Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Kontuzje JoMo i Christiana, rating RAW i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

:arrow: Najprawdopodobniej John Morrison doznał poważnej kontuzji kolana na House Showie we Francji. Wynika to z live raportu gali ale nic na 100% nie jest wiadome.

:arrow: MVP na Twiterze życzył udanego zabiegu i szybkiego powrotu do zdrowia Christianowi, który doznał kontuzji zerwania mięśnia piersiowego i może pauzowac ponad pół roku. Możliwe, że WWE pokaże segment z atakiem Alberta Del Rio na Christiana żeby usprawiedliwić jego nieobecność.

:arrow: DVD Chrisa Jericho jest już dostępne w Kanadzie. Niedługo pojawi się także w USA.

:arrow: Jutrzejsze show WWE w Nowym Yorku w legendarnej hali Madison Square Garden jest zapowiadany jako "Bret Hart Apprecation Night". Oto karta na galę:

Bret Hart i Hart Dynasty vs The Nexus

The Undertaker vs Kane w New York Street Fight Matchu

CM Punk vs Big Show

Dolph Ziggler vs Kofi Kingston

Mark Henry vs Jack Swagger

MVP vs Cody Rhodes

Kelly Kelly & Melina vs Lay-Cool

Zapowiedziani na galę są też Teddy Long, Chris Masters, Chavo Guerrero, Alberto Del Rio i Drew McIntyre.

Randy_Orton_08_Cropped.jpg

:arrow: Randy Orton nie jest szczęśliwy ze swojej roli Bay Face. Mówi, że czuje się najlepiej w roli Heela i to tamta rola jest jego naturalną.

:arrow: Strikeforce Light Heavyweight Champion King Mo ujawnił, że miał on zostać pro wrestler i nawet miał podpisany kontrakt parę lat temu z WWE i ćwiczył w OVW. Mo posiada duże doświadczenie amatorskie w wrestlingu i od dziecka jest fanem tego sportu.

:arrow: Legenda WWE i ojciec Divy WWE Natalii zostął wczoraj zwolniony z więzienia po wpłaceniu kaucji w wysokości 57.000 tysięcy dolarów. Został zatrzymany na stacji beznzynowej za posiadanie przy sobie narkotyków.

:arrow: Wiele mówi się o walce The Undertaker vs Sheamus na Wrestlemanii ale nikt w WWE nie myśli żeby była to walka unifikująca tytuły i bedzie się ona toczyć tylko o streak Undertakera. Pomysł o unifikacji powstałó niedawno i możliwe, że pasy IC i US zostaną połączone koło Survivor Series, a WWE i WHC na Wrestlemanii. Jednak nic nie jest pewne i WWE dalej myśli nad takim rozwiązaniem.

burchill.jpg

:arrow: Były WWE Superstar Paul Burchill zwolniony w lutym pracuje obecnie na pełnym etacie jako strażak :shock:

:arrow: Rating RAW wyniósł 2.8 i wiele osób w WWE obawia się, że także anstępne RAW nie przyciągnie dużo widzów i będzie ono miało taki sam rating albo nawet gorszy.

roh17905-pic5.jpg

:arrow: Nowy theme song Daniela Bryana ma tytył "Ride of the Valkyries".

A teraz obiecana straszna wiadomość. Otóż z tego miejsca proszę adminów o zdjęcie mi moda. Postanowiłem odejśc z forum. Może będe jeszcze wchodził ale raczej nie będe się udzielał. Najważniejszym powodem jest to, że nie chce mieć takiego samego koloru jak niektórzy*. Ostatnio często są kłótnie w sb ze mną w roli głównej i widze, że poprostu nie można wyrazić swojego zdania. Przepraszam ja nie mogę go wyrazić.... Bo jak inna osoba w co drugim poście jedzie po TNA nawet jak temat jest o WWE to jakoś nikt tego nie widzi, a ja jakbym w jednym zdaniu 300 razu pochwalił w WWE i raz czegoś nie pochwwalił to i tak zostanie zauważone tylko to, że znowu narzekam... A potem prez pół godziny teksty jaki to ja jestem hejter i w ogóle wszystkich zjem. Poprostu nie chce być powodem kłótni, a ostatnio juz podejrzewam nikt nie czyta moich postów tylko piszą jak to ja zhejtowałem WWE. Decyzje przemyślałem i jej nie zmienie. Obowiązki czyli newsy i anikiety na wrestlera miesiąca będą wykonywął dopóki nie będzie zastępstwa dla mnie.

*Pisze niektórzy żeby nikt nie domyślił się, że chodzi o jedną osobe :8

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Łajt

1

• Droopi

1

• DirtDevil1674325924

1

• Brem

1

Top użytkownicy w tym temacie

No to tak, mój pierwszy post od dawna w newsach. Pewnie nie robiłbym tego gdyby nie ostatnia wypowiedź naszego newsmana. Co do samych newsów - ciekawe. Broń cię Panie Boże przed walką Takera z Szejmusem na WM-ce. Już wolałbym pojedynek z Ceną, bo większego drewna ja Celtic Warrior chyba nie ma w całym WWE. Unifikacja pasów też idiotyczny pomysł i mam nadzieję, że ten nius się w 100% nie sprawdzi.

I przejdźmy do sedna sprawy:

A teraz obiecana straszna wiadomość. Otóż z tego miejsca proszę adminów o zdjęcie mi moda. Postanowiłem odejśc z forum. Może będe jeszcze wchodził ale raczej nie będe się udzielał. Najważniejszym powodem jest to, że nie chce mieć takiego samego koloru jak niektórzy*. Ostatnio często są kłótnie w sb ze mną w roli głównej i widze, że poprostu nie można wyrazić swojego zdania. Przepraszam ja nie mogę go wyrazić.... Bo jak inna osoba w co drugim poście jedzie po TNA nawet jak temat jest o WWE to jakoś nikt tego nie widzi, a ja jakbym w jednym zdaniu 300 razu pochwalił w WWE i raz czegoś nie pochwwalił to i tak zostanie zauważone tylko to, że znowu narzekam... A potem prez pół godziny teksty jaki to ja jestem hejter i w ogóle wszystkich zjem. Poprostu nie chce być powodem kłótni, a ostatnio juz podejrzewam nikt nie czyta moich postów tylko piszą jak to ja zhejtowałem WWE. Decyzje przemyślałem i jej nie zmienie. Obowiązki czyli newsy i anikiety na wrestlera miesiąca będą wykonywął dopóki nie będzie zastępstwa dla mnie.

Szczerzę to nie namawiam cię, żebyś został, bo już to na pewno dobrze przemyślałeś. Szkoda trochę, ależ cóż zrobić. Zawsze się nie zgadzaliśmy jeżeli chodzi o upodobania wrestlingowe, jednak jakoś z tym umiemy żyć. Jednak pewien pan (którego tu wszyscy znamy) nie może się z tym pogodzić, że Bugi hejtuje WWE. Co więcej: robi to samo vice versa w stronę Bugiego i hejtuje TNA i on nie widzi w tym nic złego. Jednak na niego nie można powiedzieć złego słowa. On wie najlepiej. Bugi też najeżdża na mojego ulubionego Takera, ale co z tego? Czy ja robię mu awantury z tego powody? Po prostu ten pan nie może się pogodzić, że WWE też robi poważne błędy, tak samo jak TNA. Więc tylko jemu należy pogratulować odejścia Bugiego. :applause: Jestem ciekawy kogo teraz upatrzy sobie jako zwierzynę? Może mnie i zacznie mi pojeżdżać jak Bugiemu?

Boogey - nie traktuj tego jako użalanie się, tylko jako moją osobistą opinię na temat tego moda :t_down:

dop Pro: Rozumiem i szanuję zdanie każdego na temat Bugiego, ale jeśli jednak ktoś przeniesie do newsów dyskusję o tych zdarzeniach, posty będą usuwane w całości (to tak na przyszłość).

DEAD MAN WALKING

Ja może jednak najpierw skomentuje newsy ;)

Po pierwsze tragedia- kontuzja Morrisona. Niemożliwe, teraz kiedy robi postępy z walki na walke? W dodatku słyszałem, że miał mieć feud z Danielsonem o pas US, a tu taka kupa i mój ulubiony technik bedzie musiał jeszcze poczekać na pas. Marzy mi sie John w main evencie, bo jest idealnym materiałem na największą gwiazde w federacji, ale niestety bedzie musiał poczekać :( Mam tylko nadzieje, że mimo wszystko utrzyma dobrą forme.

Heh nie dziwie sie Ortonowi, że źle sie czuje jako baby face. Nigdy go nie lubiłem, ani jako heela, ani jako face'a, ale musze przyznać, że jako heel był dużo lepszy, ale troche sobie na turn poczeka...

Walka Sheamusa z Takerem na WM? Moim zdaniem Sheamus nie zasłużył jeszcze na to by Spocząć w Pokoju na WrestleMani dołączając tym samym do grona największych gwiazd WWE, zgodze sie z panem wyżej, że Cena 100razy bardziej na to zasługuje.

Newsy krótkie, ale ważne, że są i to codziennie. Dzięki.

Co do tej tragicznej wiadomości powiem tak. Nie podoba mi sie nadmierne hejtowanie WWE, ale nie podoba mi sie też nadmierne wychwalanie i wywyższanie tejże federacji. Ja mam stanowisko pomiędzy, bo oglądam WWE, ale nie boje sie powiedzieć słów krytyki nawet w kierunku mojego ulubionego wrestlera- Undertakera, ale szanuje Twoje zdanie tak jak i tego kogoś, kto za bardzo wychwala federacje Vinca. Wg. mnie te kłótnie są bez sensu, bo przecież swoje zdanie każdy ma prawo mieć, a przecież wszyscy jesteśmy fanami jednego sportu ;)

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Uuuuu Morrison i Christian kontuzjowani :shock: cóż cudów nie czynię więc mogę tylko dołączyć się do MVP'iego i życzyć im powrotu do zdrowia i dobrze przebiegającej rehabilitacji. Randy'iego o wiele bardziej wole jako heel'a, gdyż lubie jak Viper trochę bez celu wykonuje piękny finisher jakim jest RKO. Co do Paula Burchilla, to nie ma się co dziwić w końcu jaki pracodawca nie chciałby mieć gwiazdy wrestlingu jako ochroniarza i przypuszczam, że i nieźle dostaje(pensji) wkońcy to były zawodnik WWE. Nowy theme song Bryana moim zdaniem nie pasuje do niego, a szczerze mówiąc to nie pasuje w ogóle do wrestlingu. To tyle na temat newsów.

johnmorrisone.jpg

2363.jpg 24523.gif 24610.jpg 34029.png

mój ulubiony technik bedzie musiał jeszcze poczekać na pas.

Masz jakiekolwiek pojęcie o tym, co piszesz? John Morrison techniczy wrestler? =))

Co do newsów. Christian nie miał żadnej poważnej kontuzji od 2004 roku, więc cytując klasyka "to musiało coś być".

jrthqr.jpg

Szkoda że znowuż kontuzje nękają zawodników WWE. Jackson już wrócił, wkrótce można spodziewac się Triple H-a i Beth, a tu następni mają problem. JoMo coś jest bardzo podatny na te kontuzje. Która to już w tym roku? Coprawda jego problemy były krótkotrwałe, lecz możliwe że niedoleczone. Nie dziwię się że Orton nie może odnalezc się w roli face'a. Przyzwyczaił się do wizerunku heela (którego odgrywał świetnie), a tu nagle turn. Hehe... świat wrestlingu pochłania MMA. Sylvia, King Mo... kto następny? Byle nie Pudzian :P . To że Burchill pracuje teraz jako strażak, wiedziałem już dobre pół roku temu, ale nieważne :P. Theme Bryana moim zdaniem jest strasznie nie trafiony, ale to tylko moje zdanie.

Dzięki za newsy i powodzenia w dalszej pracy Bugi... Na na na na, na na na na, hey hey hey goodbye... czy jakoś tak :waving: .

Yhhh i kolejne kontuzje i to jak zwykle w najmniej odpowiednim momencie. Morrison możliwe że własnie dostawał nalezny mu push, wygrany feud z Jericho, walka z Sheamusem, możliwość walkio o główny pas, to wszystko mogło świadczyć że WWE wreszcie ma zamiar go docenić a tu kontuzja... No ale w sumie to nie jego pierwsza w tym roku, żadna nie była długotrwała czy bardzo poważna więc oby i tym razem tak było. No i Christian. Zerwanie mięśnia piersiowego to mega poważna kontuzja i napewno długo go nie zobaczymy. I też w momencie kiedy rozpoczynał pierwszy od końca ECW pożądny feud. Od czasu tego feudu z Del Rio nawet zacząłem go bardziej lubić. Miał napewno wypromowac jeszcze bardziej Alberto przed powrotem Rey'a a teraz co... Oby był chociaz w stanie nakręcić jakąs scenke ataku Del Rio żeby wyszło że kolejnego skontuzjował powaznie eliminując go ze SD.

Nic dziwnego że Orton nie chce być babyfacem, nikt nie chce go w takiej roli zwłaszcza że do niej nie pasuje. Do tej pory po turnie był tak jakby tweenerem i to nawet by uszło ale Orton babyface... Ma rzucać koszulki w tłum i przybijać piątki z dzićmi? To nie dla niego. Oby Vince szybko to zrozumiał i znalazł kogo innego w zastępstwo Ceny.

Nie chciałbym widzieć walki Rudego z Takerem na Wmce... Walka po pierwsze by ssała, po drugie Rudy jeszcze nie zasłużył na bycie kolejną ofiarą, po trzecie niby jakby to się miało stac skoro jeden jest na SD drugi na Raw a przedewszytkim cały czas licze że po przegranej walce na HitC Taker znów zrobi sobie przerwe na odzyskanie mocy i regeneracje, wróci dopiero w przyszłym roku, w międzyczasie Kane straci pas, feud będzie kontynuowany od stycznia/ lutego i jego zakończenie w casket matchu na WMce :P

Nowy theme Bryan'a ssie na maksa... Co to w ogóle ma być... Nie mam pojęcia kto to wymyslił. Nie pasuje to ani do niego ani raczej do nikogo innego by to nie pasowało... Mogli mu w ogóle walnąć theme z gwiezdnych wojen oooo albo z LotR i dac mu gimmnick hobbita :P

Jakby Carlos miał się obrażać za każdym razem, jak go nazywamy hejterem, to by musiał już się powiesić z depresji. Swoją drogą mówienie, on, pewien user, jak wiecie o kogo chodzi, ssie jeszcze bardziej. A najbardziej zasysa to, jak ktoś odchodzi z funkcji, bo nie zgadzają się z jego poglądami na temat wrestlingu oO Ale nie mnie oceniać...

Szkoda i Christiana i JoMo. Zwłaszcza ten drugi dostał ostatnio niezły push i miałem nadzieje, że powoli zmienią się main eventerzy na Raw, w końcu zamiast Cena'y i Ortona może udałoby się w walce o pas oglądać też takich wrestlerów jak Wade Barrett, The Miz i JoMo. Christian też wpadł w możliwie dobry feud z Alberto, no cóż szkoda. Taki biznes, nie pierwszy to raz i nie ostatni. Jeśli chodzi o Ortona to ostatnim razem kiedy mogłem go oglądać i nie mieć odruchów wymiotnych to było to na Over the Limit kiedy gdyby nie jego kontuzja to mógł mieć dobrą walkę z Edgem. jako baby face jest średni, po prostu to już nie ten Legendkiller ani nawet Viper. Do tego ostatnio został prze-push'owany do granic dobrego smaku. Naprawdę mógłby już przejść heel turn i wrócić do starego gimmnicku w którym nie tylko lubiłem go oglądać ale nawet dość mocno mu kibicowałem.

Jeśli chodzi o Bryana to ja osobiście czekam na powrót: Europe-It's the final countdown bo bez tego ani rusz. Choć pomysł z "Valkirią" też niczego sobie

beznazwyi.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
    • Grok
      Shinjuku FACE, japońska arena, która przez ostatnie dwie dekady gościła mnóstwo gal wrestlingowych, zamyka podwoje pod koniec tego roku. Shinjuku FACE w Tokio wydało oświadczenie, w którym potwierdziło zamknięcie po wygaśnięciu umowy najmu pod koniec września 2026 roku. Arena pomieści kilkaset osób i mieści się na siódmym piętrze kompleksu w tokijskiej dzielnicy Shinjuku. Fani cenią ją za świetny setup i uważają za kluczową arenę średniej wielkości dla japońskich promocji, zwłaszcza tych joshi
    • Grok
      Druga runda New Japan Cup 2026 wystartowała we wtorek, gdy Yuya Uemura i Shingo Takagi wywalczyli sobie awans do ćwierćfinałów. Uemura i Takagi przes jumping dzięki wygranym odpowiednio z Drilla Moloney i Don Fale. Pierwszy ćwierćfinał turnieju jest już potwierdzony – Uemura zmierzy się z Takagim 15 marca. Zwycięzca tego starcia trafi do półfinału 20 marca. W turnieju Uemura pokonał już Great-O-Khana i Moloneya. Wygrana Takagiego z Fale to jego pierwszy sukces w New Japan Cup – wcześniej mia
  • Dodaj nową pozycję...