Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Signature of the Week #12 by Luba

Temat pracy: praca ze stock'a.

Termin oddania: 3 październik (niedziela) godz. 20:00

Wymiary:

Sygnatura: Max 200x500

Vert: Max 400x200

Podpis: Zabroniony.

Animacja/Gif: Zabronione.

Dodatkowe wymogi: robimy prace ze stock'ów które ja podam.

http://img6.imageshack.us/img6/7565/uow011.jpg

lub

http://img002.lazygirls.info/people/ash ... .sized.jpg

lub

http://i52.tinypic.com/2ahdrx0.jpg

Prace wysyłamy do mnie poprzez PW według podanego wzoru:

[img=...]

_________________________________________________________________________________________

Tym razem będziemy głosowali, a właściwie oceniali każdą pracę w skali szkolnej 1 - najgorsza ocena, 6 - najlepsza.

Pamiętajcie, że liczy się pomysł, przekaz, jakość wykonania pracy, ładne kolory ... i takie tam.

Nie zapomnijcie też dodać komentarz do każdej pracy. Czas na głosowanie - 5 dni.

Praca #1

sotw12v.png

Praca #2

ashleyc.png

Praca #3

bellatwins.jpg

Praca #4

ashleysotw.png

Praca #5

ashley4l.jpg

Tutaj umieszczam wzór do głosowania.

[Praca 1] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 2] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 3] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 4] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 5] - twoja ocena - twój komentarz

Powodzenia!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• CezarMVP

1

• elo3856

1

• Rejden

1

Top użytkownicy w tym temacie

Praca 1 - Jak dla mnie trochę za mało zrobione. Ogólnie mówiąc ciężko wycisnąć coś fajnego z tego stocka. (próbowałem) Ocena - 2.

Praca 2 - Pierwsze co rzuca się w oczy to fatalny kolor. Napis również nie powala. Ocena - 2.

Praca 3 - Tutaj widać wkład, dość fajne efekty, jednak napis zdecydowanie za słaby. Ocena - 3.

Praca 4 - To będzie SOTW. Bardzo ładne efekty i światło. Kolorki też są spoko. Ocena - 4.

Praca 5 - To złote po lewej strasznie przeszkadza, gdyby zamiast tego walnąć ładny napis byłoby coś lepiej. Ocena - 2+.

[Praca 1] - 1+ - no cóż, zero zabawy kolorami, jedynie jakaś fala światła to za mało, napisy też słaby :/

[Praca 2] - 2 - kolor taki ponury, jedyne co mi się podoba to napis ale nie pasuje mi on do reszty

[Praca 3] - 3 - tutaj widać, że coś jest zrobione ale jakoś wygląda mi na takie rozmazane, do tego napisy taki :/

[Praca 4] - 3+ - może i najlepsza praca z wystawionych, lecz imo jest tam niezły chaos, choć napis jest nawet fajny

[Praca 5] - 3- - a masz co mi tam, starałeś się ze zrobieniem tej pracy, więc dostań taką ocenę, choć według mnie te c4d nie potrzebne i szkoda, że nie ma napisu.

ahfo.png

luba_049.png

• Styl:  Jasny

Praca 1- nawet podoba mi się efekt i umiejscowienie napisu, ale jednak reszta kuleje 3-

Praca 2- czyli najgorsza praca mono kolor i mało pracy włożonej lipa 2-

Praca 3- tu również podoba mi się efekt widać, że troszkę się ktoś napracował ale napis ssie :(3

Praca 4- gdzieś już widziałem podobny efekt, ale ładnie to wgląda raczej najlepsza praca chociaż Ja popracował bym jeszcze nad kolorkami 4

Praca 5- oj słabo dziwny rozmiar i brzydkie to coś po lewej 2+

[Praca 1] - 2+ - niby pracka nie błyszczy jednak czymś mnie przyciągnęła.

[Praca 2] - 2 - trochę za ciemno i ogólnie mało co stock ruszony. Napis jako taki

[Praca 3] - 3 - tutaj trochę więcej wyciśnięte ze stocka, są fajne tekstury, napis niezłe

[Praca 4] - 4 - Najwięcej włożonej pracy, ciekawie, ma potencjał

[Praca 5] - 3 - raczej 2 miejsce, tylko przydałby się napis i jakoś ta ramka mi przeszkadza

[Praca 1] - 2 - Praca słaba zbyt mocno rozjaśniona i napis mi się nie podoba.

[Praca 2] - 3 - Praca taka sobie nie jest głupia ale i nie jest fajna napis średni. Szkoda że tak mało zrobione.

[Praca 3] - 4 - Zbyt rozjaśniona ale fajna dobre kolory wszystko do siebie pasuje. Niestety napis mi nie pasuje.

[Praca 4] - 3 - Nie głupia praca nie podobają mi się te kropki i brak ramki napis nie jest zły i fajnie wygląda te światło na włosach.

[Praca 5] - 2 - Praca niezbyt mi się podoba mało wkładu w pracę i nie podoba mi się to coś z lewej strony pracy.

Praca 1 - Średnia Głosów: 2.15

Praca 2 - Średnia Głosów: 2.15

Praca 3 - Średnia Głosów: 3.20

Praca 4 - Średnia Głosów: 3.7

Praca 5 - Średnia Głosów: 2.55

Ladies and gentlemen... zwycięzca SotW #12: ZiuteX i jego praca z Ashley Valance!

ashleysotw.png

Gratulacje dla zwycięzcy!

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• CzaQ
      W listopadzie byłem na divach - trafiłem na laske 650zł/h śliczna azjatka, ale i tak wolałbym zrobić Mine  
    • Grok
      Tony Khan twierdzi, że pożegnalny mecz Sting'a na AEW Revolution 2024 pobił „wszystkie rekordy biznesowe”. Khan udzielił wywiadu dla TMZ Sports przed AEW Revolution w niedzielę w Los Angeles. W rozmowie przypomniał, jak dwa lata temu na tej gali Sting i Darby Allin pokonali Young Bucks w jego ostatnim meczu. „AEW Revolution kilka lat temu było ostatnim starciem Sting'a, meczem pożegnalnym jednej z największych legend wrestlingu wszech czasów, Sting'a” – powiedział Khan. „Sting i Darby zali
    • PpW
      Już 11 Kwietnia, PpW Ewenement Wrestling powraca do Teatru Komuna w samym Centrum Warszawy, z galą Hardcore Wrestlingu - Jeszcze Jedno 🔥🔥🔥 Największa i najważniejsza gala roku - Ledwo Legalne 6, jest już tuż za rogiem, a Jeszcze Jedno, to ostatnia prosta przed tym wydarzeniem. Ostatnia okazja żeby powyjaśniać sobie co i jak i powiedzieć lub pokazać sobie, no cóż… jeszcze jedno! 🤩🤯 Na gali możecie spodziewać się tego, z czego PpW słynie najbardziej - latających krzeseł, pękających stołów, u
    • KyRenLo
    • KyRenLo
      Sam turn wyszedł bardzo dobrze. Podobało mi się.  Coś za coś. Może teraz walka będzie słabsza (I tak pewnie nie byłaby jakaś wybitna), ale chociaż dostaniemy program z krwi i kości. Moim zdaniem będzie to zdecydowanie lepsze w oglądaniu niż zwykła rywalizacja fejsów.
  • Dodaj nową pozycję...