Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Turny, turny, turny

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

R-Truth. jak oglądałem RAW to tak samo jak ktoś wyżej miałem nadzieję że to JoMo stanie się heelem . Ale tak nie było . A teraz ? Jestem po prostu kur..cze zachwycony !!! Myślę że Truth dostanie ten theme sprzed paru miesięcy " Crank it up " czy jakoś tam , John wygra pas i będziemy mieli feud o pas WWE John Morrison vs. R-Truth .

hbknasstowdokonczyckopia.png

WCE RECORD

7 wygranych - 2 porażki - 1 remis

WCE Continental Champion (21.04.2012- 08.07.2013)

00961d26dda1582220413f764d3f8845.gif?1312069593

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Brem

31

• Droopi

17

• SweetChinMusic

11

• Ulicznik Xeb

9

Top użytkownicy w tym temacie

R-Truth. Myślę że Truth dostanie ten theme sprzed paru miesięcy " Crank it up " czy jakoś tam , John wygra pas i będziemy mieli feud o pas WWE John Morrison vs. R-Truth .

co do zmiany themu to nie wiem ale jest możliwe ale co drugiej części zdania to nie ma szansy może i JoMo ma te swoje 10% na pas WWE ale napewno trutha do ME nie wepchną skoro mają dużo lepszych zawodników...

A teraz coś odemnie.ten turn może wyjść mu na dobre bo jako face nie mieli na niego żadnego pomysłu a teraz może draft na SD i jakiś feud może z kofim albo jakimś innym zawodnikiem żeby podbudować jego pozycje jako hella.z resztą zobaczymy jak to się potoczy pewnie draft wyjaśni nam przynajmniej roche co z nim się będzie działo

evemagazinemarch121kopi.th.png

Never Give Up

teraz może draft na SD i jakiś feud może z kofim albo jakimś innym zawodnikiem żeby podbudować jego pozycje jako hella

Napewno go nie przeniosą na SD sam popatrz , to idealne story na feud o pas . Szykują się zmiany w WWE może jedną z tych zmian jest upchnięcie Trutha i JoMo do ME a wywalenie z nich Jaśka ...

WCE RECORD

Napewno go nie przeniosą na SD sam popatrz , to idealne story na feud o pas . Szykują się zmiany w WWE może jedną z tych zmian jest upchnięcie Trutha i JoMo do ME a wywalenie z nich Jaśka ...

Sorry ale na to nie ma najmniejszych sznas może JoMo ma szanse na ME ale napewno nie truth a na necie już wyczyałem że

truth ma przejść w drafcie na SD wiec sprawa się po trochu wyjaśnia

Edytowane przez Gość

Never Give Up

Twoja wypowiedź dla mnie to spoiler, więc módl się żeby tak się nie stało.

A co R-Truth'a najlepsza opcja to żeby wrócił theme Great Tiem byłby idealny poza tym publika by z nim nie śpiewała, świetnie by to zgrało się z Truthem, dla mnie to dobry heel taki urodzony gangsta, który mógłby namieszać, poza tym gdyby Jan był jeszcze łańcuchowy itd. to dla mnie zajebisty feud z miejsca jest! Bardzo dobrze, że to nie JoMo stał się tym złym bo On świetnie działa na publikę poza tym draft, draft, draft na którym trzeba zasilić SD! Porządnymi ME, więc droga dla Trutha i JoMo do ME się otwiera. ;)

Sorry to naprawde może być jako spoiler ale nichciałęm :) tak mi się wymskło ;) Jak narazie pozostaje nam czekać na draft i tam się pewnie okaże co u którego zawodnika się zmieni i kto przejzie na SD a kto na RAW

Never Give Up

Co do Thrutha, to to co zobaczyłem na RAW ogolnie zmiotło mnie z fotela a mianowicie.... Vince pozwolił komuś zapalić w obecności tylu dzieci.... masakra, nie spodziewałbym się tego po staruszku. A wracająć do Tematu to Heel turn dla tego zawodnika, to jedyne co mogli teraz z nim zrobić ponieważ nie było go widać ostatnio, no ale... wg mnie i tak w najbliższym czasie nic wielkiego nie osiągnie, Vincenty dalej pamięta jego jeszcze nie tak dawną wpadkę z pomyłką miast więc rewolucji bym się nie spodziewał.

A co do moich obecnych marzeń chciałbym Heel Turnu jednego z olbrzynów, Khaliego, Showa, albo Henrego... Show jeszcze jakoś z tym swoim uśmiechem do tego pasuje lecz pozostała dwójka powinna po prostu niszczyć wszystko i wszystkich.

sig.png

Sorry ale na to nie ma najmniejszych sznas może JoMo ma szanse na ME ale napewno nie truth a na necie już wyczyałem że - SPOILER

mówie ci Truth nie przejdzie na SD ! Morrison też nie .

Nigdy nie ma tak że ktoś kogoś atakuje a ten atakowany nic nie mowi na następnej tygodniówce .

Mówie wam że :

Morrison wygra pas WWE a R-truth będzie z nim feudował o złoto .

WCE RECORD

A mógłbyś mi powiedzieć mi skąt masz takie informacje, które podałeś w spoilerze??może zrobią im krótki feud albo obejdzie się bez niego i skączy się na paru spachach tych zawodników ewentualnie draft któryś z tych zawodników leci na SD (może moj spoiler się sprawdzi) i jakieś 2-3 walki po obu brendach i sprawa uciśnie i każdy pojdzie w swoją strone. Taki układ wydarzeń wydaje mi się najpewniejszy

Never Give Up

To tak. Shreku oczywiście zgadzam się z Tobą od kiedy dokładniej poznałem terminologię wrestlingową i o co w tym chodzi, zawsze byłem za tym żeby Ci wielcy grali heel'i, którzy niszczą wszystko co stanie im na drodze, ale nie wiem czemu tak nie jest? Może dlatego, że są strasznie medialni? Że dzieci lubią takie dziwaki? Tak czy inaczej przynajmniej jeden z nich powinien stać się dominującym heel'em w WWE, a najlepiej Khali On grał heel'a conajmniej dobrze, kiedy niszczył wszystkich i wszystko. :) Pamiętam jak zrobił tą zajebistą akcję z miażdżeniem czaszki Mysterio. Jedynie Show fakt z tym bananem może grać dobrego, ale reszta? Ś.P Umaga był świetnym tego typu zawodnikiem, którego uwielbiałem, ale niestety :(

Hahaha rozbawił mnie pan spoilerem przecież to nie realne...

No mnie nie może zabraknąć w tej dyskusji :P.

Oczywiście podczas rozmowy JoMo z Truthem myślałem, że to ten pierwszy przejdzie turn. Stało się jednak inaczej by zaskoczenie było większe. Dla R-Trutha jedynym ratunkiem był właśnie heel-turn. Wreszcie mamy jakieś odświeżenie i mam nadzieję, że nie będzie już przynudzał tak jak dotychczas. Na pewno nie ma co liczyć na któryś z głównych pasów, ale na złota mid cardowe ma szanse. Pewnie WWE na razie zobaczy jak Truth sobie radzi, a potem będą myśleć co z nim dalej robić. Może rzeczywiście przeniosą go na Smackdown? Przecież nie jest nigdzie powiedziane, że musowo będzie miał feud z JoMo. Zresztą Morrison na ER ma walkę o główny pas WWE. Istnieje jeszcze przecież możliwość, iż Truth w jakiś sposób wtrąci się w tę walkę. Niestety nie chciałbym tego ponieważ JoMo zostałby na jakiś czas odsunięty od pasa i main eventu. Tak jak mówię, Truth może zagościć na Smackdown, feud ten można przełożyć na późniejszy termin, a jak nie, to przecież WWE jakby chciało to może stworzyć feud pomiędzy zawodnikami z osobnych brandów.

Podam swoje propozycje turnów.

Jack Swagger - na jednym z ostatnich Raw, Cole zwyzywał Jacka i uderzył go w twarz. Myślałem, że Swagger go zaatakuje, ale tak się jednak nie stało. Może Jack przejdzie niedługo jakiś turn? Jak na razie wiadomo, Cole żyje w zgodzie ze Swaggerem. Jack jednak może być pamiętliwy i tym samym na ER zobaczymy jakiś atak na Cole'a co przyczyni się do face turnu Swaggera. Może jednak tak się nie stanie, ale w takim razie po co ta cała akcja na linii Cole - Swagger się zrodziła? Poza tym jak na dzień dzisiejszy z Jackiem nie dzieje się niemal nic, a raczej dzieje się bardzo źle. Bycie przydupasem Cole'a nie jest dobre. Może więc face turn byłby dobry dla tego zawodnika. Może już na dzisiejszym Raw zostanie przedraftowany na Smackdown gdzie potrzebny jest porządny face?

Layla - tu sprawa chyba jest jasna. Michelle już od jakiegoś czasu nią pomiata. Można powiedzieć, że Layla jest już tą dobrą. Cóż tu więcej pisać? W ringu dla niektórych jest dobra, ale ja w niej nie widzę nic szczególnego, a nawet muszę napisać, że jej walki mnie cholernie denerwują.

The Corre - ewidentnie zaczyna się tu coś dziać. Najpierw Jacksonowi zaczęło coś odwalać, potem Heath po stracie pasów wdał się w konflikt z Gabrielem. Rozpad tej grupy jest już chyba pewny, tylko kto tu przejdzie face turn, a kto zostanie heelem? Oto jest właśnie pytanie. Jak na razie wszystko wskazuje na to, że Gabriel przerodzi się w face'a. Gorzej jest wytypować turn u Barretta oraz Jacksona. Myślę jednak, że to właśnie Barrett stanie się facem bo kolejna zmiana u Ezekiela nie byłaby dobrym pomysłem.

A co wy o tym sądzicie?

Spoilery z RAW

R-truthowi heel turn słuzy wygłosił promo , zaatakował go Morrison chyba panowie beda feudowac.

Mark henry chyba też rozpoczął heel turn zaatakował Cene i Christiana w ME poczym sobie poszedł.

Za to Layla chyba przechodzi face turn bo Michelle ja cały czas atakuje

To na poczatek jeszcze słówko o Truth'ie, po ostatnim Raw jestem już przekonany całkowicie, że był to świetny ruch. Truth wygłosił najlepszy speach w swojej karierze. Miałem wątpliwości czy będzie on przekonującym heel'em ale teraz się już ich całkiem wyzbyłem, świetnie się odnalazł w tej roli i świetnie do niej pasuje. Mi się mega ten speach podobał i w takiej roli Truth miałby szansę na ME gdyby przeszedł na SD bo na Raw chyba jest za tłoczno.

No to idźmy dalej, zaczynając od Droops'owych propozycji.

Jack Swagger- po tym policzku od Cole'a spodziewałem się ich rozdzielenia. Ale czy to rozdzielenie musi oznaczać faceturn? Chyba niekoniecznie. Swagger się pewnie zemści za taki traktowanie, może na ER odwróci się i wyjdzie zostawiając Cole'a na pastwe przeciwników, chociaż po tym jak Cole go z poświęceniem uratował od 619 nie jest to takie pewne. No ale zakładając że tak się stanie. Do czego miałby doprowadzić turn? Do feudu z Col'em? Raczej słaba opcja. Tak więc myślę, że Jack'owi turn nie grozi. Najwyżej odwróci się od Cole na ER ale nic z tego nie wyniknie.

LayCool. Bardzo bardzo liczyłem, że nie podzielą one losu każdego team'u i każdej stajni. Po tak długiej przyjaźni spodziewałem się raczej że jeżeli już je rozdzielą to właśnie jakims Draftem czy czymś nie obejmującym feudu. Stało się niestety inaczej i bardzo z tego powodu jestem nie zadowolony. Layla raczej będzie tu face'm, sam feud będzie nudny stereotypowy i krótki. I w sumie to tyle.

Corre opuszczę bo mają osobną dyskusję na swój temat.

Za to dodam jeszcze coś bardzo zaskakującego czyli heelturn Henrego. Już sama jego obecność w tej walce wydała mi się bardzo podejrzana. W końcu to nie jego liga była. No i się moje przeczucia okazały się trafne. Mark zaatakował Cene i Christiana doprowadzając do ich porażki. Ogólnie ten heelturn jest bardzo dobry, od zawsze uważałem, że Henry jak i Khali powinni być demolującymi heel'ami a nie ciotkowatymi face'am. Ale czemu odbył osię to przeciw obecnie głównym ME'terom swoich brandów to niezbyt rozumiem. Do czego to doprowadzi? No ewentualnie do feud'u z Christianem na SD. I chyba niema innej opcji. Tak więc heelturn bardzo pozytywny jednak jego okolicznościo trochę dziwne.

R-Truth- Zastój jako Face. Tak można by podsumować to co działo się jeszcze nie tak dawno. Gdyby nic nie zrobiono w jego wypadku to pewnie został by zdegradowany do Superstars i tak powoli przestał by się pojawiać. Ale stało się inaczej z czego jestem bardzo zadowolony. Nigdy nie wyobrażałem go sobie w roli heela a tu proszę bardzo. Akcja na Raw z jego udziałem bardzo mi się podobała. Truth udowodnił że przy micu jest znośny. Heelturn mu służy i to jak najbardziej. Dobra zamiana z What's up na Shut Up.

Jack Swagger- Liczyłem na coś w stylu tweenera a wyszło i tak beznadziejnie. Cole dał mu w morde a Swagger od tak sobie potem do niego wrócił. Cole poświęcił się i dostał 619 w plecy. Are You Fucking Kidding Me? Jeśli po ER nic się nie stanie i ten feud będzie nadal ciągnięty to będzie to kicz stulecia i tyle na ten temat.

Mark Henry- Jako face kompletna klapa. Nie podobało mi się wcale to co z nim zrobili. Jako Heel robił za niezniszczalne monstrum coś w stylu olbrzyma którego każdy się boi. A jako face? Biegał z Hornswoggle? Żenada. Heelturn jeśli do niego dojdzie to jest to jedyne właściwe posunięcie. Niech wróci stary World Strongest Man i wszystko będzie dobrze.

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Tak na początek... Wodzik96 jeśli nie masz nic sensownego do napisania to nie pisz. Każdy kto oglądał Raw czy inny Smackdown to widział co się działo, więc nie opisuj tego, tylko wysnuj jakieś wnioski i się nimi podziel.

Trzeba przyznać, że Truth bardzo pozytywnie mnie zaskoczył. Jeżeli nadal będzie pracował jako heel jak na ostatnim Raw, to będzie znakomicie. Jego przemówienie bardzo mi się podobało, naprawdę fajnie się go słuchało. Nie spodziewałem się po nim za wiele, a jednak mnie zaskoczył i powtarzam... oby tak dalej.

Layla może się strasznie podbudować jako face jeśli wygra swój pojedynek z Michelle. Tak jak już kiedyś jednak napisałem, Layla nie podoba mi się w ringu i nie chciałbym by dostawała jakikolwiek push... ale chyba się na to zanosi.

Mark Henry - zupełnie niespodziewanie przeszedł heel turn. Chyba zawsze na Drafcie widzieliśmy jakiś turn, więc myślałem przed galą, że tradycja musi zostać podtrzymana. Czekałem, czekałem i Henry zaatakował Johna. Szczerze mówiąc było to dla mnie zaskoczenie. Zastanawiające jest to, co właściwie WWE chce począć z Markiem. Jeszcze niedawno był jobberem, a po ataku na Cenę i Christiana coś napewno zacznie się z nim dziać. Został przeniesiony na Smackdown i od razu mieliśmy walkę jego z Rey'em. Czyżby szykowano mu miejsce na main event? Z jobbera na main eventera? Tak szybko? Nie sądzę by był to dobry pomysł, choć potoczyć może się to różnie. W sumie jako heel to jakoś wygląda, a nie jako cipkowaty face krzątający się po Superstarsach i jobbujący ciągle i wciąż.