrow: WWE zdecydowanie zdementowało plotkę o zatrudnieniu na kontrakt rozwojowy kanadyjskiej 26-letniej modelki, Melyssy Buhl.

:arrow: W ostatnich tygodniach Monday Night Raw nie cieszy się wysokimi ratingami. Pomóc w tym ma nowy pomysł oficjeli federacji. Wyznaczone osoby będą pytać ludzi, dlaczego nie lubią wrestlingu. Tak właśnie mają zamiar przyciągnąć do telewizorów większą ilość ludzi. Oby nie zakończyło się to WWE4Parents ;) .

:arrow: Creative Team przewidział również możliwość heel turnu Kavala. Już niebawem po odpoczynku powraca Rey Mysterio i planuje się feud tych zawodników. Więcej informacji póki co nie ma.

jillian-hall-1.jpg

:arrow: Diva WWE, Jillian Hall została przeniesiona do rozwojówki FCW. Powodem jest najprawdopodniej brak pomysłu na tą walczącą 'piosenkarkę'.

:arrow: Również brak jakiegokolwiek pomysłu zarząd obdzarza Darrena Younga. Co prawda pojawił się on na ostatnim Raw, ale nie brał czynnie udziału w jakimkolwiek z segmentów.

:arrow: John Cena jest dumny z osiągnięć sprzedaży, jakich dokonuje film Legendary. Następny film z WWE Studios, który będzie kręcony w Meksyku to dramat pod tytułem 'Blood Brothers'.

:arrow: 14 grudnia ukaże się wspomniane wcześniej DVD pt. 'Greatest 50 Superstars'. Przypomnę, że na płycie mimo pobytu w TNA będą Ric Flair, Hulk Hogan oraz możliwy jest również Sting. Na tym DVD będą gwiazdy wrestlingu, a nie tylko WWE.

:arrow: VK McMahon otworzył się na propozycje dotyczące heel turnu Johna Ceny. Jedynym szczegółem była sprzedaż gadżetów, jednak wraz z zarządem ustalono, iż nie sprawi to większego problemu.

:arrow: Ricky Steamboat po dojściu do siebie będzie pracował w rozwojówce WWE, FCW jako trener. Jego syn Richie już tam występuje i po jakimś czasie planuje się, aby wkroczył do WWE, może za pomocą NXT podobnie jak Tyler Black.

Total Nonstop Action Wrestling

borash.jpg

:arrow: Podczas pobytu w New Jersey Marriott, Jeremy Borash został zaatakowany przez pluskwy. Skończyło się to jednak tylko na drobnych ukąszeniach na twarzy.

:arrow: Problemy Hulkstera z kręgosłupem ciągną się dalej. Tym razem Hulk po raz kolejny będzie przechodził operację. Może to doprowadzić do zakończenia czynnego wrestlingu przez Hogana.

:arrow: W tym tygodniu rozpocznie się sprzedaż biletów na galę TNA Wrestling w Gruzji. Gala odbędzie w listopadzie.

:arrow: Slate.com opublikował niedawno artykuł, w którym Mick Foley opowiada o jego miłości do piosenkarki Tori Amos. Artykuł ten jest również dostępny na stronie http://redirectingat.com.

:arrow: Magnus powraca już czynnie do TNA. Po ostatnich zamieszaniach zwiazanych z jego osobą, zarząd zdecydował się wysłać go na weekendowe House Show'y.

:arrow: TNA Wrestling opublikował video ze spotkania byłych gwiazd ECW z fanami:

Inne

jeff_jarrett_280x39_883423a.jpg

:arrow: Po rozmowach z AAA, Jeff Jarrett wypowiedział się następująco: 'Ostatnie dwa dni z oficjelami AAA były wspaniały. Wszystko wyszło, jak miało wyjść. TNA zawita w Meksyku!'.

:arrow: Matt Hardy po występkach na YouTube, zaoferował że da losowo jednemu z fanów 500$. Do filmu napłynęło w błyskawicznym tempie wiele komentarzy. Strona YT usunęła film z powodem 'Warunki korzystania z usługi'.

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

1

• Droopi

1

• Zaq123

1

• Piledriver1674325991

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dobra, Taker zamierza konczyć kariere, więc znów na WM'ce pożegnany jedną z największych legend wrestlingu :( Sam nie wiem co o tym myśleć. Z jednej strony mój ulubiony zawodnik, człowiek dzięki któremu polubiłem wrestling, a z drugiej strony po tej kontuzji jest cieniem samego siebie :( Mam nadzieje, że chociaż Kane zajmie Jego miejsce w i pod nieobecność "brata" bedzie budził strach i respekt w całym WWE. Mam nadzieje, że urządzą mu pożegnanie godne najlepszych, nie zważając na ere PG, bo na pewno na to zasługuje.

No to tak mamy zyski z gadżetów, ale co z tego skoro ratingi spadają coraz bardziej. Może to otworzy oczy całemu CT i Steph i przywróci troche Brutalności. Mam wrażenie, że CT jest pogubiony w tym wszystkim i sami nie wiedzą co robić. Z jednej strony skupiają sie na promowaniu młodych niby dobrze, ale za dużo ich jest! Nie można pushować wszystkich, a rostery są w tej chwili przepełnione. Druga rzecz to nie wykorzystywani, uznani zawodnicy tacy jak Edge. No i... era PG. Tymi dwoma pierwszymi sprawami sie powinni zając w pierwszej kolejności, potem kombinować z erą PG, jeśli by ratingi nie wskoczyły, chociaż TNA ma podobnie, więc miejsca w świecie wrestlingu na pewno nie stracą...

Nie kapuje Ceny. Vince jest zawiedziony osiągami filmu, a Cena jest w tego dumny...

aha dzięki za niusy :t_up:

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Nie rozumiem Vincenta. Przecież on nienawidzi tych którzy "zdradzili" federacje w której występowali, a tu promuje książke Foleya :) Chyba wkońcu nieco zmądrzał i zauważył że Era PG=Zero dobrego wrestlingu. Widać że chce dużych zmian i chwała mu za to, jeszcze przywrócić wrestling chociażby z przed 3 lat i będzie grała gitara :) Heel turn Jana coraz bliżej, ale jak już pisałem w dyskusji Brema, on nadal będzie nazywany terminatorem.. Hejterzy mogą się cieszyć, że niebawem Taker odejdzie, mnie to tam szczególnie nie cieszy, mimo tego że to już nie ten Taker, nadal go lubię. Dzięki za njusy :)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Powiem tak, zawsze wydawało mi się że Vince chce zman tylko stopują Go dwie panie (żona i córeczka). Vince jest chyba takim pantofelkiem, przynajmniej odnoszę takie wrażnie :P. Bardzo pochwalam to, że WWE zareklamowało książkę Foleya. Bardzo się temu dziwię, ale to bardzo szlachetne posunięcie. Powrótk Bearera jak już to gdzieś pisałem strasznie mnie cieszy, to takie fajne przypomnienie tego, co było już kiedyś. To, że Undertaker już niedługo skończy karierę nie jest dla mnie jakąś niespodzianką, ale nikt nie powiedział że nastąpi to na najbliższej Wrestlemanii lecz nie oszukujmy się - to jest całkiem możliwe. Nie spekulujmy za wcześnie, ale osobiście chciałbym Go zobaczyc jeszcze na WM XVIII bo dobił by do 20-stu wygranych.

Wyznaczone osoby będą pytać ludzi, dlaczego nie lubią wrestlingu.

Jeżeli WWE zada tak skonstruowane pytanie to ludzie odpowiedzą - to jest ustawiane etc. :P. Powinni zadac pytanie dlaczego nie lubią WWE (ale jestem mądry 8) ). WWE4Parents? Może byłoby lepsze od dzisiejszego =)).

Cieszy mnie że TNA porozumiało się a AAA. Oby ta współpraca wyszła na dobre obu federacjom.

Dzęki Pro :).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
    • Grok
      Women’s Intercontinental Title będzie broniony w przyszłym tygodniu. Bayley wygrała gauntlet match na Raw, co dało jej title shot przeciwko AJ Lee na najbliższym odcinku, gdy Raw zawita do San Antonio. W finale Asuka złapała Bayley w Asuka Lock, ale Bayley wyrwała się i skontrowała Rose Plant. W gauntlecie wzięły też udział Ivy Nile, Raquel Rodriguez, Lyra Valkyria oraz IYO SKY. Na poprzednim Raw Lee celebrowała swój tytułowy sukces z Elimination Chamber, ale znalazła też chwilę, by rzucić o
  • Dodaj nową pozycję...