Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

A więc, natchnął mnie na ten pomysł Patryniu. Chciał coś wymyślić, jakieś graficzne PPV ale przecież już jest coś takiego jak SotM i ja wszedłem tutaj jako reaktywować sotw, to pomyślałem, że jednak SotM'u nie warto reaktywować ale... jeśli będziecie głosować to mogę to stworzyć. Więc wypełnijcie akietę i otwieram wam dyskusje o tym czymś. Jakby co właściciel pracy któras wygrała w sotw i pojawi się w SotM również może głosować, nikt mu tego nie zabrania. Czas na głosowanie to 7 dni.

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• SweetChinMusic

1

• Zaq123

1

• Luba

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

No ja oczywiście jestem na tak, ponieważ jak Luba powiedział, wygrana praca z SotW, trafi na SotM i będzie walczyć o nagrodę główną :)

Tak można powiedzieć :8 Jeśli ktoś uważa że to nie dobry pomysł proszę mi podać swój adres zamieszkania, to ja Cię przekonam :t_up:

Jeżeli chodzi Ci o to, że 4 SOTW zmierzą się ze sobą w SOTM, jestem na tak. Będe głosował :t_up:

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Również jestem za SotM i z chęcią będę oddawał swój głos w tym konkursie. Teraz tylko pytanie, kiedy zaczynamy ;) ? Bo jak dla mnie jest to bardzo dobry pomysł. Będzie SotW, PotM i SotM. Nie mam nic przeciwko, przecież to nic nie kosztuje poza dobrą zabawą. Każdy chciałby się sprawdzić na tle innych. A tak w ogóle to jest niepotrzebne, dawać to i tyle :P Wiadomo, że będą głosować, skoro była już pogadanka na ten temat co do SotW.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
    • KPWrestling
      KPW ARENA 32 SPRAWIEDLIWOŚĆ I PRAWO 13.03.2026 Wstęp 17:00, Start 18:00 KLUB NOWY HAREM 81-342 Gdynia, 3 Maja 28 Sąd sądem, a sprawiedliwość musi być po naszej stronie! https://www.youtube.com/watch?v=faPFQq8Od4INajlepsi polscy zawodnicy, goście z zagranicy, wielkie emocje, duża doza szaleństwa – rozrywka na najwyższym pozio
    • MattDevitto
      Już chyba wiem kto otworzy show w ringu
    • Kaczy316
      Triple H i niespodzianki, więc jak to jest w jego zwyczaju szykujmy się na najzwyklejsze show na świecie i mega przewidywalne, więc Gunther kończy karierę AJ'a, Drew broni tytułu z Samim w czystej walce, Pianek powraca i wygrywa RR Match, a Roman wbija z nr. 30 i też wygrywa RR Match  
  • Dodaj nową pozycję...