Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Matt ciąg dalszy, Maryse błąd na RAW, turn Ceny..

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

766090.jpeg

:arrow: Sytuacja z Mattem Hardym powinna wyjaśnić się po Hell in a Cell, federacja zauważyła zachowanie Matta, to jak bardzo chce być zwolnionym i przejść do TNA, do czego WWE absolutnie nie chce dopuścić..

:arrow: Maryse popełniła gafę na ostatnim RAW. Na karteczce którą otrzymała było napisane po francusku - "La semaine dernière, t'étais à moi", czyli tydzień temu byłaś moja, a podczas show diva odpowiedziała Tedowi - za tydzień będziesz moja. Ups. :)

:arrow: Obecnie Vince McMahon nie ma aż takiej mocy jak kiedyś. Kontaktuje się z Creative Teamem głównie przez e-mail. Stery Vince'a podobno przejęła jego córka Stephanie. Dodatkowo VKM stanowczo nalega by unifikacja pasów odbyła się jak najszybciej, jednak CT namawia go by poczekał do WrestleManii.

:arrow: Dyskusja na temat heel turnu Johna Ceny jest brana coraz poważniej pod uwagę Creative Teamu. Poprzednio Vince za każdym razem stanowczo nie pozwalał na jakiekolwiek dywagacje z powodu ogromnej sprzedaży jego merchandise'u, jednak teraz wujaszek jest otwarty na propozycje. Heel turn miałby nastąpić w okolicach WMki.

:arrow: Rating RAW znów nie jest najwyższych lotów. 2.7 przy 3,8 mln widzów. Jednak znów można usprawiedliwiać to pisząc, że mecz Bears vs. Packers zanotował piąty co do wielkości rating w historii telewizji.

:arrow: Poniżej ciekawe zdjęcia, ciekawych par. :D Dowiecie się więcej poniżej:

carrierlp-photo-of-kelly-kelly-with-justin-gabriel-on-saturday_500.jpg

carrierlp-photo-of-vickie-guerrero-with-her-real-life-boyfriend_500.jpg

:arrow: Na NXT potwierdzono, że kolejne odcinki będą wyświetlane na WWE.COM :applause:

:arrow: Wywiad z Mr. Andersonem:

O PG - Nie wiem jak można utworzyć show w PG, gdzie napierdzielają się twardzi faceci i półnagie kobiety.. To absurd! Rozumiem sponsorzy, pieniądze itd., ale to i tak ssie. Przejście na ten system to dopiero początek powolnego spadania w dół tej federacji.

Zwolnienie z WWE - Gdy opuściłem ten fed od razu zwróciłem się do kogoś kto był w podobnej sytuacji (Booker T). Spytał czy na prawdę zwolniono mnie dlatego, że byłem zbyt.. stiffowy. Doszliśmy do wniosku, że jeżeli oni nie chcą byś tam był znajdą byle powód.

Jego proma w TNA - Zacząłem mówić 'mili goście kończą ostatni' i 'dzięki Bogu.. jestem dupkiem!' już w OVW. Pytałem Vince'a czy mogę używać tego w swoich promach w WWE. Odpowiedź pewnie znacie.. Nie.

O Kurcie - Kurt Angle to.. no wiecie ile on zrobił dla wrestlingu. Osiągnął wszystko, a dodatkowo nadal daje z siebie 110 procent. Każda jego walka, on chce aby była walką gali.

:arrow: Robert Roode wyznał, że w niedalekiej przyszłości znów może wystartować z solową karierą. 'Przecież każdy chce występować sam, to marzenie każdego wrestlera wybić się..' potwierdza Robert.

:arrow: Kurt Angle przedłużył swój kontrakt z TNA o rok. Powiedział też, że jeżeli przegra na BfG to na prawdę kończy karierę.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Teraz pytanie czy chcecie bym wklejał obrazki do newsów, czy aby utrzymała się obecna forma? : )

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Droopi

1

• barman_2000

1

• Zaqu7

1

• angelss131674325989

1

Top użytkownicy w tym temacie

Ta sytuacja z Mattem Hardym zaczyna już mnie z lekka denerować. Niech on się w końcu zdecyduje i ogłosi czy idzie do WWE czy zostaje w TNA. Ale skoro ma się wyjaśnić po HiaC to poczekam. Maryse - czyżby za mało lekcji francuza? Może to i dobrze że Vince nie ma już takiego wpływu na booking. Liczymy na Stefanię i CT, dajcie nam złego Jaśka! Czytałem że rating RAW był najsłabszy od chyba 1997. Z jednej strony to źle, a z drugiej dobrze. Być może ujrzymy jakieś zmiany w pogoni za oglądalnością. ... czyli NXT osiągneło już dno. Teraz, kiedy nie ma dla nich żadnej stacji, nie liczy się już w ogóle. Wywiad z Andersonem (czy raczej jego krótkie kawałki) jest dosyć ciekawy. Ken wyraźnie mówi, że WWE jest za mało dorosłe dla niego. Robert jak narazie spełnia swoją role w Beer Money. Do ich rozpadu poczekajmy trochę.

Obrazki... szczerze to lepiej jest jak obrazki są. Widać o kogo chodzi. Raczej nikt nie ma aż tak wolnego neta żeby obrazki bardzo utrudniały mu ładowanie strony. Więc lepiej z obrazkami.

Nie chce sie klocic ale na kartce bylo napisane po ang bo widzialem i pisalo next week czyli powiedziec Tedowi powiedziala dobrze najwyrazniej zle przetlumaczyla na francuski. Nie spodziewalem sie ze Vince ma tak malo do powiedzenia i ze teraz rzadzi zona HHH :D . Widze ze WWE pomyslalo troche i nie chce dopuscic do przejscia Hardego do TNA, nie sa tacy glupi jakby sie wydawalo, ja czekam na Cene heela bo wydaje mi sie ze wtedy bedzie ciekawiej. Rating nic nowego skoro sa obecnie rozgrywki czegos, nie pamietam czego =)) a co do TNA to mnie nie interesuje :twisted:

WWE nie chce dopuścic do zwolnienia Matta, ale czy to ma sens? Przecież Hardy może zlekceważyc gale i nie przyjśc lub po prostu robic na złośc. Rzeczywiście było napisane next week, ale nie wiem co pod tym było napsane :P. Vince nie ma takiej mocy jak teraz. To już od dawna możnabyło dostrzec. Panie przejęły stery WWE. No właśnie, podobno Vince nie jest do końca przeciwnikiem heelturnu Ceny, tylko Stephanie. Nie wiem czy to prawda, ale dowiedziałem się że WWE Chairman mówił że jeśli turn Ceny ma nastąpic to już niedługo (do momentu, aż Stephanie nie wróci "po macierzyńskim" :P). Angle musi zostac w TNA, a napewno we wrestlingu, nie może nigdzie odejśc. I tymże sposobem pragnę zakończyc swą wypowiedz i podziękowac za newsy.

Aha, jeszcze jedno... Pietrek, oczywiście wklejaj obrazki. Zawsze to uatrakcyjnia wygląd newsów ;).

● Ja jestem za odejściem Matt ' a z WWE . Po co oni go tu trzymają . ? Tylko sie szmaci w tym całym WWE . Pamiętacie kiedy on ostatnio wygrał jakąkolwiek walkę . ? Bo ja jakoś nie kojarze .. ; /

● Ja tam nie znam francuskiego więc sie nie będę udzielała w tej sprawie . ; ]

● Heel turn Jaśka . ? Mimo wszystko czy jest face ' m czy heel ' em nie polubię go . Dla mnie to zawodnik bez większego doświadczenia . Raptownie ma dwie akcje na krzyż w ringu , a dzieciaki wrzeszczą na jego widok .

OMG . Bez komentarza .

Dzięki Ci bardzo za newsy , czekam na następne . ; ]

I ♥ WWE .

Angelisia , ♥ propsy za komentarz o Jasiu :t_up: . Też jestem zdania, że nie ma znaczenia kogo odgrywa, póki nie zacznie prezentować czegokolwiek w ringu.

Nie mam nic przeciw dołączeniu Matta do TNA, ale pod warunkiem, że zrobi przyzwoitą formę. Tylko w takim przypadku to przejście będzie miało sens.

Jestem jak najbardziej za solową karierą Rood'a ;)

Raz pisze że WWE ma juz wylane w Matta, potem że nie chcą go wypuścić. Raz że przejście jest juz pewne, teraz że dopiero się wyjaśni itd. Już trochę ten temat się nudny robi :P Niech przechodzi do tego TNA i tyle, tylko żeby poprawił forme i będzie ok ale z tego co widać jest na dobrej drodze. Zresztą to samo tyczy się turnu Ceny. Ja się absolutnie nie dziwie że żadna telewizja nie chce juz puszczac NXT... Z tygodnia na tydzień to jest coraz bardziej żałosne... W tym tygodniu to juz w ogóle przegięli, nie było ani jednej walki... Hmmm z jednej strony zarówno Roode jak i Storm zasługuja na singlowe kariery i walki o główne pasy ale z drugiej strony jesy to mój ulubiony TT i bardzo bym nie chciał żeby Beer Money się rozpadli. Więc niech jeszcze z tymi singlowi karierami sobie poczekają. Mam nadzieje że roczny kontrakt Angle'a nie oznacza że za rok ma zamiar zakończyc kariere. No i chyba sugeruje jednoznacznie jego zwycięstwo na BfG.

Obrazki może nie są najwazniejsze, liczy się treść a Twoje niusy są bardzo dobre ale jednak jak są wklejone obrazki wygląda to wszystko lepiej i przyjemniej się czyta :P

Mimo wszystko czy jest face ' m czy heel ' em nie polubię go . Dla mnie to zawodnik bez większego doświadczenia .

... Jeszcze bym zrozumiał gdybys napisała że dla Ciebie to zawodnik bez większych umiejętności (oczywiście jeśli chodzi o umiejętności ringowe bo przy micu jest jednym z lepszych) ale jak możesz napisać że Cena jest zawodnikiem bez doświadczenia...

Na początku zaznaczam, wypowiadam sie na specjalne życzenie.

Sytuacja z Mattem robi sie tak samo nudna jak do niedawna z Mickie. Logiczne, że Vince nie chce Hardy Boys w TieNej, ale nagle sie na to decydują, a teraz znowu nie. Coś mi tu nie pasi...

Heh błąd Maryse "na żywo" mogli zauważyć chyba tylko francuzi, bo amerykanie pewnie nie pomyśleli nawet co mogą oznaczać jej słowa...

Więc WWE tak naprawde żądzą kobiety, wszyscy na to czekali, a okazuje sie, że to na co wszyscy narzekają jest spowodowane właśnie nimi.

Heel turn Ceny dopiero na wm :thinking: Coraz bardziej widzi mi sie starcie tytanów Cena vs Taker, napewno taka walka przyciągnęła by ogromną publike, ale jeśli to ma być ostatnia WM'ka grabarza to szczerze nie chciałbym tej walki.

Podobają mi sie te urywki wywiadu z Andersonem, widać, że nie lubi Vincenta.

● Heel turn Jaśka . ? Mimo wszystko czy jest face ' m czy heel ' em nie polubię go . Dla mnie to zawodnik bez większego doświadczenia . Raptownie ma dwie akcje na krzyż w ringu , a dzieciaki wrzeszczą na jego widok .

OMG . Bez komentarza .

" Cena to drewno nad drewnami i w ogule jusz nie jest taki swiiit jak kiedys, bo teraz jest Ortonek i on jest taki trendi grr:*xddd"

"Cena to drewno bo wykonuje tylko 5akcji, nie może sie równać nawet z Ortonem" Standardowe "modne" obecnie teksty... Powiedzcie mi do k&%$@ w czym Cena jest gorszy od takiego Ortona (bede porównywał do niego, bo wg. angelisi jest najlepsiejszy)? Zwłaszcza teraz, jak zwiększyli mu Move Set i taki drop kick naprawde ładnie mu wychodzi. Przeliczcie sobie akcje wykonywane przez wrestlerów. Cena ma sekwencje ruchów zakonczoną YCSM, popatrzcie na Ortona jak "wchodzi na fale"- Clothsline, clothsline,powerslam, (przeciwnik nagle wychodzi za liny) i mamy jakże piękne i trudne do wykonania DDT z drugiej liny a następnie żmija szykuje sie do Cutting Jumpera i mamy koniec walki! Teraz wykonajmy proste obliczenia- 2x Clothsline+1xpowerslam+1x DDT+1x aRKejOł= 5akcji. Tak, skoro mówicie, że Cena to drewno, to chociaż w tej chwili z czystym sumieniem powiem, że nim nie jest, to bierzcie pod uwage innych powszechnie lubianych wrestlerów, a nie spamujcie, że Cena to drewno, i w ogóle, bo tak wszyscy mówią i tak jest modnie...

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
    • Grok
      Shinjuku FACE, japońska arena, która przez ostatnie dwie dekady gościła mnóstwo gal wrestlingowych, zamyka podwoje pod koniec tego roku. Shinjuku FACE w Tokio wydało oświadczenie, w którym potwierdziło zamknięcie po wygaśnięciu umowy najmu pod koniec września 2026 roku. Arena pomieści kilkaset osób i mieści się na siódmym piętrze kompleksu w tokijskiej dzielnicy Shinjuku. Fani cenią ją za świetny setup i uważają za kluczową arenę średniej wielkości dla japońskich promocji, zwłaszcza tych joshi
    • Grok
      Druga runda New Japan Cup 2026 wystartowała we wtorek, gdy Yuya Uemura i Shingo Takagi wywalczyli sobie awans do ćwierćfinałów. Uemura i Takagi przes jumping dzięki wygranym odpowiednio z Drilla Moloney i Don Fale. Pierwszy ćwierćfinał turnieju jest już potwierdzony – Uemura zmierzy się z Takagim 15 marca. Zwycięzca tego starcia trafi do półfinału 20 marca. W turnieju Uemura pokonał już Great-O-Khana i Moloneya. Wygrana Takagiego z Fale to jego pierwszy sukces w New Japan Cup – wcześniej mia
  • Dodaj nową pozycję...