Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE Wrong Side of Hell cz.2

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Kamera przenosi nas do locker roomu Destination, gdzie widzimy Shada opatrywanego przez lekarza. W pomieszczeniu są również Mr. Kennedy oraz Batista. Kennedy wymienia kilka zdań z Batistą a następnie wychodzi z pokoju. Kennedy idzie przez długi korytarz, kiedy drogę zagradza mu nie kto inny jak...The Rock.

Mr. Kennedy: Nie jestem w humorze, więc streszczaj się...

The Rock: Hmm...coś się stało, Kennedy...? Impreza się nie udała...?

Mr. Kennedy: Masz mi coś do powiedzenia, czy przyszedłeś tylko po to, żeby pieprzyć bez sensu...?

The Rock: Zgadłeś, Rock ma do ciebie interes. Pamiętasz czasy, kiedy razem z Rockiem oglądałeś mecze Lakersów i popijałeś zimny browar...? Pamiętasz te czasy, Kennedy...?

Mr. Kennedy: A nawet jeśli to co...?

The Rock: Rock zauważył, że ostatnio potraficie tylko angażować się w walki. Zresztą właśnie przez to twój chłopaczek obronił Hardcore Championship...Lepiej posłuchaj bo Rock nie zamierza powtarzać. Jeśli została ci choć resztka honoru oraz oleju w głowie to ani ty, ani twój przypakowany koleżka nie wtrącicie się do walki o WCE Championship...już i tak macie wystarczająco dużo wrogów...Rock może na ciebie liczyć...?

Mr. Kennedy: Wyjaśnijmy sobie kilka spraw. Po pierwsze to tamte czasy już mineły, nie jesteśmy kumplami. Po drugie tydzień temu zniszczyłem twojego koleżkę Micka Foleya, a Batista...nie muszę przypominać co ci zrobił Batista, prawda? I ty mówisz, że potrafimy tylko interweniować w czyjeś walki...? Zapamiętaj sobie Rock...nigdy więcej nie próbuj mi grozić. Ani ty, ani Mick nie macie najmniejszych szans z walce z Destination, więc na twoim miejscu siedziałbym cicho i nie wychylał się. To ja jestem pierwszym w historii WCE Championem, to ja jestem największą gwiazdą Wrestle Championship Entertaiment, to ja jestem...

The Rock: Bla, bla, bla, blaaa...Człowieku, Rock cię nie poznaje. Jeszcze jakiś czas temu walczyliśmy razem jako dobrzy kumple, a teraz...? "Im An Asshole, Im An Asshole" ...to powoli robi się nudne. Być może i tydzień temu Batista okazał się lepszy od Rocka, ale to tylko niedopatrzenie. Zwykłe nic nie znaczące niedopatrzenie. Przemyśl to co ci powiedziałem, Kennedy i zastanów się czy jest sens przeszkadzać Rock'owi w zdobyciu mistrzostwa...

Kennedy przez chwilę patrzy Rock'owi prosto w oczy, a następnie odpychając go rusza dalej...Rock jedynie uśmiecha się sam do siebie i rusza w swoją stronę...

(Reklama...)

Kamera w szatni The Miza, który siedzi na krześle i myśli sobie o czymś. Chwilę później zaczął mówić sam do siebie: The Miz... Człowiek który jednego dnia pokona The Rocka i Chrisa Jericho i zostanie nowym WCE Championem, Awesome WCE Championem! (The Miz wstał i wyszedł z szatni...)

764792.jpeg

Lilian Garcia: Czas na walkę Triple Threat Elimination Match, w której stawką będzie...WCE Championship! Jako pierwszy wchodzi na ring, podchodzący z Cleveland, Ohio, ważący 231 funtów oraz reprezentujący Destination...The Miz!

(Awesooooomeee...)

Lilian Garcia: Oraz jego przeciwnik...pochodzący z Miami na Florydzie, ważący 275 funtów..."The People's Champion" The Rock!

(If you smeeeel...what the Rock...is cooking...!)

Lilian Garcia: Oraz ich przeciwnik...pochodzący z Manhasset w Nowym Yorku, ważący 226 funtów...WCE Champion...Chris Jericho!

Michael Cole: Czas na walkę Triple Threat Oj będzie się działo...!

Jerry Lawler: Cicho zaczęli...

Gong. Rywale krążą w okół ringu, Rock pokazuje Mizowi na Jericho, Miz kapuje o co chodzi, Jericho jest bardzo pewny siebie... Miz i Rock rzucają się na Jericho, obijają go punchami, kopniakami, Irish Whip do narożnika od Miza, Y2J ląduje w narożniku, Miz i Rock nie czekają i doskakują od razu do WCE Championa, Jericho jest oszołomiony,nie wie co się dzieje, jednak jego rywali to nie obchodzi, Rock mówi coś do Miza, ten się zgadza, Rock staje na środku ringu, Miz łapie Jericho i Irish Whip wprost na The Rocka, skontrowany, to Miz biegnie na Rocky'ego, ale ten nie robi z tego jakiejś większej afery i... Spinebuster! Rock przymierza się do People's Elbow! Zdejmuje swój ochraniacz na łokieć, odbija się od lin z jednej strony, z drugiej strony i... CODEBREAKER! Jericho from the nowhere! Chris Jericho pojawia się znikąd i wykonuje swój finisher na The Rocku, publika wręcz szaleje z radości, dynamiczny pojedynek, ale to teraz nie ważne, za Y2J'em jest Miz, który podniósł się po Spinebusterze, Jericho go zauważa i... Codebreaker! Nie Miz kontruje to w Power Bomb i to Jericho jest poszkodowany. Widać że Mr. Awesome brał lekcje u Batisty! Rock próbuje się podnieść za pomocą liny, Jericho też próbuje wstać, Y2J już na nogach, Rock też, obaj patrz na siebie i próbują swoich sił, Miz obrywa, jeden punch, drugi, trzeci, teaz Miz kontruje low kickami, okłada ich na zmiane, Rock, Jericho, Rock, Jericho, Rock upada, Miz odpycha Jericho, ten odbija sie od lin i... Ależ Kopnięcie! Y2J ląduje na macie, The Miz kopie Jericho prosto w twarz, to jest nokaut! Próba pinu 1...2.Kick Out! To za mało na Jericho, tymczasem Rock doszedł do siebie, stoi tuż za Mizem, ten się odwraca i... Clothesline! Miz na macie, Rock ponownie próbuje wykonać People's Elbow! Odbija sie od lin i... People's Elbow! Próba pinu 1...2..Kick Out! Rocka ma pretensje do sędziego że ten za wolno liczył, kłóci się z nim a to wykorzystuje Jericho! LOW BLOW! Rock zwija się z bólu, i upada, Jericho układa Rocka tak jak mu pasuje, bierze rozbieg i Lionsault! Pin 1...2..MIZ PRZERYWA! MIZ PRZERYWA PIN! Ale dlaczego? Przecież zostałby już tylko on i Jericho, Chris wstaje a za nim jest The Miz i... Skull Crushing Finale!Jericho pada na matę! Miz obraca przeciwnika na plecy, siada na i, łapie za głowę i podciąga do góry! Y2J krzyczy w niebo głosy, próbuje dostać się do lin, ale Miz na to nie pozwala, Rock podnosi się z trudem, widzi całą sytuację i do dźwigni Miza dokłada Shaprshooter! Jericho w potrzasku, jego ręka już w górze ale nie odklepuje, próbuje się wydostać, ależ się szarpie ale zaraz... Y2J odklepuje! Koniec walki dla Jericho! Jericho wyeliminowany

Michael Cole: MAMY NOWEGO MISTRZA! NIE MA ŻADNYCH ZŁUDZEŃ, NOWYM MISTRZEM ZOSTANIE MIZ, TO JEST PEWNE!

Jerry Lawler: Tak to wiem, ale kto nim będzie Rock czy Miz? Stawiam na Rocka!

Jim Ross: Miz będzie miał ciężki orzech do zgryzienia, jednak skoro ty jesteś za Rockiem, King...to ja stawiam na Miza.

Jericho ześlizguje się z ringu i udaje się do szatni z pomocą sędziego, Rock i Miz wymieniają spojrzenia, dochodzi do zwarcia, które wygrywa Rock, Irish Whip na liny, Miz biegnie prosto na Rocka i Clotehsline! Miz unika, Rock się odwraca i... Cross Body! Pin 1...2..Kick Out! Miz nie może uwierzyć, Rock jest bardzo zmęczony, mimo to się podnosi, Miz jest zdziwiony, atakuje go punchami, Rock przy linach, Miz dalej go okłada, Rock nie wie co się dzieje, publika widząc to zaczyna skandować Rocky Rocky Rocky! Miz odwraca się tyłem do rywala, krzycząc coś do widzów, Rock jakby nabrał nowej siły, Miz odwraca się i Flying Clothesline! Pin 1...2..Kick Out! Miz odkopuje, Rock nie czeka długo i podnosi rywala, Irish Whip do narożnika, The Great One zyskał teraz niewielką przewagę, podchodzi spokojnie do Mizanina i zaczyna serie punchy, którym po chwili kończy, sadza rywala na narożniku, jednak po chwili zdejmuje go z niego stawiając go na przeciw narożnika, sam wchodzi na takowy, skacze i... FLYING DDT! Ależ piękna akcja, Rock jak był młody pokazywał się z dobrej strony i umiał skakać ale dawno nie widzieliśmy tak dobrego pokazu High Flyingu z jego strony, publika szaleje, Rock próbuje pinu 1...2..HE KICK"S OUT! HE KICK"S OUT! Miz odkopuje! Niesamowite, Rock nie może uwierzyć, ma pretensje do arbitra ze ten za wolno odliczał, sędzia nie zwraca na niego uwagi, Rock odwraca się by podnieść Miza i... CODEBREAKER! Zaraz, zaraz Jericho już tu nie walczy! Rock na macie, sędzia nie wie co zrobić, Miz kładzie rękę na korpusie Rockyego sędzia liczy 1...2... KICK OUT! KICK OUT! KICK OUT! Obaj panowie jeszcze dychają, Miz cały czas leży, Rock też. Sędzia zaczyna odliczać 1...................2...............3...................4.................5..............6....................7...............8............9........Obaj wstają w ostatniej chwili, sędzia powiedział tylko fight i walka toczy się dalej, Rock i Miz obijają się teraz punchami na zmianę, Raz Rock, raz Miz, teraz Miz atakuje kolanem tym samym zdobywając przewagę, Irish Whip na liny, Rock odbija się i biegnie na Miza, ten nie wzruszony stoi do ostatniego momentu i... Drop Kick! Rock pada na matę a Miz nie zastanawiając się długo wchodzi na narożnik, skacze i... 450 Splash! 450 Splash! Odliczanie 1...2.. ROCK ODKOPUJE! Ależ on ma niespożyte siły. Miz wstaje i znów biegnie na narożnik, wchodzi na niego z niezwykła wściekłością! Znów skacze i... 450 Splash! NIE TRAFIONY! ROCK SIĘ ODSUWA! NIE TRAFIŁ! NIE TRAFIŁ! Rock powolutku wstaje, podnosi Miza, który nie wie co się dzieje i... Rock Bottom! Jednak Rock nie próbuje przypiąć rywala, tauntuje! Zaraz, Zaraz! Na titantronie pojawia się Bret Hart! Rock spogląda na niego a ten pokazuje Sharpshotter! Rock nie zastanawia się długo i zakłada Subbmision Hold, Miz stara się doczołgać do lin i udaje mu się to, Jednak Rock swą siły odciąga rywala, i coraz mocniej zaciska, Miz krzyczy chyba jak może najgłośniej, Publika jest w niebo wzięta, MIZ ODKLEPUJE! KONIEC WALKI! KONIEC WALKI! KONIEC WALKI!

Lilian Garcia: Panie i panowie...zwycięzcą tej walki oraz nowym WCE Championem zostaje..."The People's Champion" The Rock!

(If you smeeeel...what the Rock...is coooking...!)

Michael Cole: A więc Rock...jak to możliwe...

Jerry Lawler: Tak jest, kupon mi wszedł! Brawo Rock! Brawo!

Michael Cole: Eh... Jak dzieciak... Tymczasem zapraszamy państwa na reklamy, a tuz po nich Main Event Gali...

(Reklama...)

Chelsea: Witam nowego mistrza wagg...

{Cody wyrywa mikrofon}

Cody: Oddaj to.Morrison nie wiem czy to słyszysz ale daleko nie uciekniesz.Dopadnę cię,dopadnę!!!Zniszczę,pokonam każdego kto mi stanie na drodzę!!To mój pas rozumiesz mój!!Moje złoto,moja chwała,mój honor!!Jesteś tchórzem.Wygrałem ten pas uczciwie a ty po raz kolejny pokazałeś że jesteś tchórzem.Na Showtime cię pokonam.Pokonam rozumiesz.I to nie na ringu,wszędzie gdzie cie spotkam!!Bo ten tytuł to moje serce które ty ukradłeś!!To twój koniec rozumiesz koniec!!!Nie to jakieś nie porozumienie,kpina.Flair,Flair,Flair!!Chcę mój tytuł!!Co to za federacja.To nie poważne. A zresztą!!!Szykuj się na śmierć!!

{Cody rzuca mikrofonem}

Jim Ross: Wracamy na ring! Jak ten czas szybko leci...niestety, ale zbliża się już koniec tego wspaniałego PPV...jednak przed nami jeszcze jedna walka!

Michael Cole: Z tym pojedynkiem wiązało się sporo...jakby to powiedzieć...ehh...John Cena vs Triple H - Three Stages of Hell...co tu dużo mówić...juz teraz mogę powiedzieć, że ta walka nie będzie niczym specjalnym.

Jerry Lawler: Nie zgadzam się. Zarówno Cena jak i HHH mogą wykręcić doskonałą walkę, na którą wszyscy czekamy!

Jim Ross: Co więcej, zwycięzca tej walki zostanie pretendentem do World Heavyweight Championship!

Michael Cole: Cóż...nie przeciągajmy...czas na walkę wieczoru!

764820.jpeg

Lilian Garcia: Panie i panowie, czas na walkę wieczoru! Stawką tego starcia będzie miano pretendenta do pasa World Heavyweight Championship! Jako pierwszy wchodzi na ring pochodzący z Greenwich, Connecticut, ważacy 255 funtów..."The Game" Tripleeeee H!

(Time to play the game...Time to play the game...!)

Lilian Garcia: Oraz jego przeciwnik...pochodzący z West Newbury, Massachusetts, ważący 240 funtów...John Ceeeenaaa!

Obaj stoją już w ringu, gdy tylko zabrzmiał gong Cena zdenerwowany odrazu rzucił się na Triple H'a uderzając go kilka razy w twarz. Irish Whip do narożnika, jednak Triple H po wbiciu się w niego, odrazu wyślizgną się z ringu. John zrobił to samo, ale to Triple H zaczął go okładać i wbił z całej siły w barierki. Wrzucił Cene do ringu i przechodzi do pinu..1..Oczywiście nic z tego. Triple H usiadł na Cenie i znów uderzył go kilka razy z pięści, znów próbując pinu..1..Cena odkopuje. Jak widać triple H chce jak najszybciej wygrać pierwsze starcie.. Podnosi szybko rywala, łapie na Pedigree, Jednak Cena wynosi go na Attitude Adjustment!Hunter uderza cene z łokcia, schodzi z jego barków i mamy potężny clothesline!1...Znów za mało. The Game podnosi Cene i po chwili wbija w narożnik, biegnie na niego, ale Cena szybko się odsuwa, odbija się od lin i..Buldog! Teraz to Cena siada na przeciwniku i uderza kilka razy pięścią. Sędzia karze mu przestać, lecz ten dopiero po chwili wstaje. John po chwili znów podchodzi do Triple H, jednak ten w sprytny sposób łapie Johna za nogi przechodząc do pinu! 1...Cena odkopuje. Triple H lekko zmęczony wchodzi do narożnika, lecz po chwili Cena robi to samo wchodząc do tego samego narożnika..Uderza Triple H'a kilkakrotnie i próbuje wykonać Superplax, lecz Hunter szybko wymierza headbut i Cena spada z narożnika. HHH czeka, aż rywal spowrotem wstanie i mamy double axe Handle!1..2..John odkopuje! Tryplak podnosi Cene, Irish Whip, Cena chce Shoulder Block'u, lecz The Game wyczuł jego zamiary i szybko położył się na ringu, a Cena spadł barkiem i wyturlał się za kwadratowy pierścień..8-krotny WWE Champion czeka spokojnie w ringu, aż Cena wróci. Ten czyni to po chwili czyni, a Triple H znów szybko rzuca się na niego i okłada pięścami. Po chwili obaj wstają, mamy Iristh Whip, cena odbija się od lin, próba Clothesline, jednak HHH schyla się i mamy Necbracker!1..2..Kick up. Cena znów złapany pod pedigree, jednak i tym razem uniknął akcji kończącej rywala, back body dropem! John po chwili odpoczynku wchodzi w narożnik...CrossBody!1..2...Kick Up! Cena podnosi rywala i szybko wykonuje gutwrench suplex. Znów próba pinu:1...2..Kick Up! Irish Whip Do narożnika, Clothesline, odbicie od lin i Shoulder Block! Jeszcze raz! Teraz protobomb! Cena podnosi ręke do góry, a publiczność szaleje z zachwytu!YCSM?!, Cena odbija się od lin, jednak Triple H szybko wstaje i SpineBuster! Teraz ten i ten leży na macie przez chwilę, więc sędzia zaczyna odliczanie. 1......2.....3.....4....(oboje powoli się podnoszą)5.......Obaj już chwieją się na nogach, więc sędzia przestaje odliczać.. Triple H próbuje uderzyć Johna Cene, lecz ten blokuje się i kilka punch'y leci z jego strony! i Dropkick! Triple H leży, więc Cena może dokończyć Five Knuckle shuffle i tak właśnie robi! Wynosi rywala na Attitude Adjustment! Lecz Triple H łapie się rękami lin i nie pozwala na sobie wykonać AA. Cena jednak z całej siły przeciąga Triple H'a i ten puścił się lin!Będziemy Mieli Attitude Adjustment? Cena wyrzuca już przeciwnika, jednak ten w powietrzy kontruje to na fantastyczne DDT!! Znów przez chwilę leżą, po czym Triple H przeczołgał się do przeciwnika i chce wkońcu wygrać pierwsze starcie!1..2.....Kick up!The Game przez chwile leży, po chwili wstaje cały zdenerwowany, mówi sędziemu że gdyby nie to że tak powoli liczył, wygrałby pierwszą walkę. Sędzia jednak nie zgadza się z nim, pokazując że było tylko dwa. HHH dalej się kłóci, a Cena korzysta z sytuacji i roll up!1...2....Kick Up!Jan wciąż leży, a Triple H szybko podnosi się i jest jeszcze bardziej zdenerwowany. Zaczyna kopać Cene i chyba nie zamierza przestać. Cena odciąga go, jednak jak widać tego to nie interesuje i po chwili znów wraca kopiąc go...Cena uklękną, a HHH odbił się o lin i z całej siły kopnął go w brzuch!1..2...Kick Up! The Game dokłada jeszcze Back Suplex i znów chce pinuje:1..2...Ale to znowu za mało!Triple H podnosi Cene, irish whip, jednak kontra. Triple H odbija się od lin, Cena pochyla się w dół i mamy facebuster! Triple H wykonał szybko taunt"suck It" i złapał Johna Cene na pedigree!Lecz ten wynosi go szybko do góry i... Attitude Adjustument! John Cena jednak ma za mało siły przy przeczołgać się do Triple H'a by go przypiąć! Sędzia znów odlicza, bo żaden z nich nie zamierza wstać..1...2...3.....4....5....6.....7....Cena jest coraz bliżej Triple H'a, ale jeszcze na nim nie leży. 8.....9......Cena wkońcu kładzie ręke na HHH!1....2.....Kick Up!Cena jak narazie nie ma siły by wstać, dopiero po jakiś 20 sekundach wstaje przy pomocy linek..Bierze Triple H'a na barki i... wchodzi z nim na narożnik! Super Attitude Adjustment! 1..2...3

Lilian Garcia: Zwycięzcą pierwszego starcia jest:John Cena!

Michael Cole: To dopiero początek, a oni już są wykończeni, widać że Showtime ma strasznie cieńkich zawodników.

Jerry Lawler: Moim zdaniem Cena szczęśliwie zwyciężył te pierwsze starcie, teraz czas na Triple H'a, ale czy John Cena się podda?

Czas na drugie starcie!Zabrzmiał gong, jednak jak narazie żaden z nich nie wstaje, Triple H dopiero co otrzymał Attitude Adjustment z narożnika, a Cena nie ma jak narazie się podnosić, jest zbyt zmęczony. Jako pierwszy wstał Cena, lecz zajeło mu to trochę czasu i Triple H również mógł troszkę odpocząć. Cena powoli podchodzi do Triple H'a i odrazu próbuje zapiąć STF, jednak HHH obrócił się szybko, kopną Cene i szybko wyturlał się z ringu. John zapraszał go na ring, jednak ten nie miał takiego zamiaru, więc Cena chciał mu pomóc. Wyszedł z ringu, Triple H próbował go uderzyć, ale ten uchronił się i mamy serie punch'y, a po chwili wepchnięcie w schody!The Game oparty o schody, a Cena po raz kolejny uderza go kilka razy!Triple H leży, a Cena przeciągną go obok metalowego słupa, złapał go za nogi i wyrzucił z całej siły, a Triple H uderza głową w słup! Widać, że zaczyna krwawić... John wrzuca go do ringu i odrazu zapina STF!! Cena bardzo blisko zwycięstwa!Triple H krwawi, nie ma już najwyraźniej siły by walczyć!..Próbuje z całych sił przepełzać się do lin, jednak Cena jak narazie nie pozwala mu na to..Jednak po ok.10 sekundach Triple H'owi udaje się i kładzie ręke na linach! Cena chwilę odetchnąi podnosi Triple H'a. Łapie Triple H'a, zakłada jego ręke na bark i chyba chce wykonać suplex!Jednak Triple H stawia opór i sam wykonuje Suplex!Nie podnosi się jednak, mocno krwawi. Chwilę później wstaje patrzy chwilę na Cene i zapina Figure 4-legock! Zawodnicy znajdują się na samym środku ringu więc Cenie bardzo ciężko będzie dojść do narożnika!Słychać, jak The Game krzyczy do przeciwnika:"Musisz się poddać!Gra skończona"!Cena jednak nie zamierza tego zrobić, nie chce się poddać! Jest cały czerwony, ale wciąż się nie poddaje! HHH znowu krzyczy, tym razem jednak:"No dawaj Cena, dawaj, poddaj się!Cena jednak wciąż nie zamierza tego zrobić! Używa swoich ostatnich sił by obrócić się i tak właśnie robi!Szybko uwalnia się i znów mamy STF!

Jim Ross: Tak jak myślałem. Cena załatwi sobie za chwilę tittle shota na World Heavyweight Championship!

Jerry Lawler: Na twoim miejscu nie byłbym taki pewny, Triple H wiele razy wychodził z gorszych opresji!

Teraz to Cena krzyczy do Triple H'a "poddaj się", i ten chyba jest temu bliski.. HHH wyraźnie słabnie, widać że przestaje powoli kojarzyć co się dzieje, więc sędzia podnosi jego ręke. Ręka szybko opada, więc robi to jeszcze raz i znów to samo! Jeszcze raz tak się stanie i John Cena wygrywa pojedynek. Sędzia podnosi ręke Triple H'a poraz trzeci, puszcza i... ręka utrzymuje się w powietrzu więc jeszcze nie koniec tego emocjonującego pojedynku! John widzi, że Triple H jednak nie chce się poddać więc puszcza go, kibice nie wiedzą o co chodzi, a Cena bierze Triple H'a i łapie na Attitude Adjustment! Ten jednak uderza go łokciem, schodzi i DDT!...Oboje leżą jak zabici, są już koszmarnie zmęczeni, prawie nie mają siły żeby walczyć! Triple H wkońcu po kilkunastu sekundach klęka na jedno kolano, siada na Cenie i uderza go kilka razy pięścią, Cena zaczyna krwawić, sędzia odciąga Triple H'a, ten jednak nie reaguje, opluł Cene i znów na nim usiadł, i nie przestaje go uderzać! Wstaje od niego jednak teraz kopie go po całym ciele i nie daje chociaż na sekundę odpocząć! Cena leży na brzuchu cały obolały, a Triple H jeszcze kopie go kilka razy w głowę!Podnosi do góry, kopie i... Pedigree! Triple H patrzy na Cenę i zapina STF!Triple H zapina STF! Cena już kompletnie nie wie co się dzieje! Znów słychać jak Triple H krzyczy do Johna "no dawaj Cena". John całą twarz ma zakrwawioną, już w ogóle nie co się dzieje, próbuje jakimś cudem dojść do lin! Ale nie! Triple H przesuwa go spowrotem na sam środek ringu i znów STF! Sędzia patrzy na Cene i... Cena odklepuje, Cena odklepuje!

Lilian Garcia: Drugie starcie wygrywa: Triple H!

Jim Ross: Nie możliwe, John Cena poddał się!

Michael Cole: Nie możliwe? A jednak Jim! John Cena po raz pierwszy się poddał!

Jerry Lawler:To nie może być prawda!

(W tej chwili Triple H zabiera mikrofon Lilian i zamierza coś wszystkim powiedzieć): 26 Września 2010 roku, dzień w którym The Game Triple H po raz pierwszy zmusił do poddania się samego ulubieńca dzieci: Johna Cene! Koniec z gadaniem" nie poddam się", "nie poddam się" bla, bla, bla.. Koniec z tym! John Cena się poddał! Za chwilę klatka opadnie, gra zostanie skończona, a Triple H zdobędzie World Heavyweight Championship na następnym Pay Per View!

Klatka jeszcze nie opadła, więc Triple H postanowił z tego skorzystać. Schylił się pod ring skąd wyciągną dwa krzesła i wrzucił na ring, znalazł jeszcze stół więc go też wrzucił. Nie mogło zabraknąć ulubionego narzędzia Triple H'a, młotka, który również został wrzucony do ringu.

Triple H stoi już w ringu, więc klatka opadła! Cena już zdążył ochłonąć, jak widać jest z nim już trochę lepiej, próbuje wstać za pomocą lin.Zabrzmiał gong!Triple H chce uderzyć Cene, ale ten schyla się i to on uderza Triple H'a kilka razy w brzuch! Następnie popycha go z całej siły na klatkę! i jeszcze raz!.. Łapie go za głowę i ociera ją o stalową klatkę!Cena bierze dwa krzesła, tylko co on chce zrobić? Triple H wstaje, a Cena rzuca mu jedno krzesło i uderza go drugim! Triple H schyla się, a Cena odbija się od lin i mamy throwback! John jak narazie nawet nie zamierza przypinać Triple H'a..Jan wchodzi w narożnik, i chantuje. Triple H wstaje powoli, jest pochylony, więc Cena skacze i chce wykonać Diving Leg Drop, lecz The Game szybko odsuwa się i Cena spada dupą na mate! Triple H unosi go i mamy Vertical Suplex! HHH chwilę odpoczywa i już powoli próbuje opuścić klatkę by wygrać ten pojedynek! Jest w połowie drogi, lecz Cena wstał już, złapał krzesło i z całej siły uderza nim w plecy Triple H'a! The Game stoi oszołomiony na trzeciej lina, a Cena podszedł do niego i złapał na Powerbomb!I wbił z całej siły w klatkę!i jeszcze raz!puścił, a Triple H spadł kroczem na liny!John trzęsie linami i Triple H podskakuje na nich aż wreszcie spada! Cena przypina:1...2....Kick Up! Patrzy za siebie i zauważa że przy narożniku leży młotek, jak widać Cena chce go wykorzystać. Podnosi go i czeka aż rywal wstanie, a gdy tak się dzieje chce uderzyć go z młotka, jednak Hunter schyla się, kopie Cene i wykonuje backbracker! 1..2..Kick Up! Game podchodzi do narożnika i odwiązuje tą gumkę, bierze głowę Ceny i próbuje uderzyć nią o narożnik, lecz cena łapie się go rękami, uderza przeciwnika łokciem i robi to, co zrobić miał jego rywal! Triple H chwieje się na nogach, a Cena odbija się od lin i próba shoulder block, lecz Triple H odsuwa się i jeszcze popycha cene, a ten uderza barkiem w klatkę! Triple H odbija się od lin i Knee Atack!1...2...Cene odkopuje!The Game kładzie sie na Cenie jeszcze raz, jednak znów nic z tego! HHH znów chce uciec z klatki jednak jest piekielnie zmęczony, wchodzi w narożnik i to tamta stroną chce wyjść The Game.. Jest już prawie u samej góry, jednak za nim wchodzi już Cena!Triple H siedzi na klatce u góry, jest już bliski wyjścia jednak Cena jest już obok!obaj wymieniają się teraz punch'ami, w pewnym momencie uderzają się w tym samym czasie i obaj spadają z samej góry klatki na ring!

Jim Ross: Niesamowita walka! Sam już nie wiem kto może to zwciężyć!

Michael Cole:Ja liczę na Triple H'a, mimo iż mało co obchodzą mnie Ci panowie, wkońcu to Showtime...

Jim Ross:Oj przestań już Cole!..

Obaj leżą w ringu, wszędzie mamy krew..Dopiero po minucie zaczęli przeczołgiwać się do siebie by wkońcu zakończyć tę walkę. Cena położył ręke na HHH, a ten na Cenie. Double Pin!1...2....Kick Up! Po kilkunastu sekundach przeciwnicy wstają opierając się o siebie i zaczynają wymieniać się uderzeniami. Gdy Cena uderza triple H słychać głośny pop ze strony publiczności, zaś gdy Triple H uderzy go, słychać głośne buczenie. Bitwę na pięści wygrywa Cena, iristh whip do narożnika.. Triple H w narożniku, a cena sięga po stół i ustawia go na środku ringu. Wchodzi z Triple H'em do narożnika i najwyraźniej chce wykonać na nim superplax, Już są w powietrzu, jednak nagle Triple h przekręcił się na CrossBody! Zawodnicy spadli na mate, a Triple H przypina..1....2...2.9 Cena odkopuje!.. Znów obaj przez chwile leżą, widać że ta walka zaraz się skończy. Triple H wstaje jako pierwszy i "obija" troszkę Cene, podnosi go, Ale Cena nagle łapie go na barki i mamy Attitude Adjustment! Cena za chwilę wstaje, jednak nie przypina Triple H'a, tylko bierze go jeszcze raz na barki i mamy attitude Adjustment na stół! Cena z ledwością kładzie się na rywali i mamy pin!1...2...3..!

Lilian Garcia:Zwycięzcą tej walki jest: Jooooohnnn Ceeeeena

Jim Ross: A jednak! Cena zawalczy na następnym PPV o World Heavyweight Championship!

Jerry Lawler:Trzeba przyznać że oglądaliśmy wspaniałą walkę, godną nazwania walką wieczoru!

Jim Ross: Niestety, wieczór z Wrong Side of Hell dobiegł końca...mam nadzieję, że nie zawiedli się państwo i spędzliście z nami miło czas!

Michael Cole: Już teraz zapraszamy do oglądania tygodniówek Wrestle Championship Entertaiment CrashDay i...eh...Showtime. Do zobaczenia, żegnają się z państwem...

Jim Ross: Jim Ross...

Jerry Lawler: Jerry "The King" Lawler...

Michael Cole: Oraz Michael Cole. Do zobaczenia!

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Yao

1

• mateusz199670

1

• Zaq123

1

• Klaudia7

1

Top użytkownicy w tym temacie

Jak mnie to śmieszy. Najpierw zostałem pretendentem, potem nic dalej nie pisałem na bs, bo wyjechałem bez laptopa, a tutaj niespodzianka. Zostałem mistrzem. Walki są na dobrym poziomie, main event jest jak powinien najlepszą walką.

Yao:To się zmobilizuj i pisz coś wreszcie.Bo jak nie to skończysz tak jak Cena na ostatnim ST :).

Artx7.png

Były moderator (6 maja - 21 września 2010)

Na początek dziękuję wszystkim bookerom od S do Y, podkreślając T, za stworzenie takiej gali oraz niesamowitego show. Bardzo dobre segmenty, aczkolwiek mogłobybyć ich więcej, sam osobiście lubię je czytać. Wszystko bardzo dobrze sklejone i wygląda ogółem estetycznie i znakomicie się to czyta. W przypaku PPV zainteresowały mnie oba brandy. Pierw walka z ShowTime, której wynik możnabyło przewidzieć. Taker&Austin to dobry tag-team i mam nadzieję, że znajdzie się przynajmniej dwóch rywali na ich poziomie jak to jest w dywizji tag-teamów na CrashDay. Osobiście zdziwił mnie segment Ortona&Dibiase w tym miejscu. Spodziewałem się czegoś z Destination, a tu pozytywna niespodzianka. Walki o pas Hardcore w takim formacie się nie spodziewałem. Naprawdę nie miałem bladego pojęcia, kto mógłby tu wygrać. Ale widać, że na CD nadal istnieje nasza stajnia i wyniki są :P Jestem ciekaw następnego CD... Ouu... tak jak napisał Artx myślałem, że Morrison to 101%owy wygrany. Barrett został zwolniony, a Rhodes jakby był w stanie wegetatywnym. No, ale widać ich feud i kradzież pasa podkreśli walki na ST. Dobry pomysł. The Rock myśli, że nawróci Kennedy'ego czy jak? Śmieszne :thinking: . Walka o pas WCE nie specjalnie mnie zagięła. Myślałem jednak, że Jericho utrzyma to pas, ale tak to jest jak się nie udziela na BS... gratulacje Rock. Ale Miz tak łatwo nie odpuści i ich feud będzie się chyba ciągnął. I czas na midowy Main Event. Znakomita walka, nie pod względem długości, ale jakości. Cena wygrał... Rhodes 'ma' pas... Morrison ma pas :D . Ciekawie się to zapowiada. Może Triple Threat Match? To byłoby coś. To byłoby na tyle, znakomita gala i jeszcze raz dziękuje bookerom, za tą lekturę. Tyle od Pro, oddaję głos do studia (komentować) ;)

SCM:Widzisz jaki twój syn zdolny :roll:

Pro:Chyba córka :|

SCM: o fak, to wpadłem =)) Dobra, trzeba się obronić: O Tuptusia mi chodziło :D

Pro: Taa... :roll:

Edytowane przez Gość

Jak mnie to śmieszy. .

Ty powinieneś się cieszyć a nie śmiać że pomimo tego że olewasz WCE zostałeś mistrzem co według mnie jest nie wporządku względem Gonzaleza który pisze często i dobrze . Ja miałem tylko jeden mały segmęt ale i tak się z tego ciesz a teraz przjdźmy do walk . Wszyskie walki były napisane dobrze ciekawie zresztą ja się na tym nie znam . Troche dziwna sytuacja z WHC ponieważ ten pas powinien dostać Gonzales bez gadania . I ja jestem zdziwiony sytuacją z ME . ME powina być walka o pas WCE a nie walka Ceny z thripel h co mnie troch zdziwiło . Ogólnie Gala bardzo dobra no ale miała kilka wad o których już wspomniałem . Tyle odemnie .

No to może ja też skomentuje mimo , że nie było mnie na tej gali nawet w małym segmenciku ;) , ale może następnym razem będę. Pojedynki naprawdę mi się podobały ten 1 był całkiem niezły , ale może lepiej by było jakby pasy tag teamowe były tylko 1 na 2 brandy? Nie wiem może to głupi pomysł , ale tylko sobie tak pomyślałam ;). Walka o pas hardcore była naprawdę ciekawe , ale Kennedy i Batista namieszali troszkę. Walka o pas wagi ciężkiej była naprawdę dobra , ale wynik wogóle mnie zaskoczył bo chyba Morrison częściej pojawiał się od Rhodesa jeśli wogóle coś pisał na BS bo jeszcze nie widziałam :) , ale sytuacja po walce była jeszcze bardziej interesująca ;). Kolejna świetna walka o pas mistrzowski WCE chyba nie odstawała poziomem od tej poprzedniej , ale zwycięzca też moim zdaniem zasłużony ;). Ostatni pojedynek w main evencie Johna z Triple H naprawdę trwała bardzo długo , ale jednak to Jasiu został pretendentem do tytułu. To chyba na tyle ;)

Dop. Tuptus - Mamy na CrashDay swoje pasy, ale nie było walki o nie na PPV, obecnymi posiadaczami są Randy Orton & Ted DiBiase (Milion Dollar Kilers) Pozdrawiam i polecam się na przyszłość :D

laylau.jpg

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Małe sprostowanie co do WHC.Gonzalez nie przegrał za to że słabo pisał,wręcz przeciwnie jest obecnie najlepszym graczem w Showtime,jednak chciałem w tej walce podbudować jego status heela żeby rozbudować feud.Mogłem oczywiście dać żeby to Wade Barrett wygrał jednak feud Dashing Two będzie na pewno ciekawszy,no chyba że któryś z uczestników będzie się nie udzielał.Jeśli kogoś uraziłem takim rezultatem walki to przepraszam.

#SmartFanZone

Gala oczywiście bardzo dobra. Walki na dobrym poziomie (przynajmniej te, które przeczytałem). Pasy TT zmienili właścicieli, no w sumie tutaj chyba Koksik sie z całej czwórki udzielał na Backstage'u i tylko dlatego dobrze, że wygrali. Z tym, że "nasz" Undertaker do Big Evil a nie Deadman, ale na ten szczegół powinien koksik zwrócić uwage (chodzi mi o obrazki). Potem walka o główny pas na Showtime. Tu mnie zakonczenie zaskoczyło, bo tak jak wszyscy byłem pewien, że wygra Morrison (miałem nadzieje, że chociaż tutaj zostanie doceniony), aż za pewny byłem, dlatego domyślałem sie, że bedą brudne zagrania, ale kradzież pasa :shock: Zapowiada sie dobry feud. Walki na CD mnie nie specjalnie interesowały, więc skupie sie na main evencie. I tu kolejny szok Cena vs Triple w main evencie na PPV?! :shock: Ostatecznego wyniku sie spodziewałem, ale na ShowTime w walce przeważał Hunter, a tutaj zdecydowanie Cena ciągnął walke. Spodziewałem sie, że przegram, ale przynajmniej zmusiłem terminatora do powiedzenia "I Quit" tak jak obiecywałem :D Teraz pytanie, czy nasz feud zakonczony, czy dalej mam to ciągnąć?!

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Na początku bardzo chciałbym przeprosić , że dopiero dzisiaj komentuje tą gale , ale jakoś o tym zapomniałem , a może raczej nie miałem dużo czasu zbytnio , ale obiecuje , że się poprawie. :roll: Więc tak swojej walki może nie będę komentował choć była bardzo dobra , tylko wynik troszkę mnie zdziwił i to znacznie , bo z pasem miałem zacząć nowy rodział w WCE jako 1 WHC Champion. A bez pasa nie chcę tego narazie jeszcze robić , no i jeszcze Artx nie odpisuje bo tak to też bym częściej pisał. Walka ME była znakomita i nawet myślałem , że Triple H wygra bo posty Rejdena i Drivera były bardzo wyrównane jak na moje oko. :P Zwycięstwo Rocka to jakaś porażka xD:t_down: haha xD . Żartowałem Tuptek 8)

Gale oceniam na 9/10 , a to za mój pas :P

Tupek - Ja myślę że żartowałeś! :P

Gonzalez - Ale i tak divy zostają na ST! :P

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png